For en uke siden var jeg ute for å se Dunderbeist spille på Fladhagenlåven her i Trysil. Oppvarmingen var det Pigeon Lake som sto for, og bandet består for det meste av kjentfolk. Så, jeg tenkte for meg selv at jeg ville teste ut det nye objektivet mitt (canon 55mm f:1/8) og se om jeg fikk noen bra konsertbilder. Noe jeg ikke hadde regnet med var at 55mm konstant zoom faktisk var mye mer enn jeg hadde trodd. Så, det ble mye rar løping frem og tilbake for å ta bilder. Så, her er noen av de beste bildene jeg fikk. I tillegg har jeg plutselig fått en trang til å gjøre bildene svart hvitt, why? 

Har konkludert med at jeg trenger bedre kamera og må øve meg på konsertbilder. Har bursdag 17. mai så håper jeg får en del innskudd i "nytt kamera" krukka da!Har jo flere bilder enn dette også, men føler ikke for å dele absolutt alle. Gleder meg til jeg får sjansen til å ta enda flere bilder på konserter, for det er egentlig veldig morsomt. Bare synd at jeg ikke har helt kontroll på det nye objektivet enda og dette med å fotografere på konserter generelt. Øvelse gjør mester! Irriterer meg at fokusen bare er way off på noen av de bildene, men jeg liker de uansett. Kanskje. 

De slipper ny plate den 12. mai og her er en liten singel de har sluppet, så sjekk den ut!

#foto #fotografi #pigeonlake #konsert #konsertfoto #canon #musikk
Altså, nå skal det sies at jeg er sykt ny på denne youtube greia. Jeg aner egentlig ikke hva jeg driver med, men jeg føler at man må jo faktisk starte et sted. Så, for en stund siden så laget Alex og jeg en video der vi smakte på godteri fra Tokyo Treat. Dette fungerer nesten på samme måte som loot crate som jeg har nevnt før, bare at det er en boks stappfull av japansk godteri. Vi har premium boksen, og da får vi med oss alt som kommer den måneden. Man kan velge andre størrelser på boksen også. 

Så, her sitter vi og smaker på" Valentine" boksen, og ettersom det er en valentine boks, så fant vi ut at vi skulle gjøre en film sammen.

Planen var egentlig å laste den opp for 2 uker siden, men ettersom nettet hjemme ikke er bra, og nettet jeg skulle låne ikke takla den store filmfila, så ble det så jeg måtte vente til nå. 

Vi fant ut at vi skulle lage filmen på norsk, og derfor har jeg prøvd å tekste på engelsk så godt jeg kan. Må si at jeg trenger litt mer trening på nettopp det, men nå har jeg ikke planlagt å gjøre så mange norske filmer fremover heller. Men, det er jo gøy å prøve litt forskjellig!


 

 

#godteri #youtube #film #kjæreste #tokyo #japancandy #mat #lol
 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits