Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg tror kanksje jeg må skylde på mange planer og jobb for at jeg ikke har fått blogget på alt for lenge. I tillegg til mange planer, så glemte jeg selvfølgelig å ta med meg kameraet mitt også, så da ble det jo ingen bilder, og jeg gadd ikke å blogge om det heller. 

Jeg kan kanskje fortelle litt om påsken, selv om jeg ikke har bilder å dele? Jeg har vært mye hos Mormor etter at hun kræsjet med bilen, og ettersom hun bor veldig nærme jobben min så passet det fint i påsken. Jeg har jobbet veldig mye i påsken, og når jeg først har hatt fri så har jeg vært veldig opptatt med andre ting. Anne ble hele 22 år på tirsdag, så da ble det selvfølgelig feiring på henne.

På onsdag var jeg med mamma og pappa til Sverige for å kjøpe inn flere ting til viking kostymet mitt som jeg skal lage til middelalderfestivaler og viking markeder i sommer. Det skal se sånn ca slik ut;


Mamma og pappa er verdens beste foreldre og er veldig hjelpsomme. Ettersom jeg ikke har symaskin på leiligheten så skal mamma sy ferdig "vesten" til jeg kommer til Trysil igjen. Etterpå skal jeg gå over alle sømmer og sy det litt grovt sånn så det ser håndsydd ut. Pappa satt hele kvelden i går og satt sammen ringer som skal bli disse brynje delene. Jeg har tatt med meg en haug med ringer tilbake til leiligheten og håper at jeg får tid til å sette sammen litt også. Jeg må få det ferdig til i mai, så det begynner å haste litt. I tillegg skulle jeg hatt stoff til buksene og genseren som hun har under vesten. 

Jeg har også vært på fest med >Guro< og fikk også møte Ida Karoline igjen, noe som var kjempekoselig! 

Nå er jeg tilbake i leiligheten sammen med Ola, og jeg ligger rett ut med høy feber, snørr som renner og en skikkelig vond og sviende tørrhoste. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor, men jeg blir ALLTID syk etter at jeg har jobbet en periode i butikken igjen. Etter jeg var ferdig der i sommer ble jeg syk, etter at jeg ble ferdig der i jula ble jeg syk, og nå etter påske har jeg blitt syk. Denne gangen verre enn noen gang. 

Jeg har også fått triste nyheter innenfor familien, men jeg tror og håper at alt skal gå bra til slutt. Triste nyheter er aldri noe bra, og jeg blir like trist og redd hver gang. 

Jeg har også snakket litt med pappa angående en tur til Færøyene i sommer. I går var jeg hos Farmor sammen med pappa og to av søskenbarna mine, som jeg ser alt for sjeldent, og dette kom på snakk. Min søte kusine, og reisefølge, så ut til å like ideen min, og jeg håper jo egentlig at hun har lyst til å være med på turen også! Eller, hva om både familien min og hennes drar sammen?! Eller, tenk om jeg får med alle som jeg har lyst til å reise med på én gang?! Det hadde vært fantastisk! Det blir nok mest sannsynlig en fototur for min del, og en tur hvor jeg kan utforske litt. Det ligger jo igjen en del der fra vikingtiden, og ettersom kusina mi har vært på Shetland, som ikke ligger så langt unna Færøyene, så kunne hun fortelle at Shetland kanskje var noe av det samme. Derfor fikk jeg den brilliante ideen om at vi kunne få med oss begge øyene, og kanskje enda flere småøyer i området! Det hadde vært fantastisk!Bare se så utrolig fint det er der. Bare ved å se på bildene så vurderer jeg nesten å flytte dit! Bildene er funnet på pinterest.

Nå sitter jeg med papir i nesa fordi nesespray ikke funker, jeg er neddopet på paracet for øyeblikket og jeg har ingen stemme. Så nå skal jeg bare slappe av med Paranormal Lockdown, Ghost Adventures og den nyeste episoden av Vikings. Etterpå tror jeg nesten at jeg skal begynne helt på nytt på Vikings og se opp igjen alle sesongene. Er alt for lenge siden jeg har gjort det!

Må beklage for utrolig mye tekst og lite med bilder, men når jeg er så dårlig på å få med meg kameraet mitt så blir det dessverre litt sånn. Håper at jeg får blogget litt mer fremover, men sånn som formen er nå så frister det lite å blogge med det første, haha.

#færøyene #påske #jobb #viking #kostyme #serier #syk 
 
I går var >Guro< og jeg på festpremieren av "Eddie The Eagle". På denne premieren skulle vi også få æren av å møte Hugh Jackman og Taron Egerton. Hugh er nok mest kjent som Wolverine i X MEN filmene, mens Taron er mest kjent for hovedrollen i The Kingsmen. Det var virkelig en ære å møte dem begge, og selv om vi hadde max uflaks når det kom til Hugh sin autograf, så er vi fortsatt veldig fornøyde med Taron sin, og det at vi faktisk har møtt de!

Bare for å forklare dette uhellet med Hugh sin autograf; han drev og signerte tingene til de som sto foran meg, og han skulle til å signere Guro og mine ting, men så kom manageren hans, eller hva det var, og sa; "Nei, nå er du nødt til å gå til presseveggen og skrive autografen din på den. Etterpå skal du ha intervjuer med pressen bla bla bla". Med andre ord, han ble REVET VEKK FRA OSS og Guro og jeg endte dermed med 0 selfies og ingen autograf med han. Vi var skikkelig nære, men vi er veldig glade for at Taron tok seg tid til å signere! <3

Alt i alt, så var dagen utrolig bra, og jeg håper at jeg får sjansen til å møte på Hugh senere. Når det kommer til filmen så var den utrolig bra! Den hadde absolutt alt! Den var morsom, rørende, trist, fin og lærerik. Jeg trodde aldri at jeg skulle like filmen så godt ettersom det er basert på historien til en engelsk skihopper som jeg aldri hadde hørt om før. Så feil kan man nemlig ta, og jeg gleder meg allerede til den kommer ut på DVD og jeg kan vise den til pappa! Jeg tror han kommer til å synes den er bra!

Disse bildene er tatt av Guro;

Guro fanget det vakre øyeblikket hvor Taron blunket til meg og ga tilbake det signerte kortet til meg <3 

Her intervjues de av pressen, som vi beleilig sto ved siden av og pga det kunne vi sikle enda litt lenger på de og ta en haug med bilder av de;


SURPRISE!
FINE <3

Også har jeg hele 2 (!) bilder å bidra med i denne samlingen her. Det var så utrolig trangt, så jeg slet med å dra opp det store beistet av et kamera jeg hadde. Ettersom jeg sto et lite hakk lenger frem mot gjerdet enn Guro, så sto jeg for fisking etter autografer. Jeg må si at jeg virkelig burde få sparken ettersom Hugh glapp gjennom fingrene på meg... 
Her står de inne på Colosseum og snakker om hvor fint de synes Norge er. Jeg vil møte de begge igjen. Jeg SKAL møte de begge igjen. Bare vent og se!

#foto #fotografi #premiere #kjendis #tv #film #eddietheeagle #oslo #colosseum #taronegerton #hughjackman #rødløper

 
Her kommer en bildedryss fra dagen i går. Må si at Johannes oppfylte mitt store ønske i går! Når Johannes gikk inn til gull hadde jeg allerede stått og sagt hele dagen at han eller Tarjei kom til å ta gull. Det var ingen som egentlig trodde helt på det, men, HA!, jeg hadde rett!
Tiril var dessverre uheldig i går, men når hun kom inn til mål lå hun allerede så langt bak, så hun tok det veldig fint og rolig og vinket til publikum når hun passerte den siste runden.


Emil Hegle Svendsen som varmer opp. Kjente jeg ble litt rørt når jeg fikk høre at han faktisk stoppet under selve løpet for å heie frem Johannes. Det var derfor han kom så utrolig langt bak på resultatlista. 


Kongen selv!


Tarjei <333


Johannes <333


Like før start og Emil. Tarjei og Ole Einar står klare. 


Fikk med et bilde av Fourcade også!


TADAAAAA!!! <3333 Jeg hadde så lyst til å gi han en gigantisk klem, men jeg er redd vaktene hadde tatt meg med til arrest før jeg kom så langt... 

I morgen blir det en utrolig spennende og travel dag. Har nevnt hva som skal skje før, men til de som ikke har fått det med seg, eller har glemt det, så blir det en overraskelse! Jeg gleder meg så sykt!

#vm #oslo #sport #ski #skiskyting #johannesbø #tarjeibø #foto #fotografi #oleeinarbjørndalen #emilheglesvendsen #tirileckhoff #holmenkollen #vm2016

 
Overskriften sier vel det meste? Om man har fri en hel helg og har absolutt 0 bekymringer, da er lørdagen absolutt den beste dagen! Egentlig vil jeg si at lørdagen er den beste dagen uansett, selv om man jobber eller ikke. Nå sitter Ola, søsteren hans Ida og jeg som støpt i sofaen og ser på skiskyting. Vi varmer opp til i morgen, for da skal vi selv på stadion og forhåpentligvis se Norge ta enda flere gull! Jeg har oppdaget at det å se på skiskyting nesten er som en treningsøkt for meg. Pulsen min stiger så sykt, og jeg blir skikkelig nervøs og stressa fordi jeg synes det er så spennende. I morgen er mitt største ønske å se brødrene Bø, for de er så søte! Det blir nok ikke noe problem, ettersom de faktisk skal gå i morgen. Jeg tar uansett med meg speilrefleksen i håp om at jeg får noen knallbra bilder av gutta i aksjon! Også, ja, jeg håper å få sett den fine kongen vår også!

Utenom TV titting går dagen på spilling av Skyrim, drikking av te og spising av billig godteri. Det er uhyre sjeldent jeg spiser smågodt, ettersom jeg egentlig ikke synes det er så godt. Men, det er noen fååå biter jeg faktisk liker å spise, så hele denne posen er en blanding av 4 biter eller noe sånt, hahaha. 
Beste med at påsken snart er her? Påskeeggene! #lørdag #skiskyting #vm #bilder #foto #ski #tv #godteri #påskeegg

 
Her om dagen fant jeg igjen rosa og blå hair chalk som jeg kjøpte for noen år siden. Da jeg kjøpte de så hadde jeg svart hår, og fargene syntes nesten ikke i det hele tatt. Nå som jeg har mye lysere hår så synes det jo veldig bra, så i går løp jeg rundt med rare farger i håret. I dag er alt borte, så kanskje jeg skal legge inn litt mer? Det eneste minuset er at klærne og halsen blir helt blå og rosa fordi det sverter så veldig. Det er sykt irriterende, men det er jo gøy å bruke det en gang i blant da!Håret mitt har begynt å se grønt ut også. Jeg aner ikke hvorfor, men kan være fordi jeg har grått skum i det etter at jeg har vasket det. 

#hår #skjønnhet #sminke #farger #blå #rosa #hårkritt #hairchalk #mote 
Jeg må virkelig beklage for lite blogging de siste dagene, men jeg og mac'en min er ikke så gode venner. Den har nesten aldri lyst til å lese SD kortet mitt lenger, så jeg trenger sårt en SD leser. Jeg synes egentlig ikke det er så veldig gøy å blogge om jeg ikke får blogget med egne bilder, så derfor har det blitt litt dårlig de siste dagene. 

Etter å ha strevet i over 30 minutter med å få lest SD kortet, så kom det endelig inn på mac'en. Her om dagen slet jeg i over 2 timer, men fikk aldri lest det inn, så det neste jeg skal kjøpe meg er en ekstern SD leser som virker.

Uansett, da har vi avklart det. Jeg er også redd for at det kanskje ikke blir så mye blogging fremover uansett. I dag fikk jeg nemlig høre at Mormor har vært i en bilulykke, og kræsjen var visst veldig kraftig. Hun har slått hodet sitt veldig stygt og ligger nå på sykehuset, og kommer sikkert til å ligge der en liten stund. Jeg hørte at mamma snakket om sykebiler og at det var glatt osv, så først trodde jeg at noen hadde klart å brekke beinet sitt. Når jeg omsider fikk høre at Mormor hadde vært innblandet i en ulykke skjønte jeg ikke helt hva som hadde skjedd. Mamma hadde litt problemer med å forklare seg ordentlig, så jeg forsto ikke helt hendelsesforløpet før nå når jeg fikk snakket med pappa om det.

I morgen skal pappa kjøre meg til Elverum fordi jeg skal ta bussen tilbake til Strømmen sammen med søsteren til Ola. Hvis Mormor fremdeles ligger på sykehuset i morgen så skal vi ta oss en tur innom der med litt blomster og ønske god bedring. Om hun ikke ligger der, og jeg ikke får mulighet til å snakke med henne før jeg reiser, så skriver jeg heller et lite god bedring innlegg her. Jeg tror hun leser bloggen min, så da ser hun det i hvert fall her. Jeg har vært litt rundt i huset og tatt noen bilder av blomstene vi har stående rundt her, sånn så jeg kunne gi henne litt blomster her i tilfelle jeg ikke får gitt de på sykehuset. 

#ulykke #mormor #godbedring #sykehus #bilulykke #foto #blomster #fotografi 


 
I dag har Ola og jeg vært på bowlingen på hotellet i Trysil sammen med Sofi og Magnus. Det er alt for sjeldent at vi møtes, selv om det egentlig ikke burde være så vanskelig å møtes oftere. Jeg har aldri vært så veldig flink i bowling, så det at jeg endte på sisteplass kom ikke som noe sjokk for min del. Når jeg er den eneste som kaster med venstrearmen pleier jeg å skylde på det som et handikapp. Det er visst ikke så normalt å være venstrehendt, så da liker jeg å skylde på det til tider, haha. Det gjør at jeg føler meg litt bedre ihvertfall! Etter bowlingen dro vi ned på Bobbos og spiste pizza mens vi snakket om alt mulig rart. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi treffes!

Nå skal jeg se den nyeste episoden av Vikings, Ghost Adventures og Paranormal Lockdown. Med andre ord, jeg skal ta det heeelt med ro! Og, senere i kveld skal mamma og jeg se den nyeste James Bond filmen. Den har jeg enda ikke sett, så jeg gleder meg veldig til det!

#bowling #venner #kos #søndag 

 
Ja, jeg tuller ikke! Han ser ut som en overlegen, litt grumpy gentleman! Tenk at han snart er 12 år gammel og enda tar seg så godt ut? Ikke er han så negativ til å gå med sløyfe lenger heller, noe jeg er veldig glad for!Irriterer meg at jeg måtte bruke høy ISO pga dårlig lys på disse bildene. De hadde blitt så mye finere om de ikke var så veldig kornete. Har prøvd å fjerne kornene, men da blir pelsen hans så rar. Så, da får jeg bare leve med kornete bilder i dag! Han er fin uansett <3

#pus #katt #dyr #husdyr #foto #fotografi #bilder #søt 


 
I går ble broren min 17 år, og i dag skal vi feire den store begivenheten! Han har allerede fått gaver av mamma og pappa, pusur og Ola og meg. Klokken 2 begynner vi feiringen med hjemmelaget stomp, som er en Trysil spesialitet som jeg liker å kalle det. Sammen med stompen skal vi ha hjemmelaget kakao og til slutt blir det både kaffe og kaker. Jeg gleder meg alltid til bursdager, for det er så koselig når familie samles og har en koselig stund sammen!

Etterpå skal vi på bursdag til bestefaren til Ola, så i dag blir jeg nok stappfull av kake og annet godt! Det er lørdag tross alt, så i dag skal jeg virkelig leve det gode liv!

Har fått tatt noen bilder av forberedelsene i dag. Kommer nok ett innlegg senere av litt gavebord og kaker. Jeg elsker å ta bilder av kaker!
De fine borddekorasjonene til mamma. Hun er så flink!
Her er den berømte stompen! Her i huset er det pappa som står for bakingen av den. Det er Farmor som har vært den store stompbakeren i familien, men pappa hadde lyst til å lære seg å lage den selv. Derfor fikk han noe som kalles "bakst takke" som han lager den på til jul av mamma. Den har blitt flittig brukt, og noen ganger lages det stomp hver helg! Han er flink han!
Her er gavene til Vetle fra Pusur, Ola og meg. Den største pakka var et helvete å pakke inn. Men, det gikk jo greit. 

#bursdag #17 #familie #gaver #pakker #kort #kaker 

 
I går satt jeg på skolen og jobbet med en oppgave sammen med Sindre. Plutselig fikk jeg en melding fra mamma og det jeg har sett på TV og som jeg aldri trodde skulle skje, hadde faktisk skjedd. Jeg fikk høre at Gullsmeden i Trysil hadde blitt ranet. Først trodde jeg at mamma mente tyveri og at hun hadde skrevet ran med et uhell. Tanten til Ola, som er som en reserve-svigers for meg og som alltid er så god og snill er eieren av butikken. Jeg syntes det var synd at hun skulle oppleve et tyveri, men da mamma fortalte meg at jeg måtte lese nettavisen innså jeg at det faktisk var snakk om ett ran.

Ola hadde snakket med søskenbarnet sitt angående det hele og han hadde fortalt veldig mye om hvordan ranerne hadde gått frem. Tanten til Ola hadde vært på bakrommet alene, og hadde nettopp åpnet butikken for dagen. Plutselig rekker hun såvidt å se to maskerte menn storme inn på bakrommet og slå henne ned. Hun besvimte og ble liggende, og de hadde bundet henne med teip og slått henne gjentatte ganger. Teipen de hadde teipet over nesen og munnen hennes var så stram at hun nesten ikke kunne puste. De hadde tatt med seg alt av penger og smykker, og det var nesten ikke igjen noen ting i butikken etter at de hadde reist derifra.

Hun ble fraktet på legevakten og deretter ble hun fraktet på sykehus. Hun hadde knekt en finger og ansiktet hennes var helt oppsvumlet etter at de hadde slått henne. Hun hadde selv sagt at hun var glad for at det kun gikk utover henne og at det ikke hadde kommet noen eldre damer innom butikken mens dette pågikk. Jeg skulle veldig gjerne ønske at det faktisk bare var et tyveri som skjedde på natten sånn så hun slapp dette.

Jeg håper virkelig at hun slipper å slite mye mentalt nå i ettertid. Selvfølgelig blir man preget av en sånn opplevelse og jeg kan forstå veldig godt at det å jobbe i ettertid er veldig skremmende. Trysil er et veldig lite sted, og man skulle aldri trodd at noe sånt skulle skje der. Og, på en så brutal og skremmende måte, med noen man kjenner veldig godt og er glad i. 

Politiet vet at ranerne dro over til svenskegrensen hvor de etter en liten stund kjørte av veien. Da var det ingen som visste at disse hadde vært involvert i ett ran, så de hjalp de opp på veien igjen og de kjørte videre. Mennene skal være av øst-europeisk opprinnelse og kjører en champagne/beigefarget Kia. 


Politiet tar veldig gjerne imot tips, og dette er en sak som blir tatt svært seriøst av både norsk og svensk politi. Alle tips hjelper, og jeg håper virkelig at disse mennene ikke kommer seg unna. Disse mennene hadde lagt ifra seg en søppelsekk med klærne de brukte under ranet når de kjørte av veien og politiet håper at dette også kan hjelpe de med å ta de skyldige.

De har gjort at et av mine største mareritt har skjedd. Kanskje ikke med meg, men med noen jeg er glad i og som jeg virkelig ikke unner denne opplevelsen. Jeg forstår ikke hvordan mennesker kan gjøre noe sånt mot andre. 

På lørdag skal vi ta med en blomst til henne, for det fortjener hun!

Her kan dere lese litt om saken;
>HER<, >HER< og >HER<


#ran #trysil #butikk #gullsmed #sverige #tips #politi #hjelp 
De siste dagene har jeg slitt veldig mye med motivasjonen når det kommer til blogging. Jeg tror veldig mye av den dårlige motivasjonen skyldes at jeg rett og slett ikke gjør annet enn å være på skola og når jeg kommer hjem hiver jeg i meg litt mat og benker meg foran PCen og spiller Skyrim resten av dagen.  

I morgen reiser Ola og jeg til Trysil igjen fordi broren min og bestefaren hans har bursdag! Tenk at broren min er 17 i år. Tiden går så alt for fort, og jeg synes ikke det er lenge siden han var 7. 

Ettersom vi i klassen har funnet ut at vi etter i morgen (om vi leverer eksamen i morgen istedet for på mandag) så har vi fri helt frem til etter påsken! På grunn av dette har jeg store planer om å være i Trysil helt frem til neste torsdag og ta bussen tilbake da. Grunnen til at jeg reiser tilbake til byen er fordi jeg skal på konsert med Kvelertak neste fredag, neste søndag skal jeg være med Ola, søsteren hans og svigers på skiskytter VM! Det kommer nok til å bli veldig spennede! Og på tirsdag har jeg besøk av >Guro< og da skal vi på filmpremiere av "Eddie the Eagle" sammen med selveste Hugh Jackman! Om jeg får en selfie med selveste Wolverine den dagen, da blir jeg lykkelig <3


Her tilbringer jeg veldig mye av ettermiddagen og kvelden. Jeg burde seriøst komme meg mer ut snart.. 

#motivasjon #blogg #bilder #sminke #hår #skyrim #pc

 
Hvis det er noe jeg virkelig liker når det kommer til hjem og interiør så er det at man tar inn ting fra naturen. Jeg elsker hus som har store trestammer på innsiden og som har naturlige, trehvite vegger blandet med grønne planter. Det er mange forskjellige stiler som jeg liker, og den moderne og minimalistiske med mye svart, hvitt og grått er også noe jeg liker veldig godt. Også i denne stilen synes jeg det er kjempefint om man har satt inn noe med en trehvit farge og en haug med planter. Hus som har murvegger er også kjempefine, men der må det også være en haug med planter. Det jeg egentlig prøver å si er at jeg elsker grønne planter, og om det hadde vært helt opp til meg og jeg eide leiligheten jeg bor i nå, så hadde jeg dekorert den med en haug av grønne planter. Tenk at noe så enkelt og rent kan gjøre interiøret så fint?#interiør #planter #hus #hjem #blomster #bilder #inspo #inspirasjon 
Jeg har lenge hatt lyst på en sånn "magisk" kopp. Dere vet, en sånn som endrer utseende når den blir varm og avslører et fint bilde. I går fant jeg en kopp som var nettopp en sånn kopp og som passet meg fantastisk bra! I dag har jeg drukket te av den og hadde det gøy med å se på hvordan motivet endrer seg. Det er veldig fascinerende og morsomt!

For å vise på en fin og ordentlig måte hvordan koppen min fungerer så har jeg laget en gif av at den forandrer seg! På den andre siden kommer motivet som er vist på pappesken.

Image and video hosting by TinyPic

Den er superkul!!

#kopp #interiør #kjøkken #magisk #hp #harrypotter #magisk #mat


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits