Var på H&M like etter jul og da hadde de fått opp tilbudene sine. Jeg fant en kjempefin bralette som jeg ikke kunne motstå. Tidligere har jeg ikke brydd meg om sånne ting fordi jeg ikke følte at jeg kunne gå i det. Nå har jeg gått ned 10kg og føler meg veldig bra, så nå gleder jeg meg til sommeren når jeg kan gå rundt med sånne fine klær. Jeg har allerede billetter til 2 festivaler i sommer, så denne skal nok bli flittig brukt om sola kommer frem. Regner med at Sverige og Finland har finere vær enn Norge. Jeg satser på det, haha.

#h&m #hm #foto #mote #bralette #salg #kropp 
Strømmen Senteret har visst nattåpent i dag og på grunn av det hadde Cubus -30% på klær. Jeg ble sendt på mission av mamma i dag og hun lurte på om jeg ikke kunne kjøpe en julegave for henne. Denne skulle handles på Cubus og jeg ble litt revet med. De hadde en haug med søte og gode pysjer som jeg hadde lyst til å kjøpe. Jeg ville ha absolutt alle sammen, men jeg måtte selvfølgelig beherske meg litt. 

Jeg kjøpte meg ett par kjempegode og varme sokker som har skikkelig mye "pels" inni. Jeg vet det heter for, men jeg kaller det pels, ettersom det ser ut som nettopp pels.


Det var selvfølgelig julemønster på de.

Her er det pysjsettet jeg endte opp med å kjøpe. Jeg har kjøpt noe mer i dag også, men det kommer i ett senere innlegg. Jeg driver egentlig å lager mat, så har ikke tid til å ta alt nå. 

Dette er shortsen, og den er kjempesøt med bølgete kant nederst og et hvitt bånd som man kan knyte som en sløyfe fremmerst. Dette har også julemotiv, selvfølgelig. 
Og her er t-skjorta. Ignorer at bh'en min synes og at jeg faktisk har tatt bildet på kjøkkenet. I tillegg ser jeg utrolig formløs ut ettersom jeg strekker t-skjorta så langt ned som mulig sånn at det ikke skal bli skjolder på den. Synes den var veldig søt jeg!

Nå skal jeg tilbake til matlagningen, også kommer det et nytt innlegg senere i kveld om noe litt mer spennende. 

#klær #pysj #jul #salg #cubus #bilder #mote

I dag har jeg på meg en denim skjorte, noen fine thights som jeg er glad i og en vanlig basic topp. Synes det er et ganske greit og rolig outfit for en søndag. Også kom katten. 

Denim skjorta er fra Gypsy Warrior, thightsen er fra motehus.no (tror jeg) og toppen er fra Bik Bok. Fant ikke stativet mitt i dag så jeg måtte ta bildene i speilet istedet. Dumme meg, roter bort ting hele tiden. 
Mens kjæresten trener sitter jeg og blogger om hva jeg har på meg, spiser Tikka Masala og spiller WoW.Genser fra Urban Outfitters (tror jeg) kjøpte den på en butikk i Edinburgh, og jeg tror det var Urban Outfitters sin. 
Buksa er fra Gina Tricot.  
Nå har jeg stemt på valget og jeg føler meg flink og engasjert i noe for én gangs skyld. Nå skal jeg snart på jobb, men tenkte jeg skulle poste et outfit bilde før jeg drar min vei. I morgen har jeg fri og det skal bli utrolig godt. Da skal jeg trene, spise knekkebrød, rydde rom og kanskje være med kjæresten min. Må ikke glemme at jeg får lønn i morgen også så da skal jeg på Nille og kjøpe meg søte og huslige ting også skal jeg kjøpe meg playtime på World of Warcraft. Bye social life!
Søt katt.Topp fra Cubus og svarte bukser fra Gina Tricot. 
FIkk ikke tatt noen fine bilder, men måtte skynde meg før jeg dro på jobb. 
Kom nettopp hjem fra jobb og fikk på meg komfortable og gode klær. Mye bedre enn å gå i jobbuniform. Man blir liksom så anonym.


Toppen er fra Urban Outfitters (tror jeg). Kjøpte den på tilbud i butikken deres i Skottland. Er egentlig for menn, men syntes den var kul så kjøpte den til meg selv.
Smykkene er fra Gina Tricot, Glitter og Primark.


Kransen kjøpte jeg i en random butikk i Skottland. Enkelt lørdags-outfit!

LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits