Jeg skal egentlig rydde og ommøblere rommet i dag, men like etter at jeg begynte fant jeg igjen noen av steinene mine. Jeg har samlet på steiner siden jeg var liten og jeg har et kjempestort pennal fylt til randen med steiner. Det er også blytungt selvfølgelig. Jeg fant igjen noen av favorittene mine og de jeg liker best kjøpte jeg i Skottland for ca 2 år siden når Ola og jeg tok turen dit. Den blå steinen som er den jeg liker aller best husker jeg ikke hvor jeg fikk ifra. Jeg har hatt den så lenge jeg kan huske, så det må være en stein jeg fikk av mamma og pappa da jeg så vidt hadde begynt samlingen min. 


Digger den sølvsteinen også forresten. Vet egentlig ikke om det faktisk er stein eller om det bare er en haug med blanke biter som er limt på. Kul er den uansett! Også en av de eldste steinene jeg har. 


 #steiner #stein #foto #bilder #fotografi #pynt #farger #pent #alternativt 
Påskeferien min staret egentlig på fredag når jeg var ferdig på skolen. I går kom jeg hjem til Trysil og jeg startet den med quizpub på det lokale samfunnshuset. Det var veldig koselig og etter hvert dro vi til sentrum og en tur på Bøes som er standard hver lørdag. I hvert fall nesten hver lørdag. Det var helt forferdelig å kjøre bil i går fordi snøen lavet ned og plogen var treig til å ploge den bort som vanlig. Men, vi komme oss alle helskinnet dit og hjem igjen, så må nesten skryte litt av kjøreferdighetene våre. 

Jeg kom meg ikke i seng før rundt halv 6 (ny tid) og i dag kom jeg meg ikke opp av senga før den var nærmere 1. Jeg har vært så utrolig sliten i dag og planen om å rydde, ommøblere, støvsuge, vaske og rett og slett fikse på rommet mitt har blitt forskyvet til i morgen. Nå sitter jeg og Bruttern på mitt rotete rom foran tv'en og spiller Nintendo Wii. Han er forresten verdens kuleste bror fordi han nettopp sa følgende: "Vet du hva? Nå som jeg har Wii U så kan du ta med den gamle Wii'en til hybelen deres. Jeg trenger ikke begge her!" Gjett hvem som ble happy! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kjeder meg på hybelen fremover.

Nå har vi nettopp spist is, drukket litt kaffe og satt på spill nr 2 som Mario Party 9. Vi startet med Super Mario Galaxy, men trangen til å spille Mario Party ble for stor. Regner med at vi blir sittende foran tv'en resten av kvelden og utover natta. Ønsker meg selv lykke til med rydding og fiksing av rom i morgen. This is gonna be hard. Allerede fucket opp døgnrytmen jeg liksom skulle holde. Yeah right, dream on, Linnea.
Bruttern har selvsagt satt på seg et passende Nintendo outfit som han så pent kaller det. Zelda t-skjorta han fikk av meg og Ola i julegave. Tror den er flittig brukt for å si det sånn. Personlig sitter jeg i min kigurumi i form av en katt (for de som ikke vet hva dette er så er det en japansk one-piece hvor de ser ut som dyr) og med "lille my sveis" som Ola så fint kaller det. Og, null sminke selvfølgelig. 
Noen av spillene vi har planlagt å spille. Tror vi må sette av noen dager til det for å si det sånn.#nintendo #wii #nintendowii #sundayfunday #foto #bilder #zelda #mario #spill #slack

 
For 4 - 5 dager siden fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått det nye Nightwish albumet i posten. Det triste er at det hadde blitt sendt til Trysil og jeg fikk ikke sett eller tatt på det før i går. Mamma kom nedover til Fjellhamar for å hente meg (har verdens kuleste mamma btw) og da hadde hun med det nye Nightwish albumet! Det er så pent!! Jeg har kjøpt earbook versjonen av det og der er det med originalt album, intrumental og orchestral. Jeg har jo allerede hørt på det nye albumet nesten konstant i over en uke allerede, men nå som jeg har det i hendene mine føles det ekstra spesielt å høre på det. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Nigthwish har vært mitt største favorittband siden jeg først kom inn i metal verdenen. Det var mitt søte søskenbarn Maren Sofie som fikk meg hekta da jeg var 12 - 13. Nå er jeg snart 21 og har da hørt på Nightwish i 8 - 9 år. Tiden har gått så utrolig fort. Jeg var redd for at jeg skulle bli skuffet av dette albumet, men jeg endte opp med å elske det. Floor Jansen som nå har blitt bandets 2. nye vokalist etter at den originale (Tarja Turunen) ble sparket i 2004 imponerte veldig. Deres forrige studioalbum ble jeg litt skuffet over, men jeg har aldri klart å sette fingeren på hvorfor jeg ikke likte det så godt. Selv om lyden deres har endret seg siden Tarja ble sparket i 2004 så liker jeg de fremdeles veldig godt. I sommer skal jeg se de live i Trondheim igjen for 2. gang og vi skal mest sannsynlig bo på samme hotell som Nightwish. Har fått litt inside information som vi håper er riktig. Hele reisefølget håper selvfølgelig på at vi får møtt de og om jeg gjør det så skal jeg takke og gi klem til hver enkelt av de for at de har gjort oppveksten min super og for at de har gitt meg så god og fin musikk i ørene de siste (snart) 10 årene. Jeg synes det er rart å tenke over at man kan ha så mye følelser for et band og deres musikk, men Nightwish er virkelig spesielt for meg. Jeg har alt de har gitt ut så langt og jeg skal fremdeles få med meg alt de kommer med senere også. Jeg elsker de!


<333


Følte for å pynte opp bildene med litt lyslenker. 

Earbook'en har så utrolig fine bilder og de ser ut til å ha blitt laget i 3D. Noe av det er i hvert fall det og i og med at jeg går 3D og Animasjon på skolen så fikk jeg plutselig lyst til å lage en liten video til sangen "My Walden". Det er helt klart en av favorittsangene på det nye albumet og jeg tror det blir en stor hit live. Har ikke tatt så mange bilder av det som er inne i earbooken. Bildene inni er så utrolig fine, så jeg sparer alle de andre til de som enda ikke har bestilt eller fått sin earbook. 

Jeg vet ikke om jeg skal anmelde så mye her, for jeg er så dårlig på sånt, men jeg kan jo si litt om albumet. 
Det er jo helt klart Nightwish, det hører man fort. Det er helt klart Tuomas Holopainen som har laget alt av tekster og komponert alt av musikk. Den mannen, den mannen. Han slutter virkelig aldri å imponere. Etter å ha hørt gjennom albumet en del ganger så synes jeg sangene er forskjellige, men det er også noen som ligner litt på noen av de eldre sangene. Nr 4, "Yours Is An Empty Hope" høres veldig ut som introen til "Dark Chest Of Wonders" fra Once albumet noen ganger. Utenom det så er det trøkk hele tiden og det veksler mellom metal, folk, intrumental og kraftig orchestral musikk. En veldig mektig kake, om jeg kan sammenligne med det. Altså, veldig bra med andre ord. Det er ikke sikkert alle er enige med meg for vi har alle forskjellige smaker, men jeg likte det veldig godt. I tillegg så har Tuomas nok en gang dratt til med en sang som varer i over 10 minutter. Denne gangen varer den siste sangen på albumet "The Greatest Show On Earth" i hele 23 (!!) minutter om jeg ikke husker feil. Det er lenge, men sangen har så mange forskjellige rytmer og lyder, så man merker knapt at det er en og samme sang. Jeg elsker det! Igjen, Floor har gjort en utrolig bra jobb som ny vokalist og Nightwish kunne ikke erstattet de forrige med noen bedre. Jeg er storfornøyd!

9,5/10. 

Har du albumet? Hva syntes du? 

#musikk #nightwish #nw #album #anmeldelse #metal #folk #foto #bilder #band #artist #lyd #lyslenke 

 
Jeg har så smått begynt å pakke til turen hjem i morgen og jeg begynte å se litt etter smykker jeg kanskje skulle ta med meg. Plutselig lå alt strødd utover bordet og jeg klarte ikke å dy meg. Det blir fort bilder av sånt, haha. 


Disse smykkene er så fine! Fikk smykket til høyre av >Cecilie< i julegave og det tok ikke lang tid før jeg kjøpte meg enda et, haha. 
Sånne er så fine, men selv om jeg har 4 - 5 sånne så bruker jeg de så og si aldri. Jeg kler ikke midtskill har jeg funnet ut og jeg synes bare det ser rart ut om man bruker sånne uten midtskill. Jaja, det kan jo hende det finnes en måte å sette opp håret litt fancy og på ett eller annet vis få det til å se kult ut med en sånn headchain. Kanskje det skal bli mitt store formål i påsken. Finne ut hvordan jeg skal kle sånne uten å se helt teit ut. Jeg er et sølvmenneske. Altså, jeg kler sølv bedre enn gull og det synes i samlingen min. Dette er jo langt ifra alle smykkene jeg har. Når jeg flyttet tok jeg med meg de smykkene jeg brukte mest og likte best også la jeg igjen resten i Trysil. Jeg har vært utrolig dårlig på å bruke smykker etter at jeg flyttet, så det burde jeg bli flinkere på. I hvert fall nå som jeg har så mye, haha. Har jo en gigantisk samling med øredobber også, men det gadd jeg virkelig ikke å finne frem. 

#smykker #bling #gull #sølv #mote #foto #fotografi #bilder #kors 

 
Kom på at jeg aldri fikk nevnt min nye tumblr. Jeg har sett så utrolig mye på Vikings i det siste og på grunn av dette har jeg fått viking dilla. Eller, egentlig så er det dilla på pagan greier. Alt med vikinger, wicca, natur, dyr, slott og søte "cottage" hus. Det er veldig mye rart, men om du er nyskjerrig så er det bare å klikke seg inn på den. Jeg har kanskje hatt den i litt over en uke, kanskje to så det er ikke så utrolig mye på den enda. Jeg har til og med kjøpt meg en bok hvor jeg skal skrive og tegne illustrasjoner som omhandler pagan greier. Jeg har blitt skikkelig geek, haha. 

Anyway, HER er linken.
Er misfornøyd med tumblr URL'en, men det jeg ville ha var allerede tatt, selvfølgelig... 
#tumblr #viking #hobby #blogg #pagan #wicca #natur #bilder #dyr 
 
Jeg vet ikke hvorfor, men om jeg ikke har stort å gjøre sent på kvelden så ender jeg opp med å lage collager. Jeg laget jo nettopp collagen med mine favoritt mannfolk. Plutselig tok jeg meg selv i å sette sammen en collage med kvinnfolk. Det er så inspirerende å se på andre jenter. Det er litt gøy å se på andre også tenker man; "wow, det der må jeg prøve å gjøre med håret mitt!", "Oi, kanskje jeg skal prøve å ha sminken min sånn?" eller "Tenk om jeg begynner å trene litt mer, kanskje jeg ser litt mer ut som henne da?". Så, nå har jeg satt sammen en liten collage av kvinnfolk også og det er langt ifra alle jeg har med her. Hadde ikke tid og ork til å sette sammen så mange, haha. 
Føler det er mange forskjellige stiler på disse folka, haha. 

#inspo #jenter #mote #klær #sminke #hår #livsstil #trening #fitspo #bilder #foto #collage
 
Skal ikke legge skjul på at jeg faktisk ble sjokkert over at værmeldingen om mye snø i dag stemte. Når jeg åpnet døra kom jeg meg knapt ut. Nå er jeg en hardbarka trysling så jeg er vel egentlig vant til mye snø, men jeg har aldri opplevd det å nesten snø inne. Hjemme i Trysil har vi aldri snødd inne selv om det er mye mer snø der. Men, nå har jo vi døra veldig høyt oppe i forhold til bakken da. Det har jeg ikke på hybelen for å si det sånn.
Mye snø. Jeg har hatt tidenes treningsøkt for jeg har måkt liter/kilovis med snø i dag. Føler armene bare blir sterkere og ryggen vondere. Er alltid så typisk at det skal snø så mye så det må måkes når jeg har fri fra skolen og Ola er på jobb. Well well, gratis treningsøkt, som sagt. 

Nå over til overskriften. Jeg har bakt muffins i dag! Mamma kommer hit i morgen og blir til lørdag så jeg tenkte jeg skulle diske opp med litt "dessert" etter middagen. Jeg gleder meg veldig til å få besøk her igjen. Det er lenge siden nå. I tillegg så skal jeg jo sitte på med mamma hjem igjen for i morgen tar jeg påskeferie og jeg har allerede en hel haug med planer! 4 hytteturer blant annet. 


Se så fine de ble! Jeg elsker virkelig når de får en sånn søt "topp", haha. 


Jeg hadde på sjokoladeglasur fra Toro og når jeg lagde den og smakte litt på den så ble jeg litt skeptisk. Jeg syntes den smakte surt og rart, men når den stivnet og jeg fikk smake den med muffins så var den veldig god! 

Nå skal jeg fortsette litt med en russelogo jeg lager for søskenbarnet mitt. Russetiden er jo her snart, så er vel på tide å få ferdig den nå. Eneste problemet jeg har er at jeg blir så pirkete når jeg lager noe for noen andre og da føler jeg at jeg aldri blir ferdig, haha. Så, nå er tegnebrettet fremme, mac'en er fremme og selvfølgelig, en dessert med muffins og kakao!#muffins #mat #dessert #snø #bilder #foto #sjokolade #russ #logo #tegning 

 
Jeg kjedet meg litt og fikk plutselig lyst til å lage en slags "collage" med en del menn jeg virkelig liker å se på. Jeg føler meg litt slem ovenfor min kjære samboer nå, men hallo, det er vel lov å se så lenge man ikke rører? Mens jeg lagde denne innså jeg hvor glad jeg faktisk er i skjegg på mannfolk. Jeg husker før når jeg ikke likte det så godt, men nå tror jeg ikke det er en eneste mann jeg synes er fin som ikke har skjegg. Mange av de har også litt rufsete hår og/eller tatoveringer. Jeg tror det har blitt en slags "standard" hos meg for å si det sånn. 
For de som kjenner meg er det ikke så rart at Kit Harington, Travis Fimmel og Orlando Bloom er på disse bildene. Jeg får prøve å fortelle litt om alle.

Nr 1, 4 og 6 er Kit Harington. En av mine store "favoritter" om jeg kan kalle de det? Han er mest kjent som Jon Snow i Game of Thrones men har også fått litt oppmerksomhet for rollen som Milo i Pompeii. Han har også spilt i Silent Hill Revelations og Seventh Son blant annet. 

Nr 2 og 5 er da Travis Fimmel. Han er helt klart finest når han er utkledd som vikingen Ragnar Lothbrok i Vikings. Også en av favorittene. 

Nr 3 og 7 er faktisk ukjente og en random fyrer jeg fant helt plutselig. Om noen vet hvem de er, please tell me!

Nr 8 er selvfølgelig Orlando Bloom. Han er også en favoritt og har vært det helt siden jeg så Ringenes Herre for første gang når jeg var, tja, 8? Han er nok kjekkest i rollen som Will Turner synes jeg. 

Nr 9 er David Beckham. Selv om han begynner å bli gammel så ser han veldig bra ut. 

Nr 10 er Jason Momoa. Han er mest kjent for rollen Khal Drogo i Game of Thrones. Noen som faktisk klarer å se med en gang at det er han? Uten alt håret og den heavy sminka klarte jeg nesten ikke å forstå at det der var samme mannen! Fin er han uansett!

Nr 11 er Chris Hemsworth. Han er den perfekte Thor!

Nr 12 er Nikolaj Coster-Waldeau. Han har rollen som Jaime Lannister i Game of Thrones og noen har sikkert sett han i filmen Mama også. Jeg har enda ikke turt å se den. Jeg er ikke så modig av meg når det kommer til sånt, haha. 

Nr 13 er Richard Madden. Han er jo aktuell i Cinderella om dagen, men jeg liker han ikke uten alt skjegget. Han kommer alltid til å være Robb Stark (Game of Thrones) i mine øyne og en Robb Stark i en Disney film hvor han stiller uten skjegg.. blæh. Men, jeg må se Cinderella uansett, den virker søt. Også, er det jo tross alt Richard Madden vi snakker om!

Nr 14 er Clive Standen. Han er kjent for sin rolle som Rollo i Vikings. Han ser så koselig og snill ut. Tror det er derfor jeg liker han så godt, haha. 

Nr 15 er Zak Bagans. Han er nok ikke like "kjent" som de andre. Med mindre du ser på Ghost Adventures og er veldig interessert i paranormale greier har du nok ikke sett så mye av han. Jeg synes han er både morsom og kjekk så han måtte få være med på lista. 

Nr 16 og sistemann i dag er Jona Weinhofen. Han var en av favorittene mine når han spilte i Bring Me The Horizon. Følte jeg hadde en liten depressiv periode, faktisk, når han slutta i bandet, MEN jeg rakk å møte han før han forlot de og hjemme har jeg signerte plater av han! Og resten av BMTH vel og merke.

Har litt lyst til å lage et lignende innlegg med jenter også! Blir så inspirert til å sminke meg penere, fikse på håret og trene litt hardere når jeg ser på bilder av pene jenter! Kanskje dere er sånn som meg også? 


Hva synes dere om skjegg, tatoveringer og rufsete hår? Jeg synes i hvert fall det er kjempefint!

#kitharington #travisfimmel #orlandobloom #davidbeckham #jasonmomoa #chrishemsworth #nikolajcoster-waldeau #richardmadden #clivestanden #zakbagans #jonaweinhofen #got #gameofthrones #vikings #eyecandy #mancandy #kjekke #menn #bilder  
Jeg er med i bloggklubbens konkurranse om å vinne billet til førpremieren av sesong 5 på Colosseum kino!
Hadde ikke muligheten til å ligge i kø og sikre meg billettene selv, så da krysser jeg fingrene for at jeg klarer å vinne de istedet! Gleder meg sånn til denne sesongen!

Hvis jeg faktisk vinner dette er det tennene i tapeten og gledestårer! Også en øl som en liten feiring. Dere aner virkelig ikke hvor mye Game of Thrones betyr for meg. Jeg hadde aldri trodd at en TV serie som i tillegg er en FANTASY serie skulle få meg til å føle meg "bra". Jeg er helt avhengig og jeg har en stor trang til å kjøpe alt som har med GoT å gjøre. Nå sitter jeg med alle bøkene, en haug med figurer, kortstokk, alle sesongene på Blu Ray, en haug med plakater, the hand of the king needle og Daenerys sin drage-pin. Bare for å nevne noe. Nå som jeg er fattig student har det blitt dårlig med oppdateringer i samlingen min. Jeg fikk kjøpt meg sesong 4 da den kom ut, men det er det eneste jeg har fått kjøpt på lenge. Ja, også må jeg ikke glemme sverdet mitt da! Jeg har selvfølgelig Jon Snow sitt Longclaw sverd. Det henger veldig fint  på veggen min hjemme i Trysil <3
#gotbilletter  
Altså, nå kan mye av dette forklares med en logisk forklaring, men i går skjedde det som virkelig fikk oss til å lure. 

Jeg bodde jo alene på hybelen i noen måneder før Ola flyttet inn og jeg merket ikke noe rart. Jeg syntes alt var fint og rolig. Det var egentlig etter at han flyttet inn at både han og jeg begynte å merke litt merkelige ting som skjedde. Nå har ikke jeg snakket med de vi leier av om det skjer rare ting hos de, men om det skjer noe mer her så kommer jeg til å spørre. Alt startet med sånne små ting som man egentlig kan forklare på ett vis. På badet har vi varmekabler og utenfor døra har vi en sånn ting vi stiller gradene på:

Den har levd sitt eget liv noen ganger. Jeg tror det har skjedd 4 - 5 ganger de siste månedene at den har blitt stilt på andre grader enn 25. Jeg merker det som regel ikke for jeg  tenker ikke så mye på det når jeg kommer inn på badet, men Ola merker det alltid veldig lett om det er varmere eller kaldere. En gang hadde den blitt stilt på 40 grader (!!) og det var GLOVARMT på gulvet. Jeg hadde lagt noen klær der og jeg trodde at de hadde holdt på å ta fyr. Det var så utrolig varmt. En annen gang derimot sto den helt ned på 0. Også har den også vekslet mellom 30 og 15 grader. Ola og jeg har prøvd å "debunke" det ved å rett og slett gni oss inntil den når vi klær på oss i gangen, dra hånda frem og tilbake foran den osv. Vi har kanskje klart å røre den bittelitt, men ikke så mye så den går helt opp på 40 og helt ned på 0 grader. Litt merkelig er det..

Det har skjedd noen andre småting også. Vi har en hylle over kjøkkenbenken hvor vi alltid legger brødet. Det har liksom sin faste plass der. En kveld etter vi hadde spist så la vi det ordentlig på plass inni hylla som vi pleier og morgenen etter lå det utover gulvet. Det kan jo også forklares ved at vi bare ikke la det ordentlig på plass, men vi tror jo egentlig at vi gjorde det. Jeg har også opplevd at ledningen til vannkokeren min, som lå ordentlig godt oppe på benken plutselig faller ned og blir hengende der. Det var jo uten at vi var i nærheten i det hele tatt og det så liksom ikke ut til at den skulle klart å komme seg noe sted med mindre den fikk en dytt. Enda en ting som kan forklares, men fortsatt merkelig. Det er bare småting, men det skjer liksom sånne merkelige småting hele tiden og det er det som er litt rart. 

Også, over til det merkeligste som har skjedd så langt og som skjedde i gårKVELD selvfølgelig.. Ola og jeg skulle til å legge oss og hybelen vår er veldig liten. Vi har senga, kjøkkenet og "stua" i samme rom også har vi en smal gang og på andre siden er badet. Så, jeg lå i senga og var nær ved å sovne og Ola satt på kanten og prøvde å ta av seg sokkene. Plutselig hører vi et høyt smell og et knas og jeg trodde først at Ola hadde klart å sparke til noe og at det da hadde falt ned noe. Men, jeg tenkte jo også veldig fort at han egentlig ikke kunne nådd noe om han sparket rett frem der og da. Så, jeg begynte å tenke og analysere veldig fort hva det kunne ha vært også brøt Ola ut: "Det var noe som falt i gangen!" og han spratt opp, skrudde på lyset og der lå den ene lampetten fra lampa i gangen på gulvet i tusen knas. Ola er ikke av de som tror veldig på overnaturlige ting, men akkurat da ble han litt småskremt og sto der med gåsehud over hele seg i de neste 15 minuttene. 


Sånn ser lampa vår ut.


Dette er festemekanismen på lampetten. Man tar den hvite hylsen inni lampetten og lampetten har en kant som er så stor så den ikke faller igjennom. Etterpå er det en skru som skrus på under den hvite hylsen igjen som brukes til å holde alt på plass. Ola og jeg undersøkte det veldig raskt og ingen av de andre var løse. Vi prøvde å skru denne skruen på plass på forskjellige måter, men uansett hvor lite og kort vi skrudde den fast så måtte man dra ordentlig hardt i den om den skulle løsne. Ola og jeg klarte ikke å bare "dra" den av med å trekke og dra i den. Så, det er jo litt merkelig. Vi fant til slutt ut at dette er det som har skjedd så langt som har vært vanskeligst å forklare. De over oss går med tunge steg og vi tenkte jo at det kanskje var derfor den falt ned, men de hadde jo ikke gått over der på flere timer. Vi har aldri rørt lampa etter at vi flyttet inn og vi var begge stille og rolige i senga innerst i det andre rommet. Så, det er ingen vibrasjon eller fysisk kontakt som kunne ha forårsaket dette. Jeg tenkte jeg skulle prøve å undersøke litt nærmere, men etter undersøkelsen Ola og jeg hadde i går og dømme så skal dette egentlig ikke skje. Men, ingen av oss er helt overbevist enda, så vi er spente på hva som skjer nestegang. 

Må også legge til at jeg hadde ei venninne  på besøk her og hun begynte å snakke om at hun hadde hørt en hund gå i etasjen over. Det som er litt creepy er at de ikke har hund. Jeg har aldri sett eller hørt en hund der og de var begge på jobb og ungen var i barnehagen når hun hørte det. Jeg har også selv hørt noen gå der og lage lyder oppe når de har vært på jobb og døra er låst. Så, litt merkelig er jo det også. 

Jeg er veldig interessert i paranormale ting og jeg synes bare det er gøy og spennende med sånne ting. Sånn som det er nå synes jeg bare det er morsomt og jeg vil bare at det skal skje ting hele tiden (om det er noen som hjemsøker plassen) men om det plutselig står en totalt ukjent person midt i gangen på svarteste natta, da flytter jeg. DET vil jeg ikke ha noe av. Ikke får denne tingen lov til å kaste ting etter meg eller skrive ting på speilet når det dugger på det heller. Bare den fortsetter sånn som den har holdt på så er det greit, haha!

Hva tror du? 


#spøkelse #paranormalt #hjemsøkt #skummelt #rart #bilder #foto #naturligforklaring
 
Nå sitter jeg på hytta etter en velding interessant dag. Jeg dro til Trysil for å se solformørkelsen, men som i mange andre steder i landet så var det jo overskyet og dårlig vær, så den så pappa og jeg på tv'en i stua istedet. Det eneste vi merket av den var at det ble litt mørkere ute og at alle fuglene plutselig ble helt musestille i noen minutter. Gøy var det likevel!
Etterhvert tok vi turen til Engerdal. Først var vi innom mamma på frisørsalongen hvor jeg fikk klipt og farget håret mitt. Det føltes godt å få vekk litt hår fra hodet for å si det sånn. Enda bedre var det at min blonde ettervekst ikke lyste opp fra hodebunnen lenger.
Nå sitter vi på hver vår skjerm oppe på hytta, veldig slitne men mette og fornøyde. Mamma disket opp med en herlig middag til oss og nå har vi snakket, drukket både øl og vin og spist nøtter så det tyter ut av ørene. Jeg burde egentlig legge meg snart om jeg skal klare å opprettholde min gode døgnrytme, men jeg må spille litt SMULE piano på Ipad'en min først. Hekta.

#hytte #kos #familie #foto #bilder #hverdag #helg 
 
Hurra! I dag skal jeg til min kjære hjembygd Trysil. Ola ville absolutt ikke være med den helga her og i og med at jeg har langhelg så tar jeg bussen i dag. Jeg elsker når jeg er i Trysil, så det å ha en ekstra dag der kjennes godt ut. Men, selv om jeg har litt ekstra tid så tror jeg nok at den kommer til å gå fort. I dag skal jeg besøke farmor, hente bilen min, rense buret til Nemi og være med bruttern å spille (om han vil ha meg med). I morgen skal jeg på hytta med mamma og være der til lørdag og på lørdagskvelden skal søte Liz feire bursdagen sin (litt for tidlig) og da blir det drikking og fest! Plutselig er det søndag og jeg skal hjem igjen. Har også tatt på meg noen ærender som jeg skal gjøre på søndag, så får se hvor hard festing det blir på meg på lørdag. 

Nå skal jeg smøre nista mi også drar jeg i vei. Bare 3 timer og 20 minutter med buss. "Hurra".Håper bare Ola ikke roter ut, griser ut og river ned hele hybelen mens jeg er borte. Det gikk jo greit sist gang, så da går det nok bra nå også. Blir nok bare fint for han og ha sin egen "mannebule" igjen, haha. 

#trysil #hjem #buss #reise #fest #foto #bilde #mac

 
I det siste har jeg nesten bare "bodd" på pinterest og HBO sine nettsider. Jeg har begynt å se opp igjen alt av Vikings og når jeg er ferdig med det skal jeg se opp igjen alt av Game of Thrones før sesong 5 begynner i april. På grunn av at jeg er hekta på Vikings om dagen har jeg også fått tanker rundt Hamar Middelalderfestival. Jeg har lenge tenkt at jeg skal delta i år, men nå har jeg virkelig lyst til å dra den helt ut. Jeg vet at det kanskje ikke passer helt inn med akkurat den festivalen, men det er fremdeles bedre enn å kle seg moderne. Jeg skal nemlig kle meg ut som en "shieldmaiden". Lagertha er nettopp dette og jeg beundrer henne veldig. Jeg elsker håret hennes, klærne hennes og bare den tøffe væremåten hennes. Hun er kjempekul! Bare se på henne: 


Fine damen <3


Og Lagertha og Ragnar sammen er toppen av lykke. De er så fine begge to!

Anyway! På grunn av mine sprøe idé har jeg nå gått gjennom alle mulige tavler og bilder på pinterest for å finne klesinspirasjon og litt tips og triks til hvordan jeg lettest og billigst mulig kan lage lignende antrekk. Jeg gleder meg allerede til jeg blir ferdig og kan ta med sverdet mitt på festival og føle meg litt badass i offentligheten for en gangs skyld!

Jeg har ikke bare sett på klær, men også kommet over noen veldig kule bilder av ting man kan ha i hjemmet! Jeg liker okkulte ting og saker som bare er litt annerledes så jeg har funnet frem til noen av bildene. Jeg gleder meg sånn til jeg flytter til en større leilighet og kan innrede med alle disse fine tingene!

Jeg skulle egentlig vise en hel del mer enn det her, men mac'en min ville plutselig ikke være helt på lag med meg, så jeg får lage et innlegg senere med resten. Som dere sikkert ser så er jeg veldig glad i "earth stones" som jeg kaller det. Litt mer riktig blir det vel å kalle det for quartz, tror jeg. Også kommer jeg selvfølgelig til å ha det mye mørkere rundt meg. Er ikke så glad i hvitt overalt, så det blir nok svarte lister her og der. Også svarte møbler da!! De blomster greiene som henger ved vinduet er noe man kan lage veldig enkelt selv. Når blomstene tørker er de nesten like fine, så det er jo en pynt som varer lenge. Jeg vurderer å gjøre dette til sommeren!

#hjem #interiør #quartz #viking #vikings #hbo #hus #foto #bilder #pynt #fint #design
 

 
I helgen var jeg i Trysil for å hilse på familien min, vennene mine og svigers igjen. Det var som alltid veldig koselig og jeg er nok en gang smådeprimert fordi jeg alltid må tilbake til Fjellhamar etter en så fin helg hjemme. Det var verre før, så jeg tror det begynner å gå om seg nå. 

Jeg har hatt litt rosa i håret en stund, men nå i det siste så har det blitt skikkelig mørkt også har det sett mer rødt ut enn rosa. Det har irritert meg lenge, så i helgen ba jeg mamma om å bleke det rosa skikkelig sånn så jeg kanskje hadde en liten sjanse i å få det rosa igjen. Mamma er frisør så hun brukte ordentlig bleking fra frisørsalongen istedet for den man kjøper i butikken. Har prøvd å bleke håret selv flere ganger og med den fra butikken ser jeg nesten ikke forskjell fra gang til gang. Etter å ha bleket det i 2 omganger fant vi ut at det ikke gikk an å få det så velidg lysere så i går prøvde jeg å farge det rosa igjen. Det ble mye bedre og selv om vi ikke fikk håret superblondt så ble fortsatt resultatet veldig bra synes jeg!
Lyset har vært litt vanskelig og ute i sola og bare ute generelt ser det mer rosa ut. Ser ut som en hårdott der jeg sitter, haha.

Har også fått meg 2 bøker i posten som jeg fikk med meg til hybelen etter å ha vært i Trysil. Den ene boka er bok nummer 2 som Zak Bagans har skrevet. Har den første boka hans og måtte selvfølgelig forhåndsbestille den andre også når jeg fikk muligheten til det. Jeg har bare lest litt i den, men jeg er allerede veldig fornøyd. Jeg er veldig nyskjerrig og opptatt av det paranormale så noe jeg ser veldig på er Ghost Adventures hvor Zak er en av "programlederne" og skaperne. Hvis du er interessert i å finne ut mer så ligger det hele episoder ute på youtube. Jeg anbefaler virkelig å se dokumentaren som gjorde alt mulig. Den ble laget i 2004 og jeg har vært så flink og funnet den for deg/dere på youtube! Hvis dere er tvilsomme til det paranormale så kan dere begynne å lure og spekulere litt etter å ha sett den. Legger ved filmen nederst i innlegget. Jeg fikk selvfølgelig den dokumentaren deres på DVD også sammen med boka. Alt for hekta på de guttene der!

Den andre boka er en bok jeg har hatt lyst på veldig lenge, men som jeg ikke har hatt penger til å kjøpe før etter jul. Den er kjempefin og jeg har allerede klart å lese gjennom halve boka fordi jeg virkelig ikke klarer å legge den fra meg. Her står det veldig mye om alle de forskjellige dyrene og skapningene som er med i Harry Potter filmene. Det står om hvordan de laget de, hvor lang tid de brukte på å lage de, hvilke filmer de er i osv. Det mest sjokkerende jeg har lest så langt er at den store edderkoppen Argarapp veide over et kvart tonn når den var ferdig laget. Det står også veldig mye om de levende dyrene på settet. Det står hvor mange forskjellige snøugler de brukte som "Hedvig" og det var ikke akkurat få. Det står hva de heter og alt. Jeg er kjempefornøyd med denne og jeg gleder meg skikkelig til det blir mindre skole og til jeg får ferie sånn så jeg får lest gjennom alt jeg har av bøker!

 

Legger ved den Ghost Adventures dokumentaren jeg snakket om tidligere:

 

 
Nå skal jeg gå ut av min komfortsone og faktisk klage på noe jeg aldri trodde jeg kom til å klage på. 

Før jeg starter dette innlegget så vil jeg bare påpeke at jeg ikke er rasitisk på noen måte og at dette er noe jeg misliker på grunn av oppførsel og at kultur og bakgrunn ikke spiller inn på mine meninger. 

Hver morgen når jeg skal på skolen møter jeg det samme når jeg kommer ut av Oslo S. Jeg ser disse damene med tiggerkoppen sin. Disse med en litt mer sigøyneraktig klesstil, om dere skjønner hvem jeg mener? Hver gang jeg ser de litt lengre oppe i Karl Johan på min ferd mot skolen så prøver jeg å gå langt utenom de så jeg slipper å få de etter meg. Jeg har også lagt merke til i det siste at jeg er langt ifra den eneste som gjør dette. Alle de som går ofte i Oslos gater og som jobber der osv skyr unna. Det er ikke på grunn av kulturen eller det at de tigger etter penger, men på grunn av hvordan de oppfører seg. 

Jeg har aldri hatt noe imot tigging. Jeg synes det er greit at folk sitter og tigger om penger og spør oss som har litt til overs om vi kanskje ikke vil gi de en liten slant så de har råd til en litt finere middag enn tørt brød. Noen ganger så gir jeg faktisk tiggere penger og jeg føler meg bra og jeg er glad for at jeg kanskje har hjulpet noen den dagen.

De eneste tiggerne jeg har noe imot er disse damene som går i Karl Johan. Er det noe som gjør at jeg faktisk misliker å gå til skolen hver dag så er det virkelig de. Det kan hende de er snille og søte om man blir kjent med de, men inntrykket de gir er skremmende. Gang på gang har jeg sett at de har fulgt etter folk i flere hundre meter og tryglet om penger. De tar ikke et nei for et nei og det er derfor folk skyr unna når de ser de. Personlig har jeg opplevd mange, nesten ubehaglige opplevelser med de. En morgen da jeg kom med toget og gikk ut av Oslo S kom det hele 3 (!!) damer på meg samtidig og skulle ha penger. Jeg sa pent nei og fortalte de at jeg ikke hadde lyst til å gi penger den dagen. Alle 3 sto foran meg og blokket veien og jeg kom meg ikke forbi. De begynte å spørre flere ganger og jeg sa nei opp til flere ganger. Jeg begynte faktisk å bli redd og jeg som ikke hadde kontanter på meg ble enda mer redd når jeg fant ut at jeg kanskje ikke slapp unna før jeg ga de penger. Til slutt måtte jeg rett og slett brøyte meg mellom de for å komme meg unna. Jeg vet ikke om jeg bare har vært veldig uheldig eller om de faktisk har oppført seg sånn mot andre også? Etter denne hendelsen begynte jeg virkelig å sky de. Når jeg ser de i gatene med tiggekoppen sin får jeg hjertebank og prøver å "gjemme" meg bak andre som går i gata i håp om at de skal prøve seg på de istedet. Det var også en gang da jeg og to fra klassen skulle ta følge ned til Oslo S. Det kom en dame og lurte på om vi ville gi penger. Vi sa pent nei og sa at vi ikke hadde penger og vi gikk videre. Hun fulgte etter oss og tråkket nesten av oss skoene og snakket og ba og ropte om at hun ville ha penger. Vi sa det nok en gang at vi ikke hadde penger, men hun fulgte oss helt fra Arkaden og til trappen opp til Oslo S. Det er rett og slett slitsomt når de skal drive på sånn. Jeg var også vitne til her om dagen (tror det var torsdag) en dame som sto og snakket i telefonen ved Arkaden. En av disse tiggerne gikk bort og spurte henne og hun ristet på hodet mens hun snakket i telefonen. Tiggeren gikk noen skritt nærmere, ristet i koppen og spurte en gang til. Damen ristet nok en gang i hodet og sa denne gangen klart NEI og snudde seg litt vekk for å få snakke i fred i telefonen. Da, til min store forskrekkelse så jeg at tiggeren begynte å ta på henne og kjenne på lommene hennes. Hun ble selvfølgelig både sint og redd (så det ut som) og hun tok opp sekken sin som hun hadde satt på bakken foran seg og gikk så fort hun klarte i gangfart oppover Karl Johan. Da jeg kom forbi Arkaden gikk jeg så langt bort på motsatt side av gata som mulig for at hun ikke skulle komme til meg. Det ble rødt lys over gangfeltet og jeg måtte stoppe, det måtte også 2 menn og en kvinne. Da så jeg i øyekroken at tiggeren tok muligheten og begynte å tigge fra den ene mannen som sto der. Han sa nei og snudde seg vekk. Hun fortsatte og han sa nok en gang nei. Vi fikk grønt lys og hun fulgte etter mannen et godt stykke og ba om penger. 

Jeg kunne fortsatt i en evighet og fortalt om alle de hendelsene jeg har sett de siste 6 månedene etter at jeg begynte på skolen. Jeg ser klart og tydelig at de lokale nesten er redd de og skyr unna så godt som mulig for å slippe. Jeg synes egentlig det er veldig synd at det skal være sånn. Vi som går der hver dag skal synes det er ubehagelig på vei til jobben og skolen. Det er ikke på grunn av mobbing, det er ikke på grunn av farer generelt, men på grunn av tigging. Tiggere som jeg alltid har syntes litt synd på er plutselig noe jeg avskyr mest i hele Oslo. Jeg synes fremdeles det er greit at folk tigger, men nettopp disse damene liker jeg virkelig ikke. Det kan selvfølgelig hende at noen av disse damene tar et nei for et nei og er veldig hyggelige, men jeg har for det meste møtt på de vanskelige og de har skremt meg mot alle de andre som kanskje ikke er så ille. 

Jeg synes jo egentlig veldig synd på disse damene også. De er jo tiggere og vil ha penger, men fremgangsmåten er så utrolig feil. Det kan hende de tror at hvis de følger lenge nok etter så kommer folk til å bli lei av de og til slutt gi penger. Det kan hende dette fungerer fint for de, men jeg tror nok de hadde gjort det mye bedre om de var litt mindre pågående og faktisk oppførte seg litt hyggeligere. Jeg skulle gjerne ha hjulpet, men jeg gir virkelig ikke penger til folk som skremmer meg og får meg til å føle et stort ubehag. Endrer de dette så kanskje de får en slant en gang. Jeg synes det er utrolig synd at det er sånn og jeg føler de ødelegger litt for disse tiggerne som faktisk bare sitter der stille og rolig og ikke maser og som lyser opp om du legger igjen noe i koppen deres.

Er det flere som har møtt på disse og som har opplevd noen litt ubehagelige eller irriterende opplevelser med de?


#oslo #tigging #karljohan #tog #oslos #penger #by #gater #ubehagelig  #jernbanetorget
Det irriterer meg så mye at når det faktisk er klart, vindstille og sol så skal det være MINUS grader. Hvorfor skal det være sånn?! Jeg ble så glad når jeg våknet og så at det var fint vær ute, men jeg ble raskt lei meg når jeg så hvor kaldt det var ute. Det er nok enda kaldere inne i Oslo for der er det alltid kaldt. Den fæle trekken mellom bygningene og de store skyggene de lager. Jaja, så lenge det er sol og det ikke snør så burde jeg være fornøyd. Hurra!
Se den fine sola! Synd den ikke varmer en dritt..  Gleder meg til sommeren, men først blir det PÅSKE!

#foto #sol #vær #hår #fotografi #tattoo #tatovering #happy
 
Jeg har så lyst til å fortsette på armen min, men så var det de fordømte penga vi studenter sliter med. Det blir ikke noe bedre når jeg går gjennom Tumblr hver eneste dag og ser en haug med kule, tatoverte folk. Jeg blir ikke bare inspirert til å tatovere meg, men de har jo så trente og slanke kropper så jeg får jo litt treningsinspo også! Har satt sammen noen bilder for dere så dere virkelig skjønner hva jeg mener!


 

#tattoo #tatovering #inspo #trening #foto #fotografi #motivasjon #ink #mote #hår 


 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits