Jeg leste gjennom bloggen til >Guro< og så at hun hadde ramset opp noen av sangene hun hører mye på for tiden. Da fikk jeg lyst til å gjøre det samme. Jeg blir veldig glad når andre mennesker deler musikken sin, for jeg er stadig på utkikk etter ny musikk å høre på. Musikk er absolutt noe av det mest nødvendige i min hverdag, og jeg har nesten musikk på ørene overalt. Så, da har jeg alltids noen "topp 5" låter jeg hører på hver uke.

Jeg så Moana her om dagen, og den ene sangen falt veldig i smak og har derfor vært en av de sangene jeg har hatt på repeat de siste dagene:

How Far I'll Go - Auli'i Cravalho


Den neste sangen viste Guro meg for veldig lenge siden, og nå har jeg blitt helt hekta. 

Believer - Myrath
 

En av de mer heavy låtene jeg hører på om dagen er:

Hollow - Heart of a Coward
 

Jeg må si at jeg har en veldig sprikende musikksmak, men her kommer det en låt som hører til mine "viking/middelalder" sider. Ikke det mest "viking/middelalder" musikken jeg hører på akkurat, men den kommer fra den musikkdelen av meg. 

I dont speak human - OMNIA
 
Må avslutte det hele med musikk fra min store "soundtrack" side. Det er en live konsert der Einar Selvik fra Wardruna fremfører musikk fra tv serien Vikings sammen med et orkester. Denne har jeg hørt på hver eneste dag siden i oktober, og jeg går aldri lei! Einar er virkelig fantastisk <3 
Som nevnt så har jeg en sprikende musikksmak, men det jeg hører aller mest på er metal/rock, soundtracks og denne "viking/middelalder" musikken. Kall meg gjerne rar, men det er vel det jeg liker, haha.

Også må jeg spørre, hvorfor i alle dager går det ikke an å spille filmene på selve bloggen? Jeg vil ikke ha en link til youtube, jeg vil at filmene skal spilles av her for svarte!! Har bare lagt merke til at noen ganger så får jeg en "play" knapp på bloggen, og andre ganger så er det bare et dårlig bilde som fungerer som en link til youtube. Hvorfor er det så teit? Etter å ha satt inn URL på nytt 4962030 ganger så funker endelig filmene i det innlegget her. 

Hører du på noe av dette? 
 
#musikk #topp5 #moana #disney #metal #soundtrack #viking #middelalder #vikings #band 
 

 


 


 


 


 


 


 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits