Gikk gjennom bildene mine og fant en del bilder som jeg tok av meg selv i sommer og jeg må si at jeg savner det håret jeg hadde. Bare ikke den svarte hårfarga hadde satt seg i det blå så hadde jeg fortsatt hatt fint hår.. Og et random speil-bilde til slutt bare for å gjøre innlegget litt mer "interessant", haha


fjorttis lizm

 
Jeg har dessverre ikke hatt noe tid til å blogge siden fredag. Jeg har fått bihulebetennelse og er ikke i så veldig god form og på lørdag var jeg på jobb, noe som var utrolig slitsomt på grunn av betennelsen. Skal egentlig på jobb i dag også, men ringte til sjefen og sa at jeg ikke føler meg så bra om dagen, men da hadde visst ho andre jeg jobber med også ringt og sagt at hun var syk og da ble det plutselig stor mangel på folk, og med den samvittigheten min så kan det hende jeg ringer opp igjen rundt 1 tiden og sier at om det er umulig å få tak i folk så kan jeg i hvert fall jobbe fra 17 til 20, selv om jeg ikke er helt i form. Er vel kanskje bedre det enn å sitte her syk og med den dårlige samvittigheten i tillegg, haha. 

Anyways, på fredag så møtte jeg Lise Myhre og det var helt utrolig! Jeg har som jeg skrev i tidligere innlegg elsket Nemi i veldig mange år og det å endelig kunne møte kvinnen bak var fantastisk. Hun var utrolig hyggelig og pratsom og jeg følte jeg fikk veldig god kontakt med henne. Hun er en fantastisk person og jeg råder dere å møte opp på signeringene hennes. Det var verdt det! I tillegg til å skrive autografer så tegnet hun også en Nemi ved signaturen sin og det at hun tar seg tid til sånt og ikke føler seg presset til å gjøre det unna fort gjorde meg glad! Det viser egentlig veldig godt at hun faktisk tar seg tid til fansen sin og tar seg litt tid til å bli litt kjent med de. Hun hadde jo samtaler med alle som kom dit og det er godt gjort! Håper jeg møter henne senere også, for ja, jeg elsker henne og Nemi!

 
Et bilde jeg tok mens hun signerte Nemi bok nr 1! Her ser dere også at hun tegner Nemi. Søt var hun!

Utenom alt jeg har nevnt over så har jeg ikke gjort stort. Har vært syk, som sagt og i går kom kjæresten på "trøste-besøk". Når jeg er syk trenger jeg noen som kan pleie meg, og hvem er vel bedre enn kjæresten? 

Nå skal jeg se om jeg ikke orker å male ferdig noen gaver til bestemødrene mine og kanskje pakke inn noen så jeg får gjort noe nyttig nå som jeg er syk. Skal i hvert fall gjøre et forsøk!

 
Og etter å ha sett det her bestemte jeg meg for å lage meg en kopp te for det trengs!


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits