Oppdaterte nettopp Iphonen min til den nysete oppdateringa og jeg fikk helt sjokk. Jeg synes at noen av effektene er veldig kule, men de hadde da ikke trengt å lage alt så hvitt og lyst generelt. Synes også at den fikk et veldig barnslig utseende. Regner med at dette er noe jeg venner meg til etterhvert, men akkurat nå er jeg sint fordi jeg oppdaterte den. Den er så RAR og nå er den nesten rotete og uoversiktlig også.Som sagt, det som jeg virkelig liker er det nye tastaturet når man skal taste inn pin koden osv, også liker jeg effekten når man skal gå inn på apper og sånt, men utseende messig så ble det litt rart og barnslig for min del. Om man bare kunne bytte farge så det ble mørkt istedet!

OG, i dag har jeg fri, så jeg skal kanskje farge hele håret mitt mørkt så jeg kan bruke extensionsene mine igjen. Og da skal jeg flette håret mitt som Daenerys Targaryen. Fant en søt anvisning til hvordan man gjør det i går som jeg gjerne kan dele med dere!Håret hennes er så nydelig. I hvert fall med alle de forskjellige flettene!

Har du oppdatert Iphonen din? Og hva synes du?Jeg har veldig lyst til å gå ut for å trene, men føler det blir litt slitsomt når jeg skal på jobb om en liten stund, så da tar jeg det i morgen istedet. Har blitt så utrolig inspirert i det siste (noe som forklarer det forrige innlegget mitt også). Når jeg loker rundt på tumblr så ser jeg bare inspo inspo inspo. Og nå, nå vil jeg trene og se sånn ut:Gleder meg til jeg faktisk har trent så hard og så lenge så jeg begynner å nærme meg dette målet. Jeg har egentlig ikke så dårlig selvtillit sånn som jeg ser ut nå, men jeg føler bare at jeg ser helt OK ut. Jeg vil føle at jeg ser utrolig fit og bra ut! Derfor så må jeg virkelig ta i ett tak og begynne å trene ordentlig. Før jul så skal jeg se bra ut, selv om det ikke er så lenge til, haha. Håper på høy forbrenning! 
Har en egen mappe på mac'en hvor jeg lagrer bilder av mennesker som inspirerer meg når det kommer til utseende og stil. Har også laget mapper til personer som jeg virkelig blir inspirert av. Følte for å lage et inspirerende innlegg for dere mens jeg venter på at Åndenes Makt skal begynne!

CARA DELEVINGNE:


Cara er én av mange VS modeller som jeg virkelig liker. Elsker Miranda Kerr, Rosie Huntington Whiteley og Adriana Lima også, men har ikke kommet så langt så jeg har fått lagret noen inspirerende bilder av de enda. 

FELICE FAWN:
Elsker den mørke og dystre stilen hennes. Også er hun så utrolig pen!

GYPSYONE / JENAH YAMAMOTOElsker henne. Hun har så utrolig kul stil også elsker jeg tatoveringene hennes. Får meg bare til å ville tatovere meg mer! Vil ha en hel sleeve..

HELAINE ROSE:
Enda en med en litt mørkere og dyster stil, også alle disse tatoveringene da. Åh, inspirasjonen bare kommer til meg, haha. Det som er rart å tenke over er at hun er 18 år. Ser ut som at hun er over 20, minst!

KIKKY: Det kule er at hun er norsk og kommer fra Trondheim eller noe sånt. Hun er utrolig kul! Har egentlig visst hvem hun har vært helt siden de tidlige nettby-dager, haha.

VANESSA HUDGENS:


Elsker stilen hennes. 

ALENA SHISHKOVA:

Blir inspirert av en hel del med andre mennesker også, sånn som Megan Fox for eksempel, men jeg har ikke kommet så langt så jeg har fått lagret så mange bilder av alle de andre. Når jeg ser på det selv, så er det ikke så veldig stor forskjell på stilene til de jeg blir inspirert av, haha. Kule er de uansett!
 
I dag har jeg på meg en denim skjorte, noen fine thights som jeg er glad i og en vanlig basic topp. Synes det er et ganske greit og rolig outfit for en søndag. Også kom katten. 

Denim skjorta er fra Gypsy Warrior, thightsen er fra motehus.no (tror jeg) og toppen er fra Bik Bok. Fant ikke stativet mitt i dag så jeg måtte ta bildene i speilet istedet. Dumme meg, roter bort ting hele tiden. 
Var med kjæresten for å stelle noen dyr for et vennepar av oss. De har en hel haug med okser og kalver + to søte små sauer!


Denne kalven er så utrolig fin, herregud!


Hårtopp <3


Og dagens sminke for de som er interessert i det. 
Armer med blodårer = DIGG <3

Har bestemt meg for å bli bonde. Jeg er så glad i dyr og jeg elsker å tilbringe en hel del tid med de. De er så forståelige uansett hva du sier og gjør så dømmer de deg ikke. De er så nøytrale og selv om du har en dårlig dag, så gjør de den automatisk litt bedre bare ved å være der. Sånn er det i hvert fall for meg! Derfor så MÅ jeg ha dyr. Føler jeg er litt heldig der, i og med at faren til kjæresten min har så mange sauer. Mange dyr og kose med året rundt! 
I dag har jeg faktisk fri fra jobben, og det føles utrolig herlig. Sov helt til klokken 10 og gikk opp for å lage meg litt frokost og en stor kopp med grønn te. Etter det har jeg egentlig bare spilt WoW og tatt bilder. Nå skal jeg snart drat til kjæresten min og jeg gleder meg. Det føles som at jeg ikke har vært med han på flere år, men det er bare 3 dager siden. Hadde en egotrip når jeg tok bilder, så, have my face!Føler at jeg er tilbake i fjortiss alderen. Med tanke på alle speilbildene... 
Den stakkars bilen min er på verkstedet og plutselig bestemte de seg for å skifte ut radiatoren min også. Hele lønna mi går rett ut på den dumme bilen jo. Samtidig så synes jeg litt synd på den. Jeg har til og med gitt den et navn! Det er en volvo, så jeg har kalt han Wolvorine. Jeg synes det hørtes litt kult ut. Bilen min skulle på verkstedet klokka 0700 i morges, så da var det bare å stå opp halv 7 og kjøre. I og med at jeg sto opp så tidlig så har jeg fått litt tid tll å tenke litt over håret mitt. Før var det svart og blått, så ble det svart og grønt og nå vurderer jeg bare helsvart og kanskje med litt blondt i luggen. Jeg er helt på avveie, egentlig. Vet bare at jeg skal ha det så mørkt så jeg kan bruke de gamle extensionsene mine igjen. Savner svart hår.

0730 i morges. 
 
Nå sitter jeg her, nok en gang og venter på at jeg skal dra på jobb. Hvorfor er det alltid jeg som får senvaktene på jobben? Jeg starter på jobb når alle andre nesten er ferdig med sin arbeidsdag og mens de er på jobb så har jeg ingenting å gjøre. Det er jo ingen folk å finne på noe med.. Vel vel, nå som jeg har min kjære World of Warcraft igjen så skal jeg ikke klage, men jeg føler meg som en lat hardcore gamer her jeg sitter. Også er det så skummelt å være i huset til svigers helt alene. Kjæresten og jeg så på The Conjuring i går og nå er jeg redd. Hver minste lyd skremmer meg. Så, derfor så har jeg på TV'en i bakgrunnen og spiller WoW så jeg slipper å tenke på det. Skulle aldri ha sett skrekkfilm, æsj.


Her sitter jeg. ALENE. 


Legg også merke til at jeg spiser meg feit på yoghurtnøtter. Nam nam. Tror kanskje det er LITT bedre enn sjokolade, men skal ikke si det for sikkert. 


Også har jeg på meg den store, gode Rammstein genseren til min kjære. Ingenting er så godt som å ha på seg 'daffegenser".

Har også bestemt meg for å virkelig gjøre en innsats på å gå ned i vekt. For moroskyld, bare for å se om jeg faktisk klarer det. Skal trene minst 3 ganger i uka, prøve å gjøre styrke så ofte som mulig og spise minst 3 frukt hver dag. Skal også prøve å bare drikke vann, te og kaffe. Lurer på hvor lenge jeg klarer dette. Og, med en kjæreste som er helt hekta på trening så skal jeg be han om å lage et treningsprogram til meg OG jeg skal stjele pulsklokka hans eller pappa sin gamle når jeg trener. Ser for meg at det kanskje blir litt morsommere når man faktisk ser hvor høy puls man har og ser snittfarten osv. Åh, jeg føler meg som et nytt menneske allerede!

 
Mens kjæresten trener sitter jeg og blogger om hva jeg har på meg, spiser Tikka Masala og spiller WoW.Genser fra Urban Outfitters (tror jeg) kjøpte den på en butikk i Edinburgh, og jeg tror det var Urban Outfitters sin. 
Buksa er fra Gina Tricot.  
Våknet utrolig tidlig i morges og det var godt. Man kan ikke starte en fridag bedre enn å våkne naturlig tidlig på morgenen. Da har man jo hele dagen!
Herlig sang.

Nå skal jeg kose meg med World of Warcraft. Ble litt sint fordi jeg fant ut at jeg hadde betalt for playtime hver måned og det fant jeg ikke ut før i dag. Herregud, tenk hvor mye tid jeg kunne ha drept den siste tiden om jeg bare visste om dette!Kommer nok et outfit innlegg senere i dag. Må skifte klær fordi det er så kaldt på rommet mitt i forhold til ute.  
Nå sitter jeg og spiser knekkebrød med reker og majones også drikker jeg nypresset eplejuice ved siden av. Er ikke en dårlig måte å avslutte dagen på spør du meg. Som sagt i det forrige innlegget så har jeg fri i morgen OG jeg får lønning i morgen. Det skal bli utrolig godt. Nå skal jeg kose meg med det nyeste Nemi bladet, tumblr og valg på TV. 

BESØK MIN TUMBLR >HER< 
Nå har jeg stemt på valget og jeg føler meg flink og engasjert i noe for én gangs skyld. Nå skal jeg snart på jobb, men tenkte jeg skulle poste et outfit bilde før jeg drar min vei. I morgen har jeg fri og det skal bli utrolig godt. Da skal jeg trene, spise knekkebrød, rydde rom og kanskje være med kjæresten min. Må ikke glemme at jeg får lønn i morgen også så da skal jeg på Nille og kjøpe meg søte og huslige ting også skal jeg kjøpe meg playtime på World of Warcraft. Bye social life!
Søt katt.Topp fra Cubus og svarte bukser fra Gina Tricot. 
FIkk ikke tatt noen fine bilder, men måtte skynde meg før jeg dro på jobb. 
Kom hjem for en liten stund siden etter en herlig helg i Vingelen. Vårt store oppdrag for helgen var nemlig å samle sammen all sauen svigers har der oppe. Dro dit med kjæresten, søsteren hans og svigers. Har nå endelig fått meg en stor kopp med varm te etter å ha gått rundt 2 mil på 2 dager i ulendt terreng med skog, kratt og myr. Høres kanskje ikke så koselig ut, men det var utrolig koselig og alle de andre bøndene som hadde sauer der var utrolig morsomme og hyggelige, så jeg vil mer enn gjerne være med nesteår også! Det føles ut som at jeg har gått ned 50 kilo etter å ha gått så mye som jeg har gjort nå. Det er kanksje ikke langt og slitsomt å gå så langt på vanlig grus eller asfalt, men det var litt av et slit med all denne skogen, og samtidig måtte du få med deg sauen også! Første dagen samlet vi over 200 sau, og 106 av de var våre. I dag samlet vi ikke like mange, men svigers skulle bli igjen der oppe til i morgen og bli med på den siste innspurten og vi håper på at alle sauene kommer trygt tilbake etterhvert. Min kjære sau Snurpe ble sendt hjem allerede i går og er hjemme på gården igjen og koser seg! 

Fikk dessverre ikke tatt så mange bilder som jeg hadde håpet på. Var visst ikke så veldig smart å ha med seg et dyrt kamera oppe på fjellet når man jaktet sau, så jeg lot det og mobilen bli igjen på hytta. Har fått noen bilder da!


Her bodde vi! Det var en søt og koselig hytte. UTEN dobbeltseng.. :(

Etter denne turen så frister det egentlig å flytte til Tolga eller Vingelen. Er utrolig fin natur der, folka som bor der er utrolig hyggelige og det er veldig fint der generelt. Har også funnet ut at jeg har forbrent rundt 2000 kcal på 2 dager. Er ikke verst! 
Et veldig sent innlegg. Har vært på jobb og hatt besøk av kjæresten så har blitt litt lite med blogging, men prøver å poste minst 1 innlegg om dagen. Jeg satt og hørte på musikk av Hans Zimmer og fant frem steinene mine som jeg kjøpte i Skottland på Our Dynamic Earth. Fikk plutselig veldig lyst til å ta noen bilder av de. Vet ikke hvorfor jeg elsker sånne steiner så mye som jeg gjør, men er nok fordi jeg alltid blir så overrasket når jeg tenker på at jorden har laget disse selv. Er så mange fine farger og fasonger. 

 
Tenkte kanskje jeg skulle dele mine tatoveringer med dere. Jeg er veldig glad i de og det beste er den sterke betydningen ugla har for meg. Hadde aldri trodd at min første tatovering skulle bli så stor og ta så lang tid, men sånn ble det altså. Nå er det over 1 år siden jeg fikk det første blekket på kroppen og jeg er sikker på at jeg er langt fra ferdig enda! Har en liten drøm om å jobbe som tatovør, men er litt redd for at jeg kanskje er litt for skjelven til sånt. Det som irriterer meg litt er at tatoveringa mi visstnok ble veldig populær på Tumblr og dermed så har spesielt det siste bildet jeg posta havnet på mange forskjellige tatoveringssider på facebook og på utrolig mange blogger rundt om og det som er enda mer irriterende er at noen har fjernet crediten nederst på bildet OG folk tatoverer PRIKK LIK tatovering som min. Dere aner ikke hvor mange jeg har sett som har helt lik. Da synes jeg det er litt trist at jeg faktisk gjorde om originalen for at den skulle bli unik for meg også tar folk og bare kopierer uten å gjøre den om selv. Men, er vel sånn det går når du poster ting på nett. 

I april var jeg på Lana Del Rey konsert med >GURO< og da tok hun en alien tatovering og jeg tok et hjerte. Spontan tatovering vel og merke. 

Også må jeg bare legge ved den søte tatoveringa til Guro.


Se så søt!

Grunnen til dette innlegget er fordi jeg ikke har noe å gjøre, jeg har blitt skikkelig forkjølet og jeg sitter på rommet mitt for meg selv og venter på at jeg skal på jobb. 


 
Har endelig kommet hjem fra jobb. Dagen har gått skikkelig sakte og det irriterer meg. Jeg vil at dagene skal gå fort så jeg kan feire jul. Jeg savner julen. Nå skal jeg ikke på jobb igjen før 14.00 i morgen, så jeg tenkte jeg skulle sitte litt lenge oppe i kveld og se på Spirited Away, spise fiskesuppe og drikke en stor kopp med grønn te. Har aldri sett filmen, men det er så utrolig mange som sier at den er bra, så da måtte jeg nesten se den. Jeg har aldri sett så mye på anime serier, men jeg har fått en liten interesse for det etter at både kjæresten og broren min har begynt å se på One Piece. Føler at jeg må bli et medlem i gjengen.  Har du sett den? Og, hva syntes du om filmen? 
Skal snart på jobb og jeg følte ikke for å dra sminkeløs. Tenkte kanskje jeg skulle bruke litt tid på den i dag, og dette ble resultatet. 
Øyenskygge paletten er fra H&M. Mascara fra Max Factor og svart øyenskygge fra Mac.  
Etter jobb i dag så var jeg veldig sliten og jeg ville bare sette meg ned og slappe av. Jeg er veldig sliten for tiden og jeg vet egentlig ikke hvorfor. Kan hende det er høsten sin feil. Hvert år når den nærmer seg blir jeg trøtt, sliten, deprimert og jeg blir rett og slett en helt annen person på innsiden. Heldigvis så har jeg min søte, lille kusine som inviterte meg på muffins og te i dag. Det var akkurat det jeg trengte etter en slitsom dag! Vi satt i den søte leiligheten hennes i rundt 4 timer før jeg omsider kom meg hjem. Derfor ble det et veldig sent blogginnlegg i dag. 
Se på de søte te silene!


Her er den gule, søte ubåten. Den var rar og svømte opp ned...Er alltid koselig å være hos min søte, snille kusine. Vi snakker i ett kjør og det er mye latter og god stemning. 

 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits