Jeg har jobbet og hatt veldig mye på planen de siste dagene, noe som har ført til dårlig blogging. Jeg har vært en del med familien og jeg har feiret bursdagen til min kjære svigerfar. I dag har jeg jobbet og spilt Monopol med bruttern og dama hans. Dette er faktisk andre gangen vi spiller Monopol i jula, noe jeg er veldig glad for. Det er så hyggelig når alle kan spille brettspill sammen. Nå skal det sies at mamma og pappa synes Monopol er skikkelig kjedelig, så jeg håper at jeg får spilt kort med de snart. 

Pusur har forresten bodd på rommet mitt de siste dagene, og jeg har hatt godbiter på nattbordet som jeg mater han med en gang i blant. Han har faktisk begynt å sove mye mer i senga mi, noe jeg synes er veldig koselig. I sta sendt vi hverandre "katte kyss". Vet ikke om dere har hørt om det før, men katter har sin egen måte å "kysse" mennesker og dyr som de er glade i. De får blikk kontakt med deg og blunder øynene veldig sakte, også ser de deg veldig dypt inn i øynene. Det er visst noe de gjør for å vise at de stoler på deg og ikke minst for å vise at de er glade i deg og setter pris på det du gjør for dem. Det høres rart ut, ettersom han er en katt, men det betød faktisk veldig mye for meg. Etterpå prøvd jeg å ta intiativ og blunke først, og tror du ikke han blunket på samme måte tilbake? Den katten er gull verdt!
Pusur syntes ikke Monopol var så spennende.. I dag sendte vi opp en lanterne. Dette er noe vi gjør i julen hvert år, og noen ganger sender vi den opp på nyttårsaften også hvis været tillater det. Før laget pappa denne selv, men nå kjøper han de på nettet istedet. Fun fact; når pappa var yngre sendte de opp sånne lanterner rundt juletider. Én av lanternene fløy så høyt og langt, så noen trodde det var en UFO. Det var et oppslag i avisen dagen etter om at folk hadde sett et merkelig lys og noe som kunne være en UFO på himmelen. Sannheten var at det bare var pappa, hahaha.

#bilder #foto #fotografi #monopol #gameofthrones #got #jul #høytid #familie #katt #husdyr 

1. juledag er rettere sagt "spise seg feit" dagen. Hver 1. juledag møtes alle på pappa sin side av familien hos Farmor og der har vi først julemat med dessert, deretter har vi kaffe og julekaker. Farmor lager ekstremt god mat og ikke minst ekstremt gode kaker, så vi spiser alle alt for mye. Dette skjer jo hvert år, så jeg ender alltid opp med å legge meg med en skikkelig mageknip den kvelden. Jeg synes fremdeles det er verdt det, for alt er jo så godt og det jo faktisk bare jul en gang i året. 
Kakebordet hos Farmor er alltid stappfullt av en haug med forskjellige typer. Hun er veldig flink til å bake, så jeg ender alltid opp med å spise alt for mye av de der. De beste kakene er nok de små runde som ligger helt fremmerst der. Om jeg skal være helt ærlig så er jo egentlig alle kakene de beste kakene.

Maren Sofie og jeg hjalp Farmor med å pynte litt før jul, og når vi kom dit i går så var alt helt ferdigpyntet og kjempefint, sånn som det pleier. Når Maren Sofie og jeg møtes så kan det skje en del merkelige ting. Vi har ikke sett hverandre siden turen til Dublin i september/oktober, så vi hadde det veldig gøy i går når vi møttes igjen. Vi kom på en idé som vi også gjennomførte. Vi er sikre på at denne filmen kommer til å bli skikkelig poplær og kommer til å vinne Oscar for årets nykommer nesteår.

Neida, men det er veldig typisk vår humor og jeg må si vi hadde det veldig gøy når vi lagde denne. Her har dere altså premiere på filmen: "when people stalk you". Maren sto for all filmingen og jeg sto for skuespill og stygge grimaser. Ettersom dette er hos Farmor på 1. juledag så har jeg på meg kjolen som jeg hadde på meg på julekvelden og alt er pyntet til jul. Derfor må jeg kalle dette en vakker julefilm.

Håper virkelig ikke folk tror jeg er så stygg til vanlig, haha.#juledag #jul #julepynt #kaker #mat #middag #familie #film #komdie #kjedsomhet #stygg #oscar
Alle har nok sine tradisjoner når det kommer til julefeiring. Hvert år er dagen lik og det er det som gjør jul til jul. I går prøver jeg å ta litt bilder gjennom dagen for å vise hvordan vår tradisjonelle julefeiring er fra morgen til kveld. 

For min del starter dagen allerede klokken 8 og jeg benker meg foran tv'en og ser på alle mulige tegnefilmer som går. Om det ikke går noe spesielt så leser jeg litt Harry Potter til det går noe jeg vil se på. Askepott begynner selvfølgelig rundt 11 tiden som den gjør hvert år og etter at det er ferdig reiser pappa, Vetle og jeg til Farmor for å spise julegrøt med mandel i mens mamma begynner på julematen.Under julegrøten er det som regel Farmor, tante Anita, onkel Geir, min kusine Maren Sofie, pappa, bruttern og jeg som er med. I år var min kjære Ola med også, så vi ble en ekstra rundt bordet. Vetle var den som fikk mandelen i år, men jeg har en veldig snill lillebror så jeg endte opp med å få marsipangrisen, håhå!


Etter grøten drikker vi litt kaffe og spiser litt julekaker. I år begynte vi å snakke om da pappa, tante og onkel var barn og hvordan deres adventskalendere så ut. Nå har vi jo sjokolade bak hver luke, men før var det disse små og søte plastikk figurene som var bak hver luke. Det beste man kunne få var noe som var laget av metall, og disse fant vi to av oppi boksen. Disse plastikk figurene var formet som dyr og kom i mange forskjellige farger og former.

Etter at vi kom hjem fra Farmor skiftet vi til fine klær og tok litt bilder av året "bekledning". Jeg var stolt "mor" da Pusur ikke hadde noe imot å ha på seg sløyfe i år. Når vi fikk den på så brydde han seg ikke stort om den, så derfor gikk han med den en stund. Jeg vet han ser misfornøyd ut her, men Ola bråker veldig i bakgrunnen så er vel derfor han ser litt sint ut, haha.Derfor ble det en "photoshoot" der mamma og pappa tok bilder av Vetle, Ola, Pusur og meg. Må nevne at jeg enda ikke hadde fått på meg strømpebukser så jeg får rundt barføtt, haha.
Den beste mannen i hele verden <3


Søteste Pusur <3 


Vi ser ganske sløve ut begge to, men vi har bestemt oss for å skylde på blitzen, haha.Pusur hadde egentlig gått veldig lei fotografering og ville ned igjen, jeg mistet litt taket på han og han ble hengende der akkurat idet pappa tok bildet og resultatet ble egentlig litt festlig. Feite pusen <3  

Grunnen til at kvaliteten er så varierende er fordi mamma tok bilder med mobilen sin og pappa med speilrefleksen sin, så det ble en liten miks, haha.

Etter at vi hadde tatt bildene dro Ola til besteforeldrene sine hvor han skulle feire kvelden. Vi satte oss til bords for å spise Jansons (en svensk rett) og kalkun. Vi har aldri hatt ribbe på julekvelden og det er egentlig greit for min del. Det er godt, men ingenting er så god som Jansons! Mamma har pyntet og laget tallerknene selv og disse bruker vi hver jul.

Etterpå slapper vi av litt før vi begynner å pakke opp gaver. Jeg fikk ikke tatt noen bilder av gaveåpningen og jeg har heller ikke fått tatt bilder av gavene heller. Vi ble alle veldig fornøyde med gavene vi fikk, så julekvelden ble vellykket. Jeg fikk et sminkebord til den nye leiligheten av mamma og pappa, noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg fikk også et nytt objektiv til kameraet mitt som er kjempebra og en hel haug med nyttige ting til leiligheten. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått og alle menneskene som har gitt med alle disse fine og kreative tingene. Av min fine svigermor fikk jeg en utrolig kul og kanskje litt uvanlig gave. Både Ola og jeg fikk nemlig billetter til skiskytter VM i Holmenkollen i mars, noe jeg gleder meg veldig mye til! Det blir kjempegøy og med det nye objektivet jeg fikk av pappa så blir det nok en del bra bilder av det også! 

Kommer nok med et lite gaveinnlegg senere når jeg får tid!

1. juledag begynner alltid med en stor og god familiefrokost. Både Vetle og jeg fikk morgenkåper av mamma i går (det er så digg!) så vi møtte opp med morgenkåper rundt bordet alle mann. Frokosten ble spist i godt selskap og med utrolig mye godt pålegg og hjemmelaget kakao som alltid smaker himmelsk!
Vetle ser sur ut, mamma er blid og pappa følger ikke med i det hele tatt. Med andre ord, alt er som normalt rundt frokostbordet.

Nå har vi sett en del på TV og Mr. Beans Jul er en soleklar favoritt. Det blir ikke jul uten spør du meg, haha. Nå skal vi snart reise til Farmor igjen hvor det blir servert mer god julemat, dessert, julekaker, kaffe og brus! I tillegg er hele slekta på pappas side der, noe som alltid er veldig koselig. Dagen i går og dagen i dag er noen av de beste dagene på hele året, så jeg har det veldig bra nå for å si det sånn! Skal ta med Game of Thrones monopolet mitt i dag sånn så Maren, Vetle og jeg kan spille litt mens vi er der. Jeg gleder meg!!Håper alle dere andre hadde en fantastisk julefeiring i går med kjente og kjære og at dere fikk mye av det dere ønsket dere. Håper også at dere får en fantastisk dag i dag og nyter den til det fulle! 

Ha en fortsatt god jul <3

#jul #bilder #mat #julekveld #katt #dyr #foto #fotografi #juledag #familie #kjæreste #middag #julemat

I dag har jeg jobbet for 3. dagen på rad, men nå har jeg heldigvis fri helt frem til mandag. Det blir veldig godt og jeg kan endelig sette meg ned, slappe av og glede meg til julen sammen med familie, venner og kjæreste. I dag har alle i familien + Ola pyntet det store juletreet i stua. Vi har alltid hatt et veldig stort tre og som regel er det ca 4 meter høyt. I år måtte vi plasere det litt annerledes, og da ble det litt kortere. Det er alltid kjempekoselig når vi samles og gjør noe sammen som er koselig og gir god stemning. Vi har alltid på én bestemt CD når vi pynter, og dette er en tradisjon jeg er veldig glad i.

Jeg har også fått pyntet på soverommet mitt og her har jeg også mitt eget juletre. Det er selvfølgelig litt mindre, men treet er faktisk større i år enn jeg har hatt før. Jeg har så mange julekuler så treet er helt stappfullt!


Ola bidrar litt på pyntingen, slett ikke verst!


Jeg tar siste finish på pyntingen før vi er ferdige. 


Endelig ferdige og vi kan slappe av med Grevinnen og Hovmesteren på NRK. Regner med at dette er tradisjon for veldig mange.

Jeg fikk denne søte figuren i posten i dag, så jeg måtte ha han med på ett bilde. Dette er hvordan jeg pynter soverommet mitt her i Trysil hver jul. Jeg har hvert år siden jeg var veldig liten hatt mitt egentlig juletre, noe jeg aldri kommer til å slutte med så lenge jeg feirer jul her med familien.

I morgen skal jeg prøve å få blogget litt før julemiddagen skal inntas. Jeg har en liten idé som jeg ønsker å gjøre i morgen, men får se om den andre parten er like samarbeidsvillig. 

GOD JUL!! 

#jul #juletre #tre #nrk #familie #tradisjon #bilder #fotografi #intreiør #lys I går var det et utrolig fint nordlys ute, noe jeg tror veldig mange fikk med seg. Pappa og jeg er veldig glade i å ta bilder ute i naturen, og vi løp ut så fort vi kunne. Dessverre hadde vi gått glipp av det beste nordlyset, men vi fikk fremdeles ganske fine bilder før det ble helt borte. 

Jeg har et problem med objektivet mitt, så jeg får ikke til fokuset ordentlig. Uansett hvordan jeg skrudde på fokuset så ble det ikke klart. Jeg fikk det sånn ca til på slutten, men da var dessverre det beste nordlyset borte. Derfor ble de beste bildene skikkelig dårlige pga fokuset. Det er utrolig irriterende, så jeg må nok finne ut hvordan jeg skal få løst det problemet. 

Her er noen eksempler på de med dårlig fokus. De ble også veldig kornete, noe som er enda mer irriterende... 

Og til slutt noen bilder jeg tok før nordlyset ble borte igjen. Disse fikk jeg også litt klare, og det irriterer meg så utrolig mye at det skal være så vanskelig å få riktig fokus på det her.. 

#nordlys #natur #foto #fotografi #bilder #vinter #norge #fint #jul 

I går når jeg kom hjem fra jobb hadde jeg fått en søt liten ting i posten. Nemlig Minnie Mus ører! Har ønsket meg sånne utrolig lenge, og jeg fant de heldigvis på ebay for en veldig billig penge. De ser jo ikke så bra ut som de man får kjøpt hos Disney land, men de funker jo helt fint! Kommer jo ikke til å bruke de så mye til vanlig, så kvaliteten er ikke akkurat noe jeg legger så stor vekt på.

Fikk også tatt noen bilder av hvordan den falske septumen ser ut i ansiktet mitt. Er så usikker på om jeg egentlig synes jeg kler den eller ikke. Har egentlig aldri klart å bestemme meg for det.Som jeg har nevnt før så hater jeg å bruke blitz, men det er så sykt mørkt så jeg hadde ikke sjans til å ta bilder uten. Irriterer meg at det skal bli så fort mørkt ute nå på vinteren.  

#minnie #ører #disney #sminke #hår #piercing #septum #mote #skjønnhet #minniemus #mus
Det irriterer meg så sykt at det tar evigheter å strø på veien her i Trysil. Jeg var ferdig på jobb klokken 18.15 og skulle hjem. Det tar ca 25 - 30 min å kjøre, men ettersom det hadde regnet og det var is under så brukte mamma og jeg over 1,5 time på å komme oss hjem. Nå er veien såpeglatt og jeg har ikke sett at det har skjedd stort på de timene som har gått nå. Jeg skulle egentlig ha vært sammen med noen venner nå, noe som jeg har gledet meg til skikkelig lenge. Må løpe ned til veien igjen etterpå for å sjekke om det faktisk har blitt strødd, men med den gamle bilen jeg har så kjører jeg vel av i første sving uansett om det er strødd eller ikke... Bare for å gjøre innlegget litt mer positivt så legger jeg ved et bilde jeg tok i sommer. Hadde med meg Jon Snow sitt sverd på tur og fikk besøk av en ravn og en rev. Jeg har helt "sick" photoshop skills ass!


Jeg håper dere har en mye bedre lørdag enn det jeg har hatt så langt! Håper at jeg klarer å få litt mer glede ut av de få timene som nå er igjen av dagen. 

#irritert #trysil #vei #vær #regn #sommer #throwback #rev #ravn #got #jonsnow

I dag har jeg prøvd på meg min nye "bling". Jeg hadde nemlig fått noe i posten når jeg kom hjem her om dagen, og der lå det en septum! Jeg vet det er populært med veldig utsmykka septum ringer, så jeg bestemte meg for å skaffe meg min egen for å teste ut denne trenden. Jeg har ikke septum piercing til vanlig, så derfor måtte jeg bestille en fake. Er alltid greit å kjøpe seg en fake piercing før man tar en ekte, bare sånn just in case. Jeg tror nok at jeg aldri kommer til å ta septum, men jeg kan jo alltids ta på meg noen falske nå og da.Fikk ikke tatt noe bra bilde av den i dag, og fikk heller ikke vise hvordan den ser ut i sin helhet i ansiktet mitt, men lover å komme med det i morgen. Jeg kjøpte denne for 8 kroner på ebay og det finnes mange andre typer av fake septum der også. Dere kan jo se litt selv >her<.


#mote #skjønnhet #septum #piercing #bling #smykke #bilde 
Beklager for 0 blogging i går. Jeg var veldig opptatt i går, så jeg fikk rett og slett ikke anledning til å blogge om noe som helst. Jeg begynte blant annet på gigavasken som jeg har på soverommet mitt hvert år før jul. Nå som jeg ikke bor her til vanlig lenger så blir det jo sjeldent ryddet her også. Hver gang jeg er innom så blir det liggende noe her og der også får jeg liksom aldri muligheten til å rydde det ordentlig. Nå har jeg derimot tid til dette, og det tar sykt lang tid!

Jeg har fått litt "ryddehjelp" av min søte katt. Ikke at han har ryddet, men ifølge mamma og pappa så er han visst kjempeglad for at jeg er hjemme igjen, så han er overalt hvor jeg er. I går lå han som et slakt i sofaen på rommet mitt mens jeg ordnet, ryddet og styret for meg selv. Han er veldig godt selskap, og hver gang jeg innser hvor gammel han begynner å bli så blir jeg både bekymret og trist. Han blir 12 år i mai, og det skremmer meg. Han er så og si hele barndommen min og min aller beste venn, så hvis jeg kunne valgt selv så skulle jeg ønske han aldri gikk bort og levde evig sammen med meg. Dessverre må den dagen komme, men jeg håper det er minst 10 år til!

Han pleier nesten aldri å ligge i senga sammen med noen av oss, for han er ikke så glad i veldig intim kos. Han liker at vi klør og stryker på han, men han er ikke så glad i å bli løftet opp og kost veldig tett med. Derfor var det en koselig overraskelse at han i natt, rund 3 tiden, vekte meg og hoppet opp i sengen min. Han krøllet seg deretter helt inntil ansiktet mitt og sov der helt til pappa kom ned ved 7 tiden. Han er den beste kosepusen i hele verden! <3

Han måtte selvfølgelig ligge i sofaen på stua når jeg satt der og spiste frokosten min. Nå er han nede på rommet sammen med meg og sikler på julesylta jeg har på brødskiva mi...


Stakk av med pappa sitt nye kamera i morges og knipset litt bilder av Pusur som lå i sofaen og ventet på at jeg skulle bli ferdig. 


SLAPP PUS

#katt #dyr #kjæledyr #husdyr #jul #advent #julevask #bilder #foto #fotografi 

Endelig er jeg hjemme i Trysil igjen. Det føles så godt at jeg endelig kan si: "nå har jeg tatt juleferie!". Det beste med førjulstida er å være hjemme sammen med familien, vennene og ikke minst katten min. Han har forresten lagt på seg ekstremt i vinter, noe som er normalt til han å være. Han må være den verste jo-jo slankeren jeg vet om. Vet det ikke er så sunt for katter, men han spiser ikke så veldig mye mer enn vanlig, han bare mosjonerer svært lite... 

Mamma har som vanlig pyntet til advent her hjemme og det merkes at julen er rundt hjørnet. Jeg synes alltid at det er kjempekoselig og jeg ser veldig frem til å være her i nesten en måned. Jeg gleder meg faktisk veldig mye til å jobbe på lørdag også, for menneskene som jobber sammen med meg er så herlige! Elsker alt som lyser og spesielt rundt juletider. Derfor er vel kanskje julen den perfekte høytid for meg?

#bilder #jul #advent #hjem #hjemme #trysil #lys #kos #julestemning

I går kjedet jeg meg så mye at jeg plutselig bestemte meg for å gjøre noe litt drastisk med håret. Jeg har farget håret i veldig mange år og hatt en hel haug med forskjellige farger i det. I det siste har jeg hatt litt rødt nederst i håret, men det har vært veldig mørkt så man har ikke sett det så godt. Moren min jobber som frisør, og vanligvis hadde jeg gått til henne, men ettersom hun er sykmeldt så tok jeg saken i egne hender. Jeg kjøpte derfor 2 bokser med bleking på Cubus og en rosa hårfarge på H&M. Jeg har så utrolig tykt hår, så om jeg i det hele tatt skal få det lyst så må jeg bleke det veldig mange ganger. Nå har det nederste håret vært gjennom veldig mye, men jeg har vært veldig flink til å ta hårkur hver gang jeg vasker det, så det har blitt veldig bra i det siste. 

Etter den siste blekingen ble håret veldig slitt igjen, men det er bare å bruke masse hårkur fremover! Det blir alltid veldig fint igjen, det tar bare litt tid. 

Jeg hadde egentlig tenkt å ta bildene i dagslys, men det rakk jeg ikke før det ble mørkt. Blitzen gjør at håret mitt ser mer rødt ut enn rosa, men det kommer nok noen bilder senere som er tatt i dagslys!
Æsj, ettervekst.


Det eneste bildet hvor håret faktisk ser litt rosa ut! 

Jeg ble veldig glad i dag når jeg fikk beskjed om at printene mine har kommet! Nå kan jeg endelig henge bildene mine av reven på veggen i leiligheten og det blir så fint! De bildene er helt seriøst hellige for meg. Er nok de fineste bildene jeg har tatt i hele mitt liv. Gleder meg til jeg klarer å ta så fine bilder hele tiden!

Jeg har forresten tatt juleferie i dag, og det føles veldig godt. I morgen kommer mamma på besøk også drar vi til Trysil litt utpå dagen i morgen. Det skal bli så godt å komme til Trysil igjen, for nå er det masse snø der. Noe som betyr at jeg kommer til å ta masse bilder!

Nå skal jeg pakke inn litt flere julegaver. Jeg henger så sykt etter med alt som skal gjøres før jeg drar i morgen...

#bilder #hår #skjønnhet #mote #rosahår #rosa #rev #dyr #foto #fotografi 

Strømmen Senteret har visst nattåpent i dag og på grunn av det hadde Cubus -30% på klær. Jeg ble sendt på mission av mamma i dag og hun lurte på om jeg ikke kunne kjøpe en julegave for henne. Denne skulle handles på Cubus og jeg ble litt revet med. De hadde en haug med søte og gode pysjer som jeg hadde lyst til å kjøpe. Jeg ville ha absolutt alle sammen, men jeg måtte selvfølgelig beherske meg litt. 

Jeg kjøpte meg ett par kjempegode og varme sokker som har skikkelig mye "pels" inni. Jeg vet det heter for, men jeg kaller det pels, ettersom det ser ut som nettopp pels.


Det var selvfølgelig julemønster på de.

Her er det pysjsettet jeg endte opp med å kjøpe. Jeg har kjøpt noe mer i dag også, men det kommer i ett senere innlegg. Jeg driver egentlig å lager mat, så har ikke tid til å ta alt nå. 

Dette er shortsen, og den er kjempesøt med bølgete kant nederst og et hvitt bånd som man kan knyte som en sløyfe fremmerst. Dette har også julemotiv, selvfølgelig. 
Og her er t-skjorta. Ignorer at bh'en min synes og at jeg faktisk har tatt bildet på kjøkkenet. I tillegg ser jeg utrolig formløs ut ettersom jeg strekker t-skjorta så langt ned som mulig sånn at det ikke skal bli skjolder på den. Synes den var veldig søt jeg!

Nå skal jeg tilbake til matlagningen, også kommer det et nytt innlegg senere i kveld om noe litt mer spennende. 

#klær #pysj #jul #salg #cubus #bilder #mote

Jeg var på Strømmen Storsenter i dag og var helt i min egen verden. Plutselig så jeg noe som lå på gulvet inne på H&M og det så først ut som en vanlig handlelapp. Når jeg kom nærmere fikk jeg se at det var et polaroidbilde av 4 kjempeglade mennesker og en hund. Jeg snappet det opp og gikk gjennom hele butikken for å se om jeg fant noen som lignet, og det gjorde jeg ikke. Etterpå gikk jeg en runde i nærheten for å se om jeg fant noen, og det gjorde jeg heller ikke. 

For meg betyr bilder veldig mye, og jeg er veldig sikker på at dette kjempeglade bildet betyr veldig mye for noen der ute. Jeg skulle gjerne gitt det tilbake til de som eier det, men hvem er det? #bilde #polaroid #mysterium #funnet 

Tenkte å vise bilder av det ferdigpynta pepperkakehuset. Jeg rakk ikke å bli ferdig før det begynte å falle fra hverandre, så derfor ble det ikke fullført i år. Jeg skulle gjøre ferdig kortsidene av huset da den ene langveggen knakk, og dermed turte jeg ikke å gjøre mer. Derfor ble det ikke helt som forventet, men jeg klarte å bli ferdig med taket!

Taket ble forskjellig på begge sider. Jeg hadde ikke nok hjertestrøssel, så derfor ble det sølvfargede og rosa kuler på den andre siden.Nå står det i den ene hylla på TV benken vår ettersom vi ikke har noe plass til det akkurat nå. Vi har enda ikke fått helt orden i sakene etter at vi flyttet, så i morgen skal jeg ta en skikkelig opprydding her sånn så vi kan slutte å tenke på rot og dritt overalt hele tiden.

Jeg har bakt Lussekatter i dag ettersom det er den 13. desember. Jeg vet at rosinene mangler, men Ola liker ikke rosin og peller de av uansett, så derfor bakte jeg rett og slett bare uten. I morgen skulle han visst ta med seg noen på jobb sånn at hans svenske kollega, Niklas, kunne få smake. Det skremmer meg at han er svensk og at Lussekatter har svensk opphav. Han kommer sikkert til å være veldig kritisk, haha.Jeg bakte også en haug med pepperkaker i dag! Skal pynte noen av de når jeg får tid. Lagde noen hjerter med hull i som jeg tenkte å pynte og henge opp etter hvert. Skal nok pynte noen av de andre også for moroskyld.Også hadde de søndagsåpent på senteret i dag og da fant jeg disse putene her. De passer perfekt til sofaen og stua vår, så nå er jeg fornøyd. Kommentaren til Ola var: "ikke akkurat den beste komboen... en sau og en bjørn?" da svarte jeg bare: "neste pute blir en ulv!". Så, vi var visst ikke helt enige på kombinasjonen for å si det sånn. Sauene til svigers har nå nylig blitt angrepet av en flokk på 3 ulver når de var på beite, så jeg skjønner godt at Ola er skeptisk til rovdyr og sau sammen. For han er det sikkert nok med ulvene som spiser sauene til faren hans. Og i tillegg er det jo like rundt husveggen, så plutselig står det en ulv på trappa og vil ha mat!#pepperkake #advent #jul #pynting #lucia #lussekatter #mat #bakst #puter #interiør #rovdyr #dyr #sau #bilder

Mens jeg har sett på Harry Potter hele dagen har jeg også pakket inn en del gaver. Det er alltid godt når man har kommet godt i gang med gaveinnpakkingen og begynner å nærme seg ferdig med all gavekjøping for dette året. Det som irriterer meg mest er at alle gavene har så rar form, sånn at de blir nesten ummulige å pakke inn.
Jeg bruker så ekstremt lang tid på å pakke inn gaver. Det skal være mange forskjellige gavebånd i mange farger, det skal henge på små julekuler og det skal være festet på minst 2 rosetter. Er det rart innpakking er et evighetsprosjekt for meg?!

Har forresten kjøpt meg en litt annerledes juletrekule i dag. Fant denne katten som ligger og sover i en rosa BH som jeg skal henge på treet mitt i år. Den er kjempestor, så den kommer nok til å synes på det lille treet jeg har i Trysil, haha.#jul #advent #julegaver #innpakking #gaver #papir #katt #julepynt #bilder

Alt som har med Harry Potter og Game of Thrones å gjøre blir alltid med meg hjem, om jeg har råd. I går kom jeg over en søt Harry Potter kortstokk som jeg selvfølgelig ikke klarte å holde meg unna. Nå har jeg både en Game of Thrones og en Harry Potter kortstokk, så nå er jeg happy!

Synes det er kjempegøy at det bilder på absolutt alle kortene. På Game of Thrones kortstokken min er det bare de 4 største kortene som har bilder, men her er det på alle! Beklager for dårlige og litt utydelige bilder, men har så sykt dårlig lys her og jeg hater å bruke blitz. 

Jeg har en liten smakebit på pepperkakehuset mitt også! Jeg gikk selvfølgelig tom for hvit melis i går og satt igjen med bare grønn og rosa. Derfro må jeg få kjøpt inn litt mer av den hvite før jeg fortsetter og gjør den ferdig. Så langt har jeg fått pyntet pipa og begge sider av taket. Har igjen bittelitt på kantene og sånn, men utenom det så er taket veldig ferdig. Har så langt brukt ca 3 timer på det. #pepperkake #pepperkakehus #pynting #jul #advent #kort #spill #kortspill #harrypotter #film #bilder

I dag var jeg på skolen frem til 5, og når jeg gikk av toget løp jeg inn på butikken for å kjøpe med meg noen ting til helga. Jeg har nemlig planlagt denne helga veldig nøye og jeg har sett veldig frem til den også. Neste helg er jeg i Trysil og er på jobb, så derfor blir dette den siste helga før jeg drar hvor jeg kan slappe av. Vi har fortsatt igjen noen dager med skolen, men vi ligger veldig godt an og jeg er veldig sikker på at vi blir ferdige og får levert til tirsdag. 

Nå har jeg satt på første Harry Potter film og har dermed startet mitt årlige Harry Potter marathon, Nevnte det i klassen i dag, og Jonas syntes det virket kjedelig å se på alene. Jeg synes det er veldig greit, for jeg liker å se filmer for meg selv. Jeg skjønner forresten godt om folk ikke orker å se Harry Potter med meg også. Ola satt seg ned ved siden av meg i sta og da begynte jeg å kommenterer alt som skjedde. Sånn som da Harry klarer å "trylle" bort vinduet til slangen i dyrehagen. Da satt jeg og bablet om at det blir sagt at slangen som rømmer fra dyrehagen til slutt ender opp som kjæleslangen til Voldemort i de senere filmene og blablabla. Han satt ikke lenge for å si det sånn. 

Grunnen til at jeg løp så ivrig til butikken var fordi jeg skal pynte pepperkakehus i dag og jeg trengte pynt. Jeg synes alltid det er så gøy å pynte pepperkakehus når det nærmer seg jul, så dette måtte jeg få gjort i helga nå som jeg har så god tid!Dukker nok opp bilder med resultat i morgen. Nå skal jeg kose meg med sjokoladepudding som dessert, en kopp med kakao og en haaaaug med te. Jeg vet hvordan jeg skal kose meg for å si det sånn.

#pepperkake #Jul #advent #harrypotter #hp #marathon #pynt #pynting #pepperkakehus #hus 

I dag var jeg så flink så jeg klarte å sette på alarmen når jeg skulle gå ned til toget. Det siste jeg tenkte før jeg la meg var: "ok, for å rekke til skolen før det tidspunktet så må jeg ta toget som går på det tidspunktet osv osv". Pga dette så klarte jeg å sette på alarmen feil, og jeg våknet dermed når jeg egentlig skulle ha vært på vei til skolen. Litt heldigvis for min del, så var Weronika fra gruppen min i Kongsvinger hos legen og hun kom ikke til å dukke opp på en stund. Derfor kunne jeg ta det med ro og slappe av litt før jeg stresset meg videre på skolen.

Hele dagen går nok med på skole og jeg håper at vi klarer å bli ferdige til i morgen. For da kan vi slappe av litt på mandag og ikke stresse oss ihjel med oppgaven. Regner med at jeg legger ut oppgaven da den er levert sånn at dere får et lite innblikk på hva jeg driver med om dagen. Det er veldig tidkrevende, og dette er grunnen for at bloggen kommer litt på "andre plass" for å si det sånn. 

I og med at jeg har jobbet så mye og godt hele denne uka, så skal jeg belønne meg selv med Harry Potter marathon i helga. Jeg har gledet meg så lenge til å ta den, og nå endelig skal jeg få tatt den også! Harry Potter in my heart <3

Jeg gikk berserk med kameraet mitt på badet i dag, så dette er det dere får av bilder...Skjønner ikke helt hva som er greia med å gjemme ansiktet bak kameraet hele tiden. 

#morgen #sminke #hår #skole #bilder #foto #fotografi #tatovering

I dag har jeg vært på skolen i 10 timer og jobbet med eksamen. Må si det er slitsomt, selv om jeg bare sitter foran en data hele dagen. Jeg blir bare så utrolig sliten i hodet av å sitte der en hel dag, og i tillegg blir jeg sliten i kroppen også, selv om jeg ikke gjør stort fysisk. Hver dag når jeg kommer hjem fra skolen slenger jeg av meg klærne og hopper i sjiraff kigurumien! Det skal sies at denne bare blir brukt på vinteren, ettersom den er alt for varm på sommerstid. Den er så god å gå i og ikke minst enkel å ha på seg. Er som et pledd formet som et dyr, haha.Nå skal jeg drikke te, slappe av og se på julekalendere. Jeg henger så sykt langt etter allerede ettersom jeg har vært så opptatt med flytting den siste uka. Det skal bli godt å få sett det som mangler, sånn at jeg ikke går rundt og tenker på det hele tiden. Jeg irriterer meg for den minste ting som jeg ikke får gjort, så derfor er det viktig å se det jeg mangler så fort som mulig!

#kigurumi #onepiece #sjiraff #kosedress #kos #te #jul #advent #julekalender #bilder 

I dag prøvde jeg meg på å bake litt for første gang i leiligheten. Merket at ovnen steker mer på den ene siden enn den andre, noe som er litt irriterende. Leste i dag at man kunne bruke kransekakemasse til å lage kransekake cookies! Det ble faktisk veldig godt, og det er jo ikke så rart, ettersom kransekake er kjempegodt i seg selv! Det eneste man gjør er å lage små kaker av massen, steke de og ha på litt smeltet sjokolade til slutt. Utrolig lett! Mitt problem var at vi ikke hadde noe stekepapir, så jeg prøvde meg uten. Det skulle jeg aldri ha gjort. Halve kaka sitter igjen på stekebrettet...
Selv om man ikke kan bli så møkkete av dette, så måtte jeg jo bruke forkleet mitt. Det er jo så søtt!
Har smakt en bitteliten bit, og resten skal jeg spare til i morgen. Tenkte å ta de med på skolen, sånn at vi som sitter og jobber for harde livet skal ha noe å kose oss med!

Har forresten fått bestilt meg print av reven i dag også! Måtte bestille to plakater som jeg skal henge opp når jeg får de. Jeg lurer på hvor rask levering de har på Japan Photo og om jeg får hentet de allerede i morgen. Det hadde vært fint!#baking #mat #jul #kransekake #bilder #japanphoto #bilder #sauNå har vi endelig fått flyttet inn i den nye leiligheten. Vi har ikke gjort annet enn å flytte, sette opp møbler og kjøpe småting hele uka. Nå sitter Ola og jeg med søskenbarnet til Ola, Stian, i sofaen. Det føles så avslappende og godt at vi nå begynner å bli ferdige. Mamma har vært verdens beste og har vært her fra torsdag til i går. Hun og jeg dro til den gamle hybelen og vasket ut den på fredag. Vi begynte 11 og var ferdige halv 9 på kvelden. Det måtte jo gjøres grundig! Har selvfølgelig klart å bli syk i løpet av uka pga alt stresset og lite søvn. Derfor ble det heller ingen konsert på meg i kveld med Children of Bodom, noe som svir dypt ned i sjela. Håper jeg får sett de igjen ved en senere anledning!

Har fått tatt noen bilder av kjøkkenet og stua. Dette er i ett og samme rom, så det er veldig åpent og fint. Kommer nok bilder av soverommet og badet litt senere, når vi har fått ryddet bort det meste. Soverommet er blant annet stappfullt av klær overalt og forskjellige pappesker her og der. Så, de bildene kommer senere! 

Er så glad for at vi har klart å pynte litt til jul og advent samtidig og at det nå har blitt veldig hjemmekoselig her. Det er bittelitt rot på kjøkkenbenken og sånt enda, men det fikses jo etter hvert. 


Fikk kjøpt meg et bittelite og søtt juletre som jeg har pyntet. Har sagt hele tiden at jeg ville ha et juletre når jeg fikk flyttet hit, men når vi fikk inn alt så innså vi at et stort juletre var det ikke plass til. Derfor ble det et mini-tre i stedet!
I vinduskarmen har jeg satt opp noen bilder jeg fikk av svigers til jul i fjor. Det er små bilder med tekst som er skrevet på trysildialekt. Jeg er jo så glad i bygda jeg kommer fra, så disse måtte jo absolutt få en fin plass i stua!


Har til og med hengt opp rosa julekuler i lysekrona på stua. 

Ettersom jeg er syk og ble litt dårligere etter å ha vært ute på julebord i går, så ble det McDonalds i dag. Jeg er ikke så fan av maten der, så jeg spiste for det meste bare pommes frites. Stian og Ola dermiot, de kjøpte meg seg 13 burgere! Eller.. de betalte for 13, men fikk bare med seg 12. Det hadde visst vært veldig dårlig service der i dag. Først hadde de glemt pommes fritesen min, så de måtte inn igjen for å kreve den. Etterpå når de endelig kom seg inn døra her og vi begynte å pakke ut burgerne fant de ut at det manglet 1. Akkurat det kunne ha vært bedre. Derfor så kan det hende det er greit å sjekke takeaway posen sin før man går der ifra. Dette er 2. gang at de har glemt pommes fritesen min.

Det har vært en rolig dag, og det har vært veldig godt. Har ikke hatt en rolig dag på over 2 uker nå, så dette var vel fortjent. Trist at jeg ikke kom meg på konsert i dag, men det føles veldig godt å bare slappe av litt også! 

#leilighet #bilder #hjem #søndag #interiør #besøk #ps4 #gaming #foto #fotografi #julepynt #jul #advent
Først må jeg bare beklage for fraværet de siste dagene. Grunnen er så enkel som at jeg har hatt veldig mye å gjøre pga flyttingen de siste dagene. Nå har vi enedelig begynt å få det meste på plass, så når blir det litt roligere fremover. I tillegg har vi ikke hatt nett frem til nå, og vi bytter på en nettverkskabel. I morgen eller på tirsdag får vi en ruter sånn at vi slipper å bytte på nettverkskabelen.

I går var jeg på julebord sammen med gjengen jeg var på Tons of Rock med i sommer. Vi kaller oss for "Shmear" og dette julebordet er helt klart det beste jeg har vært på. Berg tok rollen som "masterchef" og ordnet en utrolig god julemiddag. Det var ribbe, julepølser, medisterkaker, brun saus, ertestuing og surkål. For de som ikke er så glad i julemat ble det et lite koldtbord. Alt smakte  utrolig godt og etterpå spiste vi Riskrem til dessert. 
Her er alle (bortsett fra meg bak kamera) samlet til en saftig og god middag! Vi var alle utrolig sultne, så jeg måtte ta ett bilde og gå på plassen min. Ville jo ikke at de skulle sulte ihjel!Etter middag hadde vi pakkeleken. Alle sammen hadde tatt med seg noen gaver som vi skulle dele ut helt anonymt. Nå visste jo halvparten hva folk hadde kjøpt, men det var jo morsomt uansett! Alle fikk minst én pakke, og Cecilie fikk mest, med sine 4. Må si folk var kreative. Jeg glemte jo hele greia og endte opp med å kjøpe sjokolade, så det var jo ikke akkurat kreativt, haha.Her kommer noen random bilder fra kvelden ellers.


>Ine<, meg og Camilla.


Camilla, Berg og Ine.


Det her var så morsomt, haha. Berg, Camilla, Emil...... og Ine.


Den alltid så blide >Guro<


Camilla, >Cecilie< og Ine


Vi spilte "Cards Agains Humanity" i går. Jeg hadde aldri spilt det før, men det var utrolig morsomt! Dette var nok den beste komboen jeg klarte i løpet av kvelden. 


Også et kjempefint bilde helt til slutt! Blir ingen Shmear fest uten gruppebilde. Vi mangler Brokke, men utenom det er alle på plass. Liker å tenke at Jostein har tatt Brokkes plass, haha.
Fra venstre; Meg, Guro, Ine, Morten, Camilla, Emil, Jostein (Yoshi) og Cecilie.

Gleder meg allerede til neste gang! Håper alle disse fine folkene har lyst til å komme til meg etter nyttår da jeg skal "innvie" den nye leiligheten med en aldri så liten innflytningsfest. Det hadde vært gøy!

Glad i dere alle <3

#julebord #jul #fest #lørdag #venner #bilder #foto #fotografi #julemat #desember

I dag har jeg satt opp en haug med møbler som vi kjøpte på IKEA i går. Vi kjøpte en hylle som vi skal bruke som tv benk, vi har kjøpt bord, en sovesofa også slo vi til på en seng på tilbud på Jysk i går. Jeg har vært inne i leiligheten og slitt med disse møblene. Den verste var nok sovesofaen, for noen av stegen i instruksjonsboka var jo helt omvendt. Noen ting skulle være før andre osv, men det gikk helt greit. Jeg klarte å sette opp alt helt selv, og Ola trodde først ikke på meg. Heldigvis hadde jeg noen vitner, nemlig Magnus og Lill Sofi! De er vårt første besøk i den nye leiligheten og det var utrolig koselig at de ville komme på besøk!

Mens de var her tok vi en tur ned på Peppes for å spise pizza. Etterpå stakk Magnus og Ola på hybelen for å hente noen pappesker med ting, mens Lill Sofi og jeg løp bort til Rusta butikken for å se etter ting til hjemmet. Det var kjempegøy, og jeg fikk kjøpt en haug med fine ting. 

Jeg skulle egentlig ta en del bilder i dag, men det ble dessverre helt glemt ettersom jeg fikk besøk. Jeg fikk tatt noen bilder, men det kommer nok flere og mer detaljerte bare jeg har fått alt på plass. 


Her er ett bilde av stua og hvordan den så ut når jeg kom dit i dag. Kan ikke si at jeg gledet meg så veldig til å sette opp alle møblene selv. Det å sette de opp var ikke så ille som jeg hadde sett for meg, men det verste var egentlig å få unna all pappen. Mens jeg jobbet inne i stua, så slengte jeg all pappen inn på soverommet. Når Ola kom dit i dag og åpnet døra fikk han egentlig bare se papp som var absolutt over hele soverommet, og det var et slit å få brettet alt sammen og tatt det ned til papp søpla. Er glad jeg er ferdig med dette en stund nå.


Tok et lite bilde av kjøkkene også. Vi trenger helt klart barstoler!


Første selfie! Dette er inne på soverommet før jeg fylte hele rommet med papp.. 


Følte meg handy når jeg hadde fått opp første møbelet, så måtte ta et bilde. I fjor fikk jeg et kjempesøtt og rosa verktøy sett av Farmor, og dette kom virkelig til nytte nå. 


Her er ett bilde av Magnus når vi dro i sta. Jeg har fått opp alle Game of Thrones og Harry Potter tingene mine. Eller, nesten i hvert fall. Jeg hadde alt på hylla, men så begynte de å tulle med at hylla kom til å falle ned fordi det var så mange bøker på den, så just in case så tok jeg vekk de knuselige tingene. Etterpå fant vi ut at den er boltet fast i betongveggen, så den er nok veldig trygg. Får se hva som skjer med den videre.

I morgen kommer mamma og da skal vi flytte resten over til leiligheten. På fredag skal vi tilbake til hybelen for å vaske ut det meste. Jeg håper det går lett og smertefritt, for jeg orker ikke å styre med småproblemer nå. Ola sitter i skrivende stund og fikser internett, og i og med at Get har nett i bygget fra før, så får vi nett på dagen om vi bestiller fra de. Derfor blir det Get!

#flytting #leilighet #stress #bilder #montering #ikea

Nå er endelig dagen jeg har ventet på i 3 måneder her. Jeg venter hvert år veldig lenge på 1. desember, men i år er det enda én ting jeg har gledet meg til. Noe jeg har gledet meg enda mer til. Vi får nemlig nøkkelen til den nye leiligheten i dag, og jeg har gledet meg skikkelig. Jeg håper i hvert fall vi får nøkkelen i dag. I går sendte Ola en melding til han som selger leiligheten og lurte på om han var klar til å lever fra seg nøkkelen i dag, og han hadde visst glemt hele greia. Han sa han måtte ordne noen papirer hos megler osv, så jeg er spent på om han får fikset det og vi får noen nøkkel i dag. Jeg krysser fingrene for at alt går bra, for nå har jeg i grunn planlagt hele uka sånn at det skal gå fort og smertefritt å flytte. 

Jeg har jo selvfølgelig vært veldig glad i dag fordi det er 1. desember også! I dag sto jeg opp ekstra tidlig sånn at jeg fikk se 1. desember episoden av Jul i Blåfjell og Vazelina før jeg måtte dra på skolen. Jeg glemte selvfølgelig å åpne den første luka i sjokoladekalenderen min, så det fikk jeg ikke gjort før nå. Nå skal jeg se 1. desember episoden av Amalies Jul, før Ola kommer hjem og vi skal få nøkkelen (forhåpentligvis). Dro tidlig fra skolen i dag sånn at jeg skulle rekke å få i meg litt mat osv før vi stikker, og jeg får alltid så dårlig samvittighet når jeg må gå tidligere. Heldigvis så har folk forståelse for det!Det dukker nok opp bilder fra leiligheten senere i dag eller i morgen, forhåpentligvis.

#flytting #desember #advent #kalender #bilder #jul LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits