I dag har jeg fått et nytt kjæledyr! Eller, kanskje ikke? Det er ikke særlig kjælent, det er ikke særllig kosete og ikke særlig lydig. Det er vel egentlig et vilt dyr som har forvillet seg inn i skjulet til Ola og meg. I morges når Ola skulle på jobb og jeg lå i "koma" i senga, skrek han til meg: "LINNEA! DET ER ET PINNSVIN UTENFOR!!". Jeg spratt opp, slengte på meg noen filler og gikk ut. Det hadde løpt inn i skjulet og etter en stund fant jeg igjen det. Der jeg kommer fra er det ikke pinnsvin, det er i hvert fall ekstremt sjeldent å komme over de, så dette er første gangen i mitt 21 år lange liv jeg har sett et pinnsvin. Det var mye større enn jeg hadde trodd, og det var litt skremmende. Jeg hadde litt lyst til å ta på det, bare for å kjenne hvordan det var å ta på de, men så ville jeg ikke skremme det mer enn nødvendig. Jeg nøyde meg med å snakke med det og ta noen bilder. Jeg tror jeg snakket og "lekte" gjemsel med det i over 1 time på morgenkvisten, og når jeg sjekket for noen timer siden så var det fremdeles i skjulet! Jeg håper den går ut etter hvert, for jeg tror ikke den får lov til å være helt i fred om den er der. Tanken på at jeg har et pinnsvin utenfor døra er alt for fristende og jeg kommer sikkert til å stikke nesen innom ofte for å se på det. Jeg hadde lyst til å mate det og gi det litt vann, men i frykt for å gi det noe den ikke tålte så droppet jeg det. 
Skulle ønske jeg visste om det var en gutt eller jente så den kunne fått et navn. Så langt kaller jeg den bare Pinne. 

I Sverige kjøpte jeg meg en fargeleggingsbok med tatoveringsmotiv. Nå som fargelegging er så populært blant folk i alle aldre, fant jeg en som virkelig passet meg! Når jeg trenger et lite avbrekk fra eksamensjobbinga mi fargelegger jeg en av tegningene inni der. Det er faktisk utrolig nedstressende. Jeg er så stressa og når jeg jobber og blir ekstra stressa så ender det opp med at jeg blir sint, klapper igjen mac'en og setter meg ned for å grine. Ja, jeg er ekstrem. Dette har blitt mye verre etter at jeg begynte på NKH fordi det er mye nytt og annerledes som må læres. Nå har jeg begynt å fargelegge istedet og det fungerer veldig bra, og selv om jeg sliter mye med oppgava om dagen så har jeg ikke felt en eneste tåre! 
Jeg har blyanter fra Dervent som heter "Inktense". Dette er blyanter som skal gi en tatoveringsblekk effekt når du tar en q-tips med litt vann på og gnur over tegninga til slutt. Jeg vet ikke om jeg tør å gjøre dette i boka i frykt for å ødelegge motivet på andre siden. Men, kanskje jeg prøver meg på det litt senere. Vi får se!


Legger ved et bilde jeg tok i helga. Jeg elsker Trysil <3

#pinnsvin #dyr #kjæledyr #natur #tegning #tattoo #tatovering #farger #fargelegging #solnedgang #himmel

 
Ja, jeg vet at jeg lovet flere bilder fra campingen i Mora. Disse bildene skulle jeg egentlig poste på søndag, men nå har jeg vært skikkelig opptatt med de siste eksamenen min og har rett og slett ikke hatt tid til å prioritere bloggen. Nå har jeg tatt et lite avbrekk i jobbingen og kan poste litt flere bilder fra Mora. Jeg håper jeg får æren av å være med nesteår også, for det var kjempekoselig! Også var det så mye kult og billig på Maxi senteret der. Herregud, jeg trodde jeg skulle bli blakk fordi jeg kjøpte så mye. Trodde jeg måtte punge ut 450kr også ble det 185.. THE JOY!


>Guro< har vært fotograf på bildene av meg. Så vet dere det!


Denne fontene statuen beundrer jeg hver gang jeg er i Mora. Den er så kul og jeg vil ha den i hagen min.
Seriøst, de muffinsene var utrolig gode! Eplemuffins, sjokolade muffins og mud pie muffins. NAM NAM. 
Og donuten til Guro så veldig god ut, selv om jeg aldri fikk smakt den. Jeg bare så på Guros ansikt at den var kjempegod! 


Håper ikke du dreper meg for at jeg poster det her Guro. Men jeg synes du var søt også kan man se hvor jævla ego jeg er i bakgrunnen mens jeg tar selfies. 


Vi sov i forteltet på campingvogna fordi vi var for late til å sette opp teltet ute i regnværet. Det var den beste ideen vi fikk på hele turen tror jeg. Der lå vi og sov med en varmelampe i hodet hele natta. Det var godt og varmt!
Hundekos. Dette er Vesla, hunden til Guros familie!


I can feel the freedom! Nei, egentlig ikke. Det var vel mest fordi det var fint vær. 

Nå skal jeg ut og trene, selv om jeg er kjempestøl enda etter at pappa og jeg jogga 7 km her om dagen. Det var FØRSTE gang på 2 måneder at jeg faktisk trente og det er jo enda lenger siden jeg har jogget. Tror pappa ble positivt overrasket over hvor "god" formen var til tross for lite fysisk aktivitet. 

#camping #sverige #mora #treig #telt #hund #bestevenn #tur #kaker #mat #shopping

 
Tok en haug med bilder i går når vi kom over en utrolig fin solnedgang på camingen i Mora.
Kommer flere bilder fra selve turen i morgen.

Så utrolig fint. Sånne ganger elsker jeg rett og slett bare verden!

#foto #bilder #solnedgang #natur #sverige #fint #skog #sjø #pent #farger
 
Guess what? Jeg er i Trysil igjen! Skal være her til tirsdag og jeg har allerede lagt noen planer. Først på lista er vel egentlig å bli ferdig med alt som heter skole, for jeg må være ferdig til neste onsdag. Jeg stresser så sykt, haha! Men, jeg må ikke glemme å kose meg og slappe av litt også. Så, jeg skal være med >Guro< til Sverige sammen med familien hennes på campingtur i morgen. Familien hennes dro allerede i dag, og vi drar etter i morgen fordi Guro skal jobbe til 14. Vi blir bare til søndag, for lillesøsteren hennes skal i konfirmasjon, så man kan vel kalle det en bittebitte liten ferietur. Koselig blir det nok uansett, og jeg gleder meg!

Kjedet meg mens jeg og pappa kjørte fra Oslo i dag, så jeg tok en haug med bilder som vanlig. Det som ikke var så vanlig var at vi møtte over 50 veteranbiler i løpet av turen. Tror det har vært en stor, felles kjøretur blant eldre folk med veteranbiler. Vi møtte en haug med kule veteranbiler og alle som kjørte de må ha vært over 60. Fant dessverre kameraet for sent og fikk bare tatt bilder av 4 - 5 av bilene. De var veldig kule!#foto #bilder #bil #biler #vei #kjøring #veteranbil #veteran #hjem #reise

 
Vet at noen er nyskjerrige på hva jeg egentlig gjør på skolen. Vel, det er veldig mye forskjellig. I dag har vi teksturert noen skulder deler til en rustning. Teksturering kan gjøres på uttallige mange måter, og i dag har vi lært enda en ny måte å gjøre det på. Til siste eksamen skal vi lage en bil (Cadillac 1958) og da skal vi også teksturere den bra. Har tatt litt print screens av hvordan jeg teksturerte skuldrene til rustningen. Skal prøve å forklare litt mellom bildene. Har brukt photoshop en del på fargene og selve modellen er laget i Cinema 4D.


Først må man hente ut noe som heter UV map av modellen. Der bretter den ut modellen så du får linjer du skal "fargelegge" etter. 


Deretter lagrer du denne UV map'en og laster den inn i Photoshop.


Her tegner man på tekstur. Legger inn metall overflater og fargelegger litt "scratches" på den osv. 


Etterpå fjerner man layeret med hjelpelinjer og laster inn dette bildet i Cinema 4D igjen. Man lager et materiale, legger på bildet og VIPS så har man "fargelagt" rustningen. 


Sånn ble det til slutt!

Dette var sikkert gresk for noen, men dette driver jeg med på skolen om dagen. Det og "bygger" bil. Tror jeg kommer til å poste et innlegg når jeg er helt ferdig med bilen hvor jeg legger ut litt bilder fra prosess osv.

#skole #cinema4d #cinema #photoshop #tekstur #rustning #spill #3d #design

 
Jeg klarer virkelig ikke å ta det inn over meg. Nå er det jo en liten stund siden det skjedde for første gang, men for noen dager siden så skjedde det igjen. Folk sniker seg inn på gårder hvor det lever sauer og nyfødte lam. De sniker seg ikke inn for å kose med de, for å mate de eller leke med de. Nei, de har rett og slett sneket seg inn på gården hos andre mennesker for å henge lammene. Hvordan har noen hjerte og sjel til å gjøre noe så grusomt mot et lite, stakkarslig dyr? Det kan ikke en gang forsvare seg på noen som helst måte. De tror nok kanskje de skal få mat, kos eller bli lekt med. Istedet finner de frem et tau eller en av disse blå trådene som man knyter høyballer med, knyter det rundt halsen på det stakkars dyret og lar det henge til dagen etter. 2 hele ganger har dette skjedd nå. 2 ganger er alt for mye.

Jeg ble sjeleglad når jeg leste om at dyrepolitiet faktisk skulle bli innført i det norske samfunn. Men, om jeg ikke tar feil, så er det ikke aktivert enda. Akkurat nå skulle det ha vært på plass. Egentlig skulle det ha vært  på plass for lenge siden, spør du meg. Ofte leser jeg så mye dritt som folk har gjort mot dyrene sine. Dyr som blir forlatt midt på gata eller bindt fast til et tre fordi eierne "ikke vil ha de lenger": Har dere hørt om adopsjon? Eller har dere hørt om å gi bort dyret til mennesker som faktisk vil ha ett dyr? Det er så umenneskelig, kvalmt og rett og slett hjertesløst å drive på sånn. Ingen unnskyldning er god nok for å gjøre sånne ting mot dyr. I verste fall kan de i det minste avlive dyret så det slipper å dø pinefullt og alene et sted. Heldigvis er det jo mange dyr som blir funnet og blir tatt vare på, og det er jeg sjeleglad for. Det er jo alltid en liten positiv ting i en ellers så stygg sak. 

Jeg er en utrolig stor dyreelsker og jeg setter pris på alt det sosiale de gir oss. I tillegg kan de brukes som psykisk støtte i tunge stunder og de er ikke dømmende. De er herlige vesner. Uansett om det bare er en fisk i en bolle, en hest i stallen, en sau i fjøset eller en katt eller hund i senga. De er ett liv med følelser og tanker, og selv om vi kanskje ikke forstår de, så klarer de å forstå oss veldig godt. De viser kjærlighet og omtanke, og elsker deg for den du er, uansett. De stoler på deg og de tror på alt du gjør og at alt dette er riktig. Derfor blir det enda vondere for meg å tenke på hvor dårlig noen dyr har det. Det er enda verre å tenke på hvordan mennesker da kan dra inn til fremmede folks fjøs og henge dyrene deres "til pynt" så eieren får se dette når den kommer inn låvedøra. Tanken på hvordan det stakkars dyret måtte lide i flere minutter der det hang, sprelle febrilsk for å komme seg unna og deretter dø en grusom død. Den tanken er den jævligste tanken jeg har hatt inni hodet mitt de siste månedene. Utenpå der igjen tenker jeg på de to stakkars bøndene som hittil har fått lammene sine hengt på natta mens de sov og ante fred og ingen fare av medmennesker. Hjerteløse medmennesker.

Mennesker er noe dritt, og jeg hater de for deres handlinger. 

Sett pris på dyrene deres, og om dere ser eller oppdager noen som behandler dyrene sine urettferdig og dårlig, ikke nøl med å ringe dyrebeskyttelsen og politiet.

Dagens tordentale.  #dyr #sau #katt #hund #hest #bilder #rettighet #dyreplageri #hengt #hat 

 
I dag har jeg vært på skolen fra 9 til 15. Jeg har egentlig følt meg skikkelig slapp og dårlig i det siste og etter å ha fått i meg middagen i dag ble jeg egentlig bare liggende i senga og glo. Etter å ha slappet av litt så kviknet jeg til og fikk plutselig lyst til å ta med meg Ola ut en tur. Marka er like oppi her og der er det graver fra bronsealderen blant annet. Jeg har bare vært i skogen der en gang før sammen med mamma. Grunnen til at jeg ikke tar meg turer dit oftere er vel fordi jeg har sett litt for mye på krimserier. Voldtekter og dritt skremmer meg og om man går alene i en skog så vet man jo aldri hva slags gærniger som følger etter!

Ola var treig, så jeg tok noen bilder rundt i hybelen først før vi kom oss ut:


På tide å nappe bryn igje snart ass... 

Etter litt kjedsomhet kom vi oss omsider ut døra og ut på tur! Den skogen er egentlig utrolig fin, og det er virkelig ikke mulig å få frem hvor fin den er. Trust me, i dag har jeg virkelig prøvd å vise det på bildene, men uten hell. 
Det verste med å gå med extensions igjen er det at mitt ekte hår krøller seg så fort. Dermed blir det seende merkelig ut sånn som her når været er litt fuktig og vått. Men men, i verste fall er det jo bare å ta de av!


Midt i runden går vi gjennom et av nabolagene og dette huset var så moderne og fint! I tillegg har det en utrolig fin utsikt!

Når vi kom hjem lagde jeg meg en god og varm kopp med Kusmi Tea. Weronika i klassen min var så søt i dag: "Hei! Gratulerer så mye med dagen som var! Jeg følte for å gi deg en liten gave i anledningen så her har du litt av favoritt teen min (jeg vet du liker te!) også har du litt polsk karamell som smaker kjempegodt!". Begge deler smakte helt himmelsk, og nå har jeg enda en Kusmi Tea som jeg må hamstre mer av fremover!


En haug med bilder nok en gang. Jeg vet. Jeg burde nok begynne å kutte ned på bildene og teksten. Kanskje bare velge de beste og droppe resten? Uansett, skogen er kjempefin og jeg håper at dere klarer å se det litt på bildene. Det beste er nok å faktisk gå der selv! 

Også har jeg en gladnyhet! Ola og jeg har funnet en leilighet som ser grei ut og som bare er like nede i veien fra der vi bor nå, så om vi bestemmer oss for å flytte dit (eller med andre ord, om Ola bestemmer seg for å kjøpe) så blir det bittelitt nærmere butikken og togstasjonen. Noe som også er kjempebra: det er lov med dyrehold der! Eneste negative er at om du skal ha en katt så må det være en innekatt. Flaks at det er en balkong i leiligheten så da kan jo katten være der. Det blir fint å ha hamsteret mitt der, men jeg kjenner at jeg trenger et annet dyr også som jeg kanskje føler er litt mer sosial av seg. Nemi er jo bare våken når jeg begynner å bli trøtt og vil sove. Ola vil ikke ha noen hund med det første, så da har vi bestemt oss for at det blir en innekatt, om vi flytter! Leiligheten er VELDIG gammeldags i stilen, så om han kjøper så blir det oppussing, og jeg tror det hadde vært kjempegøy å drive med på fritiden. Anyway, om det ender med kjøp så vil dere nok høre om det!

#foto #bilder #natur #skog #fint #grønt #trær #marka #hår #kjærester #sminke #kjedsomhet  
Jeg har fått gått gjennom gaveposen og tatt litt bilder av hva jeg fikk til bursdagen min i år. Jeg er kjempefornøyd, og jeg synes jeg har så herlige folk rundt meg som gidder å bruke tid og penger på å finne gaver til meg! 
Nå har jeg ikke tatt med meg alt til hybelen igjen. Jeg fikk en haug med godteri, som jeg har lagt igjen i Trysil så jeg har noe å kose meg med i helgene når jeg er der. Jeg fikk også over 3000 kroner til sammen OG et gavekort av mamma og pappa på 3000 som jeg skulle bruke på en ferie. Så, nå sitter jeg her og tenker på hvor jeg vil reise i sommer. Jeg vil til London fordi jeg elsker London og fordi jeg vil på Harry Potter studio igjen. Også vil jeg til Irland, for der har jeg aldri vært før og i tillegg så vil jeg tilbake til Skottland fordi jeg trivdes veldig der. Sist var jeg i Edinburgh og denne gangen vil jeg reise litt mer på landet. Nå har jeg en stor forkjærlighet for Storbritannia og jeg elsker virkelig England og Skottland (mest sannsynlig Irland også) så det blir nok mest sannsynlig en tur i de trakter. Om jeg ikke bestemmer meg for å dra til Italia. Jeg har kjempelyst til å dra dit! Også Paris da, herregud, jeg vil tilbake dit også!! Så mange plasser, men bare penger til 1 tur. Hvordan skal dette ende?!

Jeg fikk noe jeg aldri hadde sett før av Anne. Hun hadde nemlig vært på Panduro (!!!) og fått tak i regnbue popcorn! De smaker blant annet blåbær og sitron, så de er kjempemorsomme! Ifølge Anne fantes det også en blanding hvor de smakte jordbær og krem. Kjempegøy og kjempefint å se på!


Av min kjære fikk jeg en ugle skåret ut av tre som jeg har pekt på en gang. Jeg ønsker og peker på alt som er, så jeg hadde nesten blitt litt skuffet om han ikke hadde kjøpt en av alle de million tingene jeg har pekt på. Jeg er kjempeglad i dyr generelt, men ugler og sauer er jeg litt ekstra svak for. Også fikk jeg det nøkkelsmykket, og kommentaren Ola kom med når jeg åpnet eksen var så søt: "Nå har du nøkkelen til verden min rundt halsen! Så du må passe godt på den. Den går nemlig til hjertet mitt også!". En stor bonus er at den matcher ugletatoveringa mi!


Disse skulle jeg egenltig ha i øret, men jeg glemte det helt. Fikk de av Stian og han har veldig bra smak når det kommer til "trendy" smykker! Dette er jo av disse populære øredobbene som har en stor kule bak øret og en liten foran. Jeg håper dere  skjønner hva jeg mener, men for å slippe å forklare dette (noe som jeg er dårlig på) skulle jeg jo liksom ta bilde av de i ørene da. Men glemsk og teit som jeg er så glemte jeg jo det. 
Lill Sofi kom jo med en skikkelig uglepakke! Søte ugleklyper og et uglekjede. Vi ble enige om at disse søte lappene var enten sauer eller lama. Helst ville vi at det skulle være sauer! De er jo så søte, haha. 


Smykket fra Empty Casket som jeg fikk av >Guro<. Nå henger det 3 kjeder rundt halsen min, også fikk jeg jo 2 uglekjeder også. Jeg er av de som vil gå med alt på en gang, så jeg kommer nok som en skikkelig "bling bling" person rett fra ghettoen på skolen i morgen. 


Kommentaren til Anne når jeg pakket opp teen fra henne: "Jeg husket at du likte te og at du drikker det mye. Vet du hva?! Det er små hjerter i den også!". Det er det faktisk og i tillegg smakte teen utrolig godt, så denne må jeg finne og kjøpe store doser av senere. 
Enda litt mer fra Lill Sofi. Et skikkelig fint sett med alle mulige såper og kremer. Passet så bra at jeg skulle få dette nå, for jeg har begynt å gå tom for alle Victorias Secret greiene mine! Også fikk jeg enda en ugleting, et søtt lys! 


Og enda litt mer fra Anne. En ring og et matchende uglekjede. 

Vennene mine er som sagt utrolig søte og snille. Alt for snille! Jeg blir så glad når de husker de minste ting. De husker hva jeg liker, hva jeg synes er fint og ting jeg ønsker meg. Ingenting er vel bedre enn det? Ja, også er de glad i kake. Det er jo også veldig bra!

Skulle ønske jeg hadde tatt litt bedre bilder av hver enkelt ting og virkelig vist det ordentlig frem, men jeg er jo (som jeg har nevnt tidligere) i en skikkelig gaming periode igjen (World of Warcrat) så det å ta bilder og virkelig gjøre motivene fine osv var ikke det jeg tenkte mest på i dag. Men, folk ser vel uansett hva jeg har fått, og da er vel jobben min gjort?

PS: Fikk forresten en ny og pro rettetang fra broren min. Den forrige klarte jeg å miste i badegulvet så den delte seg i to for ca en måned siden. Denne rettetanga er elektronisk, så når man skal skru den på eller stille gradene holder du inne en knapp også begynner det å lyse røde tall på et display. Nå kan jo dette være veldig normalt, med tanke på at den forrige rettetanga mi er fra 2010, men den jeg fikk var fremdeles kul!

#gaver #bursdag #ugle #smykker #fint #såpe #popcorn #godteri #kake 

 
I går hadde jeg bursdag og dagen ble kjempebra! Jeg må jo også gratulerer dere med dagen som var i går også, for dere hadde jo på ett vis bursdag dere også. Så, gratulerer med dagen! 
I og med at jeg feiret bursdagen min med familien den 16. mai istedet for den 17. så ble det litt roligere i går. Jeg fikk noen venninner og en kamerat på besøk og det var kjempekoselig. Jeg er veldig glad for at de gadd å ta turen og jeg tror mamma ble veldig glad for at hun, pappa og bruttern slapp å sitte igjen med så mye kake. Jeg fikk selvfølgelig med meg litt kake tilbake på hybelen, så de neste dagene kommer til å være usunne som bare det. Jeg ender alltid opp med å "feire" bursdagen min en hel uke etterpå. Men, har man bursdag så har man bursdag!


>Guro< er søt og min kjære er bare sint. Skulle ønske han var mer fotogen! 


Vi satt og hadde en liten quiz sammen og broren min satt og stilte spørsmålene. Han var seriøst den mest irriterende personen du noen gang kan ha som stiller spørsmål. Han stilte et spørsmål, vi sa "eeeeh" og begynte å tenke og da sa han svaret. Så, istedet for quiz kunne vi ha kalt det høytlesning fra quizboka. 
Søte Pusur sov seg gjennom det meste av feiringa, men dagen etter var han borte. Tror det ble LITT for mye bråk. 


Aner ikke hva vi snakker om, men det ser ut som at Ola skal fortelle meg  noe veldig interessant. Guro er fotograf!
Litt fra kakebordet. Pascal makroner, verdens beste, sjokoladekake som var hjerteformet, mandelkake med gul krem og mammas ostekake med masse bær på toppen. Også kom søte Farmor med en gigantisk kransekake!


Søte Guro hadde kjøpt smykke fra Empty Casket til meg, og gjett om jeg ble glad! Hun har klart å holde seg så oppdatert på bloggen min så hun klarte å rote frem innlegget jeg skrev om Empty Casket en gang og kjøpte et smykke jeg hadde satt opp på ønskelista. Den dama er smart! <3


Min fine Trysilbunad!


Pappa ser nesten litt småsur ut og jeg var visst litt uheldig, men jeg ville bare trekke frem de fine bunadene vi hadde! Pappa har Østerdalsbunad og jeg har Trysilbunaden. Også har jeg visst hull på stortåa på strømpebuksa også. Ops. 


<3


Litt middag må til!

Også var det russetoget som ble holdt i sentrum. Jeg synes russetogene blir kortere og kortere for hvert år, men nå skulle visst russen ha eksamen i dag og i tillegg var det dårlig vær i går, så det kan jo hende det var derfor det var så dårlig oppmøte blant russen i år!


Hello Titty hadde visst vunnet for beste interiør, men jeg synes det var vanskelig å se hva som var greia. 
Æresrussen!


Disse hadde ikke råd til russebil, så de kjøpte seg el-sykler til 126.000 istedet. For deres del håper jeg de hadde leid syklene og latet som at de faktisk hadde kjøpt de. Men man vet aldri med Trysilrussen. De er gærne! Også er jo denne sykkelrussen formgivningselever og jeg vet hvor gærne formgivningselever kan være, for jeg var en gang en av de. 
Russebilen til søskenbarnet mitt som jeg fikk æren av å lage logoen til. 


Når vi kom hjem ble det mer kake og "fest". Anne, >Cecilie<, Lill Sofi, Guro og Stian kom en tur for å spise kake og det var kjempekoselig. Jeg tok jo noen bilder, men jeg er så redd for at jeg kommer til å ende opp gul og blå om jeg poster de, for det var noen som ikke var helt heldige med ansiktet og vinkler osv, så da lar jeg heller være å poste i frykt for mitt eget skinn.Håper dere hadde en fin 17. mai feiring og at alle koste seg like mye som je gjorde! HURRA!

Kommer til å poste litt om gavene jeg har fått senere i dag. Jeg tok selvfølgelig med meg alt tilbake på hybelen, så nå har jeg enda dårligere plass. 


#17mai #bursdag #bilder #foto #tog #hurra #norge #russ #russebil #russetog #kake #mat #venner #bunad  
I morgen blir jeg 21 år og i tillegg er det 17. mai. Hver 17. mai tenker jeg på mamma som for nå 21 år siden lå på sykehuset og skvisa ut meg mens de gikk tog utenfor. Litt av en dag å bli født på, spør du meg. Jeg er av de få som aldri i hele mitt 21 år lange liv har blitt sunget for i klasserommet på bursdagen min. Men, så er det ikke så feil å få orkestermusikk, masse flagg og ha fri fra skole og jobb hvert år jeg har bursdag heller. Det skal jeg ikke klage på! Når jeg var liten trodde jeg selvfølgelig at jeg var som Harry Potter. At jeg var kjent og at alle visste hvem jeg var og at alt dette styret var for meg. Jeg fant ut når jeg gikk i 3. klasse at sånn var det ikke (ja, jeg trodde det SÅ lenge). Jeg tror grunnen til at jeg ikke fant det ut før var fordi på hver eneste bursdag sa alle folkene som kom og gratulerte meg i nærmiljøet; "Gratulerer med dagen! I dag flagger ALLE for deg!!". Så, er det rart jeg trodde alt dette styret var for meg? 
Nå synes jeg det er litt ubehagelig å få gratulasjoner på bursdagen min. Når de kommer til meg, tar meg i hånda og gratulerer meg med dagen så vet jeg egentlig ikke om de gratulerer MEG med dagen fordi jeg har bursdag, eller om de bare gratulerer meg fordi "alle" har bursdag på 17. mai på en måte. Så, jeg ender alltid opp med å si: "Tusen takk! Og i lige måde!" Pappa fortalte meg i går: "Men, Linnea, om de kommer til deg og tar kun DEG i hånda og gratulerer deg, men ikke de du er med rundt, så er det nok for å gratulere deg med selve bursdagen din, og ikke fordi "alle" har bursdag 17. mai!" Så, jeg får vel holde meg til den "regelen" der.

Vi har bakt kaker og pyntet bord i dag. Jeg skal ha familieselskapet mitt i dag fordi Ola og jeg drar hjem igjen i morgen og jeg har dermed ikke tid til å feire ordentlig i morgen før jeg skal reise tilbake til hybelen. Så, nå ser det nesten ut som 17. mai i huset! Mangler egentlig bare bunaden nå, og det fine været!


Mamma kjøpte roser til meg i går!
Har tatt i bruk min nye silikonform fra IKEA. Tror jeg betalte 20 kroner for den eller  noe sånt. Funka fint!
Mamma lager så mange kule og søte ting. Disse har faste plasser på bordene under 17. mai. I fjor når broren min konfirmerte seg strikket hun rundt 40 (!!!) sånne som skulle stå på bordet med navnelapper på til gjestene. Snakk om tidsfordriv, haha.Jeg er skikkelig spent på hva slags gaver jeg får i år, men jeg håper selvfølgelig helst på penger. Jeg må jo komme meg på Tons of Rock i sommer, så jeg må ha penger til billetten min!

#bursdag #17mai #roser #pynt #foto #bilder #familie #nasjonaldag #21år #katt 

 
I dag føler jeg meg skikkelig heldig som har en så kul mamma! Det er jo snart bursdagen min (blir 21 den 17. mai. Ja, det er sant!) og mamma ringte meg her om dagen og sa: "Du? Vil du jeg skal sette over litt penger til deg sånn så du kan dra på Pascal og kjøpe med noen makroner til bursdagen din?" Jeg sier jo ikke nei til det, så i dag før skolen stakk jeg innom på Pascal og kjøpte meg en eske med 18 makroner! Det er jo veldig dyrt, men mamma er litt sånn at hun vil at alle skal ha det bra og at ting skal være litt flott, så da ble det 18 makroner til 334 kroner. De hadde visst fått nye priser i går, så jeg trodde jo at det skulle koste 318, men selv om de hadde høynet prisene så gikk det bra. Når damen bak disken skulle legge oppi makronene klarte hun å ødelegge den ene så hun rakte den over disken til meg og lurte på om jeg ville smake på. Hyggelige mennesker gjør dagen så mye bedre! 

Nå som jeg har vært på skolen for siste gang på nesten en uke (!!) så lener jeg meg tilbake og gleder meg til i morgen. Da reiser Ola og jeg til Trysil og jeg skal begynne bursdagsforberedelsene. Blir godt å komme til skogen igjen, haha.

Her er en bildespam av makronene for å friste dere litt:Noen lurer sikkert på om det er verdt pengene. Og det er det så absolutt! Jeg hadde aldri klart å lage så gode makroner om jeg hadde prøvd selv og jeg tror det er minst like dyrt å lage så mange i så mange forskjellige smaker også, så for min del betaler jeg gjerne rundt 350 kroner for en boks. Men, det kommer ikke til å skje ofte. Jeg blir jo bare rundere og rundere, haha. 

Har forresten vært skikkelig digg vær i dag! Dro på skola med oversized t-skjorte, hullete bukser og ei stor jakke. Når jeg kom hjem kjente jeg at det ble ALT for varmt, så jeg dro på meg en kjole jeg kjøpte i London for 1,5 år siden. Har ikke brukt den en eneste gang, så kanskje på tide? Blir bare for hjemmebruk i dag, men kanskje jeg tør å bevege meg ut i det store, sosiale miljøet med den senere. Jeg synes det er litt kleint å gå i skjørt og kjoler blant vennegjengene mine fordi jeg føler det ødelegger litt av det "imaget" jeg har. Guttegjengen jeg henger med synes jeg er så kul fordi jeg er ei guttejente som virkelig gir blanke faen i det meste. Om jeg møter opp på fest i sommer med en søt kjole kommer de til å dø av sjokk. Men, venninnene mine takler det sikkert litt bedre, haha.

Lekkert tørkestativ i bakgrunnen, og jeg fikk ikke med hele kjolen på bildet. Men, skjørtet går til litt over kneet og det er bare svart, så samtidig har jeg vel fått med det meste. Liker de åpningene på sidene, forresten. Hadde helt glemt at de var på kjolen til jeg satte den på!

#mat #makroner #mamma #kjole #sommervær #bilder #foto #fotografi #godt #dessert #tatovering #hår #fri #bursdag  
I dag er virkelig en drittdag. Tenk at en dag kan føles og bli så jævlig dritt bare fordi man får for lite søvn en natt? Ola og jeg ble liggende og se på en film på tv'en i går som ikke var ferdig før 00.30 og vi skulle opp igjen 07.00 i morges. Det var hardt for å si det sånn og jeg sto virkelig opp med feil bein. Stakkars Ola, at han orker å leve med meg når jeg er sånn! Heldigvis er det ikke ofte jeg er så trøtt og jævlig da. 
Dagen har jo heldigvis blitt bedre ettersom jeg har våknet ordentlig, fått i meg mat og sett igjen vennene mine i klassen. Klassen min får meg alltid i så godt humør! De trenger nesten ikke si noe en gang. Bare de er tilstede og jeg ser de så blir jeg glad. God terapi for å si det sånn!
Nå skal jeg spille World of Warcraft i noen timer til Ola kommer hjem fra jobb også skal jeg lage kyllingburgere. Vi har det alt for sjeldent, herregud. Det er jo så utrolig godt! I hvert fall nå som jeg har blitt flinkere på å steke kyllingfilet.

Her har dere noen "oppmuntrende" bilder av drittværet utenfor døra. Så ut som ei våt bikkje når jeg kom inn døra i sta. Men, det fine og positive er at blomstene jeg kjøpte for 2 uker siden enda lever og det ser ut til at de skal klare å leve en stund til fremover. Jeg er stolt over meg selv som faktisk klarer å vanne de regelmessig og i tillegg ikke vanner de for mye så de drukner. Snart er jeg så flink så jeg kan kjøpe meg en hund og en katt!

Møkkvær, men fine blomster! Plantasjen er en kul sjappe har jeg funnet ut. Nå vil jeg bare ha en gigantisk hage med en gang, men det blir nok ikke med det første.

#foto #regn #vær #fotografi #bilder #blomster #planter #liv #skole #dritt 

 
Tenkte kanskje å fortelle resten av >Cecilie< og min sin lørdag! Vi var som jeg nevnt i går på Vikingskipsmuseet og på Folkemuseet på lørdag. Bildene fra Vikingskipsmuseet er i forrige innlegg. 

Har aldri hørt så mye om Folkemuseet og jeg skjønner ikke at jeg har gått glipp av så mange fine ting! Det er jo en kultur reise tilbake til nasjonalromantikken! Det var virkelig fint der og jeg må helt klart ta turen tilbake en gang i sommer. De som vil være med kan bare slenge seg med, for det er virkelig ikke noe man vil gå glipp av. Nå er jo jeg veldig glad i gamle ting og gamle laftehus og gamle hus generelt synes jeg er ekstra fine. Grunnen til at jeg liker sånne hus litt bedre er fordi jeg føler man kanskje la litt mer sjel i  å bygge seg et hus før. Nå kjøper man gjerne bare en leilighet som noen andre har bygd for deg eller leier inn håndtverkere som skal bygge huset ditt, mens du sitter i sofaen ett eller annet sted og venter på at det skal bli ferdig. Tenk å måtte sage ned, barke og fikse på alle trestokkene selv, for så å bygge det om til et hus hvor du, ektefellen og barna skal bo resten av livet. Tenk så mange arbeidstimer, blod, svette og tårer som ligger bak et sånt bygg. Derfor synes jeg det er fantastisk at noen har tatt seg bryet med å ta vare på og beholde noen av disse byggene. De er virkelig kjempefine og typisk norske! De hadde jo også en stavkirke der, men vi fikk dessverre ikke lov til å ta turen inn. Det ble holdt konfirmasjon der når vi var der og vi måtte nøye oss med å se den praktfulle kirken på utsiden. Jeg var i stavkirken i Lom for noen år siden og jeg syntes det var et veldig søtt, lite bygg. Hadde vært spennende å se hvordan det så ut inne i den som står på museet på Bygdøy også, men jeg får ta det senere i sommer. 

Bare så dere er klar over det, dette blir et bildedryss uten like!


Dette var et gjestehus og det er grunnen til den spesielle malingen på utsiden. Ikke minst på innsiden! Fikk helt sjokk når jeg gikk inn døra. 
De populære "rockerne" til Cecilie som står og beundrer litt god, gammeldags laftejobb! Synes Cecilie er så søt. Hver gang vi så noen med en litt "heavy" stil bare så hun på dem og sa: "AW! Rockere <3". Da kan dere tenke dere hvordan det var på Rock In! Haha, neida, det var ikke SÅ ille. 


Skikkelig nasjonalromtantisk spør du meg. 
De hadde dyr i et fjøs der og jeg måtte selvfølgelig ta en tur inn. Jeg trodde først sauene var geiter med ull, helt til Cecilie pekte på en lapp hvor det sto: Spælsau. Så ja det var visst sauer med horn og ikke geiter med ull... 


Nøkken. Bare at denne finner du under trappa di og ikke i vannet. 


Har funnet ut at jeg skal ha 4 hunder. En schæfer, en husky, en samojed og en akita. Jepp, doglady over here! Ikke få meg til å begynne på alle kattene jeg skal ha.. 

Det var helt klart nok å se på inni der. Det var utrolig mange fine, gamle ting også hadde de en utstilling hvor de hadde stilt ut gamle leker og litt annet snacks. Så, om du er glad i skikkelig norsk kultur så anbefales Norsk Folkemuseum på det sterkeste!

Etter museumsturen tok vi beina fatt og dro til Rockefeller. En kamerat av Cecilie spiller bass i et band kalt Violent Colours og de deltok i en band-konkurranse kalt Emergenza. Vi så de spille og tok etter hvert turen til Rock In.


Bildet er tatt av Cecilie ^Når vi var på Rock In hadde vi egentlig bare bestemt oss for å ta 1 - 2 øl hver og bare sitte der og kose oss for oss selv. Jeg inviterte en kamerat til å joine oss, men han hadde ikke muligheten og vi innstilte oss på at vi kom til å sitte der og se på alle rockerne blafre foran øynene på oss hele kvelden. Plutselig hører jeg noen skrike ved inngangen; "MEN, DET ER LINNEA JO!!" og jeg må virkelig si at verden er jammen ikke stor! Inn kom det 4 tryslinger som jeg kjente og da satt vi plutselig ikke alene lenger! Ingen av de er så veldig "heavy" av seg, så det at de skulle komme på akkurat denne pub'en var virkelig et sammentreff. Vi fikk spandert 2 - 3 runder shots og 1 øl, så de stakkars jentene som ikke hadde tenkt å drikke så mye var plutselig fulle. Vi skulle egentlig ta toget hjem 01.41, trodde vi.. Når vi kom dit fikk Cecilie hentet bagasjen sin også ble vi kastet ut. Da viste det seg at togtabellen på nettet ikke stemte og da sto vi der i regnet og frøs, mens vi var fulle begge to. Så, da kom min kjære, snille Ola og hentet oss inne i byen. Har fremdeles dårlig samvittighet for det, men samtidig så er det på en måte ikke min feil at det står feil opplysninger på tog tabellene heller. Vi kom oss hjem og var kjempeslitne, men fornøyde! Gleder meg allerede til neste gang!

#konsert #museum #bilder #foto #folkemuseum #oslo #fylla #pub #rockin #rock #gøy  
I helga (eller rettere sagt i går til i dag) har jeg hatt besøk av søteste >Cecilie< og vi har hatt det kjempegøy! Vi har faktisk gjort så mye bare på den ene dagen så jeg har funnet ut at jeg må dele opp alt. Først så tenkte jeg å skrive litt om at vi har vært på Vikingskipsmuseet på Bygdøy! Vi hadde en skikkelig "kultur" dag i går for å si det sånn. Først så vi på vikingskip og etterpå dro vi på Folkemuseet og etterpå var det konsert på Rockefeller også gikk turen til Rock In for å ta noen øl. Må si vi var slitne når vi kom hjem i natt. 

Uansett, vikinskipsmuseet ja! Jeg har veldig lenge hatt lyst til å dra på det museet fordi historie interesserer meg ekstremt mye. Noen ganger litt for mye. Det er egentlig ikke all historie som interesserer meg, så det er vel for det meste vikingtiden og middelalderen som er av størst interesse. Jeg skulle ønske museet var litt større og jeg skulle ønske de ikke hadde holdt på med 3D skanning av disse kjelkene når vi var der. De hadde sperret av sånn så vi ikke fikk se alle sidene av kjelkene og jeg synes de er så kule. Men, jeg kan vel ta meg en tur dit igjen senere.

Det var først på museet og når jeg så hvor godt bevart disse skipene var at jeg innså hvor gammelt og utrolig det hele er. Det er jo faktisk over 1000 år gammelt og det har holdt seg så utrolig bra. Jeg er så stolt over hva Norge har klart å grave frem i sitt lille land. Skipene er gigantiske og utsmykningen av de er jo helt fantastiske. Jeg skjønner ikke at de har hatt tid og tålmodighet til å gjøre alt. Jeg er fascinert!
Ser nå at lyset fra vinduene gjør så ansiktet mitt ser helt forvrengt og rart ut og at det ser ut som at jeg skjeler. Jeg er egentlig helt normal og er bare litt for glad, så vet dere det. Måtte bare vise med et bilde hvor stort Osebergskipet var. Jeg vil ha det selv i stua mi når jeg flytter til slottet mitt en gang. Jeg må nok bare nøye meg meg en replica, men det er helt greit det altså. Jeg vil bare ha en båt jeg. Bildet er tatt av Cecilie!


Har aldri opplevd før at det har stått: Please DO touch. Så, jeg tok på det jeg. 


Jeg hadde ikke orket å bruke så mye tid på å lage alle disse utskjæringene. De som har gjort det der fortjener en premie. Her ser dere meg som er sykt fascinert av disse damene. Jeg vurderer sterkt å studere arkeologi når jeg er ferdig med 3D og Animasjon (ja du leste riktig, skikkelig hopp i utdanning der, haha) og da synes jeg selvfølgelig at det er spennende med døde mennesker. Dette hørtes groteskt ut. Uansett, det som er så fascinerende er at ut ifra de få tingene som ble funnet av damen til venstre, klarte å finne ut hva hun døde av, hvor gammel hun var osv. Hun hadde visst fine tenner og de hadde funnet ut hva hun spiste bare ved å titte litt nærmere på tennene hennes. De trodde lenge at damen til høyre var Dronning Åsa, men etter nyere forskning har de funnet ut at denne damen er for gammel til å være Åsa. Derfor spekuleres det nå enda mer på hvorfor 2 damer fikk en så høytidlig grav om ikke en av de var kongelige. Det har vært snakk om at dette kan være to trollkvinner som drev med magi som ble kalt "Seid", men dette vil nok alltid være et stort mysterium. Nå ble det mye tekst her, men det er jo så spennende! Cecilie var den heldige fotografen. Det lille huset til venstre var "likhuset" som en av kongene og en tjener ble funnet i (om jeg husker 100% riktig nå). Dette likthuset var bygget oppe på dekk på et av skipene (tror det var Gokstad) og var veldig godt bevart. Enda mer forskrekket ble jeg når jeg fant ut at de båtene som sto ustilt ved siden av likhuset, som jeg trodde var rekonstruksjoner av de ekte båtene faktisk VAR ekte. De har holdt seg så godt jeg ble nesten stående og måpe. De så ut som at de hadde blitt bygd for 10 år siden og hadde blitt brukt litt på havet eller i elva. Jeg tror man fint kunne brukt de på vann nå. Så fine var de!


Det til høyre er faktisk et strykejern. De tror i hvert fall at det er hva det ble brukt som og jeg synes det var veldig søtt. Bøtten ved siden av var fylt med redskap som ble brukt til å jobbe med tekstiler.


Pinnen bak skoene har noen runer på seg (kan være vanskelig å se på bildet) og man tror at de betyr noe sånt som: "Mennesker er ikke vise". De tror denne pinnen var deler av en rundt 5 meter stokk som hadde flere runer på seg, men den er ikke blitt funnet.


Den ene kammen var gigantisk og om mamma hadde kommet med den på frisørsalongen hadde jeg byttet frisør. 


En av kjelkene. Jeg trodde kjelker hovedsaklig ble brukt på vinteren, men vikingene hadde klart å lage kjelker til sommerføre også!
En grime til en hest. Grimene som var ustilt var kjempefine og jeg har nå bestemt meg for at min fremtidlige hest skal ha en sånn!


Hvis noen vet sikkert hva dette er så er det bare å skrike ut! Arkeologene tror det er en type rangler og at bare var, ja, en rangle. Men, de er ikke 100% sikre på om dette er tilfellet med tanke på at denne ble funnet sammen med hesteutstyr. 

Her har Cecilie klart å fotografere en veldig fornøyd person. Det var fint vær ute og det var skarpt i sola. Godt med litt "sommer" igjen. 

Tenkte å blogge litt om resten av dagen i går senere i dag eller i morgen. Får se hvor mye jeg orker å blogge i dag.#viking #vikingskip #museum #oslo #turist #skip #gammelt #vikingtid #bilder #foto #utstilling #gøy #natur #kultur 
Nå sitter jeg på skolen og jobber med årets siste eksamen. Vi har fått i oppgave å lage en bil i 3D og den skal se realistisk ut. Jeg har valgt å lage en Cadillac 1958 og jeg kommer sikkert til å poste litt av prosessen her mens jeg jobber med den. Om jeg ikke klarer det så kommer jeg selvfølgelig til å poste sluttresultatet! Er veldig innstilt på å gjøre dette superbra i og med at denne oppgaven er den eneste vi får karakter på i løpet av året. Derfor teller denne 100% av sluttkarakter. Nå har jeg akkurat laget moodboard så nå skal jeg begynne med den ordentlige jobbinga!


Bilen er så kul og fin!

#cadillac #bil #skole #3D #cinema4d #oppgave #eksamen #johnnydepp #grease
 
Nå som jeg har begynt på den siste eksamensoppgaven før sommerferien føler jeg at livet går i en kurve rett opp. Det føles kjempegodt! Eneste som kan gjøre alt bedre nå er om jeg får meg en sommerjobb. Jeg er virkelig avhengig av å skaffe meg det i sommer, men det er ikke akkurat lett å finne noen i lille Trysil. Vil helst bo og jobbe der i ferien fordi jeg er (som jeg har nevnt tidligere) en veldig hjemkjær person og er glad i både familie og venner og er nesten avhengig av å ha de rundt meg ofte. Det å ikke kunne bo og tilbringe sommeren i Trysil hadde vært forferdelig! Derfor så krysser jeg fingrene for at jeg finner meg noe å jobbe med der. 

I går snakket jeg i 40 minutter (!!) i telefonen med >Cecilie<! Hun lurte på om jeg ville være med på en bandkonkurranse på Rockefeller på lørdag fordi en av hennes kamerater fra folkehøyskolen skulle delta. I tillegg hadde hun bare lyst til å komme seg litt vekk og jeg hadde ingen store planer i helga og har plass til en gjest, så det sa jeg selvfølgelig ja til! Vi har også avtalt at vi skal på Vikingsskipsmuseet (ENDELIG kommer jeg meg dit) også skal vi prøve å rekke historisk museum etterpå. Jeg håper vi rekker begge for jeg elsker virkelig å gå i museum. Det er kjempegøy!

I dag har jeg hatt fri fra skolen og jeg har kjedet meg veldig. Fikk faktisk en "lekse" fra Remi (læreren min) i går som vi skal gjøre til i morgen. Den gjorde jeg med en gang jeg sto opp klokken 7 i dag og resten av dagen i dag har gått sakte. Har hatt det gøy for meg selv og spilt Harry Potter lego. Det er så gøy og det er helt klart ett av yndlingsspillene mine. De lego spillene er så morsomme, haha. Også har jeg laget god middag til min kjære og tatt selfies. Jeg skjønner ikke helt meg selv. Enten så er jeg rar eller så er det sånn med alle. Når dere kjeder dere, tar dere også selfies da? Jeg finner alltid frem kameraet og knipser i vei bare for å ha noe å redigere. Bildene blir ikke alltid så veldig fine, men jeg må liksom bare gjøre NOE. Nå skal jeg nok spille mer Harry Potter lego, kanskje blir med Ola og trene også skal jeg loke rundt på pinterest.

Mamma har forresten operert skulderen sin i dag og om jeg skjønte det riktig så skulle hun opereres klokken 09.00. Hvis hun ikke bare skulle møte da. Har ikke hørt noe fra henne og da begynte jeg å tenke på om kanskje narkosen varer mye lenger enn jeg først trodde? Uansett så håper jeg virkelig operasjonen er vellykket så hun kan fortsette som frisør og slipper å ha vondt i armen. Jeg synes så synd på henne som må gå rundt og ha vondt hele tiden og ikke kan jobbe.

Mye tekst, sorry. Og ja, de eneste bildene jeg har er av Harry Potter lego og meg selv. Sånn går det når man kjeder seg og tar selfies. Sorry, igjen.


Jeg er bare på andre året. Når jeg er ferdig med spillene denne gangen så har jeg spilt de 3 ganger. Herregud, jeg har absolutt ikke noe liv. Enten er det Harry Potter eller så er det Pokemon og Sims. Ja, også kan jeg ikke glemme Nintendo Wii da. Og Playstation. Og kortspill. Og brettspill. Ja, alt... 
#skole #fritid #foto #bilder #kjedsomhet #operasjon #hår #mote #sminke #spill #lego #harrypotter #gøy #moro #viking

 
I helga har det skjedd noe hele tiden og jeg har derfor (som vanlig når jeg er i Trysil) hatt veldig dårlig tid til å blogge. Ett av mine gjøremål i helgen var å fikse mine gamle extensions. Jeg har farget håret mørkere og de extensionene jeg hadde i fjor var farget i ombre som passet håret. Nå har jeg farget de like mørke som håret og det som en gang var blondt er nå rosa, blått og lilla! Må gå gjennom det en gang til med farging på alle fargene, men det får jeg ta senere. Er skikkelig uvant å gå med lange extensions igjen og jeg kjenner at det kan være litt irriterende, men det går over når jeg har blitt vant med å bruke de igjen. Måtte le av mammas kommentar når jeg var ferdige med de: "Hei, 80-tallet ringte. Det ville ha tilbake håret sitt!" og en kompis av meg sa: "DU!! Jeg tror du har søla godteri i håret ditt!!". Ja, det blir mye mobbing, men det får være. De er sikkert bare misunnelig, hahaha. 

Må advare om at jeg ikke har helt denne "foto" dagen i dag. Ser helt rar ut på alle bildene, men det får dere bare leve med. Det har regnet ute i dag og mitt eget hår har krøllet seg litt osv, så det er ikke så fint blandet på bildene og jeg gadd rett og slett ikke å rette det ut osv bare for bildenes skyld. Det ser bedre ut til vanlig altså, eller, i hvert fall så lenge det ikke regner som F ute.. 
Hangover hår, hahaha.

#hår #extensions #skjønnhet #mote #pastel #hårfarge #tattoo #bilder #foto #godteri 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits