I går var jeg på konsert med Eluveitie igjen. Det er bare noen måneder siden sist, men denne gangen leverte de en utrolig bra konsert. Forrige gang fikk de bare spille i en halvtime, men denne gang spilte de i nærmere 2 timer. De hadde også en halvtime med bare akustiske låter. Jeg synes det var utrolig bra stemning der og de hadde en utrolig bra kontakt med publikum. Gleder meg allerede til neste gang de kommer til Norge. Enn så lenge kommer jeg til å leve lenge og lykkelig på gårdagens opplevelser. Konserten må få en terningkast 5, den var superduper!!

Jeg hadde VIP sammen med noen venner av meg. Vi sto til og med på VIP liste, og jeg følte meg litt ekstra kul når dama ved døra ropte: "Is there anyone else with VIP here?" og vi bare: "YEEEEEES!!" og da hørte jeg noen jenter ved siden av som sa; "WHAT?! HVOR HAR DE FÅTT TAK I DET?!". Da følte jeg meg important og kul. Ikke døm meg for det, for jeg har aldri hatt VIP før, så dette var kjempegøy! Vet selv hvordan det føles å se på andre med VIP og ikke ha det selv. Denne gangen fikk jeg være den "dritten" med VIP som bare gikk forbi køen. Disse to jentene sto bak meg under konserten, og de var skikkelig store fans. Syntes litt synd på de for at de ikke hadde VIP, men men, de får sikkert tak i senere en gang. 


Dette er ting vi fikk når vi møtte de. Access card som var signert, et bilde som var signert, en veske/bag og en t skjorte. Det som var utrolig koselig var at de alle sto på rekke og rad for å hilse på når vi kom inn. Jeg la merke til at noen av de ble litt sånn paff når jeg faktisk la til: "Nice to meet you! :D", virket ikke som at de var så vant med det. Men, det var jo hyggelig å møte de, så følte for å si det. Vi snakket med de, tok bilder og minglet litt før konserten startet. De spilte også to sanger på akustisk for oss, noe som var kjempefint! 


Jeg fikk også med meg et plekter hjem. I og med at vi som hadde VIP allerede var inne på konsertområdet så kunne vi også stille oss fremmerst til konserten begynte. Det gjorde vi, og dermed kan man veldig lett få tak i plekter også. Snille gitaristen som var så gavmild og blid <3. For en gangs skyld fikk også >Ine< tak i plekter! Det gjorde også >Catrine< og Berg. Vi gikk dermed lykkelige ut etterpå, haha.

Må advare om at jeg alltid ser rar og klein ut på bilder. Jeg ser alltid så utrolig rævva ut når jeg skal på bilder sammen med folk jeg liker og ser opp til.. Men men, whatever, det er bevis!! Camilla og jeg sammen med vokalisten Chrigel. Han  var en veldig hyggelig fyr som elsket fjell og naturen. Vi snakket om dette en stund, haha. Jeg følte meg som kongen over verden når jeg var på et fjell, men han følte seg heller motsatt, nemlig liten. Jeg er enig i hans påstand også.

Irriterer meg også at jeg alltid ser så sykt feit ut også. Jaja, slutt på klaging, vi har møtt han!!Og her er Camilla og jeg sammen med Anna, Merlin og den siste er den nye fiolinisten. Jeg klarer ikke å finne noe navn. Jeg finner bare den forrige, så da blir hun dessverre navnløs enn så lenge. Tenk, vi hadde meet and greet og jeg kan ikke en gang navnet hennes. Det er flaut ass. De er jo utrolig mange bandmedlemmer, men det var vanskelig å få bilder og få snakket med alle. De var på en måte opptatt med noen hele tiden, og jeg synes det er så slemt å avbryte i andres samtaler. Så, da sto jeg heller og så på de, haha. 

Over til konsertbildene. Det var utrolig vanskelig å få bra bilder. Vi sto jo ekstra nærme scenen, men samtidig kom vi også ekstra nærme scenelysene. Noe som ødela nesten alle bildene mine. Men, noen ble jo OK, så da poster jeg de.

De var også utrolig dårlige på å stå rolig og ikke blunke på bilder. Så, det er noe de burde skjerpe seg på! Neida, er vel heller jeg som burde bli flinkere på å ta bilder når de faktisk står rolig og ikke blunker. Haff, disse bildegreiene mine. 

#eluveitie #johndee #oslo #konsert #metal #folk #folkmetal #sveits #foto #fotografi #bilder #konsertbilder #musikk

I kveld er det endelig klart for Eluveitie. Jeg så de sist i sommer på Tons of Rock i Halden, og det var første gang jeg så de. De gjorde en utrolig bra konsert, men det varte bare i en halvtime, dessverre. I dag har jeg hørt rykter om at de skal spille i hele 2 timer, noe som blir kjempebra! Jeg har vært en fan siden 2010 så det at jeg endelig fikk sett de i sommer, og fikk stå front row og få en av drikkeflaskene deres, var en utrolig bra følelse. Som sagt så spilte de bare i en halvtime, noe som var en stor nedtur for meg. I dag har jeg sikret meg VIP sammen med en haug med gode venner, så i dag får vi møte de, ta bilder med de, få signerte ting og ha det veldig koselig frem til konserten starter. Vi får også komme inn i området før alle andre, og dermed blir det front row i dag også! Jeg gleder meg som en liten unge, og jeg er sikker på at denne konserten kommer til å bli utrolig bra! 

Jeg har alltid vært så sykt misunnelig på de som har VIP pass til konserter, og nå er jeg én av de! Jeg så at Children of Bodom har VIP på sin konsert neste uke, men jeg klarte ikke å finne noe sted å kjøpe det på. Tror kanskje det er utsolgt, og samtidig så har jeg ikke råd. Det kostet jo 1300 kroner. Skulle likt å møtt de også, men Eluveitie blir supert! Jeg ser virkelig frem til det, og i tillegg kan jeg love utrolig bra bilder i morgen!De har bare de siste årene begynt å lage musikken sin på engelsk. De kommer fra Sveits, så før har de sunget på et annet språk. Jeg liker alle sangene deres, uansett.


#eluveitie #metal #konsert #vip #johndee #oslo #folkmetal

Jeg er klar over at advent ikke star før i morgen, men i tradisjon tro så har jeg allerede gjort klart til advent. Pleier alltid å sette opp tingene på lørdag sånn at alt er ferdig til søndag. Vi skal flytte til uka, og det er dumt å pynte for mye, så derfor har jeg bare hengt opp en lyslenke som vi kjøpte på Clas Ohlson i går og satt opp adventsstaken i vinduet. Tenk at det nå snart er desember og at advent begynner i morgen. Det har gått så ekstremt fort. Jeg har faktisk gledet meg mer enn vanlig til advent og jul i år, så jeg trodde at tiden skulle gå veldig sakte frem til dette. Nå er v her altså og jeg synes det har gått kjempefort! 

I dag har jeg pakket ned ting i bokser sånn at vi slipper å gjøre det på tirsdag og onsdag. Føler det er greit å være forberedt og at det blir litt enklere for oss om vi begynner litt allerede nå. Jeg har invitert et vennepar på onsdag som kanskje skal være med og sette opp litt møbler, og selv om vi hadde klart oss kjempefint selv, så er det alltids hyggelig med litt selskap. Nå skal jo jeg sitte i leiligheten hele onsdagen og sette opp møbler, alene, så da invitert jeg like så godt folk med meg. Skal fikse gløgg, mat og litt kaker sånn at det ikke blir alt for kjedelig der. Det er sikkert ekstremt tomt der til vi får opp møbler. 
Jeg sa at de ikke trengte å hjelpe meg med å sette opp møbler, for jeg ville bare ha selskap, men de sa at de gjerne kunne hjelpe til. Jeg er så takknemlig for at jeg har sånne folk i livet mitt! I tillegg har de en sånn sovesofa som vi skal kjøpe, så de vet litt om hvordan den skal settes opp. Har hørt den er litt vanskelig, haha. 
Lyslenken vi kjøpte var ekstremt blå. Mye mer blå enn jeg hadde forventet, så når man går inn i stua/kjøkkenet nå så må man nesten ha solbriller fordi det er så intenst og blått. Ble litt bedre når jeg fikk opp adventsstaken da. Blir nok enda bedre når jeg har litt større rom å henge den opp i. Da blir det ikke så mye på en plass liksom. 
Man kan se veldig godt hvor jeg pleier å sitte liksom.. I hjørnet, ved vinduet, sammen med mac'en min.

#advent #jul #bilder #foto #fotografi #koselig #lys #lyslenke #blå #fint #julestemning 

Jeg fant flere bilder av reven som jeg helt hadde oversett. I tillegg har jeg redigert noen av bildene på nytt, rett og slett fordi jeg synes de ble litt mørke sist. Jeg er fremdeles i ekstase for at jeg var så heldig å få møte denne her. I tillegg hadde jeg såpass med flaks at jeg fikk en fotogen rev også når den først dukket opp! Har alltid drømt om å fotografere dyr som egentlig er veldig sky, så dette er en ting jeg kan stryke av bucket listen min med det samme!

Mange av de fineste bildene har jeg allerede postet >her< så dette blir vel egentlig ett innlegg med litt mindre fine bilder for det meste. 


Hahah, jeg bare elsker hvordan den kan minne om Grumpy Cat!
Den var veldig glad i ostebrix, så her har den fått en bit av meg. 
Elsker dette bildet. Det er ett av favorittene og det er nok mye på grunn av lyset.

#rev #dyr #natur #oslo #foto #fotografi #bilder #vinter 

Som nevnt i forrige innlegg med reven vi møtte, så dro Weronika, Celine og jeg for å filme litt footage til siste eksamen før jul. Vi dro derfor til Hovedøya fordi det skal være så fint der. Vi ble ikke skuffet, for det var utrolig fint der. Vi fikk alt vi trengte og footage ble kjempebra. Nå er det bare å sette seg ned og begynne med redigering og bestå eksamen!
Weronika spanderte drikke på oss inne på Espresso House. Det ble en "Nisselatte" på meg, kakao på Celine og en julekaffe på Weronika. Det var veldig koselig!
Irriterer meg at vinduet på båten vi satt ved var så møkkete... 


Vi forberedte oss til filming og Weronika skulle være den store stjernen i filmen vår. Celine hadde tatt med seg en søt kattepote, haha.
Måtte legge til et bilde av reven her også jeg, haha. Jeg gleder meg sånn til å hilse på den igjen! Om jeg klarer å få lokket den inntil meg igjen da....Det var en utrolig koselig tur og når vi kom tilbake på skolen var vi alle veldig kalde. Vi hadde vært ute og filmet i maaange timer, og det begynte å bli kaldt og mørkt ute når vi tok båten tilbake til Oslo Sentrum. Jeg gleder meg veldig til neste gang vi gjør noe lignende!

#bilder #foto #fotografi #oslo #vann #natur #filming #skole #rev #dyr #skog #ruiner

I dag var jeg ute sammen med Weronika og Celine for å filme til den siste eksamenen vår på skolen. Vi dro ut til Hovedøya i Oslo for å filme i noen av de gamle klosterruinene. Vi ante fred og ingen fare, helt til Weronika skrek; "HEEY!! DEN REVEN STJELER TINGENE VÅRE!!" da var det en rev som gikk rundt og snuste på tingene våre. Den syntes visst at sminken til Weronika var utrolig interessant og dro den med seg. Jeg løp ned for å prøve å få tak i sakene til Weronika igjen, og da ble den bare stående der. Jeg hadde sett for meg at den skulle løpe sin vei, men neida! Den var veldig fotogen og var også veldig glad for å få litt mat av oss. Den var veldig glad i ostebrix og brødskive med roastbiff på. Jeg fikk noen utrolig fine bilder av den, og nå sitter jeg her og er utrolig glad for at jeg fikk møtt denne krabaten. Har lyst til å ta turen igjen på lørdag og forhåpentligvis møter jeg den igjen da!
Disse bildene er fra da vi møtte den ved "campen" vår. 


Etterpå fulgte den oss rundt overalt og den passet så utrolig bra inn med frosten på bakken.Kommer til å poste noen flere bilder fra dagen i dag senere. Måtte bare poste disse så fort jeg fikk muligheten, for jeg er så glad! Og jeg føler meg så heldig som fikk så fine bilder av et ellers så sjenert dyr! 

#rev #foto #fotografi #bilder #natur #oslo #bilder #dyr #snø #is #vinter #fint #søt

I går ga jeg meg lov til å se en haug med julefilmer fremover, ettersom det nå er under en uke til 1. desember. Jeg snakket om dette med julefilmer og julestemning på skolen i dag og læreren min, Kim, sa; "Linnea? Er du velig glad i julen?" også bare lo han av meg. Jeg regner med at jeg egentlig ikke trengte å svare på det spørsmålet, for alle i hele verden har vel skjønt det. I dag kom forresten Ola hjem med kinder kalender til meg og jeg ble superglad! Synes det er så sykt at den koster 219 kroner. Det er jo ikke så utrolig mye sjokolade i den boksen og det å kjøpe all sjokoladen uten lukene hadde sikkert vært billigere. Men, det blir ikke det samme uten en ordentlig kinder kalender!

Noe annet som hører julen til er Nightmare Before Christmas. Jeg skal spare den filmen enn så lenge. Den har ikke vært tradisjon i alle år, men helt siden jeg gikk i 8. klasse så har bruttern og jeg sett den sammen før jul. Føler ikke jeg kan snike meg til å se den før jeg får sett den med han. Er ikke sikkert han er så ivrig på å se den sammen med meg, men jeg får friste med litt godteri og brus, så kanskje han vil se den likevel!

Elsker Tim Burton. Han lager så utrolig kule filmer. Jeg regner med at disse filmene hans ikke egner seg for de minste, men når man går på ungdomsskolen så er de veldig kule har jeg erfart. De er fremdeles veldig kule og jeg er glad i alle sammen, selv om jeg er 21 år. De fleste kommer nok ikke i julestemning av Nightmare Before Christmas, for det er jo rett og slett ikke en normal julefilm. Den er jo egentlig veldig dyster og bisarr, men så lenge nissen er i den så er det bra nok for min del. Samtidig så har det jo litt med tradisjoner å gjøre også. Jeg forbinder den jo med julen og jeg forbinder den med å sitte og drikke gløgg og spise julekaker sammen med folk jeg er glad i. Derfor kan vel hvilken som helst film gjøres om til en film som gir maksimal julestemning.

#nightmarebeforechristmas #jul #julestemning #film #timburton #jack #bilder #tv #film #animasjon 

Jeg er så utrolig stressa om dagen. Ikke så overraskende nok så kommer det selvfølgelig av det at vi skal flytte snart. I dag er det jo en uke til vi får nøkkelen til leiligheten og det eneste vi snakker om, tenker på og gjør er å forberede oss til flytting. I dag hadde jeg egentlig en hel haug med ting som jeg skulle ha gjort. Jeg har skrevet en lang liste over ting jeg vil få tak i før vi flytter og ting som burde gjøres sånn at det blir mindre stress for oss når flyttedagene kommer. 

I dag hadde jeg egentlig tenkt å ta meg en skikkelig tur på Strømmen senteret og sett ut en hel del med ting som er billige og som hadde vært greit å fått kjøpt ikke så lenge etter innflytting. Så langt kom jeg jo ikke, for jeg har ligget rett ut med hodepine hele dagen. 

Jeg har sovet utrolig dårlig i det siste og i helga fikk jeg ikke akkurat så mye søvn, så tror kanskje det kan være derfor. I morges sto jeg opp klokken 7 og klarte ikke å sove mer. Derfor satt jeg og så på Polarekspressen og deretter hadde jeg tenkt å spille litt Playstation. Fant omsider ut at det ikke var så godt for hodet mitt, så jeg endte opp med å sette på Friends og etter stund sovnet jeg. Jeg sov i over 3 timer og når jeg våknet hadde jeg fremdeles like vondt i hodet. 

Derfor, så har dagen i dag vært utrolig kjedelig. Har ikke fått gjort noen ting, og derfor er jeg utrolig stresset her jeg sitter... Jeg orket å bli med Ola til Jessheim, for han har kjøpt TV til leiligheten. I går var det tilbud på en 49" Smart TV på Elkjøp, så da kjøpte han den og hentet den i dag. Den kostet egentlig 8000, men han fikk den for 4000. Veldig greit for å si det sånn. Skal bli kjempegøy å ha en SÅ stor TV i stua. Hadde ikke sett for meg at vi kom til å ende opp med en så stor en, og i tillegg en SMART TV!! Det virker jo så gøy, haha.

Jeg har forresten sett på Disney julefilmer også. Har enda ikke kommet ordentlig inn i julestemningen, men det haster jo ikke. Er ikke 1. desember enda en gang!Dagens middag ble tomatsuppe med mozzarella og kesam oppi. Det var godt, og jeg følte meg enda mer syk når jeg satt og spiste den i senga mens jeg så på Disney. Det er synd på meg altså, haha.


Gleder meg utrolig mye til vi kan pakke denne ut og faktisk bruke den!! Det samme gjelder lydsystemet jeg kjøpte i går. Har aldri hatt en så fin tv og lydsystem før, så dette er kjempespennende! Nå har jo mamma og pappa sånne fancy ting i stua hjemme, men jeg føler liksom ikke det er "mitt". Dette er jo bare mitt og Ola sitt, og det gjør alt så mye morsommere!


Også slo jeg til på en julekalender for 10 kroner i dag. Jeg pleier å ha en sånn, en kinder kalender, en flax kalender og en pakke kalender. Det blir lite penger til pakkekalendere i år, så den må jeg nok droppe. Det er faktisk første gang i hele mitt liv at jeg ikke har en! Jeg skulle egentlig kjøpe kinder og flax kalenderen i sta også, men de hadde jo ingen av delene. Skikkelig nedtur :( 

#jul #syk #flytting #stress #bilder #kalender #tv 

Beklager at jeg har vært helt fraværende på bloggen i helgen. Det har skjedd så mye og jeg har vært veldig mye med venner og familier. Jeg var hos Anne sammen med Guro på fredagskvelden og spiste mat og spilte Playstation. På lørdag tok jeg meg en tur til Liz og fikk hilst på Marthe igjen og Guro var jo selvfølgelig med der også. Før på dagen hadde jeg vært hos Guro og kost med kattepus og vært på butikken og sett på julepynt. Guro har en veldig søt katt som heter Gabriel som jeg fikk ett fint bilde av. I tillegg fikk jeg et fint bilde av hunden til Liz også, som heter Tøffen!


Fin pus!


Vi ble plutselig veldig barnslige og så en serie med Barbie i hovedrollen. Jeg hadde  håpet at Netflix skulle ha disse søte og fine filmene som jeg så på når jeg var mindre, men de fant jeg ikke. 


Her er søte Tøffen! Når jeg dro frem kameraet så stilte han seg så fint opp, haha.


Nå sitter jeg og spiller Call of Duty; Black Ops på Playstation 3. Er aaalt for lenge siden jeg har hatt muligheten til å spille, så det var veldig godt å få satt i gang igjen. I morgen skal jeg på Lefdal og kjøpe TV til Ola og meg. Tenk, i morgen er det bare én uke igjen til vi får nøklene til leliligheten og skal flytte inn! For 3 måneder siden trodde jeg at det kom til å ta en evighet til vi skulle flytte, og nå er det faktisk like rundt hjørnet. Tiden gikk så mye fortere enn forventet! 

Ola og jeg slo til på et "Black Monday" tilbud på Lefdal i dag. De hadde lydplanke og subwoofer for 888 kroner og originalt kostet den rundt 2000 kroner. Gleder meg til å få alt på plass i leiligheten. På tirsdag neste uke etter at vi har fått nøklene drar vi til IKEA for å handle inn de viktigste og største møblene. På onsdag neste uke har jeg fri og skal sitte i leiligheten hele dagen og montere møbler. "JIPPI!" Planene er klare!

#hund #katt #dyr #husdyr #bilder #foto #fotografi #besøk #trysil #playstation #gaming #flytting

Fikk tatt noen bilder før solen gikk ned i i dag. Det er så fint når snøen ligger i trærne og alt er hvitt. Nå er jeg ikke sånn veldig glad i vinteren. I februar er jeg som regel drittlei vinteren, men når den kommer i november så synes jeg bare det er kjempefint og hyggelig. Nå har julestemningen sneket seg litt innpå meg også. I kveld er jeg invitert på middag hos Anne og jeg gleder meg veldig til å treffe igjen henne. >Guro< skal også være med, og det blir veldig koselig og treffe henne igjen også! 

Håper jeg får mulighet til å ta litt bilder i morgen også. Forhåpentligvis så får jeg tatt noen fine og søte bilder av katten til Guro. Han er så søt <3

#vinter #trysil #bilder #foto #fotografi #natur #snø #kaldt #vann #skog #fint

I dag har mamma bursdag og hun blir hele 51 år gammel! Hun synes det er litt ille at hun nå har kommet over 50, men jeg synes ikke hun bør bekymre seg så mye. 
Vi sto opp halv 8 for å komme med kaffe, kake og gaver på senga før folk skulle på jobb. Det var veldig koselig og hun ble glad for gavene, og det er det viktigste. I går var jeg oppe veldig sent for å gjøre ferdig kaken til i dag. Jeg prøvde meg på en kokoskake, og selv om jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, så ble sjokoladekremen til en saus som bare rant til alle kanter. Veldig irriterende, en den smakte kjempegodt uansett! Den smaker som sjokoladen som heter Bounty, og både mamma og jeg elsker den, så det var midt i blink!Må også gratulere Oliver så mye med dagen også! Er så gøy at han har bursdag på samme dag som mamma. Gratulerer med 29 års dagen!

#kake #bursdag #katt #bilder #foto #fotografi #nemi #morgen #fredag #bmth #oliversykes

I dag klarte jeg å forsove meg selv om jeg ikke begynte på skolen før 12.15. For å rekke det så måtte jeg ta toget 11.15 og gjett hvem som våknet AKKURAT 11.15 når jeg skulle ha vært på toget? Jo, det var meg. 
Jeg kom en halvtime for sent, men det gikk vel egentlig greit. Det første jeg fikk høre når jeg kom inn døra var Emil som sa: "LINNEA!! Du gikk nettopp glipp av at strømmen gikk og var borte. Det var selvfølgelig bare i vår avdeling...". Så, jeg tror ikke jeg gikk glipp av så mye så lenge strømmen hadde vært borte.

Når jeg skulle ut døra i dag så merket jeg at det var veldig kaldt. Jeg fikk nesten sjokk, for det var jo midt på dagen! Derfor endte jeg opp med å bruke lue i dag. Det er vel egentlig like så greit, ettersom jeg har en utrolig lang og fæl ettervekst nå. Det verste med å være naturlig blond og farge håret sitt svart er den fordømte etterveksten. Glad jeg skal fikse på den i helga. Da blir jeg kvitt den en stund til, haha. 

Kom på en ting til som skjedde da jeg kom inn døra på skola i dag. Jeg så i sidesynet mitt at Ole Erik satt og stirra litt rart på meg mens jeg satt og så på dataskjermen til Mikael. Plutselig sa han: "Det der var egentlig en veldig kul lue! Veldig praktisk om man blir uvenner med noen, for da kan man jo bare skalle de ned med de piggene!". Jeg har ikke tenkt på det før, men han har helt rett. Derfor så er det bare å passe seg fremover!


Har funnet ut at jeg må få kjøpt meg noen klær som faktisk passer meg. Jeg hadde en periode for ett år siden der jeg kun kjøpte oversized klær. Nå bruker jeg jo bare disse, og jeg ser jo 5x så feit ut enn jeg egentlig er. Det har jeg nemlig innsett og reflektert over. Nå har jeg ingen penger til å kjøpe meg nye og trangere klær, så da får jeg bare gå med disse da. Om folk fikk se meg i litt mer tettsittende klær så er jeg sikker på at halvparten fikk sjokk og trodde jeg hadde mista 50 kg over natta.


Istedet for rosablogger så tror jeg at jeg skal gå for svartblogger. Det passer meg mye bedre.


Jeg klarte faktisk å få til en sånn ca fin eyeliner i dag. *stolt*.


Mamma har bursdag på fredag, så jeg sitter og fargelegger denne her som et bursdagskort. Jeg prøver å bruke tusjer og ikke blyanter, og det tar såååå laaaang tiiiiid...


Må bare legge til "Blessed With A Curse" med Bring Me The Horizon. Dere aner ikke hvor mye den sangen og teksten betyr for meg. Kommer alltid til å elske den <3også må jeg bare legge med en sang til, eheheh.
Det er så fint å se gamle musikkvideoer med Bring Me The Horizon der Jona Weinhofen fremdeles er med. #bmth #bringmethehorizon #musikk #metal #skole #kaldt #vær #svart #bilder #sminke Kom på at jeg lenge har nevnt i kommentarer til folk at jeg skulle lage ett innlegg om da jeg var på "Making of Harry Potter" hos Warner Bros i London. Jeg hadde egentlig glemt det, helt til jeg begynte å se gjennom gamle bilder på den eksterne hardisken min. Da fant jeg en mappe som het "London 2013" og der fant jeg en haug med bilder fra Harry Potter. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har postet halvparten av disse før? Jeg trodde at jeg hadde fått veldig mange uklare og dårlige bilder grunnet dårlig lys osv, og at det var derfor jeg aldri postet så mange etter at jeg kom hjem. Det viste seg at jeg hadde en hel haug med fine bilder, så nå skal jeg dele noen av de. Dette innlegget kommer til å bli langt med mange bilder, og dette er ikke halvparten en gang. Trust me, jeg brukt evigheter på å bestemme meg for hvilke bilder jeg ville vise. Selv om jeg plukket ut en hel haug, så ble det fortsatt sykt mange bilder. Så, om det tar lang tid å laste inn alt sammen, så beklager jeg på forhånd! Håper ventingen er verdt det, haha.
Den dagen vi var der var faktisk den første dagen med snø og julepynt på museet. Derfor fikk vi oppleve at alt var pyntet til jul og var dekket av snø. Det var utrolig fint å få med seg!
Dette er nok ett av favorittbildene mine fra turen.
Enda ett av favorittbildene mine.
Den kuleste klokka i hele verden. Skulle virkelig hatt en sånn selv. 


Tenk på alle de små detaljene de har tenkt på. De har faktisk skrevet brevet. Jeg har alltid sett for meg at de ikke gidder å skrive beskjeden osv i papir, men de har faktisk gjort det.


Hvis det er noe jeg vil ha fra Uffert sitt kontor så er det de fine gulldetaljene og alle kattetingene.


BUTTERBEER <3


Her flyttet jeg inn, en liten stund. Skulle gjerne bodd i dette huset, men er redd det ikke er mulig å bo i det. 
Jeg er en skikkelig nerd når det kommer til detaljer, så bare SJEKK DE HÅRSTRÅENE PÅ FØTTENE!! Alt var så utrolig godt laget.


Ekkel Voldemort. Ja, han rørte på seg.. 


Voksdukke av Humlesnurr. Som dere kanskje ser selv så var den utrolig realistisk. Det var en haug med andre voksfigurer der også som var utrolig bra laget. Ingen var som bra som Humlesnurr sin.
Modellen av Galtvort var kjempestor og ikke minst kjempefin. Skulle gjerne likt å hatt den på utstilling i min egen stue. Er redd det aldri kommer til å bli mulig, men hadde jeg blitt millionær så skulle jeg ha fått laget en kopi. Igjen, må beklage om dette innlegget ble gigantisk. Sånt skjer, haha. Må legge til at hvis det var noe som virkelig fascinerte meg så var det alt arbeidet de har lagt inn i de små detaljene. Absolutt alle de små boksene som inneholder tryllestaver inne på Olivanders er pakket og ordnet for hånd. Det er ingen snartveier, for alt skulle se ekte og bra ut. Derfor ble hver minste detalj nøye laget og ordnet sånn at det ikke skulle være noen feil. Sånn som i kjelleren der alle eliksirene står på hylla. Der er jo alle flasker fylt med en eller annen flytende væske, alle har fått merkelapper, alle har korker og alt er vist på en unik og spesiell måte. Tenk hvor mange som har vært med på å lage dette universet og hvor utrolig mange timer alt dette har tatt. Jeg er så glad for at fans har muligheten til å se alt dette og at veldig lite som ble brukt faktisk ble kastet etter innspilling. Når man legger så mye tid og arbeid i noe, så er det jo virkelig verdt å ta vare på. Spesielt når filmene er så populære som de er. Jeg hadde gitt en del penger for sånne småting som har vært med i bakgrunnen på filmen. Bare det å vite at det har vært med gjør den jo unik og spesiell!

#harrypotter #london #bilder #foto #fotografi #utstilling #museum #warnerbros #2013 #film #tv #reise #galtvort #dyr 

I dag har jeg endelig hatt en fridag. De siste 3 - 4 ukene har jeg vært på skolen absolutt hver dag (med unntak av lørdag og søndag) og vært der fra 9 til minst 3. Den siste uka ble klokka noen timer etter 3 før jeg kom meg hjem. Nå tenker sikkert de fleste; "Er ikke det en normal skole/arbeidsuke?". Nå har det seg sånn at jeg er veldig bortskjemt der jeg går på skolen. I gjennomsnitt har vi 2,5 dager med undervisning i uka, og da blir man veldig vant med at man kan slappe av en dag eller to midt i uka. Nå som jeg ikke har hatt muligheten til det på kjempelenge og jeg i tillegg har vært veldig opptatt de siste helgene, så føltes det kjempegodt å sitte for seg selv i dag. Jeg sto opp kvart på 7 da samboeren dro på jobb også tente jeg lys, lagde meg frokost, kokte meg litt te og så på en julefilm. Jeg trodde at jeg garantert skulle komme i julestemning av det, men det skjedde ingenting. Tror jeg må ha adventslys og juletre før det skjer.


Også hadde jeg selvfølgelig en gigantisk pose med klementiner også. Det må til!


For første gang så jeg en julefilm som het Arthur Christmas. Den var veldig søt og en typisk julefilm. Den ligger på Netflix om noen føler for å se den. Har skikkelig lyst til å se på Polarexpressen igjen, men tror jeg må vente litt med den. 

Når Ola kom hjem fra jobb spurte han meg om vi ikke skulle se en film sammen. Jeg tuller ikke når jeg sier at det i grunn aldri skjer i vårt hverdagslige liv. Som regel vil han bare sitte ved sin egen data og spille, men i dag ville han faktisk være med meg for en gangs skyld og se en film! Jeg fikk æren av å finne en film, og da ble det "The Addams Family". Er alt for lenge jeg har sett de filmene. Vet ikke om alle har hørt om de filmene, men den treffer meg midt i hjerterota. Jeg elsker den familien, jeg elsker serien, jeg elsker filmene og jeg synes de er så merkelige og noen ganger føler jeg at jeg kunne sklidd rett inn i den familien. Etter å ha sett filmen sa Ola: "Jeg er glad i deg og alt det der, men jeg vil aldri bli som det paret der (Gomez og Morticia)"
Er enig i at de kanskje er litt ekstreme med å vise sin kjærlighet til hverandre, men jeg synes bare det er søtt jeg. Selv om, ja, det kan bli litt vel ekstremt til tider. 

#addamsfamily #film #lys #kos #jul #julestemning #bilder På torsdag fikk jeg mitt vanlige stipend på rundt 7500 som jeg får hver måned. Etter å ha betalt alt som skal betales så sitter jeg nå igjen med 333 kroner resten av måneden. 

Skulle ønske penger kunne vokse på trær og at det ikke var så vanskelig å kombinere jobb og skole. Ola og jeg reiser til Trysil på torsdag og da skal jeg rote frem en hel haug med ting jeg ikke har bruk for og selge det. Det svir så sykt i sjela, men om jeg i det hele tatt skal ha råd til å kjøpe bursdagsgave til moren min, en forsinket farsdagsgave til faren min og julegaver så må jeg bare. 

Gleder meg skikkelig til vi har flyttet for da er det farvel til den rådyre leia og da sitter jeg faktisk igjen med over 2000 i måneden. Det skal bli godt! Endelig kan jeg spare litt istedet for å gå i minus hele tiden. 

Jeg hater egentlig å snakke om økonomi, men det irriterer meg bare så utrolig mye at med en gang jeg får penger så må de rett ut igjen også er jeg like fattig som jeg var for ett par dager siden. Forrige måned måtte jeg leve på 24 kroner i 3 uker. Det var... gøy.Forresten, over til noe litt annet. Etter Bullet For My Valentine konserten så har jeg ikke klart å høre på noe annet. Tror jeg har kommet inn i en fase med de nå og må også legge til nok en gang at det var veldig fint at jeg endelig fikk se de. Etter å ha vært en fan i så utrolig mange år. De har en sang med en tittel som jeg synes passer bra i disse dager med all denne fryktelige terroren. Den får meg også ekstra sint når jeg tenker på det, og det er jo.. bra? #penger #økonomi #student #metal #musikk #bfmv #bulletformyvalentine #money
I dag når jeg gikk ut av døra var det snø på bakken. Julestemningen kom sigende innpå, men den har enda ikke satt seg, heldigvis. Nå sitter jeg og spiser klementiner og hører på Bullet For My Valentine og leser litt Harry Potter. Naboen har selvfølgelig klippet kvistene på hekken i dag så nå kan de se rett inn gjennom vinduet vårt. Derfor, de 2 siste ukene før vi flytter nå, så blir det null dagslys gjennom vinduet. Hater å vite at folk kan se rett inn på hva vi driver med, æsj. Blir godt å flytte i 4. etasje i en blokk hvor ingen kan se inn. Har sett litt på ordentlig høytaleranlegg til tv'en og gleder meg veldig til jeg kan høre på musikk i stua, fra tv'en og lage mat samtidig. Det skal bli godt!!

Over til noe helt annet! Når jeg gikk ut døra i dag og så snø og frost på bakken, så kom jeg på at jeg helt har glemt å vise dere noen søte ting jeg kjøpte i Irland. Jeg hadde jo egentlig tenkt å lage et helt innlegg med innkjøp, men det glemte jeg jo. 2 av tingene jeg kjøpte, og som jeg synes er supersøte må jeg bare få vise dere. 

Vi fant jo en Disney butikk som var helt blå av Frost ting. Jeg tuller ikke, halve inngangspartiet var helt blått fordi det var så mye Frost relatert i hyllene deres. Mye av det var små kjoler til barn og dukkehus osv. Alt i den butikken er vel strengt tatt for barn, men jeg blir jo aldri voksen og gikk ut derifra med noen gaver og 2 søte ting til meg selv. 

Jeg kjøpte meg en plastikk-kopp som lignet veldig på noe jeg hadde når jeg var mindre. Koppen har på en måte doble plastvegger også er det snøflak som flyter inni mellomrommet, om det ga mening? 
Måtte selvfølgelig ha Sven. Han er min favoritt i Frost. Når jeg kom til kassen og skulle betale for han så sa dama bak; "Oh, you're buying Sven!! Everyone wants Olaf, but Sven is the cutest. He's my favorite too!". Jeg nevnte at jeg kom fra Norge, og da sto vi der og snakket da.. 

#frost #disney #pixar #irland #snø #vinter #bilder #foto #fotografi #bamse #barnslig I går var vi på den siste konserten av 3 på rad. Det var egentlig en litt trist tanke, for jeg har gledet meg så lenge til den helga her. Dette var første gangen jeg så Bullet For My Valentine og jeg synes de leverte en fantastisk konsert. Jeg gledet meg bare mer og mer til å se de jo nærmere klokka kom 8. De kom seg ikke på scenen før 10 - halv 11, så det ble en sen kveld. De spilte alle sangene jeg ville høre + noen til. Catherine og jeg sto i grunn helt fremmerst (en person mellom oss og gjerdet) på venstre side av scenen. Vi fikk veldig god kontakt, med gitaristen Padge, og vi hadde det veldig gøy alle tre. Mens vokalisten, Matt, snakket og sto midt på scenen sto Padge og jeg å skar grimaser til hverandre. Det gjorde vi en lang stund før de skulle begynne å spille neste sang. Vi fikk en del kontakt med han under hele konserten, og det gjorde hele opplevelsen mye morsommere. Det er derfor jeg elsker å dra på konserter, for man får en ekstra connection med bandet. Jeg føler det er litt bortkastet å stå langt bak på en konsert, for alt blir så mye bedre når man står langt fremme. På Bring Me The Horizon sto jeg veldig langt bak vel og merke, men mye av grunnen var jo at folk nesten ble klemt ihjel nede på gulvet og i tillegg har jeg jo sett de mange ganger før. 

Det var veeeldig trangt i går også, men det gikk helt fint så lenge vi holdt oss litt på siden av scenen. Hele konserten var en slags tribute til det som skjedde i Paris kvelden før. Scenelysene var blå, hvite og rød, akkurat som det franske flagget. Det var veldig fint å se på, og Matt takket publikum for at vi møtte opp, til tross for det skumle som hadde skjedd på metalkonserten i Paris kvelden før.

>Cecilie<, >Ine< og Camilla var også med, men de sto på andre steder enn der Catherine og jeg sto. 


Synes det var veldig fint at de gjorde dette. 

Det ble dessverre ikke så mange bilder i går, og ikke ble de så velidg bra heller. Problemet ligger vel i at vi sto veldig trangt og det ikke gikk an å få stått rolig. I tillegg ble alle bildene så mørke fordi det kom så utrolig mye lys fra bakom de og ikke så mye på de. Velidg irriterende, men det ble da noen bilder! Hadde egentlig tenkt å legge ut 3 bilder som ble tatt under konserten av pressen, men blogg ville ikke la meg laste de opp, så da får dere være uten.

Padge var god som gull, og derfor fikk jeg med meg et plekter hjem! <3 Synes fortsatt utrolig synd på Catherine, for hun hadde et plekter midt i hånda, men så spratt det dessverre ut igjen og på andre siden av gjerdet før hun klarte å ta tak i det ordentlig. Jeg fikk et plekter slengt mot meg, men klarte ikke helt å finne ut hvor det egentlig havnet og trodde først at det fløy forbi meg. Plutselig så jeg at det lå på bakken like foran meg, og i samme øyeblikk så fyren ved siden av meg det også. Da ble det en kamp hvor vi brukte både nebb og klør for å få det. Etter en lang og hard kamp var det jeg som fikk det med meg hjem, men selv om det var en rettferdig kamp, så har jeg fortsatt dårlig samvittighet på han stakkaren som ikke fikk det med seg. Dette betyr at jeg har fylt opp samlingen min som jeg kaller: "Early Metal Bands Collection". Det er altså en samling med plektere fra de første bandene jeg begynte å høre på. Nightwish, Bullet For My Valentine, Metallica og Bring Me The Horizon. Selvfølgelig hørte jeg på andre også, sånn som Within Temptation, Evanescence, Dream Theater etc, men disse har jeg aldri på et visst punkt hatt som "favoritter", if you get what I mean? 

Så, nå må jeg virkelig få fiksa noe så jeg får alle på display. Så langt er det bare Nightwish plekteret som er på display, og det er også min favoritt! 

Følte et lite press på meg til å få tak i plekter fra Bullet nå, ettersom de nesten aldri er i Norge. But, I GOT IT!! Takk Padge <3


#konsert #rockefeller #bfmv #metal #plekter #musikk #bulletformyvalentine #padge #band #bilder #foto #fotografi 

I går var jeg på Bring Me The Horizon konserten på Rockefeller sammen med Cecilie, Cathrine og 1500 andre mennesker. Dette var 4. gangen jeg så de og de overrasket mer enn noen gang. Sist gang jeg så de var i 2011 på Metaltown i Gøteborg, og det er en stund siden. Konserten i går var bra, men de klarer nok aldri å toppe intimkonserten jeg vant billetter til i London i 2010. Det var en knall konsert hvor vi løp opp på scena med de og jeg fikk med meg et plekter hjem og et herlig og surrealistisk konsertminne. De var jo mitt aller største favorittband på den tiden, og jeg levde for de, så det å være på scena med de sammen med min beste venninne var jo helt utrolig. I tillegg  hadde vi jo møtt de før på dagen og fått ting signert. 

Derfor, så visste jeg at det skulle bli hardt for de å slå den opplevelsen i går. De klarte seg fremdeles veldig bra og de slo konserten de hadde i Gøteborg, så det var jo bra! Jeg var utrolig skeptsik til konserten ettersom de skulle spille veldig mye nytt. Jeg var glad for at de spilte Chelsea Smile og min personlige favoritt Blessed With A Curse, som faktisk betyr veldig mye for meg personlig. Selv om jeg var skeptisk så overrasket de veldig og de fikk virkelig med publikum. Oliver Sykes er en veldig bra vokalist og jeg hadde helt glemt hvor bra han er til å få med seg publikum. Kjente at jeg fikk hjertebank hver gang Matt Nicholls reiste seg fra bakom trommesettet og så mot der vi sto. Nå er jo han min store favoritt ettersom Jona Weinhofen ikke er med lenger. Selv om jeg er like glad i alle sammen, selvfølgelig.

Vi sto opp i andre etasjen, for det var helt syke tilstander nede. Hadde vi stått der nede så hadde vi ikke hatt sjans til å se noen ting. Derfor ville vi heller stå litt lenger unna og få med oss showet så godt som mulig. Derfor ble det ikke så veldig mange bra bilder, men poster de jeg fikk som ble helt ok.
Synes Oliver har et så morsomt ansikt på det bildet her, haha.De avsluttet konserten med "Drown" og en haug med konfetti som dalte ned. Jeg var teit og litt fangirl så jeg tok med meg konfettien hjem, det må jo til. Jeg har fremdeles konfettien etter RAMMSTEIN i 2012, og nå har jeg enda mer! 

Ble en del like bilder, men nå fikk jeg bare tatt av samme vinkel hele tiden, så da ble det dessverre ikke så spesielt. I tillegg ville jeg heller nyte konserten enn å ta en haug med bilder gjennom hele. 

Skal forresten lage meg en konsertdagbok som jeg begynner på nå til uka. Jeg skal skrive ned detaljer, setliste og ting som skjedde på de konsertene jeg husker. Skal også fremkalle bilder og lime de inn osv. Er en veldig fin måte å bevare konsertminnene på. Det er nesten skremmende hvor mye man kan glemme etter en stund. Derfor skal jeg begynne med de eldste konsertene jeg husker, også skal jeg skrive ned de jeg har vært på nå.

Nå skal vi snart se Bullet For My Valentine og While She Sleeps. Vi gleder oss veldig til å se et av de første metalbandene vi begynte å høre på når vi var bittesmå og gikk på barneskolen/ungdomsskolen. Nostalgien kommer nok snikende på, haha.

#konsert #rockefeller #metal #rock #bmth #bringmethehorizon #bilder #foto #fotografi #show #oliversykes 
På torsdag fikk jeg endelig se Ghost igjen. Dette var 3. gangen for både >Cecilie< og meg. Må opplyse om at søteste Catrine ikke fikk vært med likevel, og det var selvfølgelig veldig trist! Heldigvis sees vi den 29. på Eluveitie konserten, og det blir bra!

Ghost leverte den beste konserten så langt. Nå hadde de en utrolig bra konsert for 2 år siden også, men denne gangen var det så utrolig mye bedre. Jeg tror at den største grunnen til at jeg liker de så godt live, er at de er utrolig teatralske. Vi aner jo ikke hvem de er, for de går jo rundt med maskene over alt. På scenen, i intervjuer og på andre sosiale sammenkomster. 

De etterligner den katolske kirka med svart humor og målet er rett og slett å kødde med den katolske kirka. På grunn av dette, så kaller de vokalisten for Papa Emeritus. I og med at de bytter ut paver i den katolske kirke, så bytter de ut sine "papa'er". Nå er de på Papa Emeritus III. Papa får ny maske for hvert album de gir ut og får på en måte en ny identitet. Alt er så bra satt sammen og laget, så bare det er en forestilling i seg selv. De drar den også fullstendig ut på scenen og Papa kom med pavehatten sin og de fine klærne sine, som forventet. 

Advarer mot at dette blir litt et litt langt innlegg, men dere er vel vant med det nå? I hvert fall når det kommer til konserter. 

De startet hele konserten med sangen "Spriti" etterfulgt av "From The Pinnacle To The Pit", som er en av mine favoritter. Cecilie, typen hennes og jeg sto helt fremmerst og på midten. Dette skulle vise seg å være en perfekt plassering for det som skjedde senere på konserten (det var helt insane!). 


Bare SE hvor fin han er. SE hvor gjennomført han er!


De andre i bandet har på seg helt like makser og blir kalt Nameless Ghouls. Så, det er veldig lett å holde styr på navnene til de forskjellige personene, haha. 
Her har de dratt frem enda en ting fra den katolske kirken. Jeg liker å kalle den for "røkelses lampa". Jeg har kalt den det helt siden jeg var bitteliten og så en sånn for første gang i "Ringeren I Notre Dame", haha. Ja, på tegnefilm!


Elsker de to bildene her. Han ser så fin og majestestisk ut der han står, rett foran trynet mitt <3
Under sangen "Body and Blood" hadde de med seg 2 nonner på scenen som holdt nattverd på fremste rad, på den katolske måten. Cecilie fikk "Guds legeme" og drakk hans blod fra en kopp de bar på. For mange uker siden søkte de etter "nonner" som ville være med på scenen. Jeg søkte, men fikk dessverre ikke være med. Dagen etter konserten, så jeg at jeg hadde fått en mail fra de der det sto at de takket for interessen og at jeg var invitert på after show party på Kniven etter konserten. Jeg håper virkelig ikke jeg gikk glipp av stort, for om jeg gjorde det, kommer jeg til å hate meg selv for at jeg ikke sjekket mailen min litt tidligere!


Dette var selvfølgelig også utrolig bra gjennomført og man fikk en veldig kul feeling ut av det hele. Det er sjeldent at man opplever nattverd på konsert, for å si det sånn.


Under "Devil Church" skiftet han til et helt nytt outfit. Dette har jeg aldri sett før, og jeg synes det så veldig bra ut. Her har de begynt på den store hiten "Cirice". 

Og det er NÅ det kuleste som skjedde gjennom hele konserten skjedde. I hvert fall for min del da, haha. Følte meg som en skikkelig heldig person der jeg sto.


Her har nemlig Papa kommet ned fra scenen og kommer rett mot oss. Armen som stikker ut er min og jeg tok tak i overarmen hans. Plutselig kjente jeg at han tok tak i overarmen min og DRO seg mot meg. Plutselig hang han over jenta som sto foran meg og jeg hadde ansiktet hans RETT OPPI MITT. Jeg mener det, nesene våres var nesten helt inntill hverandre, og vi sto og så hverandre i øynene og sang sammen; 

Now there is nothing between us
From now our merge is eternal
Can't you see that you're lost?
Can't you see that you're lost without me?

Mens vi sto sånn så kom han med den høyre hånden sin (han hadde hvite hansker på, og det var kjempekult!) og han strøk den på kinnet mitt og holdt på en måte tak i meg. Et lite sekund trodde jeg nesten han skulle kysse meg, for settingen var perfekt, haha. Det føltes ut som at det bare var oss to i hele rommet, som sang sammen, rett og slett. Når vi hadde sunget dette sto vi der og bare så på hverandre en stund, rett i øynene. Før han gikk tilbake til scenen igjen (og jeg kom tilbake til virkeligheten) så tok han pekefingeren sin og "poket" meg på nesa.

Det var rett og slett magisk og hvis jeg konsentrerer meg og lukker øynene så kan jeg se det for meg. Det var så rart også, for alt rundt oss ble på en måte bare borte. Jeg ble helt starstruck og "uttafor" etterpå, for det var så intenst og fint på samme tid. Han der kunne virkelig sjarmert hvem som helst i senk for å si det sånn. Han klarte virkelig å sjarmere meg i senk i hvert fall! <3 Og, i ettertid har vi tullet om at han tok sjelen min. Kanskje han gjorde nettopp det?

De spilte en låt akustisk for oss også, nemlig "Jigolo Har Megiddo". Når Papa skulle introdusere sangen sa han: "This song is about... fucking!". I ettertid har jeg innsett at mange av sangene deres faktisk er det, haha. 

På slutten vil jeg bare legge til noen gifs jeg har laget fra konserten. Tok veldig mange bilder, tett på hverandre og dette resulterte i gifs, haha.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dette er fra da han kom mot meg i publikum. Måtte til slutt stoppe å ta bilder, for hadde vært dumt å ha et kamera mellom ansiktene våre, haha.

Image and video hosting by TinyPic
Og her takker de for seg. Savner de allerede <3


På slutten av konserten kom han mot oss i publikum igjen, og da fikk Cecilie ta han i hånda. Alt i alt så var konserten helt fantastisk og vi storkoste oss. Vi var også med noen kompiser av oss, men de er litt eldre enn oss og var ikke så nøye på å stå så langt fremme. De ville heller henge i baren og de gikk virkelig glipp av mye! 

I går var vi på Bring Me The Horizon, og de har vært et av mine favorittband siden 08/09. Det var hyggelig å se de igjen og dette var 4. gangen. Sist gang jeg så de var i 2011, så begynte å bli en stund siden. Bilder fra den konserten kommer enten senere i dag, eller i morgen. I kveld er det Bullet For My Valentine, og dette er den siste konserten i rekken for denne gang! Begynner å bli sykt sliten nå, haha.

Må også legge til at hendelsene som skjedde i Paris i natt var grusomt å lese om og at alle mine tanker går til de etterlatte av de drepte. Det gjør vondt å høre om sånne ting og jeg blir like redd hver gang. Det var ekstra skremmende at en konsert med "Eagles of Death Metal" var ett av målene. Nå blir det skummelt å dra på metal konsert i kveld, men regner med at det går bra.Igjen, beklager for langt innlegg, men fikk så mange fine bilder og opplevelser som jeg bare MÅ dele. 

#ghost #ghostbc #sentrumscene #konsert #musikk #metal #papaemeritus #papa #namelessghouls #bilder #foto #fotografi #oslo
Når jeg postet bildene som kom fra RAW format, så postet jeg jo bare det endelige resultatet. Derfor tenkte jeg at det kanskje hadde vært fint å vise forskjellen. De bildene jeg postet i det forrige "RAW bilde" innlegget mitt, hadde jo også fått seg en runde i Photoshop til slutt. Derfor tenker jeg å vise dere før og etter i RAW redigeringen og droppe Photoshop. Hvis det ga mening? 

Når man fotograferer i JPG så får man et ferdigbehandlet bilde og kameraet legger sammen all informasjon når bildet tas. Hvis man fotograferer i RAW format, så samler kameraet all informasjonen, men den legger den ikke sammen. Hvis man er uheldig og tar et veldig fint bilde, men det viser seg at hvitbalansen eller ISO'en var litt feil, så kan det lett rettes opp i RAW format. I JPG så blir det fort veldig mye vanskeligere. Det er en haug med andre goder også. Man kan til og med redigere hvordan objektivet har tatt bildet. Du kan gjøre om hele bildet til fisheye om du føler for det. Det blir ikke en like bra fisheye effekt som om du hadde brukt et objektiv selvfølgelig, men det blir jo noe som ligner!

Det originale bildet ble veldig gult pga det dårlige lyset, men dette kan raskt ordnes opp i med RAW formatet. Man kan også se at det orignale bildet er veldig kornete, men dette kan også rettes veldig enkelt opp. Så, når man må bruke høy ISO, som gir deg kornete bilder, så er det ikke et stort problem. Man kan også fikse mye på lyset, skyggene og klarhet. Nå hadde jeg ikke kameraet mitt helt stødig når jeg tok dette, så teksten "Every Flavour Beans" ble litt uklar, dessverre. Det er kjempemorosmt å ta bilder og redigere de, nå som jeg klarer å fikse ordentlig på de om de ikke er helt perfekte. Nå vil jeg bare ut i naturen og ta en hel haug med bilder av dyr, haha.

Må forresten legge til at det irriterer meg, hvor mange julereklamer det er på TV allerede. Altså, come on, det er bare 12. november!! Er ikke rart julestemningen min er over når jula kommer. Den er jo overalt allerede i oktober. Heligvis har jeg enda ikke kommet i julestemning, og jeg tror ikke den kommer før Ola og jeg flytter den 1. desember og jeg begynner å få opp julepynten osv. Det er akkurat passe til jul!

(ps: når dere leser dette er jeg på konsert, HURRA)

#foto #fotografi #raw #bilder #harrypotter #hp #bønner #frosk 
I dag er det klart for enda en konset. I kveld er det selveste Ghost som har konsert på Rockefeller. Konserten er utsolgt, og dermed regner jeg med at det blir en hel del med folk der. Jeg skal endelig få møte >Catrine< igjen, og det blir kjempekoselig! Gleder meg veldig mye til det. I tillegg skal >Cecilie< og jeg ut og spise før konserten med to kompiser som også skal være med på konsert. Om Ghost uheldigvis gir oss en dårlig konsert (tviler sterkt) så kommer det fremdeles til å bli en utrolig fin dag med mange fine folk. Cecilie og jeg skal på konsert igjen allerede i morgen, og på lørdag. Så for oss blir det nå 3 konserter, 3 dager på rad. Det kan bli slitsomt, men det skal nok gå helt fint.I tillegg har en annen venninne, Catherine, som skal være med på konsert i morgen og på lørdag, sagt at de har gratis piercing på Pin Point i Oslo på fredag. Kanskje det blir en piercing før konsert? Er veldig usikker på hva det skal være i så fall, så kan hende jeg bare blir med og ser på at andre tar det, haha. Om noen andre tenker seg på gratis piercing så må man betale for smykket, men selve "jobben" er gratis. 

For de som ikke visste det, så hadde jeg faktisk piercing i leppa før. Dette er fra min "scene kid" periode:


Bildet er tatt av >Guro< og må bare si at jeg ikke røyker fast. Dette var vel egentlig bare et "photoshoot eksperiment", om jeg kan kalle det det. Brukte kjelleren i huset vårt i Trysil til å ta bildene. Herregud, så ille det lukta av røyk i flere uker etterpå! Heldigvis er lukta borte nå.

Må  også beklage for fravær på bloggen de siste dagene. Har vært syk og i tillegg har det vært full kjør på skolen. I går hadde vi presentasjon for et reklamebyrå som heter McCann og i tillegg var Stiftelsen Organdonasjon der også, for å se gjennom arbeidet vårt. Vi har laget en kampanje samme med Grafisk Design for Organdonasjon og de ville se om de kunne bruke noe av det som vi hadde laget. Jonas og jeg fikk veldig mye skryt for filmen vår, og de sa at den kunne bli vist på TV, sånn som den var, nå med en gang. Derfor har alt arbeidet og de lange skoledagene virkelig "payed off" og det er vi veldig glade for. Jeg har nå levert denne eksamenen og tar meg fri resten av uka. Dette passer selvfølgelig ekstremt bra med tanke på alle konsertene fremover. Må ta det som en feiring! Aner ikke om de faktisk ender opp med å bruke filmen vår, i og med at alle filmene fikk veldig mye skryt. Dette er noe de må gå gjennom på kontoret osv osv, men det er jo lov å håpe og krysse fingrene for at de vil bruke vår! Må  legge til masse creds til Jonas for at han er så flink!


Her er filmen, og det er Jonas som snakker. Vi hadde egentlig stemme på slutten der også, men det var noen problemer med opptaket, så det ble ikke med. Jonas og jeg er selvfølgelig veldig irriterte for det, men sånn kan det gå! De likte filmen, uansett!

Jeg skal forresten sove hos Cecilie fra i natt til søndag grunnet alle konsertene. Jeg tar med meg mac'en og håper at jeg får blogget der. Skal ta bilder på alle konsertene og håper derfor at jeg får blogget om det.


#konsert #ghost #rockefeller #venner #skole #film #organdonasjon #mccann #reklame #nkh 
I går lærte jeg meg hvordan man behandler RAW bilder, og det var så utrolig mye enklere enn jeg hadde sett for meg. Jeg trodde at man måtte ha en haug med ekstra programmer i tillegg til Photoshop og at man måtte legge de inn i enda ett program før man kunne ta det i neste program for redigering også, endelig ta det i Photoshop. I går oppdaget jeg at det bare var å åpne RAW bildet og VIPS så var jeg inne i et redigeringsprogram for RAW filer som fulgte med Photoshop. Det var utrolig gøy, og jeg skal nå begynne å fotografere kun i RAW. Man kan gjøre så mange endringer med det, og det er utrolig enkelt. Jeg elsker det, og det er absolutt verdt det om man vil få klare og fine bilder!

Jeg kom ikke hjem fra skolen før rundt 6 tiden, så da var det mørkt ute. I tillegg ser jeg ut som en dass om dagen, og fordi jeg er syk (og ser ut som en dass) så ser også hybelen ut som en dass. Jeg var veldig ivrig etter å prøve RAW bilder og virkelig komme inn i dette, så derfor ble det bilder av Harry Potter ting (oooh, "shocker") istedet. Jeg skal helt ærlig si at jeg prøvde faktisk å finne noe annet å ta bilde av, men det var liksom ikke noe som var kult. Derfor får dere nå et lite innblikk i mine magiske Harry Potter skatter! Nå har jeg langt ifra alt her på hybelen. Jeg har en hel haug med HP ting i Trysil også, og disse tar jeg med meg når Ola og jeg flytter til den nye leiligheten den 1. desember.

Alle bildene var veldig mørke i utgangspunktet og utrolig kornete. Jeg gjorde det litt med vilje, for å se hvor mye jeg faktisk fikk rettet på. Det fungerte veldig bra!


Elsker disse "bak kulissene" bøkene. Filmmagi fikk jeg i julegave for noen år siden, og Page To Screen fikk jeg av bruttern i julegave i fjor. De er utrolig spennende å se gjennom og det står så mange interessante fakta i de. 


Disse kjøpte jeg når kusinen min og jeg var i London i 2013. Da dro vi selvfølgelig på "Making of Harry Potter" på Warner Bros Studios. Jeg ønsker meg fremdeles tilbake dit, og gjerne allerede til sommeren igjen. Jeg har ikke smakt en eneste bønne og jeg har heller ikke spist sjokoladefrosken min. Jeg fikk Albus Humlesnurr, forresten. Kan sikkert ta bilde og vise han senere. 
Kartet er bare en miniatyr kopi av det originale. Jeg har det originale i Trysil, så jeg har faktisk to eksemplarer! I og med at Fangen fra Azkaban er min favoritt, så måtte jeg selvfølgelig ha disse to tingene som er så sentrale i den boka/filmen.


Invitasjon til Juleballet.


Random polaroidbilder fra innspillingen. De var så søte og små <3


Fra innspillingen av Fangen fra Azkaban.
Favorittbildet av Hermine. Har det faktisk i postkort form i Trysil. Måtte kjøpe det da jeg var i London, for jeg klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen. Da kjøpte jeg også Hermines tryllestav.


Kanskje ikke vanskelig å gjette at hun er min favoritt.

Jeg er også stor fan av Ronny også, og spesielt Rupert Grint. Han er en utrolig bra skuespiller og en fantastisk person. Han har sykt mye penger, men istedet for å bruke de på fine og fancy ting, så ville han leve som alle andre tenåringer på hans alder. Derfor, når han skulle kjøpe seg sin første bil, så kjøpte han seg en skrapbil, rett og slett fordi de fleste andre tenåringer på hans alder gjorde det samme og ikke hadde råd til finere biler med det samme. Bare en liten fun fact. 

Jeg burde helt klart slutte med disse Harry Potter greiene nå. Bare, for noen dager.. eller kanskje uker? 

#harrypotter #foto #fotografi #raw #film #hp #jkroling #bok #bøker #magi #bilder #timeturner #smykke

På torsdag var jeg på konsert på Sentrum Scene. Her fikk jeg først se "Devil You Know", som jeg ble mektig imponert over. Har aldri hørt om de før, men jeg likte virkelig hva jeg hørte. De fikk også utrolig bra respons fra publikum, så jeg var nok ikke den eneste som syntes det. 

Etterpå var det klart for det andre oppvarmingsbandet, nemlig Papa Roach. De har jeg allerede sett en gang tidligere, og jeg må si at det var utrolig mye bedre denne gangen. Jeg har egentlig aldri hørt så mye på de, og jeg kan bare 2 - 3 sanger av de. Selv om jeg ikke kunne så mange av sangene, så var det fremdeles veldig bra. De spilte kjempelenge og når de var ferdige så hadde de nesten spilt en full konsert. 


Likte at publikum var veldig med på absolutt hele konserten den kvelden. Det beste var jo når artistene fikk med seg alle til å løfte hendene eller tenne lys med lightere/mobiler. Det var kjempegøy!


Vi sto veldig langt til høyre for scena, men vi fikk fremdeles sett veldig mye av konserten, heldigvis. Vi sto tross alt i grunn helt fremmerst, og da er det jo bare noen få hoder som kan ødelegge for sikten. 


Her har Papa Roach klart å få alle til å tenne lys. Five Finger Death Punch gjorde også det samme under sin konsert. Det var så mange som gjorde det, så jeg tror de slo av absolutt alt lyset i salen, og man kunne fremdeles se bandet klart og tydelig. Alt ved hjelp av alt lyset vi laget. Det var utrolig kult, rett og slett.


Her har vokalisten Jacoby tatt seg en tur i publikum og vandrer rundt. Han kom inn på høyresiden der vi sto og gikk rett forbi Camilla, >Ine< og meg. Vi måtte benytte anledningen til å ta litt på han, og han var gjennomvåt av svette. Rett og slett ikke uventet med tanke på hvor mye han beveget seg på scena i de varme scenelysene. 

Min søte venninne Ida Karoline som sto litt lenger mot midten med kjæresten sin sto helt inntil han. Hun er stor fan og når konserten var over og vi tok en prat utenfor lokalene var hun i lykkesrus. Jeg blir så glad når folk opplever sånne ting. Jeg vet selv hvor utrolig deilig og stort det er å få oppleve noe sånt, så det å se henne så glad gjorde meg kjempeglad også! Kjæresten hennes fikk forresten tak i et 5FDP plekter, noe som også var til stor glede, selvfølgelig!


Vi hadde alle håpet på at 5FDP denne gang tok med seg den ikoniske mikrofonholderen sin. Det gjorde de og den virket blytung. De måtte rett og slett rulle den inn på gulvet, og jeg kan faktisk tenke meg at denne er veldig tung. Utrolig kul er den også.

Tok ikke så mange bilder av 5FDP. De var hovedgrunnen til at jeg dro dit, og jeg vil oppleve konserten så mye som mulig, uten å ha et kamera foran ansiktet. Så, alle bildene er tatt i løpet av de 3 første sangene. 

Jeg må også klage på en ting, når det kommer til publikum. Det absolutt verste jeg vet er folk som står stive som noen pinner på konsert. I hvert fall på sånne konserter. Når jeg drar på konsert så drar jeg for å nyte den og for å leve meg inn i den, sammen med bandet. Det beste jeg vet er å headbange sammen med de og synge tekstene sammen med de. To av fyrene som sto foran oss ved scena sto HELT stille. De rørte ikke en finger og de sto egentlig bare i veien. Hvorfor skal de stå helt fremmerst ved scena, når de ikke gidder å gjøre noe? Kan dere ikke heller gi plass til de som faktisk vil leve ut musikken litt og betaler for en livsopplevelse? Don't get me wrong, jeg regner selvfølgelig med at de dro på konsert for å nyte den også, men da kan de jo heller stå ved veggen og se på, når de uansett  bare står midt foran scena og bare.. ser på? 

Det verste var at når det ble knuffing og dytting (noe som er veldig normalt) lenger bak og vi ble dyttet inn i disse fyrene, så ble de nesten sinte. Hva forventer dere når dere står midt foran scena? Huff, jeg blir litt frustrert over sånne. 

Enda en ting som irriterte meg var ei jente som sto foran meg. Hun ødela halve konserten for meg, for det eneste jeg så var en mobilskjerm som hun holdt midt foran trynet mitt. Hva er vitsen med å dra på konsert når du bare skal stå og filme absolutt hele tiden? Da kan du vel like så gjerne se alt på youtube? Jeg tror hun filmet under hele konserten, bortsett fra én eneste sang, da det ble ekstremt mye dytting og hun holdt på å miste mobilen. Selvfølgelig, jeg tar bilder og filmer litt jeg også, men jeg gjør det ikke konstant hele tiden. Bare bittelitt for å huske litt av den. 

Nei, nå ble det mye klaging og irriterende greier her, sorry. Jeg måtte bare få det ut at sånne er irriterende. 

#konsert #fivefingerdeathpunch #5fdp #paparoach #sentrumscene #oslo #live #metal #band #bilder #foto #fotografi

I dag har jeg vært på årest SpillExpo på Lillestrøm. I og med at jeg bor så nærme, så er det absolutt ingen unnskyldninger. I går kveld la jeg meg allerede halv 10 og var helt ødelagt. I morges våknet jeg med en helt tett nese, ekstremt vond hals og følte meg rett og slett crap. Jeg trosset dette og stappet innpå med nesespray, paracet og halspastiller. Nå ligger jeg nesten rett ut og er kjempedårlig, og det kun fordi jeg følte jeg MÅTTE på SpillExpo. Det er jo så gøy, og jeg angrer ikke på at jeg dro. Det er jo søndag i morgen, så da får jeg heller ta det med ro og prøve å bli frisk igjen da. 

Det største trekkplasteret for meg i år var nok læreren min, Remi, sin stand. Som nevnt har han og noen kamerater et eget spillfirma og de har nettopp lansert et spill til android telefoner som heter BoOoo. Fikk høre fra de i dag at spillet kommer til Iphone en gang før jul. Skal si ifra når det kommer ut sånn så dere med Iphone får testet det. Jeg lover dere, det er kjempegøy og man blir veldig fort avhengig! 

Til helgen har de stilt ut et helt nytt spill som de jobber med. Vi fikk prøve å spille demo i dag, og det var også kjempegøy. Når det lanseres kommer det først på Xbox, om jeg skjønte det riktig. 


Her er boden til Remi. De kaller seg for Process og de har, som sagt, allerede et spill ute som er kjempekult. Her sitter Sindre (nærmest kamera) fra klassen og spiller det nye spillet Agents VS Villain som kommer ut etterhvert. Ved siden av Sindre er det en random dude, også er det Jonas fra klassen og til slutt en random dude igjen. Remi står og knipser bilder av de som gamer. Jeg fikk faktisk tilsendt et bilde av han i sta av Jonas, Fride, Ola og jeg som satt og spilte før i dag. Herregud, for en gjeng sier jeg bare. Vi så veldig konsentrerte ut alle sammen, haha.


Det er muligheter for å spille gamle spill på gamle konsoller. De har absolutt alt her. 


Vi prøvde oss på ett spill, men vi skjønte ikke helt hva som var målet, så vi ga opp til slutt. Er fremdeles gøy å prøve spill som pappa spilte en gang i tiden, for leeenge siden.


Møtte noen Spartans på veien. Det kryr av folk som kler seg ut og på slutten av dagen var det til og med en League of Legends Cosplay visning. I lokalene i dag så vi en fyr som hadde kledd seg ut som Sauron fra Ringenes Herre og som var prikk lik og så råbra ut. Jeg klarte dessverre ikke å finne han igjen sånn så jeg fikk tatt bilde. Var dessverre ikke rask nok med kameraet da jeg så han. 
Fant et veldig interessant spill. Når jeg var yngre så jeg veldig mye på Buffy, men nå de siste årene har jeg ikke sett det i det hele tatt. Uansett så vekket dette spillet interessen min veldig. Visste ikke at GameBoy hadde laget spill ut av serien, det var jo veldig kult! Synd de ikke tok kort i standen der.. 
Fant en butikk som solgte en hel haug med søte ting. Jeg kjøpte ingenting, for Ola og jeg ble til slutt enige om at nesten alt var fra ebay og at det var veldig overpriset. Så, jeg tror jeg bare bestiller alt jeg fikk lyst på via ebay senere en gang. 


Vi kom forbi Remi og gjengen igjen, og da satt de og spilte for seg selv. De hadde i grunn konstant kø med folk som ville prøve det nye spillet deres, men de klarte å få en liten pustepause innimellom. 


Vi gikk videre, og plutselig var Remi på scenen og promoterte det nye spillet sitt. De hadde prøvespilling der også.På slutten av dagen var det cosplay visning og disse to var nok de beste i dag, selv om alle var veldig fine:

Jeg gikk forresten hele hallen rundt på leting etter sukkerspinn. Jeg elsker sukkerspinn og jeg husker at de hadde det på SpillExpo i fjor, så derfor måtte jeg ha det i år også. Jeg fant det, heldigvis. Ola bare lo av meg, for han syntes jeg skulle oppføre meg litt mer voksent. Etter over 3 år sammen så har han enda ikke skjønt at jeg aldri blir voksen. 

Hadde tenkt å lage ett innlegg i morgen om Five Finger Death Punch konserten jeg var på på torsdag. Har dessverre ikke hatt tid til å gå gjennom bildene enda, så tenker å gjøre det i morgen. 

Jeg vil også dele Harry Potter spillelista mi med dere. Har ei lista på Spotify med mine favorittsanger fra filmene. Jeg er i skikkelig Harry Potter modus nå, og jeg klarer ikke å slutte med alle disse HP greiene. Lista finner dere >HER<.

Må ta en topp 3:

Mischief Managed (musikken under credits på HP 3)
Do The Hippogriff (sangen som blir spilt på Juleballet i HP 4)
Lily's Theme (musikken på begynnelsen av den siste filmen)

#spillexpo #norgesvaremesse #lillestrøm #gaming #spill #cosplay #lørdag #bilder
I dag var jeg på skolen helt til klokken 6, og jeg føler egentlig at jeg skulle ha vært der til nå. Det er en hel del som gjenstår når det kommer til skolearbeidet om dagen og nå som det skjer så mye fremover så er jeg kjemperedd for at det blir for liten tid. I morgen er det konsert og på fredag skal Ola og jeg på kino med et vennepar for å se den nye James Bond filmen. På lørdag er det SpillExpo og på søndag er det jo avslapningsdag. Derfor må jeg jobbe og slite som bare det for å bli ferdig til onsdag neste uke. 

For å koble av litt har jeg fargelagt litt i bøkene mine. Fikk mange av de i sommer av Mormor. Dette er ikke alle jeg har, for noen ligger nemlig i Trysil også, sånn så jeg kan fargelegge når jeg er der. Noen ganger må man bare koble av med litt sånne ting. 

Hater å vise halvferdige tegninger, så da får dere heller se hvordan motivene er uten farger så lenge til jeg er ferdig med et motiv.


SNIRKLER er den ene boken jeg fikk av Mormor i sommer og den er kjempekul! Man klarer ikke å se hva motivet er før man har fargelagt alle ringene i riktige farger/mønster. Først fargelegger man alle plassene hvor det står "1" med f.eks grønn, også farger man alle plassene hvor det står "2" med blå osv. Sånn fortsetter man og etter hvert kan man skimte hva mønsteret blir. Like mystisk og spennende hver gang!

Må også bruke anledningen til å tipse om et kjempemorsomt mobilspill! Det finnes bare til Android enda, men det skal komme på Iphone etter hvert. Læreren min, Remi, har nemlig laget et spill sammen med en vennegjeng og de la det ut i PLAY butikken på Android på Halloween. Det koster 9,- men om jeg skjønte det riktig så tilbyr det ingen "kjøp i app" muligheter. Derfor bestemte de seg for at det skulle koste litt penger når man lastet det ned. Det er virkelig verdt pengene og det er som sagt kjempegøy. Ola sitter faktisk ved siden av meg nå og spiller, og han er helt hekta. Jeg har knapt fått prøvd det selv i dag. Så, om du har Android, så blir læreren min kjempeglad om du vil laste det ned og prøve det. Det er fremdeles i begynnerfasen og det kan klikke og gjøre rare ting til tider, men så langt har det fungert veldig bra for vår del. 

Spillet går ut på at Boo (et spøkelse) vil skremme bort gjestene på hotellet. Han levde et rolig og og fint liv helt til noen bestemte seg for å lage et hotell ut av huset hans. Du styrer med en slags "joystick" nederst i venstre hjørne og har skremmemuligheter til høyre på skjermen. Du må passe deg for rommene med lys i, for de tapper deg for energi. Du må slukke lysene inne på rommene sånn så du får "energiballer" du kan samle opp og bruke til å skremme med. Jeg er kjempedårlig til å forklare sånne ting, men man skjønner det lett når man begynner å spille. Har prøvd det på mobilen til Remi da det var uferdig enda, og jeg må si at det ser kjempefint ut nå og at det virkelig er verdt ventetiden på ett helt år!

Om du vil laste ned det så går du på PLAY butikken og søker opp: "BoOooo". Hvis ikke så ligger det på topp 3 over nyeste betalte spill :)Må også vise mine fantastiske sokker som jeg kjøpte i Irland. Minions er det søteste som er så jeg måtte selvfølgelig kjøpe med meg disse når jeg fant de. Fikk 3 par for 25 kroner, så det var verdt det, hihi.

Også har jeg laget flere sånne Harry Potter animasjoner i dag. Disse ble laget i et skikkelig hastverk. Jeg hadde en trang til å lage de, og samtidig så hadde jeg egentlig ikke tid til det, haha. De ble ikke så alt for verst, sånn in the end.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Irriterer meg at det skal være så vanskelig å lage gif'en i en "loop" med snø effekten. Jaja, det nederste bildet ble jo faktisk ikke så verst, så jeg skal nøye meg med det. Kommer til å lage flere i morgen, haha. Herregud, denne bloggen blir jo fylt med sånne ting nå. Beklager for min Harry Potter spam.

Fant akkurat ut at det å finne en passende kategori på blogg.no til dette innlegget var svært vanskelig. Det endte med "TV og Film"... 


#mobil #spill #app #android #fargelegging #farger #motiv #gif #harrypotter #hp #minions #sokker #klær #foto #bilder
Sitter på skolen og burde egentlig jobbe med oppgava mi, men så fikk jeg en idé. Jeg hadde lyst til å lage en gif av at det snødde utenfor Galtvort. Så, da gjorde jeg det. Dette er ikke fra filmen og jeg har bare tatt et bilde og laget snø selv som daler ned.

Image and video hosting by TinyPic

Harry Potter in my heart <3

NÅ må jeg jobbe med skolegreier. Hvis ikke blir Jonas irritert på meg, eheh#gif #aftereffects #photoshop #harrypotter #snø #natur
Tittelen er tatt fra en sang som er med i den beste Harry Potter filmen som noen sinne har blitt laget. Nemlig Harry Potter og Fangen fra Azkaban. Det er helt klart min favoritt blant alle filmene, og like etter kommer Ildbegeret. Jeg tror grunnen til at jeg liker nettopp Fangen fra Azkaban så godt som jeg gjør er nok fordi stemningen er enda mer magisk enn alle de andre, og den er ikke like mørk og dyster som de som kommer senere. Jeg liker at vi møter Buckbeak og Lupin er min absolutte favorittlærer. Det er også kjempegøy at de går tilbake i tid og jeg elsker at Hermine slår til Malfang. Det er så utrolig mange morsomme, kule og interessante ting som skjer i nettopp denne filmen, så jeg blir helt overveldet hver gang jeg ser den. I tillegg blir jo tante Maggen blåst opp til en stor ballong også, hihi.

Har sett gjennom en haug med screenshots fra filmen og redigert de. Jeg burde egentlig jobbe med skolearbeid, men jeg trengte så sårt en pause.
Ler meg skakk hver gang stakkars Nilus blir angrepet av monster boka. Hvilken Harry Potter film er din favoritt?


#hp #harrypotter #film #bukknebb #jkrowling #warnerbros #fangenfraazkaban #hp3 #harrypotter3 #natur #scene 
Jeg har ikke akkurat ligget på latsiden når det kommer til konserter i høst. Jeg har bare så vidt begynt og første bandet ut var In Flames sin konsert på lørdag. Nå blir det fullt kjør fremover med bra band. Det som er så typisk er at alle de bra bandene kommer samtidig og derfor er jeg sjeleglad for at jeg hadde sommerjobb i sommer og at jeg faktisk kjøpte alle billettene mine på første lønning. Derfor kan jeg ha stor glede av dette nå som jeg er mer eller mindre blakk. Studentlivet er virkelig ingen luksus! Derfor kjøper jeg luksusen min på forskudd, sånn som jeg gjorde med alle disse konsertene. 

Neste konsert ut er allerede på torsdag og da skal jeg se Five Finger Death Punch for andre gang i løpet av ett år. Sist gang jeg så de var i sommer sammen med Judas Priest og Def Leppard, blant annet. 


Jeg er egentlig veldig sikker på at denne konserten blir mye bedre enn den forrige. Denne gangen er det faktisk 5FDP som er på tour med oppvarmingsband (Papa Roach) og dermed får vi en laaang konsert med de. Forrige gang varte ikke konserten lenger enn en snau halvtime. Derfor er det bare å glede seg til torsdag for da braker det løs igjen!

Topp 3 av 5FDP for øyeblikket;

- Jekyll & Hyde
- Lift Me Up
- Wrong Side of Heaven.

Heldigvis for meg så har de spilt alle disse sangene på konsertene før under turneen, så da regner jeg med at de skal spille de for oss i Oslo også! 

Neste band ut er bare en snau uke senere. Allerede torsdag neste uke skal jeg nok en gang få se Ghost igjen, noe jeg gleder meg veldig mye til! Alle gangene jeg har sett Ghost har jeg vært med min søte venninne >Cecilie< og det er like gøy og hyggelig hver gang. Jeg har også hatt med meg en del kompiser fra Trysil på alle konsertene deres, og denne gangen er heller ikke noe unntak. Denne gangen gleder jeg meg enda mer enn før i og med at det nyeste albumet deres er kjempebra. Selv om dette blir 3. gangen jeg ser de, så er jeg laangt ifra lei. Topp 3 av Ghost for øyeblikket:

- He Is
- From The Pinnacle To The Pit
- Monstrance Clock (går aldri lei den)

Er i grunn 100% sikker på at de gir oss disse tre sangene. De er jo av de mest populære sangene deres, så jeg synes de burde spille de. Ærlig talt! 

Etter Ghost er det Bring Me The Horizon allerede dagen etter. Til og med på selveste Fredag den 13.! 

Jeg har sett BMTH 3 ganger før, men har aldri sett de i Norge, så dette blir første gang. Sist gang jeg så de var i 2011 på Metaltown i Gøteborg, så det er jammen meg på tide at jeg får sett de igjen. De 2 siste gangene de har vært i Norge så har jeg ikke hatt penger til buss til Oslo osv, men nå som jeg bor i området så er det 0 problem. 
La merke til på konserten i 2011 at det ikke var like "stort" å se de lenger. De har jo vært et av mine favorittband siden 08/09 og etter at jeg vant billetter til intimkonserten deres i London hvor >Guro< og jeg fikk møte de på signering OG være på scena med de, så følte jeg nesten at jeg "kjente" de i ettertid. Jeg vet det høres rart ut, men når du møter idolene dine på den måten og har alle albumene (utenom det nyeste) signert og man har plekter osv, så føler man liksom at man har oppnådd det meste. Så, når jeg så de i 2011 så var jeg ikke like gira som før. Nå har jeg jo ikke sett de på mange år og selv om jeg ikke liker det nye albumet så gleder jeg meg veldig til å se igjen mine "gamle venner". Håper bare de spiller mange gamle sanger på konserten, for det er det som er BMTH for meg. Nå har jo min favoritt Jona Weinhofen forlatt bandet, og da står jeg igjen uten noen favoritt i bandet. Det blir nok også litt rart, for jeg har jo alltid en favoritt! Herregud, det her ble mye tekst, men det er tross alt snakk om ett av mine største favorittband gjennom tidene. Det er alltid like stort og jeg benytter alltid hver anledning til å skryte litt av mine møter og signerte ting. Jeg er faktisk veldig stolt av det uansett hvor rart og teit det høres ut, haha.


Måtte velge et gammelt bilde hvor Jona fortsatt var med <3

Topp 3 av BMTH for øyeblikket:

- Throne
- Chelsea Smile (går aldri lei den, så klart!)
- Blessed With A Curse
- OG, som bonus må jeg legge til Suicide Season

Er som sagt veldig spent på konserten, og håper på gamle sanger. Hvis ikke blir jeg trist og lei. Det er tross alt BMTH, så jeg skal nok overleve uansett. 

Dagen etter BMTH (ja, jeg skal på konserter 3 dager på rad neste uke) er det Bullet For My Valentine.

Jeg hørte veldig mye på de før, men det har dabbet veldig av de siste 4 årene. Den største grunnnen for at jeg drar er pga nostalgien og fordi de var noen av de første bandene jeg hørte på. Har aldri sett de live, så vet ikke hva jeg skal forvente. Jeg håper på en bra konsert og jeg gleder meg til å se de. Må nok høre gjennom de nyeste albumene deres før jeg drar, for jeg kan jo ingenting fra de 2 nyeste *kremt*.Topp 3 av BFMV for øyeblikket:

- Your Betrayal
- You Want A Battle? 
- Pretty On The Outside

Håper selvfølgelig at de spiller den gode, gamle låta "Tears Dont Fall". Det var den første jeg hørte av de, så derfor håper jeg at de kan gi meg den lille gleden av å spille den, haha.

Etter BFMV er det en bare et par uker til neste konsert. Da er det nemlig Eluveitie som skal sees! Jeg har hørt på de i mange år og jeg synes de er kjempebra. Jeg så de for første gang i sommer da jeg var på Tons of Rock og jeg fikk introdusert de til noen av vennene mine som jeg var med. Jeg synes det var en utrolig bra konsert og jeg gleder meg veldig mye til å se de igjen den 29. november. Denne gangen håper jeg de spiller mye lengere enn de gjorde på Tons of Rock, for da kunne de gjerne ha holdt på i en time til!Topp 3 av Eluveitie for øyeblikket:

- Inis Mona 
- Helvetios
- The Somber Lay

Siste band ut for i år blir Children of Bodom. Jeg har hørt på de siden jeg begynte å høre på Nightwish i 07 og selv om jeg aldri har hatt de som favorittband, så har jeg alltid hatt noen CoB sanger spillende på spillelister her og der. Jeg har aldri sett de før og derfor gleder jeg meg veldig til den dagen jeg endelig skal få se Alexi Laiho. Jeg har vært en stor fan siden jeg oppdaget CoB og det blir utrolig gøy å se han i levende live. Det føles alltid veldig godt, spennende og gøy når man ser/møter noen fra band man har hørt lenge på. Jeg skal selvfølgelig ta med meg mitt finske flagg for anledningen. Det eneste som er skummelt er at de kan tro jeg er finsk og begynner å snakke finsk med meg. Derfor må jeg friske opp i finsk kunnskapene mine igjen, bare sånn just in case.Topp 3 av CoB for øyeblikket:

- Blooddrunk
- Tie My Rope
- In Your Face

Dette ble et utrolig langt innlegg, men grunnen er så enkel som at jeg faktisk skal på utrolig mange konserter fremover og jeg gleder meg veldig til å se alle sammen. Jeg er nok mest spent på Bring Me The Horizon, men det har jo sine grunner selvfølgelig. Med et nytt album jeg ikke liker så godt og et band jeg har hørt på i mange år så blir det fort spenennde å se hvordan det blir live. Jeg krysser fingrene for en bra konsert ELLER at jeg begynner å like det nye albumet før konserten. Eluveitie er også noe jeg gleder meg veldig til å se igjen. 

Jeg er forresten støl i nakken etter headbanging på In Flames på lørdag. Tenk hvordan nakken min blir etter de tre bandene på rad?! Jeg kommer til å miste hodet.

#musikk #metal #konsert #band #fivefingerdeathpunch #5fdp #bmth #bringmethehorizon #ghost #bfmv #childrenofbodom #eluveitie  I dag før Ola og jeg skulle reise på kino tok jeg noen bilder av katten min. Han er så søt og jeg er så glad i han. Han har endelig fått vinterpelsen sin og da er han enda mer fluffy enn normalt. Jeg synes det er så koselig å kose med katten når jeg er hjemme. Det som er så leit er at han i det siste vil være med alene enn tidligere, så når jeg kommer hjem så vil han bare ligge for seg selv. Krysser fingrene for at han bare har en "fase", haha.Han er så søt. Vet det ble en del like bilder, men han satt så fint på rekkverket der. Han mangler forresten en bit av det høyre øret sitt fordi han er en skikkelig slåsskjempe, haha.

Jeg har forresten badet i LUSH vann i dag. Brukte en blå badebombe som hadde en haug med små, mørkebrune stenger inni seg. Jeg tror kanskje det var de små tingene som gjorde at det luktet så godt av den!

Jeg leste selvfølgelig Harry Potter i badekaret, haha.

#katt #dyr #foto #fotografi #bilder #blått #vann #bading #trysil #natur

I går var jeg på den beste Halloween festen jeg noen sinne har vært på. Jeg var nemlig i Hamar og fikk sett In Flames for 3. gang i løpet av ett år. Ikke verst å få sett et så bra band, så mange ganger i løpet av et år. Alle gangene har jeg sett de i Norge, så jeg liker at det svenske bandet er glade i å reise over grensa. Det at konserten var på selveste Halloween gjorde opplevelsen enda bedre. Jeg hadde håpet og sett for meg at de skulle gjøre en liten deal ut av det og kanskje kle seg ut osv, men det skjedde dessverre ikke. Det la ikke akkurat noen demper på stemningen så konserten ble veldig vellykket. 


Skeptisk Anders. 


Björn er min store favoritt. Jeg har en liten forkjærlighet når det kommer til gitarister i band. Jeg har innsett det at jeg alltid foretrekker de i bandet fremfor alle andre. Nesten alle mine bandfavoritter er gitarister. Bare en liten fun fact, haha.Hele gjengen startet med å være på midten av konsertlokalet. Plutselig ble vi splittet og jeg havnet så og si fremmerst. Det var veldig gøy! Konsertlokalet var faktisk veldig lite, mye mindre enn vi hadde sett for oss og dette kan vel egentlig kalles en intimkonsert. De kommuniserte kjempebra med publikum og vokalisten Anders slo til med noen vitser nå og da. Her har Anders stjålet en mobil fra en i publikum. Han tok litt bilder av seg selv på scena med publikum i bakgrunnen. Han tok den etterpå i baklomma på buksa. Når han dro den opp igjen sa han på svensk: "Unnskyld, jeg tror jeg nettopp filmet rævva mi". Også fikk personen igjen mobilen sin. Det gjorde nok dagen hans enda bedre enn den allerede var, haha. Det så i hvert fall sånn ut på fyren.Ble mange bilder av Anders og Björn, men nå sto jeg veldig langt ut mot høyre side. Det var vel allerede litt planlagt at jeg skulle stå på høyre side ettersom Björn har sin faste plass der. Jeg fikk blikk-kontakt med både Anders og Björn under konserten. Det var jo også veldig planlagt, for jeg elsker å få blikk-kontakt med bandmedlemmer. Jeg laget trutmunn mot Björn og når han så det så laget han trutmunn tilbake og hevet øyenbrynene, haha. Er gøy med sånne opplevelser. Jeg synes en konsert og selve konsertopplevelsen blir mye sterkere og finere når de klarer å ha mye blikk-kontakt med publikum og klarer å holde en veldig god tone med selve mengden. In Flames klarer det gang på gang og denne gangen var det absolutt ikke noe unntak. Gleder meg allerede til neste konsert, for dette var veldig hyggelig. Neste gang håper jeg på en julekonsert, men det blir vel kanskje litt for mye å håpe på. Man vet jo aldri, det er tross alt In Flames vi snakker om. Svenskjälvar <3

#konsert #foto #bilder #opplevelse #inflames #sverige #svensker #band #musikk #metal #konsertopplevelse #hamar #scandic

LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits