I dag har jeg vært i fjøset hos svigers og kost med lam. Det var så godt å komme inn i fjøset og høre alle de små, søte lammene løpe rundt i bingene. Det hadde kommet til et kjempelite lam som i starten bare het Micro. Nå heter hun Arya fordi hun var så liten. De får Game of Thrones navn, i år igjen! Jeg har prøvd å tatt litt bilder i dag og selv om jeg har fått tatt en del så er det ikke alle som ble så bra. Men, jeg skal dit i morgen og på søndag, så det er fremdeles håp. I starten av perioden er jeg mest opptatt av å kose med de, selvfølgelig. 


Det som er så morsomt med kopplam og lam generelt er at de spiser på absolutt alt. Her spiser den ene på Ola sin nese. Før i dag har de spist på meg også! Bare for å nevne noen steder: ører, nese, lepper, hals, hår, bukser og støvler. Vet det høres litt ekkelt ut at de driver og skal spise på leppene og ørene dine osv, men såpass må man bare regne med. Det er bare søtt synes jeg og jeg har aldri blitt noe syk av det. 
Denne er én av to sauer med en del svarte markeringer i ansiktet og på kroppen som har kommet hittil i år. Jeg elsker det når de har litt svart på seg. I fjor var det en som hadde mye svart på den fremre delen av kroppen og han ble automatisk hetende Jack Black. 


De voksne er selvfølgelig også oppmerksomhetssyke og noen av de blir veldig sjalu når de ikke får kos. 


Her er Sansa som løper litt fritt rundt i fjøset. Det største problemet mitt hvert år er at jeg automatisk synes ekstra synd på de svake. Jeg blir så glad i de og koser ekstra med de og det er oftest de svakeste som dør senere. Det er slitsomt hvert år når noen av de jeg har vært mest sammen med dør, men det er vel bare sånn livet er. Sansa har nesten ikke fått noe råmelk fra moren sin og har veldig lite matlyst så vi har vanskeligheter med å få i henne melk. Etter å ha kost litt med henne, lekt med henne og gått litt rundt med henne så fikk hun litt matlyst og jeg håper at det bare blir bedre og bedre fremover. Hun sov litt på fanget mitt i dag og da lagde hun sånne merkelige saue-snorkelyder. Søtt var det uansett!

#sau #fjøs #vår #dyr #natur #fødsel #bilder #foto #lam 

 
I morgen skal Ola og jeg til Trysil igjen og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg gleder meg mye mer enn ellers og grunnen til det er så enkel at det nå er en haug med søte små lamunger i fjøset hos svigers. Det første lammet kom til for over en uke siden og jeg har hørt rykter om at det allerede har kommet en hel del med kopplam som bare venter på at jeg skal komme å gi de litt mat! Jeg har funnet ut at jobben med å gi kopplam litt melk, kos og varme egentlig ikke er så ille. Jeg klarer helt fint å hjelpe til når sauene skal føde osv, men så føler jeg kanskje at svigers og Ola har litt mer peiling i og med at de faktisk er bønder. Derfor føler jeg at jeg passer perfekt til å være en slags ekstramamma for kopplammene. På grunn av dette kommer det nok til å dukke opp noen bilder av disse søte, små lammene fremover. Jeg skal ikke bare sitte i fjøset i helga heller. Jeg er invitert på middag hos Anne på fredag også skal mamma og jeg ha en liten workshop og kakebakedag på lørdag. Alt blir så gøy!Disse bildene er fra i fjor og det er så trist å tenke på at disse ligger i en fryser som fårikål et sted. Vel vel, det er vel sånn bonden får penger. Er ikke nok med bare ulla er jeg redd. Har hatt en plan i mange år nå at jeg skal kjøpe meg ett av kopplamene og bare ha det i fjøset og betale for det. Men, det har liksom aldri blitt noe av og jeg tror ikke det blir noe av før jeg flytter tilbake til Trysil heller, dessverre. 
Øverste bilde er Jaime og de to nederste er Tyrion. Ja, jeg liker å gi alle kopplamene navn og gjerne navn fra Game of Thrones. Jeg ble nesten stolt i fjor når jeg ga 25 kopplam hvert sitt navn og jeg klarte å huske de. Takket være lappen med nummer de har i ørene så går det veldig greit. I år har jeg en plan om å kjøpe en hundesele som jeg spenner på noen av kopplamene. Jeg synes det er så søtt å se på de når de løper rundt for første gang ute, men jeg kan ikke ha de helt løs på gårdsplassen. Da stikker de bare av og de er kjempevanskelige å få tak i. Jeg vil ikke gå med de i bånd rundt halsen i frykt for å skade de eller kvele de, derfor må jeg skaffe en sele! Mye mer praktisk og vennligere ikke minst. 

#sau #bilder #bonde #bønder #fjøs #vår #lam #søt #trysil #hjem
 
Nå har jeg skjemt bort meg selv litt. Jeg leverte eksamen i dag (den nest siste i år!!) og jeg har slitt og vært så sur og lei på den. Noe av grunnen er fordi det var en gruppeoppgave og jeg hater å jobbe i grupper. Jeg liker ikke at jeg må stole på at andre gjør jobben sin. Det er jo selvfølgelig ikke noe gøy når folk sier at de skal gjøre en ting også kommer de uten å ha gjort en dritt.. Så, ja, jeg liker best å jobbe alene! Den siste oppgaven begynner på mandag og den skal vi levere innen 10. juni. Denne er den eneste oppgaven vi får karakter på så jeg skal virkelig forberede meg godt til den. Fride og jeg tror kanskje at vi får en oppgave i et program som heter Zbrush og dette har vi ikke brukt å mye. Derfor skal vi prøve å lære oss det litt bedre frem til mandag så vi er litt forberedt. Jeg har jo tatt helg i dag så nå blir det ut å gå og tur til Trysil hvor jeg skal sitte i fjøset hos svigers nesten hele helga og kose med kopplam! Garanterer at det dukker opp bilder av de søte små lammene etter hvert! 

Mamma har forresten fått tak i stoff til kostymet jeg skal ha på middelalderfestivalene i sommer, så jeg kommer nok til å psyke meg opp når det kommer til å sy det også. Skal jo lage en kopi av Lagertha sine klær og det er ikke akkurat få detaljer der for å si det sånn. Dukker sikkert opp noe i forbindelse med det også etter hvert!

Anyway, jeg nevnte at jeg hadde skjemt meg bort fordi jeg hadde levert den nest siste eksamen i dag. Jeg dro derfor på Lush og kjøpte meg en skrubb, en ansiktsmaske og litt tannkrem i form av tabletter. Også fikk jeg med en søt såpe på kjøpet også!Lush sine produkter er så bra og en stor bonus er at de bruker naturlige ingredienser og ikke tester på dyr. De bruker også mye resirkulerbart materiale og det liker jeg! Enda en bonus er jo at ansiktsmaskene er så gode. Noen av de lukter jo helt forferdelig, men de funker kjempebra. I morgen skal jeg ha en pleiedag for meg selv og da passer jo skrubben og ansiktsmaska perfekt! 

#lush #pleie #hud #skole #foto #bilder #hudpleie 

 
I dag er jeg i typisk søndagsmodus. Mamma og jeg har vært ute og gått en tur mot noen bronsealder gravrøyser i dag. Jeg fant ut at jeg faktisk har et veldig fint uteområde ikke så langt unna hvor jeg bor likevel. Det er tett skog med gravrøyser, gamle kjerreveier og steinete stier. Det er så fint der så vurderer å ta meg en tur opp dit på onsdag og ta litt bilder. Etterpå spilte mamma og jeg litt kort, spiste makroner fra Pascal og drakk litt kaffe før hun reiste hjem. Nå har jeg laget klar lasagnen til Ola kommer hjem fra Barcelona og sitter og gjør mine typiske søndagsting. I litt over en måned har jeg vært kjempehekta på et spill på Ipaden som heter Horse Haven. Det er nesten som Hay Day bare at du avler frem hester, forer dem og spiller minispill for å levle de opp til topplevel som er 10. Det synes veldig på de hesterasene jeg har i spillet nå at jeg ikke gjør annet enn å spille det på fritiden. 
Når jeg har gått tom for mat til hestene og må lage ny (noe som tar litt tid) ser jeg på ting på youtube. Jeg er for tiden i nostalgimodus fordi jeg sitter og ser på "Det var en gang et menneske" med norsk dub. Jeg fant hele greia på en youtube account i går og nå har jeg gledet meg hele gårdagen og i dag til jeg fikk begynne å se på det. Jeg husker så godt da jeg gikk på barneskolen og læreren trillet inn en tv og satte på den serien. Det var så gøy og tro det eller ei, jeg har enda ikke vokst opp fra den. Det er så gøy!
Har også en kopp med Kusmi Tea ved siden av meg. Den jeg kjøpte i går var så utrolig god så jeg må nok innom og kjøpe noen teer til. Jeg elsker gløgg også hadde de en te som smakte nesten akkurat som det og den må jeg bare ha!Føler meg så barnslig, men jeg vil virkelig ikke bli voksen. Det er jo så gøy med sånne barneting og spill! 

#spill #ipad #apple #te #kusmitea #detvarengangetmenneske #serie #youtube #søndag #lazy 
 
I dag har mamma og jeg vært på shopping i Oslo. Jeg var for første gang en ordentlig tur på Aker Brygge. Der møtte vi Tone Damli og hennes utkårede. Skjønner ikke hva det er med meg og norske "kjendiser". Jeg er liksom ikke så interessert i de. Med mindre det er Kristofer Hivju og Thorbjørn Harr. De 3 siste månedene har jeg møtt på Sophie Elise x2, Linni Meister og Tone Damli. Også har jeg sett Jenny Skavlan fra vinduet på skolen. Tror jeg er en liten kjendis magnet, haha. 

Anyway, når vi var på Aker Brygge så var vi innom en interiørbutikk som var utrolig fin! Jeg elsket stilen og jeg bare gleder meg til jeg kan innrede mitt hjem sånn en vakker dag. Selv om prisene var stive så er jeg bestemt på at jeg vil ha det sånn hjemme hos meg om noen år!
Det var seriøst så mange fine ting der! Jeg sto nesten og siklet og så for meg hvordan jeg skulle ha det i mitt neste hjem osv. Først må jeg bare spare opp litt penger for som sagt, det var ikke direkte billig der, haha. 


Mamma og jeg tok oss en tur på Pascal og det var helt klart noe av det beste jeg har smakt noen gang! Kaffen var ekstremt god, kaken var ekstremt god og nå sitter mamma og jeg og nyter makronene vi kjøpte med oss. Om du ikke har vært der før så må du helt klart ta deg en tur. Selv om det er litt dyrt så er det verdt pengene. Nam nam.


Tok meg en tur innom Kusmi Tea på Oslo City hvor Weronika i klassen min jobber. Hun var dessverre ikke på jobb i dag, men jeg kjøpte med meg en te likevel. Den er kjempegod!!


NAM NAM NAM NAM NAM.


Dette er noen av dagens innkjøp. Det ble to nye bh'er og matchende truser fra Cubus og en sånn topp av noe slag. Også kjøpte jeg 3 pocket på Boklageret og det var vel det. 

Mamma og jeg spiste middag på Egon før vi dro hjem igjen og det var veldig koselig å ha en mor og datter kveld. Vi snakker om alt mulig rart når vi er sammen og jeg er så glad for at jeg har en mamma jeg kommer godt overns med!

#lørdag #shopping #oslo #kjendis #foto #innkjøp #pascal #mat #kake #interiør #møbler 

 
Aner egentlig ikke hva jeg skal skrive. Ikke annet enn hva jeg har gjort i dag, noe som er standard. I dag har jeg rydda og vasket hybelen i alle kriker og kroker fordi mamma skulle komme på besøk. Jeg synes det er så skummelt med mamma på besøk fordi hun ser støv så lett og derfor må jeg skrubbe litt ekstra for å ikke få den: "hmmm, vasker du aldri her da?" kommentaren. Jo, jeg  vasker. Veldig ofte faktisk, men jeg er bare ikke sånn supernøye hver gang, haha.

Er snart ferdig med gruppearbeidet vi har på skolen også, så jeg har en haug med energi og bare gleder meg skikkelig til tirsdag da jeg får levert og blir kvitt denne tunge "steinen" som ligger på skuldrene mine. Da kan jeg endelig slappe av og ta nesten en hel uke med fri!

Jeg er litt spent på om jeg får sove i natt eller om jeg bare blir liggende å bekymre meg for Ola. Han drikker nesten aldri, men nå som han er på firmatur og alle de andre mannfolka drikker så klarte han ikke å la være. Sjefen hans var så full i går så han rota seg bort på flyplassen og de andre måtte lete etter han i over en time. Han klarte også å miste bankkortet sitt (han hadde visst med seg flere i tilfelle...) og i tillegg har Ola begynt å bli skikkelig forkjøla. Jeg er en skikkelig bekymret person så jeg håper virkelig ikke at han drekker seg dritings og klarer å rote seg bort og miste alle penger han har osv. Han drikker jo nesten aldri øl, han liker det egentlig ikke, men de mannfolka har visst klart å stappe inn 2 store øl på han og han tåler knapt 2 cidere til vanlig og kommer til å ligge på gulvet fort som bare det. Jaja, får satse på at de andre passer på han om han får i seg for mye. Hvis ikke de er enda fullere.. Så langt høres det ikke lovende ut, hahaha.

Over til noe annet og med positivt! I morgen skal mamma og jeg inn til Oslo for å shoppe og for å se om jeg ikke finner falsk skinn til kostymet mitt som jeg skal bruke på Oslo og Hamar Middelalderfestival. Det begynner å haste i og med at den første er om rundt 1 måned og jeg har ikke fått begynt enda. 


Bilde fra i fjor, men herregud, det er jo snart sommer! Summer feeling all over the place!


Hadde egentlig lovet meg selv at jeg ikke skulle tenke på han eller savne han i det hele tatt, men det er så vanskelig når han spammer meg med meldinger om at han begynner å bli full og at han er glad i meg. Høres ut som at han er på vei til den sikre død eller noe.. Æsj, jeg må seriøst slutte å være så bekymra for folk hele tiden. Ikke rart jeg ofte er deprimert!

Her har dere 2 selfies. Værsågod. 

Fikk nettopp melding fra Ola igjen: "Trygve vant 600 euro på Casino!!". Skulle ønske jeg klarte å bli 5000 kroner rikere så fort. Gullhår i rævva.. 

#kveldsblogg #selfie #foto #besøk #oslo #savn #kjæreste #bilder #kasino #gullhårirævva 
Jeg har funnet ut i det siste at pauser egentlig er veldig viktig når det kommer til skolearbeid. Nå som jeg jobber rævva av meg så har jeg oppdaget at selv om jeg ikke føler jeg har tid til det, så er det viktig med litt mentale og fysiske pauser fra dataen. Nå som det er så fint vær har jeg vært mye ute. Som jeg nevnte i går så satt jeg ute både i går og dagen før der med skolearbeidet, men nå har jeg blitt solbrent og sitter bare inne. Har tatt meg noen turer ut i dag og lest litt Harry Potter for å få noen avbrekk, og jeg kjenner når jeg kommer inn igjen at jeg er mye mer motivert til å jobbe når jeg kommer tilbake. Jeg skjønner ikke at jeg faktisk boikottet pauser helt før. Jeg har jo lyst til å bli så fort ferdig som mulig, men samtidig så jobber jeg jo mye bedre om jeg får en pause en gang i blant. Nå er jeg 1 - 2 timer på også slapper jeg av ute med noe godt drikke og litt Harry Potter i 30 min. For dere som ikke er så flinke til å ta pauser, det er seriøst verdt det. Er ikke sikkert dere er som meg, men det fungerer veldig bra. 


Når jeg tok meg en tur på butikken i dag for å handle inn litt til dagens middag fant jeg denne! Denne må da være ny? Jeg brukte skolearbeidet som unnskyldning for å kjøpe med meg 2. Jeg tror nesten jeg må kjøpe noen til helgen også for de var kjempegode! Også er det laktosefri i tillegg. NAM NAM.


Fun fact; jeg skulle egentlig ta en vanlig og kjedelig selfie, men så måtte jeg nyse og når jeg skulle ta armen foran ansiktet før jeg nøs så klarte jeg å trykke på kameraknappen. 


Har rula i Star Wars i dag. Daffeklær deluxe.


Jeg har forresten blomster ved døra mi. Det er kjempekoselig at naturen har bestemt seg for at de skal plante noen blomster der. Jeg plukket en og satte i et eggeglass på bordet. I går så jeg at den hadde blitt hvit, så da tok jeg den ut og blåste frøene utover. Det er så gøy!

I dag har jeg gitt meg selv kvelden fri. Litt fordi jeg har jobbet mye de siste dagene og litt fordi Ola drar på firmatur til Barcelona i morgen og blir borte til søndag. Min søte mamma kommer på besøk på fredag så jeg slipper å være alene. Det er litt godt å være alene, men samtidig så klarer jeg ikke det i flere dager. 1 dag er nok. Blir koselig at mamma kommer på besøk igjen. Det kan hende pappa skal være med også, så da blir det enda koseligere!

Tilbake til det at Ola skal på Barcelonatur. Jeg skal diske opp med saftig kylling, fløtegratinerte poteter, saus og rosenkål. Det blir godt det! Klokken 6 skal vi på kino og se den nye Avengers filmen i 3D og jeg gleder meg veldig til å se Thor og Iron Man igjen. 

#skole #bilder #foto #sol #fintvær #mat #kino #pauser #arbeid

 
Først så vil jeg bare beklage for lite blogging i det siste. Jeg har prøvd å blogge i flere dager, men det virker som at blogg ikke vil la meg laste opp bilder og da synes jeg det rett og slett blir kjedelig. Jeg prøver atter en gang i dag og håper de har fått fiksa den opplastningsgreia si. 

I helgen var jeg i Trysil og mamma og jeg var ute en tur på søndag. I Trysil er det fremdeles snø og selv om jeg har sola meg i 2 dager på rad i +30 og det er som sommeren her, så er det faktisk bare så vidt vår der. Jeg gleder meg skikkelig til snøen har smeltet enda mer så jeg kan gå runden min igjen. Hele runden er på rundt 1 mil og på våren og sommeren elsker jeg å gå den. Tror ikke jeg har gledet meg sånn til å gå den runden på evigheter. Har også lagt mange planer om fjellturer og sykkelturer som jeg må ta i løpet av sommeren. Jeg elsker egentlig å være aktiv og gå/sykle rundt på skogsveier og i skogen generelt. Finne og oppdage nye ting og bare legge merke til ting i nærområdet som jeg ikke har oppdaget før. Jeg har blitt skikkelig lat etter at jeg flyttet fordi jeg virkelig ikke synes det er noe spenende i disse urbane miljøene. Det er bare hus, hus og atter hus. Jeg vil ha skog. Selv om jeg bor i nærheten av Østmarka (noe i den duren) så er det ikke det samme. Jeg vil i skogen og jeg vil ha den rett utenfor døra mi. Jeg vil ikke kjøre i 15 min for å komme meg dit.

Anyway, jeg fikk tatt litt bilder som sagt og jeg kjenner virkelig på vårluften! Btw, jeg har blitt kjempebrun de to siste dagene. Jeg har bare utnyttet sola skikkelig nå og tatt med meg mac'en med skolearbeidet ut. Ja, skjermen er skikkelig vanskelig å se men etter en stund så går det greit.


Jeg må bare nevne at jeg fant min kjære kosebamse Biste mellom senga og veggen på søndag. Jeg så på gamle filmer av meg selv da jeg var liten og da løp jeg rundt med Biste overalt. Plutselig kom jeg på at jeg ikke hadde sett han på kjempelenge og jeg pleier å ha han i senga (ja, jeg har enda ikke vokst fra bamser i senga), men han lå ikke der!! Panikken kom og jeg lette og lette, men jeg fant han ikke med det første. Jeg fikk plutselig en vond følelse av at jeg kanskje hadde klart å kaste han i en søppelsekk når jeg rydda på rommet mitt ordentlig sist, men så fikk jeg plutselig øye på en liten hale som stakk opp mellom senga og veggen. Der lå han! Da ble jeg glad. Så, han satt ved siden av meg resten av søndagen når jeg satt og så på de filmene. Jeg vet ikke om jeg bare er rar, men jeg ser på bamsene mine som "levende" om du skjønner? Om jeg kaster de i gulvet, slenger de i en søppelsekk og rydder de vekk osv så føler jeg at de blir lei seg og jeg får dårlig samvittighet. Derfor, når jeg skal rydde ut bamsene mine av senga så legger jeg de pent og forsiktig på gulvet så de ikke skal bli lei seg. Jeg føler meg helt gal, men jeg husker godt den ene gangen da jeg var 17 og jeg var kjempesint. Jeg tok en bamse og pælma den i veggen så det smalt i hele rommet. Etterpå begynte jeg å grine fordi jeg fikk så dårlig samvittighet. Enda verre, når Ola skal rydde de ut og han bare slenger de på gulvet så blir jeg sint. Huff, nei, enten så er jeg gal eller så er jeg bare en veldig "følsom" person. Hahaha, mentalsykehus neste! #vårtegn #vår #foto #bilder #natur #blomster #snø #bamser #barnslig #følsom
Jeg har blitt så hekta på å sette sammen bilder. Så nå har jeg laget en med dyr. Jeg liker dyr, de er så fine, vennlige og mystiske. Jeg har dessverre ikke noe spent å blogge om i dag. Har hentet pulsklokka mi på sportsbutikken etter å ha fått byttet batteri i den. Utenom det så har jeg bare jobbet med skolearbeid. Tenkte å laste opp filmen vi jobber med på youtube når vi er ferdige. Er så gøy å se fremgangen i det vi lager, haha.

#dyr #bilder #foto #natur #ulv #rev #rådyr #bjørn #fine 

 
I dag har det vært International Free Cone Day på Ben & Jerry's så etter skolen i dag tok jeg med meg Jonas, Marine, Mikael, Weronika og Ole Erik på Ben & Jerry's i Karl Johan for å kreve vår gratis cone. Når vi kom dit var det en 200 meter lang kø som gikk i et veldig raskt tempo, men Mikael, Marine og jeg bestemte oss for å gå til Østbanehallen istedet. Ole Erik gikk hjem. Weronika måtte på jobb og Jonas sto igjen i køa sammen med samboeren sin Amalie i Karl Johan. I Østbanehallen var det mye mindre kø og det gikk minst like raskt. Vi fikk alle 3 våres egen cone. Marine og jeg tok Cinnamon Buns og Mikael tok Cone Sweet Cone. De andre smakene man kunne velge mellom var Cherry Garcia og Phish Food. Jeg dro etter hvert hjem og Ola og jeg skulle handle på Strømmen. De har jo Ben & Jerry's der også, så dermed fikk jeg enda en gratis cone! Da valgte jeg Phish Food. Det er så digg med gratis is. Jeg elsker virkelig is. Spesielt når våren har kommet og sola begynner å varme! NAM. 

Marine, Jona, Weronika og jeg var innom Outland i dag også. Jeg oppdaget før vi gikk at jeg hadde fått stipend så da gikk jeg rett bort til Game of Thrones hylla når jeg kom inn. Jeg hadde jo allerede bestemt meg for å kjøpe en ting der for flere uker siden når jeg først oppdaget den. Game of Thrones; The Poster Collection Volume 2. Jeg har allerede den første, så da måtte jeg selvfølgelig ha den andre også! Det er 40 forskjellige plakater i A3 størrelse som kommer som en "bok" og plakatene er veldig lett å rive ut fra boka sånn så man kan hengde de på veggen. Jeg har allerede noen fra den forrige samlingen på veggen min hjemme i Trysil, så kan sikkert ta et bilde av det når jeg kommer dit til helga. Er så gøy å pynte opp rommet med fine folk!Har tatt noen close-ups av noen av bildene i "boka". Synes de er så utrolig fine, så nå gleder jeg meg veldig til å få de opp på veggen sammen med de andre!


Helt klart et av favorittbildene av Daenerys. 

Føler bloggen er fylt opp til randen av Game of Thrones om dagen, men det er jo super aktuelt så det kan vel ikke skade? 

#gameofthrones #got #tvserie #plakater #poster #bok #bilder #foto #fint #sesong5 #ben&jerrys #iskrem #mat 
 
Er det noe jeg setter pris på i verden så er det virkelig naturen. Skogene, fjellene, fjordene, innsjøene, havene og ikke minst dyrene. Alt er så vakkert og jeg har så lyst til å reise verden rundt og se alt sammen. Først må jeg bare vinne en haug med penger i lotto og da kan jeg reise! Jeg setter veldig pris på naturen jeg har rundt meg og det å bo i byen er virkelig ikke min greie. Jeg gleder meg så sinnsykt til jeg kan flytte på landet igjen med skogen som min nærmeste nabo. Der jeg kommer fra har vi ekorn som kommer bort til vinduet ditt og vil ha mat. Her i byen har jeg knapt sett ekorn i det hele tatt når jeg tenker meg om. Jeg elsker tanken på å leve i nærheten av de ville dyrene og den frie naturen. Nå har jeg allerede nevnt at jeg drømmer om å reise verden rundt og se alt mulig, men er det en ting jeg skal få til når jeg er ferdig med utdanningen så er det å dra til Storbritannia, Irland og Wales. Nå har jeg vært i både Skottland og England før, men jeg har bare vært inne i byene. Edinburgh var virkelig fint. Jeg elsker middelalderen og alle de historiske slottene, plassene og bygningene som står igjen etter den tiden. Jeg føler at jeg lengter litt etter det på en måte. Jeg har en stor drøm om å sykle (!!!) gjennom hele Skottland. På den måten er jeg sikker på at jeg får med meg alt og jeg har muligheten til å stoppe og ta bilder av de stedene jeg virkelig synes er fine. Det er ikke like enkelt om man kjører bil. Tror ikke jeg skal satse på å sykle gjennom England og Irland, men Wales kunne vært en mulighet. Ja, også har jeg selvfølgelig lyst til å ta meg en tur på Isle of Man! Nok om mine drømmer når det kommer til reiser og naturen!

Har funnet noen bilder jeg synes er fine. Det er så mange fine plasser i verden med nydelig natur og noen er så heldige så de har denne naturen rett utenfor døra.

#natur #reise #reiseliv #foto #bilder #fint

 
Etter påsken har jeg vært skikkelig hekta på kortspill og kabaler. Nå som jeg sitter her på hybelen for meg selv mens kjæresten er på jobb får jeg ikke gjort annet enn å spille kabal. Når jeg kom hit igjen etter påske fikk jeg nesten panikk fordi jeg innså at jeg ikke hadde noen kortstokk. Eller, jeg trodde jeg ikke hadde noen kortstokk, men så hadde jeg det! Jeg hadde jo totalt glemt at jeg har en Game of Thrones kortstokk i Game of Thrones hylla mi. Den har stått så pent der i alle disse årene så jeg har helt glemt at jeg kan bruke den. Nå er ikke jeg så glad i å slite ut ting som jeg er glad i, men hva er vitsen med å kjøpe kjempekule kort og ikke bruke de? Jeg hadde nesten helt glemt hvor kule de var! Nå som jeg i tillegg er i en Game of Thrones "feber" på grunn av den nye sesongen osv så sklir jo den kortstokken rett inn i min kortspill madness!!
Jeg tror nok denne kom i løpet av sesong 1. Alle lever jo!! Med andre ord, jeg har hatt den leeenge. Uten å bruke den. Æsjameg. 


Jeg digger jokerne, haha. De passer perfekt som jokere!Jeg fikk med meg i går at de 4 første episodene i den nye sesongen har lekket på nett. Jeg klarte ikke å holde meg unna så jeg fikk tak i de og nå ligger de på skrivebordet.. Urørt. Jeg tror ikke jeg vil se de likevel. Så, jeg har begynt på sesong 1 igjen og det er så fint å se at alt er fint og flott og at ingen er døde, enda. Når jeg fikk høre om at de nyeste episodene hadde lekket ble jeg helt i hundre og bestemte meg for at jeg skulle se de, men jeg ombestemte meg. Jeg fortalte >Guro< om at de hadde lekket ut og hun bare: "IKKE SE DE!!! Du kommer til å dø om du må vente i 4 uker uten å få diskutere de med noen andre. Jeg skal ikke se de!". Det var noe i den duren hun sa det og jeg innså at hun hadde rett. Jeg er veldig glad i å diskutere hva som skjer på de nyeste episodene osv, og om jeg nesten ikke har noen å diskutere de med så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. De ligger på skrivebordet og frister meg, men jeg har det gøy med å se opp gamle episoder så lenge. I WILL BE STRONG!

#kortspill #kortstokk #bilder #foto #gameofthrones #got #gøy #spill #serie #tvserie

 
I går/natt var jeg på førpremiere av den nye Game of Thrones sesongen. Dette er noe jeg virkelig har gledet meg til og jeg ble ikke skuffet! Jeg skulle selvfølgelig ønske at det var mer å gjøre de 2 første timene etter at arrangementet hadde åpnet. Det var jerntronen som man kunne sitte i og det var egentlig det. Det var jo litt andre ting der også selvfølgelig, men ingen av de tingene interesserte meg så mye. Jeg tok ikke noe bilde på jerntronen i år fordi jeg allerede har et bilde fra i fjor. Orket ikke det å stå i kø osv. I tillegg så blir jeg litt flau når jeg skal smile og bli tatt bilde av foran en haug med mennesker, så jeg holdt meg litt unna i år. Jeg ble intervjuet og jeg aner ikke hvor det ender. Tror kanskje det var HBO eller noe sånt som filmet, men som sagt så aner jeg ikke hvor jeg får sett det. Det ble litt kleint for jeg visste egentlig ikke om jeg skulle se på dama som stilte meg spørsmålene eller i kameraet, så det er like så greit at jeg ikke finner det egentlig, haha. Jeg fikk tatt litt bilder, men ingen av de ble spesielt bra pga dårlig lys. Jeg hadde veldig godt selskap i går og jeg fikk møtt >Catzy< for første gang også! Det var virkelig på tide, etter så mange år, haha! Også fikk jeg møtt Matilde igjen og det var også kjempegøy for er ikke ofte jeg ser henne! 
Sto noen vakter her og der ved inngangen som var utkledd som folk fra Nights Watch. 


Ved inngangen kunne man ta bilde sammen med folk som hadde kledd seg ut som Wildlings blant annet. En mann med rustning var også der. Jeg droppet dette for jeg syntes det ble litt kleint å være den eneste som skulle stå der med de, haha. 
Det var så PROPPA med folk. Det var jo ingen steder å sitte og det var alt for mange folk så vi ble bare stående i en krok og snakke i 1 time før de åpna dørene. 


Dette var det som møtte oss når vi satte oss på plassene våre. Jeg syntes den dragen i taket var en skikkelig kul touch! Jeg har aldri vært i Colosseum før, så det var et veldig fint førsteinntrykk synes jeg. 


Ronny Brede Aase fra NRK P3 var "Programleder" for kvelden og han var virkelig morsom. Tror ikke de kunne valgt noen bedre. Det var en som snakka litt før Ronny som sa en kul vits: "Hvis du tar foto eller video opptak får du samme sjebne som Ned Stark". Tror det var noe i den duren. Da lo vi godt for å si det sånn!


Før de skulle vise episoden var det en Cosplay konkurranse hvor 5 finalister skulle stå litt på "scenen" og vise frem kostymet sitt litt. Jeg følger Ida og "Batbunny" som jeg bare kaller henne på instagram og jeg syntes det var kjempegøy å faktisk se de face to face. De hadde så fine kostymer!!


Her er "Batbunny" med sitt cosplay. Hun endte på en 2. plass.


Også har vi Ida (Idapod på insta) som kom på 3. plass.


Mer Ida.


Jeg var så uoppmerksom så jeg husker ikke navnet på denne flotte damen, men jeg likte at hun cosplayet noen mindre sentrale karakterer i serien. Hun cosplayet den prostituerte Ros. 


Jeg husker jo selvfølgelig ikke navnet hennes heller.. Men, jeg tror det var Lise? Hun vant konkurransen med sitt cosplay. For de som ikke ser det så er dette Asha Greyjoy. Hun hadde lagt så mye arbeid i cosplayet sitt og hun hadde virkelig fått med alle detaljer. Det var en veldig fin førsteplass!


Enda en Daenerys.. som jeg ikke husker navnet på. 


Her er de 3. beste. 


Også sa de at det var en overraskelse i salen og det var selvfølgelig Kristofer Hivju. Jeg fikk noen tårer i øyekroken da han kom frem. Det er alltid så stort for meg å møte/se  noen jeg virkelig ser opp til. Det er virkelig sjeldent jeg gråter gledestårer, men nettopp i går/natt så gjorde jeg nettopp det. Ikke at de trillet, men de poppet frem i øynene når han sto der. Det var synd at han ikke hadde noen egen signering osv med fansen, men jeg fikk snakket med han etter forestillingen. Jeg så at han satt der på en rad også tenkte jeg for meg selv,; "Faen da, hvor mange ganger har man sjansen til å snakke med Hivju?!". Så, jeg gikk bort til han og sa noen ord. Det var veldig hyggelig. Jeg fikk ikke noe bilde av han eller noen autograf, selv om jeg på en måte hadde han litt for meg selv akkurat da og kunne fått tid til begge deler. Tror jeg var litt startruck så det satte meg ut litt. Jeg er sint på meg selv når for at jeg ikke bare dro fram pennen og blu ray'en min og ba han signere. Men men, jeg har i hvert fall møtt han og det er det viktigste for meg!


Han klarte ikke å stå stille da, selvfølgelig. Det teite lyset og den treige lukkertiden ødela for alle bildene mine, men dere ser jo sikkert hvor nærme jeg faktisk var. Mer bevis trenger dere vel ikke? Han var der med kona si og noen vennepar og alle så utrolig pene ut! Kona hans må være en av de peneste damene jeg noen gang har sett!


Det eneste bildet hvor han faktisk sto litt stille. Håper på å få møtt han igjen!

Hivju sa forresten noe litt morsomt. Han fortalte at ungene hans og kona hans ofte var med på settet og at selv om ungene hadde vært med på veldig mye rart så syntes de at det var gørr kjedelig å være med pappa på jobb. Da hadde han sagt til de (husker ikke ordrett): "Vet dere hva?! Det er 55 millioner mennesker i verden som skulle ønske de var i deres sko akkurat nå, så vær glade!!". Han har så rett, hahaha. 

Episoden var en veldig bra start på den nye sesongen så det er bare å glede seg! Jeg mistet nesten pusten når det faktisk gikk opp for meg at mannen jeg så på skjermen med alle disse bra skuespillerne rundt seg, faktisk satt i salen bare noen meter ifra meg. Det var skikkelig rart å tenke på. Det eneste jeg har tenkt på i dag er at jeg har møtt en av de jeg ser opp til og som er med i min favoritt tv-serie. Også har det også slått meg at Hivju kjenner alle de jeg så på skjermen i går. Det er rart, haha. 

Fortsatt starstruck, men det har begynt å gå litt over!

#gameofthrones #got #førpremiere #colosseum #kino #kristoferhivju #kjendis #skuespill #foto #bilder 


 
For de som enda ikke har skjønt det så er jeg en blodfan av Game of Thrones! For 2 dager siden fikk jeg en enorm gladmelding, midt i en forelesning på skola. Det var kanskje ikke den beste timingen for jeg hoppet høyt i været, pulsen hoppet fra 80 til 200 og jeg klarte ikke å sitte rolig. Jeg hadde nemlig vunnet 2 billetter til førpremieren av sesong 5 på lørdag!! I dag fikk jeg de i posten og å få holde de og se på de ved siden av meg nå gjør meg kjempeglad! Jeg har hørt rykter om av jerntronen er på plass, vi får goodiebags og at Kristofer Hivju kanskje kommer til å være der. Jeg tar med meg en penn/tusj og en av GoT bøkene mine i tilfelle han er der. Jeg må ha både bilde og autograf for han er en av de norske skuespillerne jeg virkelig ser opp til! Han og Thorbjørn Harr. Hvis jeg får møtt Kristofer mangler jeg bare Thorbjørn, så det hadde vært stas. Nå skal jeg ikke ha alt for store forhåpninger for da ender jeg sikkert opp skuffa og lei meg om han ikke er der. Men, det er jo lov å håpe litt! 

Jeg vet ikke med dere, men Game of Thrones er en av to serier jeg virkelig ikke klarer meg uten. Jeg har vært blodfan helt siden den første sesongen og jeg gleder meg bare mer og mer for hver sesong som kommer. Og, når noen dør så hylgriner jeg for meg selv. Det er rett og slett nesten som om det var noen som sto meg nære. Jeg synes det er helt sykt at det blir sånn, men man knytter vel kanskje veldig sterke bånd til de forskjellige karakterene? Jeg er forberedt på at Jon Snow dør i denne sesongen, men jeg håper selvfølgelig ikke at han gjør det. Om han gjør det kommer jeg til å knekke sammen og gå inn i en laaaang depresjon. Jeg ser veldig frem til å se hva som skjer med Sansa, Tyrion og Arya fremover så det gleder jeg meg enormt til! Jeg glemte nesten Daenerys, jeg gleder meg til å se hva hun får til med dragene sine denne gangen. De har jo blitt gigantiske!!

Må også si TUSEN TAKK til Bloggklubben som gjorde det mulig å vinne disse!! You guys made my day <3 

#gotbilletter #gameofthrones #førpremiere #kristoferhivju #jerntronen #premiere #kino #colosseum #heldig #glad #foto 

 
Har hatt det litt gøy i dag og gått gjennom den gamle harddisken min. Der var det mange gamle bilder av meg selv, og jeg lo bare mer og mer jo lenger inn i haugen av bilder jeg kom. Det er alltid så gøy å se tilbake på seg selv og se hvordan man har forandret seg til det verre eller bedre. Jeg har nå funnet ut at jeg har blitt feitere og har en litt bedre klesstil enn før. Om jeg ser tilbake på meg selv nå om 5 - 6 år så kommer jeg til å tenke akkurat det samme. En evig sirkel! Fant også noen bilder som pappa hadde tatt av meg sammen med Farfar bare noen dager før han døde. Fra den siste turen vi hadde sammen og det var kjempetrist å se tilbake på. Jeg har vel egentlig aldri innsett at han er død, men det er fortsatt veldig tungt for meg å se på sånne bilder. I år er det 4 år siden han døde og jeg klarer fremdeles ikke å holde tårene tilbake når jeg ser på bilder og filmer av han. 

Uansett, nå skal dere få en lattermild opplevelse! Når jeg ser gjennom disse gamle bildene blir jeg nesten flau, haha.  


Fra ungdomsskola eller noe sånt. Tror det må være 10. klasse. 


Husker jeg var så stolt over meg selv når dette bildet fikk over 1000 notes på tumblr. Da var jeg høy på meg selv da, haha.


Jeg hadde en gigantisk Bring Me The Horizon periode fra 9. klasse og til slutten av videregående. Jeg liker de fremdeles, men jeg har roa meg litt, haha. Jeg hadde jo også skikkelig dilla på Drop Dead klær som vokalisten i BMTH eide. Jeg tror jeg har flere titalls plagg og har brukt en haug med tusenlapper på de klærne. Her holder jeg da en Drop Dead caps som jeg fikk signert av Oliver Sykes når jeg møtte BMTH sammen med >Guro< i London i 2010. Det var stort det! Plekter fikk jeg også! Og, ja, jeg glemte nesten det aller største med hele turen: Guro og jeg kom på scena med de. Det var gøy det, haha!
Fra mine litt "lysere" tider.


Emo-periode deluxe! Også disse photoshop skillzene da. Herregud!!
Aw, da Guro og jeg var i London for å se BMTH. Da måtte vi jo så klart innom Drop Dead butikken!

Herregud, jeg har hatt mine perioder for å si det sånn. Det var så mange gamle og rare bilder jeg ville dele, men jeg valgte til slutt å plukke ut de jeg likte best selv. Da mener jeg fra de periodene. Nå vil jeg helst ikke vise de, haha. Gleder meg til jeg ser tilbake på meg selv om 5 år. Lurer på om jeg fremdeles har min mørke og litt annerledes stil eller om jeg klarer å blande meg litt bedre inn i mengden. Vel vel, jeg har jo alltid likt å være det sorte får, så tror ikke jeg endrer meg med det første! En ting er sikkert: jeg bruker nesten aldri Drop Dead klær mer. Har gått skikkelig lei, haha!

#bilder #foto #gammelt #minner #hår #sminke #piercing #tattoo #lol #gamlebilder #oldie #selfie 
 
Jeg har vært så opptatt de siste dagene så det har blitt lite blogging nå i påsken. Jeg har også vært veldig dårlig til å ta med meg kameraet på mange av festene jeg har vært på, men det får være. Nå har jeg ikke bare festet heller. Jeg har vært på setera sammen med min søte kusine Maren Sofie, jeg har vært på hytta til kjæresten min sammen med hans to søskenbarn og store deler av slekta på morsiden og jeg har for første gang skutt med hagle og på leirduer. Det er jo bare litt av det jeg har gjort, men det har skjedd så utrolig mye så jeg husker ikke alt. 


Kan starte med å fortelle litt om turen til setera sammen med Maren. Vi gikk dit på ski sammen med pappa og onkel og som du kanskje kan se på bildet  under så smørte pappa skiene mine litt feil. Eller, føret var egentlig helt forferdelig så istedet for å legge all skyld på pappa så kan jeg kanskje skylde mest på teit føre. Sånn så skiene mine ut når vi kom opp og du kan tenke deg hvor slitsomt det var å måtte gå med sånne klabber under skiene og måtte skrape vekk de hver 2. meter. Det var noe dritt! 
Jeg tror også klokka mi tullet veldig. Jeg kan ikke tenke meg at jeg hadde så høy puls opp dit. Også 10% over max. Ikke bra, haha. 


Min kusine har en kjempefin genser og jeg ønsker meg en sånn. Jeg har bursdag snart *hint hint*


I hytteboka fant jeg igjen noen tegninger jeg lagde da jeg var sammen med eksen min. Det å se en tegning av oss var litt kleint, men det er fint med minner har jeg hørt. Mine tegnekunnskaper kunne også ha vært bedre i 2011. Egentlig så har de ikke forbedret seg så veldig.. 


Vi satt ute og grillet pølser og marshmallows på en liten grill. Været var kjempefint og vi koste oss veldig. Pølsene ble brent, men vi døde ikke. 


 Nesten sminkeløs med sol i trynet. Glemte solbriller. Flinke meg. 


Kakao med marshmallows i. Jeg var far og Maren var mor. Jeg tror aldri jeg har spist/drukket så mye usunt på en dag før som jeg gjorde da jeg var der med Maren. Herregud, dagen etter kjentes det ut som at jeg hadde vært skikkelig på fylla, men jeg hadde egentlig bare spist masse godteri. Jeg hadde jo ikke rørt alkohol en gang!


En dag følte jeg plutselig for å ta litt bilder av mine kjære små "barn". Pusur hadde vært borte lenge (han er ikke kastrert så da kan dere tenke dere hva han har drevet med) og han kom hjem med et skadet øye. Det er så typisk han på våren. Han er borte kjempelenge og når han kommer hjem er han full av kloremerker og små sår. Jaja, det er sikkert bare sånn det er å være hannkatt i dette nabolaget.
Også fikk jeg tatt noen bilder av Nemi også! Hun pleier å få løpe litt rundt omkring i huset når hun er våken og favorittplassene hennes er i sofaen der Pusur ligger og på kjøkkenbenken. Hun fant en rull med papir, stappet det i munnen og begynte å hamstre. Når kinnene hennes var stappfulle med papir ville hun inn i huset sitt igjen så hun fikk brukt det som "isolasjon". Hun er så søt!
Flere bilder av min late katt.


Og her har dere min bror Vetle. Jeg tror han satt der nesten hele påsken og spilte med vennene sine. Han har ikke vært så veldig fysisk aktiv for å si det sånn. 


På lørdag var Ola og jeg hos Stian og Espen (hans to søskenbarn) og skøt på leirduer. Først måtte vi ha i oss litt mat så da ble det butikkpizza med ekstra ost, løk og pepperoni.Også skulle vi skyte! Jeg ble så fascinert av geværene deres og jeg fikk plutselig lyst til å kjøpe mitt eget bare så jeg har ett i tilfelle vi skal skyte på leirduer senere. Det var kjempegøy og når jeg traff ble jeg selvfølgelig høy på meg selv. Jeg skøt bare 7 skudd og traff på det ene. Guttene skøt vel rundt 30 - 40 hver seg. Jeg har ikke tellingen på hvor mange de traff, men Ola traff i hvert fall 5 på rad en gang. 
Fant et snikbilde som Ola må ha tatt når jeg skøt. Herregud for en skytestilling, haha.


Hvis du studerer ekstra nøye til høyre i bildet så kan du se en liten oransje prikk. Jeg tror Stian traff på den der faktisk!

Nå vet dere i hvert fall at jeg lever. Også kom plutselig pappa bort til meg nå og ville at jeg skulle skrive ned noen av hans fantastiske, tørre vitser. 

Hva sa O'en til Q'en? Smekken din er åpen.
Hva sa 0 til 8? Fint belte. 

Disse har han gått rundt og sagt hver eneste bidige dag og opptil flere ganger om dagen, haha. Pappa er egentlig veldig kul!

Også kommer pappas gullkorn helt til slutt:
Vil du høre en tørr vits? ...Ørken!

#påske #bilder #foto #skyting #leirduer #ferie #hamster #katt #tur #hyttetur #grilling #sol #kos #dyr  
Fant en nettbutikk som heter Empty Casket. Synes den hadde en del kule smykker og jeg måtte bare vise dere. De er så utrolig fine alle sammen og jeg skulle ønske jeg var rik og ikke trengte å spare penger.  Link til butikken >HER<Må også forklare hvorfor det ikke ble noen blogging i går. Grunnen til dette var at jeg og mitt kjære søskenbarn Maren Sofie tok oss en tur til seters for å spise oss feite på godteri. Har noen bilder som jeg kommer til å poste i morgen om jeg får tid. Kommer også til å fortelle litt om turen. Det var kjempekoselig og vi har allerede planlagt neste tur. Da muligens med litt mindre godteri for vi hadde veldig vondt i magen når vi våknet i dag for å si det sånn.

Også har jeg kjeda meg igjen i dag så jeg bestemte meg for å lage en ny bakgrunn på mac'en min. Da satt jeg selvfølgelig sammen litt bilder av Kit Harington. Hvem ellers? Forresten, det hadde stått i en avis i dag (håper det er en aprilsnarr!!) at Kit Harington ikke ønsker å være med i Game of Thrones mer og at han tar en pause i karrieren etter at han har spilt inn en film i løpet av året. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg begynte å gråte. Jeg håper så inderlig at det ikke er sant. Om det sant så er jeg forberedt på at Jon Snow sin død kommer i neste sesong.. Hvis han dør vil jeg ikke se på mer for han er min all time favourite. Eller, så lenge Tyrion lever så skal jeg se på, men om han dør.. DA gidder jeg ikke mer ass!#smykker #mote #fint #kitharington #got #gameofthrones #foto  #kjendis  


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits