Ola Sondre ville lakke bilen sin matt - svart med plastidip. Stian (søskenbarnet hans) kom til Vestby og det siste jeg hørte var at de skulle lakke panseret. Når jeg kom dit på kvelden hadde de lakket hele bilen!


WORK IN PROGRESS.


Her er Peder sin bil. Den er kul med mye lys. Bilen sto og tørka hele natta og i dag dro vi tilbake for å fjerne markeringer og avispapir på rutene. 

Mens gutta drev og fjerna merkeringer og aviser gikk jeg en liten tur til kopplammene for å se hvordan det hadde det.

Når jeg kom tilbake satt Ola Sondre inni bilen og koste seg. Og her kommer det endelige resultatet i sollys;

Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har likt Audi og jeg har i hvert fall aldri likt Ola Sondres bil. Men, den ser utrolig mye kulere ut nå så jeg liker den faktisk mye bedre nå. Jeg er fremdeles et Volvo menneske og kommer alltid til å være det, men ja, Audien ser ikke så ille ut nå!

OG, om bare noen timer er jeg på vei tl Bulgariaaaaa!!!

#bil #audi #lakk #kjæreste #bilder #foto #fotografi #hverdag #sau #lam #dyr #natur #kos #svart 
I morgen er virkelig dagen. Da drar jeg endelig til Bulgaria! Jeg gleder meg skikkelig, men det eneste som er litt trist er at jeg drar rett til Fjellhamar etterpå. Dermed så har jeg siste dagen i Trysil i dag før jeg virkelig flytter og begynner på skolen. Derfor så skal jeg være med Marthe og Guro på en pizza restaurant kalt Bobbos. Det er seriøst den beste pizza sjappa Norge har å by på. Samtidig så er det som jobber der utrolig hyggelige og vi "stam gjestene" får alltid gratis kaffe og is etter pizzaen om vi vil. Herlig!

Når det kommer til forberedelsene mine så har jeg pakket de siste tingene i kofferten og jeg har pakket en del ting i en bag som jeg skal ha med meg til Fjellhamar når jeg kommer hjem igjen. Har både støvsuget og vasket rommet så det ser fint ut til jeg kommer hjem. Ingenting er så jævlig som å komme hjem til et skikkelig rotete rom etter å ha vært på ferie. Og, sist men ikke minst, så har jeg renset buret til Nemi! Gruer meg til å flytte fra henne. Den søte hamsteren min. Ola Sondre og jeg kjøpte henne sammen, men skal jeg være ærlig, så føles det ut som at hun bare er min. Jeg får ikke lov til å ha med kjæledyr på hybelen, så da må hun dessverre bli igjen hos Ola Sondre i Trysil. Jaja, jeg får jo sett henne i helgene!
Katten min Pusur tok seg en tur hjem i dag også. Nesten som at han visste at han ikke kom til å se meg på en stund. Han er alltid så mye borte på sommeren, og på vinteren så er han nesten alltid hjemme. Håpløs katt altså. 
Ble en del bilder mens jeg var ute i dag også. Greit å bruke kameraet når man først har et, liksom!
HAHA, dette minner meg om "Over Hekken" og "Ratatouille". Aner ikke hvorfor. 
FEIT. Hun har nettopp hamstret masse mat i kinnene sine. Hun er alltid så feit og søt når hun har gjort det!


Ble utrolig mange bilder av Nemi i dag, men jeg innså at jeg faktisk nesten aldri tar bilder av henne. Så, når jeg først hadde kameraet i nærheten og hun var ute av buret, så tenkte jeg; "Hvorfor ikke?!" Nå vet dere i hvert fall hvordan hun ser ut. En annen ting som er litt morsomt med henne er at hun var mørkebrun med noen få lyse brune flekker når vi fikk henne. Nå har hun plutselig fått en litt stor hvit flekk på venstresiden. Aner ikke hvor den kommer fra, men kult er det uansett. 

#katt #hamster #foto #fotografi #ute #natur #tatovering #jente #hverdag #rengjøring #dyr #kos #sommer #sol 


 
I dag har jeg vært ute i skogen og lekt med kameraet mitt. Føler det er alt for lenge siden jeg har hatt en liten "photoshoot" med meg selv. Er ikke det beste jeg har gjort, men med tanke på at det er veldig lenge siden sist så ble det ikke verst!

Det ble en del like bilder. Derfor så vet jeg egentlig ikke hvilket av de jeg liker best. Synes jeg har vært flink som har hatt tålmodighet til å redigere på de vingene, haha. 

