I dag har jeg vært på årets middelalderfestival i Oslo. Jeg dro sammen med min kjære, Anne, Sofi, Cecilie, Magnus, Balder og Berg. Det var veldig koselig, og jeg skulle virkelig ønske jeg ikke klarte å glemme alle kontantene mine hjemme i dag. Jeg gikk glipp av så mye fint! Men, jeg får tenke på det positive, at jeg ikke har blitt blakk i dag. 

Nå sitter jeg egentlig å jobber med eksamen, men jeg måtte ta et lite avbrekk og redigere bildene mine fra i dag. Jeg har egentlig besøk av Anne i helga, men hun dro på fest hos Cecilie etter at vi var ferdige på festivalen. Jeg skulle vel egentlig være med der jeg også, men jeg fikk eksamensnerver og endte opp med å dra hjem og jobbe med det istedet. Jeg hater eksamen. 


Måtte bare legge ved det bildet her som jeg tok sist gang jeg var i Trysil.


Hvis du noen gang er på middelalderfestival så MÅ du smake på kandiserte epler. Jeg måtte kjøpe meg 3 i dag, og det var langt fra nok! Jeg vil ha meeer!


Sofi kjøpte seg veske til kostymet sitt i dag!


Og, Magnus endte opp med en av disse buene + noen piler.


Denne hjelmen var ikke til salgs, noe jeg skjønner godt. Han som eide boden hadde laget den selv, og elsket den. Det skjønner jeg godt, for den var utrolig fin og veldig bra laget!
Møtte denne andefrøkna på festningen i dag. Hun var både fin og fotogen. Det var nok uvanlig mye folk der i dag. 

Gleder meg allerede til nesteår! Det er festival på Hamar den 10. - 12. juni også, men den er jeg usikker på om jeg rekker å dra på. Men, jeg har allerede bestemt meg for at jeg skal på Borre Vikingmarked senere i sommer, og i august drar jeg tilbake til Borre for å være med på Midgardsblot. Wardruna skal spille, og da er jeg virkelig bare nødt til å reise dit. Wardruna er jo så flinke <3 

#festival #middelalder #middelalderfestival #natur #dyr #and #søt #bilder #foto #fotografi #planter #oslo #akershusfestning 
 
Først og fremst vil jeg bare gratulere alle sammen med dagen i går! 17. mai er faktisk en utrolig koselig dag, og jeg synes den blir ekstra koselig hvert eneste år, for det er jo tross alt bursdagen min også! I går ble jeg altså 22 år, og jeg har allerede fått grått hår og antydninger til rynker. 

En av venninnene mine er svensk og hun kunne fortelle meg at hun var i ekstase fordi hun skulle feire 17. mai i Norge. Hun ville absolutt gjøre det flere ganger, for hun syntes det var så koselig at nordmenn gjorde noe stort ut av nasjonaldagen sin. I Sverige gikk den derimot bare hus forbi 6. juni, så nasjonaldagen var ikke akkurat noen big deal der. Jeg synes det er litt rart at vi skal feire den sånn som vi gjør, men jeg har absolutt ikke noe imot det. Jeg har dermed sluppet unna både jobb OG skole på bursdagen min hvert eneste år. Alle har også fri og tid til å feire dagen min også, så det er jo supert! Jeg klager ikke!

Jeg fikk >Guro< til å ta litt bilder av mamma, pappa og meg i går. Skulle ønske bruttern hadde bunad også. Jeg måtte bare ha noen bunadbilder av oss, og familien er jo ikke helt komplett uten bruttern.
Jeg står jo så utrolig rart på begge bildene, så jeg skjønner ikke helt hva som er greia. Det øverste jo et tullebilde, but still.


OLA SONDRE <3 <3 <3 <3 <3


Jeg har Trysil bunaden (selvfølgelig) og jeg synes den passer meg utmerket! Nå skal det sies at jeg bare låner den av tanta mi, men hun er så snill og god, så nå har jeg lånt den i mange år på rad! Nålen på midten der et Trysil Knut nålen, og den er det selvfølgelig viktig å ha med på bunaden.


Mamma hadde (i år igjen) disket opp med spekemat og masse kaker, brus og kaffe til bursdagsfeiringen min. Hun hadde laget masipankake, mandelkake, 2 rullekaker (en med bringebær og en med sjokolade), krumkaker, sjokoladekake, ostekake med bær også fikk vi kransekake av foreldrene til Hanne (kjæresten til bruttern). Så nå sitter vi med rester i flere dager fremover. Jeg har ikke akkurat noe imot å spise kake dag ut og dag inn mens jeg jobber med eksamen.

Ja, eksamen ja.. Jeg skulle vel egentlig jobbet med den istedet for å sitte her og skrive et blogginnlegg... 

#bursdag #17mai #bilder #foto #fotografi #bunad #trysil #flagg #kake #mat #najsonaldag #mai #hurra 

 
Jeg har innsett at jeg alltid tar utrolig mange bilder av katter. Jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle utfordre meg selv og prøve meg på noen litt større dyr som ikke er like enkle å "håndtere". Da endte jeg opp med å fotografere hest og rytter!

Kjæresten til bruttern, Hanne, er mye hos naboen vår og rir, så da tok vi like så godt med oss Berlindar på tur og tok noen bilder av han og Hanne sammen.


Det irriterer meg at bildene ble så kornete, men objektivet mitt hadde problemer med å fokusere riktig i dag. Selv om ISO var på det laveste, ble bildene mine fortsatt litt teite. Hadde de vært skikkelig klare og fine så hadde de faktisk vært veldig bra!


Fikk et bilde av magisk lys i skogen i dag også. Denne skogen passet perfekt når vi skulle ta bildene!

#hest #dyr #natur #portrett #foto #fotografi #bilder 

 
I det siste har jeg bare tatt bilder av katter. Det er ikke akkurat noen overraskelse. Det er jo som regel bare katter jeg tar bilder av, haha. I helga skal jeg ta bilder av naboens hester (forhåpentligvis) og det gleder jeg meg veldig til! Har aldri fotografert de noe særlig, så blir spennende å se hvordan de bildene blir!


Pusur virket ikke så særlig glad i meg den dagen.
Gabriel (Gabbe) som er katten til >Guro<

I går var jeg på besøk hos Catherine og Ophelia igjen. Det er alltid like koselig, og jeg får alltid veldig fine bilder av Ophelia. Hun er en skikkelig bra fotomodell! <3 

Dette ble så morsomt! Sulten katt <3


Catherine kjøpte "katta i sekken" bokstavelig talt.

#katt #kjæledyr #foto #fotografi #bilder #sommer #vår #sol #natur #sphynx #kattunge

 
Nå de siste dagene har jeg virkelig kost meg i vårsola! På onsdag satt jeg ute på verandaen med en kald iste og jobbet på eksamenen min. Sent den kvelden dro Ola og jeg til Trysil etter at han fikk vite at han slapp å jobbe fredag. 

I går var en stressende dag med en haug med gjøremål hjemme hos mamma og pappa. På kvelden var pappa og jeg på oppdagelsestur i skogen for å se etter dyr. Vi endte opp med å høre 2 rådyr som snakket (hylte) med hverandre også fikk vi se bæsj fra bjørn. Derfor har vi funnet ut at vi kanskje skal stå opp klokken 3 - 4 en morgen og ta oss en tur ut i skogen da. Det er som regel da de rører mest på seg, utrolig nok.

I dag har jeg vært med mamma, bruttern og kjæresten hans på shopping i Elverum. Ettersom jeg har trent 4 dager på rad så var det faktisk utrolig slitsomt. Derfor ble denne dagen treningsfri, noe som utrolig nok føles dritt. Nå sitter mamma, pappa og jeg og spiller yatzy og kort. Jeg får så dårlig samvittighet fordi jeg har lyst til å være med vennene mine også, men jeg orker som sagt absolutt ingenting i dag. Etter den shoppingen har jeg ikke gjort annet enn å sitte i en stol. 


Sånn ser håret mitt ut når jeg bruker hårkuren min hver gang jeg vasker håret. Jeg synes den fargen er så utrolig fin, og om jeg visste helt garantert at hårgargen kom til å gå ut etter 5 vask så hadde jeg farget det sånn. Jeg er livredd for at jeg blir sittende der med lilla hår i 2 år etterpå liksom.
2 bilder fra da pappa og jeg var på tur i går. Pappa klarte selvfølgelig ikke å stå stille bildet. Jeg tok seriøst 7 bilder av at han sto der, men tror dere han sto rolig? NEIDA.


Jeg har hatt piknik for meg selv på plenen i dag sammen med maurene. Det er faktisk veldig koselig å se maur som kryper rundt på bakken igjen. Da vet man helt sikkert at sommeren snart er her!
Jeg ser sykt blek ut på det bildet. Jeg er blek, men SÅ blek er jeg faktisk ikke!

#vår #sol #mai #foto #fotografi #natur #bilder #vårsol #trysil #hår #utpåtur

 
Her om dagen innså jeg at profilbildet mitt på facebook kanskje måtte byttes ut. Jeg hadde svart hår på det, og det er jo en stund siden jeg begynte å bleke håret mitt. I tillegg følte jeg meg veldig kreativ, så jeg hadde en lang økt i Photoshop. Jeg synes egentlig det ble litt søtt, for jeg synes det er litt fint med sånn "paper art" som jeg liker å kalle det. Det har sikkert et helt annet navn, men ettersom det bare er mange bilder som ligger over hverandre, så liker jeg å kalle det paper art.


Jeg laget både en svart hvit og en farget versjon. Jeg synes den svart hvite ble veldig fin også, og den ser ikke like "fake" ut synes jeg. Men jeg likte fargene på det andre så godt, så da valgte jeg det. Jeg satt seriøst i en hel time og veide for og imot de to bildene. Det tar tid med meg når jeg først skal bytte profilbilde. Det skal alltid gjøres ordentlig, hahaha!
Synes egentlig ikke bildet av meg ble så veldig bra, men nå er det vel egentlig det på toppen av hodet mitt folk skal se mest på, haha. Jeg ser jo helt skeiv ut! 

Så, som jeg skrev på facebook; jeg skjønner godt hva folk mener når de sier håret deres ser ut som et kråkerede.

Photoshop er egentlig veldig morsomt når man får kreative ideer, men disse ideene popper jo ikke opp så ofte.. 

#photoshop #selfie #selvportrett #doedeer #bilder #foto #fotografi #rådyr #horn #kreativ #redigering 

 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits