hits

I dag fikk jeg både lønn og feriepenger. Jeg har siden nyttår spart litt ekstra penger for å kjøpe en fantastisk sommergave til meg selv, og når jeg først var i gang så kjøpte jeg meg en liten belønning til fordi jeg har gått ned så mye i vekt og faktisk har fått en skikkelig stor treningslyst. I går satt jeg faktisk og laget meg et treningsprogram, og jeg gleder meg skikkelig til å få satt i gang. 

Uansett. Det største innkjøpet i dag har jeg siklet på lenge og jeg har også tenkt frem og tilbake på om jeg faktisk skal bruke så mye penger på dette eller ikke. Men, ettersom jeg faktisk har dette som en stor hobby og sårt har trengt et mer avansert og "pro" kamera så har jeg i dag kjøpt meg en Canon EOS 80D. Jeg er i gledesrus. Herregud som jeg gleder meg til jeg har det i hendene mine og kan løpe rundt med det hele dagen!

Jeg kommer sikkert til å skrive om det senere, men jeg må bare nevne noen sykt kule ting som jeg gleder meg til å teste. Det er en vendbar touch skjerm sånn så du kan ta bilder nede langs bakken eller over hodene på folk uten å se gjennom søkeren eller satse på at du treffer motivet. Skjermen hjelper deg med å se bedre. I tillegg så kan man koble det til WIFI og mobilen sånn så du kan overføre bildene du tar rett inn på mobilen og laste de opp om man vil det. I tillegg kan man bruke mobilen som en fjernutløser. Altså, dette er jo bare bittelitt av alle de kule tingene dette kameraet tilbyr. Skal lese meg opp skikkelig til det kommer i posten. Jeg. Klarer. Ikke. Å. Vente!! Money well spent håper jeg.

Også, som sagt, har jeg bestilt en liten treningsgave til meg selv:En Fitbit Alta HR. Jeg har bestilt en Limited Edition som er helt svart og ikke har den sølvkanten på siden. Så ei som hadde en sånn på håndleddet og jeg trodde først det var et vanlig svart armbånd, helt til hun fortalte meg at det var en pulsklokke UTEN pulsbånd og som i tillegg måler søvnen din når du sover, du kan stille inn vekkerklokke med vibrasjon på den, den teller skrittene dine og den gjør en haug med andre kule ting. Så, jeg gleder meg sykt til å teste denne også.

Har fremdeles litt småting som jeg skal bestille, men dette er i hovedsak klær, kanskjet ett par manualer og litt proteinpulver. 

Altså, denne dagen har gjort meg lykkelig. Jeg gleder meg så syyykt til alt dette kommer i posten. KOM TIL MEG NÅ <3

#canoneos80d #canon #kamera #foto #fotografi #fitbit #trening 
 
For noen måneder siden oppdaget jeg "Ccona"  - eller Mona Monica Tomperi som hun heter, på instagram. Hun så inspirerende ut, så jeg var nødt til å sjekke ut profilen hennes. Jeg syntes hun var så inspirerende og kul så nå har jeg henne på youtube, snapchat, instagram, facebook også leser jeg bloggen hennes. Hun er finsk, er 22 år og bor i en egen leilighet i Helsinki. Hun snakker og skriver mye finsk, men det er ikke alltid så nøye å forstå alt. Alle bildene er hentet fra bloggen hennes.

FØLG HENNE:

>BLOGG<
>INSTA<
>TWITTER<
>FACEBOOK<
>YOUTUBE<
 SNAPCHAT - cconaf

#inspo #finsk #mote #klær #hår #sminke
De siste ukene etter at snøen ble borte så har jeg nesten ikke vært innenfor husets fire vegger. Jeg har tilbrakt veldig mye tid ute i naturen, noe jeg elsker på våren, sommeren og høsten. Jeg synes alltid at det er utrolig hvor mange plasser man kan komme seg til bare med å gå. Jeg går og jeg går, dag ut og dag inn. På noen av turene tar jeg med meg kameraet mitt og knipser litt bilder. Så, hvis noen har vært bekymret for meg så er det bare fordi jeg er ute i skogen hele tiden. Det er også en fantastisk måte å trene på, så jeg tar som regel de bratteste bakkene og får trent både muskler og kondis. Skogen er virkelig et fantastisk sted!

Det må nevnes at jeg nesten aldri går i skogen uten musikk. Man burde selvfølgelig gå uten og høre alle de fine lydene skogen kommer med, men jeg elsker å gå rundt i min egen verden med soundtrack på ørene og drømme meg bort mens jeg går. Det er absolutt den beste terapien som finnes!


Fant en skalle etter en sau. Dette er ikke akkurat sjelden vare oppi der jeg går ettersom det beiter sauer der hver sommer. Nå og da dør de jo noen selvfølgelig, og plutselig kommer man over en skalle eller to. Er ikke bare sauer jeg kommer over heller, har faktisk sett både rev og elg også.
Det jeg hater mest med å gå i skogen er at edderkoppene lager spindelvev mellom trærne hele tiden. Plutselig, om man er litt uoppmerksom, så står du der med et gigantisk spindelvev rundt ansiktet og en edderkopp  på nesen. Like skremmende hver gang, haha.I går tok jeg en tur på fjellet etter jobb. Må si jeg var ganske så sliten når jeg kom hjem igjen. Da hadde jeg først jobbet 10 timer på jobb og etterpå gikk jeg rett opp på fjellet, som da ble 1,5 mil med gåing tur - retur. Klager ikke akkurat, for det var en veldig fin tur. Det går an å kjøre ganske langt opp, men jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle være lat, så da gikk jeg like så godt fra sentrum og opp.Skulle ønske jeg fikk noen bedre bilder av denne, men den sto midt i veien i en sving, så jeg sto der med min flotte bil midt i veien og måtte skynde meg å knipse litt før det kom flere biler. Hadde det kommet noen så kunne de fort kjørt rett inn i meg, så da ble det litt stress-fotografering. 
Og, i går kveld skulle jeg ønske at jeg fremdeles var på toppen av fjellet. Tenk å få med seg denne solnedgangen fra fjelltoppen!

#natur #skog #fjell #fjelltur #himmel #foto #fotografi #hodeskalle #sau
I dag fikk jeg en boks magi i postkassen. Anne hver måned får jeg en pakke fra Loot Crate som kun inneholder ting som omhandler Harry Potter og Fantastic Beasts. Så langt har jeg blitt veldig fornøyd hver gang jeg har åpnet boksen, og denne gangen var ikke noe unntak! I denne boksen var temaet "dark magic" og jeg sier ikke nei takk til det.
Fikk denne tskjorta som jeg egentlig synes var veldig kul, så den satte jeg på med meg en gang. Typisk meg. 


Fikk med et "stamp set" som hadde fokus på mysteriekammeret.


Også måtte jeg lage et lite gledesrop når jeg så disse. Har lenge sett på sånne tallerkener som Professor Uffert har av katter på kontoret sitt, men har aldri kommet så langt så jeg har fått kjøpt noen. Fint at Loot Crate bare sendte de til meg så slapp jeg å tenke noe mer på det.


En pin som skal forestille Tom Riddle sin dagbok og basilisk tannen som Harry bruker for å ødelegge den med.


Og til slutt et pennal som jeg sikkert kommer til å bruke til sminkekostene mine istedet ettersom jeg ikke går på skole for øyeblikket.Disse boksene er virkelig veldig morsomme. Det beste er jo at de bare koster 300 kroner annen hver måned, og det man får i dem er jo verdt mer enn dette om man skulle kjøpt det i en butikk. Så, jeg er strålende fornøyd, nok en gang!

#harrypotter #lootcrate #nerd #darkmagic #magi #unboxing

 
I går hadde jeg en veldig hyggelig dag. Jeg elsker 17. mai, og ikke bare fordi det er nasjonaldagen vår, men også fordi det er bursdagen min! Ja, det stemmer. Mamma fødte meg mens hun hørte på orkesteret som gikk i tog forbi sykehusvinduet for 23 år siden. Derfor har 17. mai alltid vært veldig spesiell for min del, og jeg forbinder denne dagen med koselige stunder sammen med venner og familie. I går var absolutt ikke noe unntak! Jeg feirer som regel bursdagen min den 17. etter at alle sosiale eventer er ferdige for dagen. Da er det mat og masse kaker hjemme hos oss, og det er like hyggelig hver gang at folk har lyst til å komme på besøk. I år ønsket jeg meg penger, og dette fikk jeg. Så nå er jeg snart halvveis til nytt kamera, noe som er kjempebra! 

Fikk i tillegg en bok av mamma og pappa som heter "Reisen går til Island", så dere kan gjette dere frem til hva jeg kanskje skal i sommer. I tillegg fikk jeg et gavekort av mamma hos hudpleieren, så nå må jeg nesten ta meg en tur dit. Har lenge ønsket å gjøre noe med huden min fordi den er så vanskelig å ha med å gjøre. 

Her er noen bilder fra dagen i går:Måtte få med meg noen detaljer fra pappa sin bunad. Du må ikke kødde med han, for han har en ekte kniv, tenk!

Jeg fikk nesten sjokk når jeg skulle sette på meg bunaden i år. I fjor var det bare så vidt jeg fikk den på meg og den var veldig trang, i år derimot var den nesten litt for stor, og jeg kan ikke huske at jeg har hatt en så romslig bunad før. Fikk derfor prøve mamma sin som er litt mindre, men da hadde jeg selvfølgelig for store pupper (det dummeste med å være jente) så den kommer jeg nok aldri til å få på meg pga dem. Eller så hadde den passet fint! Den har jeg ikke kunnet bruke siden konfirmasjonen min for 8 år siden, så det er litt gøy!
Mamma må alltid lage kakene, for om jeg skal lage kaker så forventer gjestene mine mamma sine fantastiske og saftige kaker, også får de bare noen tørre skalker som smaker dritt. Så, mamma var supersnill i år også og sto for baking. I år hadde hun laget nasjonalkaken, Verdens Beste, hun hadde laget sjokoladekaken som heter Drømmen, en karamell rullekake som smaker himmelsk og en ostekake med masse friske bær på. I tillegg fant hun en kransekakemasse i skapet som hun laget kransekakepinner av. Mammaen min er en gudinne på kjøkkenet, uansett mat eller kaker!


Pappa og jeg var de eneste i familien vår som hadde bunad i år (mamma orket ikke bruke sin og broren min har ingen enda), men vi måtte likevel posere og få til et bunadbilde i år også. Så vi fikk mamma til å ta bilde av oss mens vi poserte sammen på pappa sin kule veteranmoped som han er så stolt av. Jeg synes vi ser veldig kule ut!

Også må jeg takke alle sammen som gjorde dagen min ekstra spesiell i går! <3 

#17mai #mai #norge #bursdag #feiring #23 #foto #fotografi #bunad #natur #nasjonalromantisk #nasjonaldag #moped

 
I går satt vi og spiste middag da vi plutselig hørte et høyt smell komme fra stua etterfulgt av et lite *dump*. Jeg spratt opp og løp rett mot vinduet, så ned på terrassegulvet og der lå det en liten livløs kjøttmeis. Som regel når jeg finner de på bakken så er de bare slått ut en liten stund og kommer seg etter hvert. Da pleier jeg å sitte ved siden av de og se at alt går bra helt til de flyr av sted igjen. Denne gangen våknet den aldri og jeg mistenker at den døde med en gang den traff ruta. Jeg blir like trist hver gang jeg finner døde dyr, og når jeg faktisk er vitne til at de dør rett foran øynene mine så er det bare verre. Selv om de ikke er kjæledyrene mine, så synes jeg uansett at det er veldig trist. Det er uansett ett liv.

Stakkars lille kjøttmeis <3

#fugl #kjøttmeis #natur #bilder #foto #fotografi #svarthvitt 

 
Jeg oppdaget denne sjeldenheten ved siden av veien i går!

De kalles mogop og så vidt jeg vet så er disse fredet og den skal helst bare beundres og ikke plukkes. Synes det er så fint å se at våren begynner å komme her i området også!

#mogop #vår #blomst #blomster #natur #foto #fotografi 

 
Etter at jeg begynte å se på Vikings så har jeg alltid tenkt at hvis jeg har litt fletter i håret, da er jeg en moderne viking. I går så følte jeg for å flette den ene siden av hodet, og jeg har fått en del positive kommentarer på at det så kult ut. Så, jeg bestemte meg for å ta litt bilder i dag og vise dere. Det er egentlig veldig simpelt, bare 2 vanlige fletter på den ene siden. Synes det er veldig morsomt hvor lite som skal til for å freshe opp utseendet litt.
#hår #fletter #sminke #skjønnhet #mote #tatovering #foto #fotografi #selfie 
I dag fikk jeg endelig noen av pakkene jeg har ventet på. Jeg har siden nyttår utvidet ørene mine og målet mitt i første omgang er 10mm. Når jeg utvidet til 8mm sist så var det nesten så det ene hullet sprakk, og da bestemte jeg meg for at jeg skulle la de være i 8mm i noen måneder før jeg tar de siste 2mm. Så, da gikk jeg inn på ebay og bestilte meg noen billige tunneler som jeg kunne bruke midlertidig mens jeg har 8mm. Synes det er utrolig tungvindt og ikke minst stort å gå rundt med utvidnings-spiralene hele tiden, så derfor måtte jeg bare kjøpe meg noe annet.

Nå synes jeg ørene mine ser mye "renere" og finere ut ettersom det ikke er en stor svart kladd som henger ned hele tiden. Her er noen av de jeg fikk i dag:


Fikk ikke brukt de i sølv med mønster utover. Jeg fant ikke ut hvordan jeg i det hele tatt skulle få de inn i øret. Det gikk jo ikke an i det hele tatt!

Dere får bare ignorere småkvisene mine og de små babyhårene mine, men de blir så sykt synlige når jeg tar bildene så nærme, haha. Det er ikke så ille i virkeligheten, jeg lover!
<br/><a href="http://oi66.tinypic.com/2chmfj9.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi66.tinypic.com/n62asn.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi64.tinypic.com/2s199hj.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi66.tinypic.com/2ho9vs2.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Endte til slutt opp med å bruke de veldig stilrene svarte med diamanter langs kanten. Synes alle tunnelen mine var veldig fine på, og det irriterer meg fremdeles at jeg ikke fikk på meg de i sølv med sånn mønster rundt kanten. De hadde sikkert vært kjempefine på de også! Også må dere bare ignorere bad hairday, men jeg har hatt fri fra jobb, så hår og sminke har absolutt ikke blitt prioritert i dag. 

Om bildene er litt rare så er det fordi jeg måtte laste de opp på tinypic først og "copy - paste" dem inn hit. Jeg fikk ikke lastet opp bildene her på blogg, så da fikk jeg bruke en nødløsning så lenge. 

#piercing #utviding #tunneler #ører #ørepynt #mote #foto #smykker
For en uke siden var jeg ute for å se Dunderbeist spille på Fladhagenlåven her i Trysil. Oppvarmingen var det Pigeon Lake som sto for, og bandet består for det meste av kjentfolk. Så, jeg tenkte for meg selv at jeg ville teste ut det nye objektivet mitt (canon 55mm f:1/8) og se om jeg fikk noen bra konsertbilder. Noe jeg ikke hadde regnet med var at 55mm konstant zoom faktisk var mye mer enn jeg hadde trodd. Så, det ble mye rar løping frem og tilbake for å ta bilder. Så, her er noen av de beste bildene jeg fikk. I tillegg har jeg plutselig fått en trang til å gjøre bildene svart hvitt, why? 

Har konkludert med at jeg trenger bedre kamera og må øve meg på konsertbilder. Har bursdag 17. mai så håper jeg får en del innskudd i "nytt kamera" krukka da!Har jo flere bilder enn dette også, men føler ikke for å dele absolutt alle. Gleder meg til jeg får sjansen til å ta enda flere bilder på konserter, for det er egentlig veldig morsomt. Bare synd at jeg ikke har helt kontroll på det nye objektivet enda og dette med å fotografere på konserter generelt. Øvelse gjør mester! Irriterer meg at fokusen bare er way off på noen av de bildene, men jeg liker de uansett. Kanskje. 

De slipper ny plate den 12. mai og her er en liten singel de har sluppet, så sjekk den ut!

#foto #fotografi #pigeonlake #konsert #konsertfoto #canon #musikk


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.