#foto #fotografi #photoshoot #jente #mote #natur #bilder #tatovering #hår #sminke #kjedsomhet #hverdag 
Beklager at det har blitt lite blogging de siste dagene, men det har jo vært så fint vær! Har bare vært på latsiden for det meste. På kveldene har jeg vært litt utpå og festet med gode venner. Må liksom utnytte den siste tiden jeg har i Trysil før vi drar til Bulgaria og derfor blir det party party! Har vært dårlig på å få med meg kameraet, så alle bildene er tatt med mobilen. Kvalitet deretter!
Guro som tok bildet. Her har vi vors gjengen på fredag! Legg merke til Erlend som spyr i bakgrunnen. En god grunn til at dette bildet er konge, i tillegg til at alle er så glade!

Kom ikke hjem før klokken halv 5 - 5 morgenen etter og når jeg våknet var det bare å hive seg i vei og finne seg en plass på stranda!

Ola Sondre og jeg tok med oss ett vennepar til stranda for å sole oss, bade og grille. Når klokka var 4 bestemte vi oss for å grille pølser, men idyllen sprakk fort.. Plutselig begynte det å regne og tordne skikkelig og jeg har aldri i mitt 20 år gamle liv opplevd noe liknende. Skulle ønske jeg hadde mobilen med meg da tordenværet var rett over hodet på oss, men jeg var så oppslukt av alle de kule lynene og de brakende smellene, så jeg ble da bare stående der rett opp og ned i min egen verden og blomstre. MEN, jeg var flink og fikk tatt noen bilder i løpet av dagen likevel; 


Se de ekle turtelduene i bakgrunnen. 


Ola Sondre ble litt for overivrig på å bade når vi kom frem, så han glemte helt mobilen i lommen. Det skulle vise seg å bli slutten på hans trofaste og gamle Iphone 3GS. Men, er vel kanskje like så greit å skaffe seg ny snart? 


Syntes himmelen var så fin og kul og like etterpå sa det bare pang. 

Vi tok oss en liten tur på Bøes i går også, men i går tok jeg det litt roligere enn på fredag, for å si det sånn.
Sminken jeg klarte å putte på trynet mitt i går. Så vet dere det. 

I dag er det bare latskap som er på planen. Sitter hos Ola Sondre nå, men han er opptatt med grøfting hos faren sin så er usikker på om jeg skal dra hjem eller ikke. Har fått så mange kreative ideer om dagen som jeg vil gjennomføre nå med en gang, men det er så vanskelig å komme i gang. Så vi får se om jeg ikke gjør om dagen i dag til en kreativ dag istedet!

#fotografi #foto #hverdag #sommer #strandliv #strand #sol #fest #venner #mote #tatovering #sminke #sosialt


 
Er utrolig trøtt i dag. Mamma, pappa og broren min kommer nedover og ifølge mamma så kom de til å være her rundt 10. Gjett hvem som sto opp for 30 min siden? Hadde bare sjans til å stappe i meg noen Go' Morgen yoghurter foran dataen. Stress på morran, ikke så veldig gull spør du meg. Og, istedet for gull i munnen, har jeg dårlig ånde. 
#morgen #mat #yoghurt #foto #fotografi #data #stress #mote 
 
Jeg hadde sett for meg at dagen i dag ble en lat dag hvor jeg bare satt og glodde på PC'en mens jeg lengtet etter litt kaldere vær. Neida, det skjedde så mye mer! Jeg fant ut at en av mine beste venninner, Cecilie, var i Oslo! Og, ikke nok med det; hun hadde også med seg Charlotte! Dermed så var det bare å sette seg på første tog inn mot Oslo.Se så fine!

Charlotte og jeg syntes det fristet med en Frozen Yoghurt. Personlig så synes jeg det er mye bedre enn iskrem. Jeg er jo selvfølgelig glad i det også, men som Charlotte sa; "Tenker man ikke på at man har all den usunne toppingen på yoghurten, så er det jo sunnere enn iskrem!" Man kan jo alltids gå rundt og tenke sånn. Cecilie syntes ikke at det å ta bilder av en Frozen Yoghurt var like spennende, så hun smilte like så gjerne til kameraet. 

Oslo turen resulterte selvfølgelig i at jeg dro på Carlings og Weekday for å handle på salg. Tro det eller ei, men jeg betalte 810,- for klær som egentlig er  verdt 3750,-. Det får meg virkelig til å elske salg enda litt mer. 
Ser ikke akkurat så veldig energifull ut der jeg står og blomstrer. Kan ikke akkurat si at jeg får en så stor engergi-boost av å gå rundt i 35 grader en hel dag. Så, må virkelig beklage det daffe blikket. Egentlig er jeg veldig glad. 

16 nye plagg. Ikke verst det! Takk til Carlings som har et super-duper tilbud om dagen. Trenger ikke å handle inn så mye til skolestart nå. 

#oslo #shopping #venner #foto #fotografi #mote #carlings #sommer #sol #selfie #hår #weekday


 
Tenkte jeg skulle prøve å ta noen bilder av hybelen. Noen deler av den er fortsatt rotete fordi jeg ikke har fått ryddet ut alt osv, så dere får bare se de ryddige delene av hybelen så lenge. 

Var forresten så heldig så jeg våknet opp med denne krabaten på veggen;


Trivelig. Har så langt funnet ut at edderkoppene her på Fjellhamar er over dobbelt så store som de jeg er vant med i Trysil. Creepy. 


Det første man ser når man åpner inngangsdøra. Synd at jeg og en venn presterte å tegne på skoene mine i fylla forrige helg. Jeg aner ikke hva han prøvde å tegne, men det er da noen krusseduller der. 
Har allerede klart å rote litt på badet, så dere får nøye dere med en selfie i speilet. Forresten, toppen jeg har på meg kjøpte jeg på en butikk på Strømmen Storsenter som het New Yorker eller noe sånt. Den kostet bare 39,- og jeg har lett etter den i evigheter! Fornøyd kunde!


Gangen.


Og her er senga mi! Har stue, kjøkken og soverom i samme rom og jeg trives veldig med det! Alt er så nærme og så lett å få tak i. Det praktiske med senga er at når jeg har kjæresten på besøk så kan jeg bare dra den ut. Lett som bare det! Men, jeg tror nok at når jeg bare sover alene så kommer jeg nok sjeldent til å dra den så mye ut. Klarte meg helt fint i natt!


Ser ut som en 5 åring, men det får gå for i dag. 

Jeg hadde egentlig tenkt å gå til Strømmen Storsenter i dag for å handle inn litt mer som jeg trenger til hybelen, men det er så utrolig varmt ute, så jeg tror virkelig ikke jeg orker det! Skal se om jeg ikke får rævva i gir litt senere i dag når det har blitt litt kaldere. Er helt sykt hvor varmt det er om dagen. Det er faktisk kaldere inne enn det er ute hos meg, så jeg vurderer å bare sitte inne hele dagen og spille spill på dataen min. Selvfølgelig, jeg sier ikke "nei takk", til å gå ut og bli brun osv, men jeg tror ikke jeg holder ut mer enn 10 min før jeg må inn igjen. Det er ingen muligheter i  nærheten som jeg vet om hvor jeg kan ta meg en dukkert heller, så da får jeg heller bli blek. Jeg skal jo til Bulgaria snart uansett, så da haster det ikke å bli brun nå for min del!


#hybel #foto #fotografi #bilder #hverdag #fritid #mote #converse #skateboard #husoghjem #hjem #varmt #vær 
Jeg har endelig fått min egen plass å bo. Har nå blitt beboer på Fjellhamar (det ligger like i nærheten av Strømmen Storsenter, så dette blir skummelt for lommeboka). Jeg kjenner allerede at jeg savner senga og rommet mitt hjemme, men det hele er vel bare en vanesak. Nå har kjæresten nettopp dratt hjem så nå sitter jeg her for aller første gang helt alene. Tenkte jeg skulle ta litt bilder i morgen av hybelen så dere får sett litt hvordan den ser ut. Nå blar jeg bare igjennom noen bilder som jeg har tatt mens jeg har vært her. Jeg kom på søndag med det første flyttelasset, også kommer foreldrene mine og broren min på torsdag med resten av tingene mine. Jeg blir da med de hjem til Trysil igjen og kommer til å være der i en uke før jeg drar til Bulgaria med kjæresten min og familien hans. 
Nå sitter jeg foran min nye stasjonære PC og hører på Five Finger Death Punch og vurderer sterkt å spille litt Skyrim før jeg legger meg. Har en skokk med høner og en hane rett utenfor vinduet mitt, så man får ikke sovet lenger enn til rundt 10, med mindre man klarer å stenge ute hanen som galer, haha.

 

#fotografi #selvstendig #flytting #nytt #strømmen #oslo #fritid
 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits