I det siste har de fleste jeg har snakket med spurt om jeg er satanist. Jeg forstår selvfølgelig hvorfor de kan tro det for jeg har ikke akkurat den lyseste klesstilen. I morges så det ut som at han som satt ved siden av meg på toget skulle sprenge ut øynene sine så mye som han stirret på meg. Han trodde nok at jeg skulle tenne på han med mine svarte formler og skumle magi. Tror nok mye av grunnen til denne brå oppmerksomheten kommer av et kjede jeg kjøpte på Ebay som jeg fikk nå i helga. Det er dessverre veldig mange som mistolker symbolet for satanisme og symbolet for hedensk religion. Jeg hører ikke til noen av de, men jeg liker det hedenske symbolet. For dere som ikke kan dette: Når spissen på stjerna peker opp er det den hedenske. Peker den ned er det den sataniske. Så lett er det!

Det å ha en stor, svart strek over halsen med en dinglende ting som ser ut som en satan stjerne er nok det som vekker mest oppmerksomhet når jeg snakker med folk. Jaja, selv om det kanskje ikke er så bra å bli sett på som satanist i noen sammenhenger så er det fremdeles litt gøy å se på folk når de glor og tror du skal drepe de med svart magi. Hverdagens gleder, haha. 

Jeg har en sånn ting for religiøse symboler. Jeg er ikke kristen, men jeg har en haug med smykker som har kors på seg. Jeg elsker hvordan korset ser ut. Kjedet jeg har på meg på bildet har jeg hatt på meg hver eneste dag siden 14 års dagen min. Fikk smykket av bestevenninna mi og det kommer nok til å henge rundt halsen til det ikke er mulig mer. Jeg er også en stor fan av det egyptiske ankh symbolet og jeg tegner det overalt. Alle så hvilke skrivebøker som var mine for å si det sånn. Mange synes kanskje jeg er rar som ikke tror på en fast religion når jeg har religiøse symboler overalt, men er det fint så liker jeg det!

#hedensk #religion #satanisme #satan #kors #kristendom #foto #fotografi #smykker #hverdag
 
I helgen har jeg endelig tatt turen til Trysil igjen. Det beste hjemmet som er. Ola og jeg har vært på besøk i 7 forskjellige hus i helgen og det 8. er det siste før vi drar tilbake til hverdagslivet i Oslo. Var ute i går for så sjekke livet i Trysil og det svikter aldri. Fikk sett to av mine beste venner igjen og jeg traff også en hel haug med andre bra folk. Endte opp hos en kamerat av meg sammen med en annen kamerat. Der ble vi servert Grandiosa og bra musikk mens vi snakka om alt mellom himmel og jord. Ola kom og henta meg og vi var i seng rundt 5 - halv 6. Så, er ikke lenge siden jeg spiste frokosten for å si det sånn. Jeg har også fått et gratis snowboard og bindinger av han ene kompisen min og det var kjempesnilt! Han er alltid sånn at hvis han har for mye av en ting, så gir han det bort. Alt for gavmild spør du meg! Jeg fikk ikke tatt noen bilder i går, så derfor så blir det noen selfies jeg tok her om dagen istedet for å fylle ut innlegget. Bloggen min er bare full av trynet mitt, herregud. 


#fest #hjem #trysil #foto #fotografi #selfie #hår #sminke #hverdag #happyface
 
Ja, jeg lever. Blogging er det siste jeg tenker på om dagen. Skjer ikke noe spennende i hverdagen min nå. Eneste kule som har skjedd siden sist er at jeg har fått meg samboer og kjæresten og jeg har det kjempefint sammen i min lille hybel på 30 kvm. Jeg har også klart å drukne mac'en min i sekken. Vannflaska bestemte seg for å åpne seg på turen hjem så nå har jeg brukt masse penger på ny. Jeg irriterer meg så jævlig over det. Sånn kan det gå! Nå som jeg har hatt maks uflaks så satser jeg på at jeg får maks flaks snart!Kjedsomhet fører til mange, nesten like, selfies. Ja, har farga halve håret rosa btw. Skal prøve meg på ombre senere. Rosa, lilla og blått. #kjedsomhet #foto #fotografi #sminke #hår #rosa #rosahår #mac #uflaks #lever #selfie 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits