Sitter for meg selv på hybelen med en kopp varm kakao, fine lys, I kveld med Ylvis LIVE og koseklær. Er ikke mye som kan bli bedre enn det.


Er det rart jeg er i julestemning? 

Har også drevet med litt "DIY" i dag også. Har satt på noen søte hjerter på mac'en min og satt på noen nagler på en av jakkene mine. No biggie, men det er da noe å bedrive tiden med!


Sånn ble mac'en. Veldig simpelt egentlig, men den ble jo litt finere!
Det som er så synd med nagler er at de faller av etter hvert. Men, jeg har et helt lass med de, så det overlever jeg nok. 

#kos #lys #kakao #ylvis #foto #bilder #diy #nagler #mac #mote  
I helga hadde jeg besøk av kjæresten, noe som var veldig koselig. Var, som vanlig, veldig leit når han dro hjem igjen på søndag. Jeg hater å være alene på hybelen. Det er ensomt, kjedelig og rett og slett, blæh. Heldigvis kom mamma en tur på besøk i går og ble til i dag. Var godt å ha en mor og datter tid igjen. Vi har ikke gjort så mye. I går når hun kom med bussen dro vi på Egon og spiste lunsj også gikk vi en tur på Outland, H&M, Ark Bokhandel og en del andre butikker før vi etterhvert dro til hybelen min. Resten av dagen brukte vi på å drikke kaffe, spise is, lage middag og se på Jakten på kjærligheten og Farmen. I dag sto vi opp rundt 8 - 9 tida og startet dagen med en kjempegod "mamma omelett" også tok vi turen til Strømmen Storsenter før mamma tok toget til Oslo igjen for så og dra hjem igjen. Mamma var på det "spandable" hjørnet i dag så hun kjøpte noen klær til meg. Jeg kjøpte en noen ting selv også: 


Fikk den svarte genseren og #DONE singletten av mamma. Jeg begynte å rote i herre avdelingen på H&M. Synes mannfolka her så mye kulere gensere og singletter enn de jeg finner på dameavdelingen. Selv om jeg fant den kule skjorta med hunden på der da.
Også kjøpte jeg meg en ny Game of Thrones minifigur. Nå har jeg 4 totalt, men har 2 like ulver. Digger at jeg fikk en White walker som lyser i mørket. Den er visst sjelden står det på pakka. Dermed kan jeg leve med å ha to like ulver, haha. 
Også har jeg kjøpt turkis hårfarge. Den skal jeg bruke neste helg, høhø. Gleder meg til å vise dere resultatet!
Mine søte GoT figurer <3
Random bilde av vinduet mitt.. 


JEG ELSKER HUNDER. Og jeg elsker alle de nye klærne.. 

Veldig godt med nye klær. En stor takk til mamma som er så snill og spanderer middag, mat generelt, klær og mye bra selskap med meg <3 

Nå skal jeg jobbe med en skoleoppgave resten av kvelden, om jeg orker. Hvis jeg blir fornøyd etter hvert kommer jeg nok til å poste det DIY innlegget jeg snakket om. Har enda ikke fått gjort det, og det irriterer meg. Også må jeg si at jeg gleder meg skikkelig til å dra hjem til mamma, pappa, bruttern, kjæresten og vennene mine igjen nå til helga. #hverdag #klær #shopping #mamma #familie #mote #hund #søt #hår #got #gameofthrones #foto #bilder

 
I morgen kommer kjæresten på besøk og hybelen ser helt forferdelig ut. Derfor har jeg nå trent, dusjet og er klar for en økt med støvsuging, vasking og rydding. Må organisere hyllene med alle DVDene mine også. Også må jeg prøve å samle noen ting som jeg ikke trenger her og som kjæresten kan ta med seg til Trysil igjen. Han skal jo flytte inn (hurra hurra!) så da må jeg gjøre det litt ryddigere her så han får plass. Stakkar, han føler seg sikkert utilpass med alle disse barnslige og jentete tingene mine rundt seg. Jaja, det blir vel en ordning her etter hvert tenker jeg! Klarer ikke å vente til han flytter inn, bare 2 uker til nå!
MÅ få fiksa det her. Herregud, det er jo så mye klær så de buler ut og nesten blokkerer for inngangen...


Og det her er enda verre. DVDer, bøker og en liten del av GoT samlingen min.. Må ha flere bokhyller. Enten det eller så må jeg kvitte meg med veldig mye. 

Etter å ha fått ryddet litt skal jeg til Strømmen Storsenter for å kjøpe bursdagsgave til svigers. Min kjære svigermor har bursdag på tirsdag så jeg må nesten prøve å finne noe smart. Hvis jeg får tid skal jeg også gjøre noen "DIY" greier i dag. Om jeg får tid så dukker det nok opp et innlegg etter hvert!

Herregud, klokka er 3 snart.. Hvordan i ALL VERDEN skal jeg rekke alt til i morgen?!

#hverdag #rydding #klær #mote #rot #jævlarotekopp 
Gikk gjennom modekungen.se i sta og jeg fant en del fint som jeg vil ha. Nå er det noe dritt å være student uten jobb.. Har vurdert å søke deltidsjobb på Outland i Oslo. Den butikken er like over gata der skola mi er så det blir kort vei fra skole til jobb. Da kan jeg jo kanskje få råd til det her!


Den veska har jeg fra før, men den ene reima er ødelagt, så sier ikke nei takk til ny!#modekungen #mote #klær #fint #veske #bukse #smykker

 
Til å ha stått opp klokken halv 7 er jeg utrolig våken! I dag skal jeg på skolen fra 09.00 til 11.45, så er en ganske så kort dag i dag. Vi skal fortsette med animering av en lego bil, noe som viste seg å være mye lettere enn jeg hadde trodd, så jeg gleder meg til å fortsette!

Morgenen  i dag har vel vært som alle andre, våknet til et veldig mørkt rom, noe som gjorde veggpynten min så mye finere enn på dagtid.Også sprader jeg bare inn på badet for å fikse hår og sminke. Som regel tar jeg en dusj på morgenen også, men synes det er så unnødvendig når jeg dusjer sent på kvelden dagen før.


Gleder meg forresten så utrolig mye til jeg får resten av tatoveringssleeven min. Må bare ha litt mer penger, hehe.


Sjeldent jeg bruker så lite sminke rundt øynene, men er så lat i dag. Huff.

Og, som vanlig nytes frokosten med Big Bang Theory på TVen. Da jeg kjøpte sesong 1 - 6 i en samleboks for en liten stund siden ante jeg ikke hvor nyttig det skulle vise seg å bli. I tillegg har jeg ikke bare begynt å spille Pokemon dag ut og dag inn. Jeg har også begynt å se på alle episodene fra starten. Jeg er så barnslig, men man får en nostalgisk følelse av det. Noe som er så herlig!

#morgen #hverdag #foto #bilder #tatovering #hår #sminke #bigbangtheory #frokost #mat
 
I dag har jeg hatt fri fra skolen, men jeg tok meg en tur dit likevel. Har nemlig levert min første innlevering i dag etter at jeg begynte, og nå føles det litt mer "real" at jeg faktisk går på skole igjen. Hadde aldri trodd at det skulle føles så deilig. 

Når jeg først var inne i byen tok jeg meg turen til Ark Bokhandel for å kjøpe noen A3 ark. Har nemlig fått æren av å designe logoen på russebilen til den ene kusina mi, noe jeg synes er kjempegøy og gleder meg veldig til å bli ferdig med! Når jeg lette febrilsk etter A3 ark kom jeg over en bok av Kat Von D som jeg har ønsket meg lenge. Når jeg var hjemme sist tok jeg med meg noen av sparepengene min så jeg kunne kjøpe meg noe fint, og denne gangen ble det denne boka! Jeg har bare lest 30 sider, men jeg elsker den allerede. Og det beste av alt er at det er en hel del bilder, noe som gir veldig mye inspirasjon. I tillegg til at jeg elsker Kat Von D!Må også vise den søte ulvevalpen jeg har kjøpt meg! Kjøpte han på torsdag forrige uke, og han er kjempesøt. Er ikke Game of Thrones fan i det hele tatt. "Neida".


Selvfølgelig måtte jeg ha Ghost. Jon Snow og alt rundt han kommer først! Kjøpte Ghost på Outland for 319,-. Han var egentlig mye dyrere enn jeg hadde forventet, men sånn er det vel med all "merchendaise" fra serier og band. De hadde Summer og Greywind også, men de tenker jeg å kjøpe meg senere. GoT samlingen min vokser og vokser og jeg gleder meg til den blir så stor så jeg må ha ett helt rom til den!

Noe som også er bra er at jeg har fått tak på et treningsprogram som går over 2 måneder. Det aller beste er at det er med filmer til hver eneste øvelse og det er også med filmer som viser hele treningsøkter. Matplan er det også, men noe av det er nesten umulig å få tak i her jeg bor, så må nok innom noen spesielle butikker. Så, i dag hadde jeg den første treningsøkta på alt for lenge og jeg føler meg allerede mye bedre!Nå skal jeg sette meg foran dataen og finne inspirasjon til russebil logoen så jeg kommer meg godt i gang med den!


Kit Harington <33333

#bilder #bok #katvond #trening #nike #tegning #inspo #hverdag #foto #gameofthrones #got


 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits