Det som er så leit med å være student er at man ikke har penger. Det som er enda verre er at jeg nettopp har flyttet fra en plass med nesten ingen klesbutikker osv til en plass hvor jeg har tilgang på alt, hele tiden. Det har bedre seg litt, men nok en gang, i dag skal jeg gå på Strømmen Storsenter for å handle. Jeg skal egentlig bare handle litt mat til middag, men jeg klarer sikkert ikke å dy meg. Jeg kommer sikkert hjem med noe ekstra. Jeg har heldigvis blitt litt bedre. Nå kan jeg faktisk klare å gå inn på senteret eller rundt i Oslo uten å kjøpe en eneste ting. Jeg har begynt å tenke litt. Nå har det blitt mer av den der; "Åh! Den var skikkelig fin, den har jeg lyst på! Meeen, ikke nå. Jeg får ta det senere. Jeg får spare pengene til mat så jeg ikke sulter." Tenker jeg på maten går det bra. 


En sånn søt pynte-cupcake som jeg falt for  på TGR. TGR er skummelt. Det er så billig og så fint!
Ensformige bilder, men den store motivasjonen og inspirasjonen på selfies er ikke tilstede om dagen.
#shopping #mote #foto #jente #kake #bilder #penger #økonomi #mat #tatovering #hår #sminke #hverdag 
Jeg føler meg så ensom. Sikkert derfor jeg ikke gjør annet enn å spille Sims, spise mat, se på Big Bang Theory, lese og ta selfies. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem til Trysil nå til helga. Skal bli så godt å komme meg "hjem" igjen. Endelig skal jeg se mamma og pappa igjen, og broren min og katten min får jeg også endelig sett igjen. Det samme gjelder farmora mi, mormora mi og selvfølgelig kjæresten min og vennene mine. Etter at jeg flytta har jeg innsett hvor mye disse menneskene betyr for meg. Før, da jeg var rundt de hele tiden tenkte jeg ikke så mye på hvor mye disse egentlig betydde for meg. Nå som jeg er helt alene på Fjellhamar, har jeg innsett hvor bra jeg hadde det i Trysil før jeg flytta og så godt det var med folk så nærme overalt. Så, gleder meg til torsdag! Har fri på fredag, så da drar jeg hjem med 4 bussen på torsdag istedet. En ekstra dag!!

Jeg kjedet meg i Photoshop og kom på at jeg ikke har laget noen 3D bilder på lenge, så her er originalen og den redigerte. 


#foto #jente #ensomhet #hverdag #hår #sminke #bilder #3d #photoshop #starwars #kjedsomhet #hjem

 
Jeg er så forelsket om dagen. Jeg synes det er så synd at jeg ikke får sett kjæresten min oftere. Kan hende det er derfor jeg har denne nyforelska følelsen igjen. Nå ser jeg han jo bare i helgene og vi har hverken for lite eller for mye kontakt når vi ikke er med hverandre. Kanskje denne "nyforelskelsen" har gjort meg dårlig når det kommer til bloggingen. Har ikke akkurat blogget stort siden jeg begynte på skolen. Skal prøve å skjerpe meg nå, men jeg lover ingenting! 


Gammelt bilde fra da >Guro< sminket meg i Januar. Måtte bare fylle inn litt.

I helgen har kjæresten vært hos meg og for første gang på lenge, følte jeg at jeg kunne slappe av. På fredag laget vi pasta til middag og lå i sengen og så på Warm Bodies. Det føltes så utrolig godt! Og på lørdag var vi i Oslo på Peppes og spiste pizza, etterfulgt av TO kinoer. Først så vi Let's be cops og etterpå så vi Hercules. Begge var bra på hver sin måte. Ble overrasket over at Hercules filmen hadde en del humor. Hadde sett for meg at det bare var dramatikk og alvorlige hendelser, men den fikk meg til å le en del ganger. Begge filmene anbefales! I morgen blir det kino alene. Har fremdeles ikke sett Børning, så må få rævva i gir så jeg får sett den før alle andre har sett den. Også har jeg blitt helt lese-dilla. Jeg har allerede lest ut den nyeste Nemi boka, så Nemi entusiast som jeg er kjøpte jeg den selvfølgelig dagen den kom ut, og leste den ut samme dagen. Men, jeg har fremdeles igjen "En gatekatt ved navn Bob" og "Faen ta skjebnen". Sistnevnte er kanskje best kjent som "Fault in our Stars". Så langt liker jeg begge bøkene veldig godt.

Sorry for mye tekst. Klokka er over 01.00 og jeg skal opp kvart på 6 for å dra på skola. "Hurra" for søvnproblemer og savn av kjæreste!


Elsker å våkne opp til det her om morgenen.


Og jeg elsker enda mer at han sovner når jeg klør han på ryggen. Søteste.

#hverdag #kjæreste #helg #kos #film #bøker #bilder #foto #kino 


Jeg har vært  dårlig på å blogge i det siste, men grunnen til dette er at jeg har vært i Bulgaria med kjæresten og familien hans + en vennefamilie. Jeg har så utrolig mange bilder og vurderte å lage to innlegg, men så bestemte jeg meg for at jeg like gjerne bare poster alle med en gang, så er jeg ferdig med det!
Fra den første dagen. Kom frem klokken 05 på morgenen og sov i noen timer før vi tok beina fatt og gikk ned til bassenget for å bade og kose oss. Det var så utrolig godt å endelig være i syden og slappe helt av igjen! Som regel er jeg på storby ferier og da blir det ikke så mye avslapping. 
Beste kjæresten <3 Er så utrolig glad for at jeg fikk være med på turen så jeg fikk litt kvalitetstid med min kjære før jeg flyttet på ordentlig og begynte på skolen igjen! Var også ekstra koselig å feire 2 års dagen vår der. God mat, bading og soling. Supert!


NAM.


Min kjære Ola Sondre har verdens største magesekk og klarte seg ikke med én porsjon med pasta. Hen skulle ha to!


SKILLE <3 Tenk at jeg var så bleik på beina før. Herregud. Og ja, jeg har strekkmerker som alle andre kvinnfolk. 


<3


De hadde en skikkelig søt og god iskrem som så ut som en panda. Nam nam!


Selfie i heisen. Herregud så slitne vi egentlig var der. Kom hjem etter å ha gått over 1 mil i solsteken. 
Ola og jeg fant ut at vår nye bil skal seg sånn ut. Vi hadde aldri i verden trodd at dette var en Nissan. Men joda, Nissan har så fine biler. 
TV slave.


Ved leiligheta på kveldstid. Det var utrolig fint i "hagen" der, om jeg kan kalle det det.
Her kommer noen bilder fra da vi var på Nesebar. Gamlebyen i Bulgaria som er flere tusen år gammel og som romerne en gang hadde invadert når de var på sitt største. Altså, en veldig gammel plass!


Digger det bildet her. Ser ut som at treet vokser ut fra bilen, men det står faktisk bak!
Dette er seriøst den beste pannekaka med sjokolade jeg noen gang har spist. Det var himmelsk!


Ola kjøpte seg grønn laser og den hadde vi det utrolig gøy med. Klarte å skremme en stakkars fyr som sto på verandaen langt unna og leste avisen. Vi lyste litt på han og når han så den grønne laseren så det ut til at han ble skrem så han klarte å miste avisen så den falt ned på bakken. Dermed så måtte han gå hele veien ned for å hente den igjen etterpå. Det var hysterisk morsomt!

Var flink og tok ikke mer enn 300 bilder på den turen her. Som regel tar jeg over 3000 på en sånn tur. Synes fremdeles jeg har utrolig mange bilder i det innlegget her!

I dag hadde jeg min første skoledag forresten og den gikk utrolig bra. Gleder meg skikkelig til å treffe igjen alle i morgen! Skal nok oppdatere litt mer om skolen da!#reise #foto #fotografi #bilder #natur #ferie #sommer #kjæreste #kos 


 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits