I går var det fastelaven og da er man jo nødt til å ha boller med krem i! Jeg har vært hos Alex i helga (bombe), og da fant vi ut at vi ikke gadd å bake noen ting. Så, da dro vi like så gjerne ned på Deli de Luca og kjøpte noen ferdigstekte boller og en kartong med fløte. Jeg klarer alltid å spise med kvalm på disse bollene, for jeg synes de er så sykt gode! Så da spiste vi oss kvalme på boller også spilte vi en runde med Big Bang Theory monopol som Alex hadde liggende. Jeg knuste han (selvfølgelig), og jeg tror dette er av de korteste Monopol rundene jeg har hatt noen gang. Gøy var det uansett, og det blir alltid så god stemning når den ene er en skikkelig dårlig taper, og den andre er en skikkelig dårlig vinner. 


Synes det er så koselig at vi bare kan sitte og spille litt brettspill en gang i blant også. Synes hverdagen er så utrolig digitalisert, og det er egentlig skikkelig trist. Egentlig så er ikke streaming av serier, facebook, insta, snap og andre sånne ting så sykt spennende. Er mye koseligere når man kan snakke sammen face to face og ha det gøy uten masse teknologisk dritt som forstyrrer hele tiden.

Jeg dro hjem igjen i går (rettere sagt i natt), og i dag fikk vi besøk av søskenbarnet til mamma. Mamma disket selvfølgelig opp med fastelaven boller fra i går, så da ble det visst "spise til jeg ble kvalm" dag i dag også. Helt greit, for det er jo tross alt bare fastelaven én gang i året! #fastelaven #boller #mat #monopol #brettspill #spill

 
Som jeg har nevnt tidligere så gleder jeg meg sykt til sommeren. Ferien er allerede betalt og i boks, så nå er det bare å glede seg til de aktuelle datoene. Jeg har nok aldri hatt så mange ferieplaner i løpet av en sommer som jeg har nå. Nå har Alex og jeg vært til London sammen før, men i sommer skal vi ikke bare til 1 by og utforske. Vi skal reise langt, kjøre både bil, buss, fly og båt. Også skal vi slite oss totalt ut med bra musikk, kule folk og mye alkohol!

Første stopp blir Sweden Rock!
Jeg har aldri vært på Sweden Rock før, og egentlig hadde jeg planer om å reise til Tons of Rock i sommer. Alex klarte å lure meg med, så da prioriterte jeg Sweden Rock istedet for Tons, selv om line-upen på Tons er litt mer fristende for min del. Derfor så håper jeg Sweden Rock veier opp med utrolig bra stemning og et gigantisk utvalg av god mat (veggismat for min del) og masse godt drikke. Alex og jeg skulle egentlig være med festivalbussen som drar fra Norge, men så bestemte vi oss for å dra for oss selv og kjøre en litt annen rute. Vi skal nemlig stjele cabben til svigers (vi kan kjøre uten tak, hihihi), også skal vi ta danskebåten over til København. Deretter kjører vi til Sverige (forhåpentligvis med et lass god og billig danskeøl) og nyter Sweden Rock. Når vi skal hjem så tar vi 1 dag ekstra i København og drar på tivoli og er barnslige før vi drar tilbake til Norge igjen med danskebåten.


Det er fremdeles 24 band til som ikke er annonsert enda, så jeg håper på noen skikkelig metalband. Må innrømme at Aerosmith, Scorpions, Steel Panther, Alter Bridge og Apocalyptica blir spennende! In Flames har jeg sett 4 ganger før, så det er ikke like interessant. Scorpions er nok ett av de jeg gleder meg mest til. Hallo barndomsminner <3

Festivalsommeren er nok ikke over der heller. Alex har jo i hele sitt liv vært stor fan av HIM og jeg har jo selv vært glad i de. Alex fant ut at HIM skulle spille på Tuska Festival i Helsinki til sommeren. Dette er en av de første konsertene HIM har hatt på lenge og i tillegg ryktes det om at vi skal få høre noen nye sanger. Derfor blir det en tur til Helsinki også, og det er nok turen vi gleder oss mest til. Begge har hatt lyst til å dra til Helsinki i veldig mange år (personlig så er det like lenge som jeg har vært blodfan av Nightwish, over 10 år) så da tenkte vi bare "hvorfor ikke?". Vi er begge fan av HIM, vi har begge lyst til å reise til Finland og vi har begge lyst til å oppleve HIM i hjemlandet. Som sagt, dette er nok høydepunktet mitt i sommer og jeg gleder meg allerede som en liten unge. Jeg kan noen få ord på finsk og noen setninger, men jeg ser for meg at jeg ikke kommer til å forstå stort av hva Ville Valo snakker om når han står på scenen. Jeg tror ikke vi bryr oss stort om det, for det viktigste er at de spiller musikk for oss og at det er selveste HIM som står der.


Må også nevne at jeg får se Apocalyptica for andre gang denne sommeren, og at jeg endelig får sett Sonata Arctica og Mastodon! 

I tillegg til disse festivalene så får jeg også sett Europe i sommer på Tømmerstokk. Det blir også veldig spennende! 

Skal med dette ikke klage noe som helst på sommeren min. Jeg er så glad for at Alex er like glad i å bruke masse penger på festivaler og turer som det jeg er. Alex regnet på det og fant ut av hvis vi hadde brukt disse pengene på en annen tur så kunne vi faktisk reist til Japan og levd ganske så greit der i noen uker. Vi har avtalt at vi skal sette opp bucket-list over steder vi vil dra de neste årene (ja, vi liker å tenke langt frem i tid), og på de neste punktene finner vi blant annet Japan og USA. I tillegg til at vi sikkert vil reise rundt på festivaler senere også. Alt avhengig av band som spiller, selvfølgelig.

Langt innlegg, men herregud. Jeg gleder meg så sykt så jeg klarer ikke å tenke på så mye annet om dagen. Spesielt nå som alle billetter, hoteller og alt er på plass. Det føles veldig digg!

Hvilke planer har du for sommeren? 

#festival #musikk #reise #sommerferie #sommer #finland #sverige #swedenrock #tuska #helsinki 


 
I dag har jeg vandret hvileløst omkring hjemme. Det ser ut til at Alex og jeg skal bli samboere til våren (hurra), så jeg har vært i en merkelig blandingstilstand i dag. Jeg er i gledesrus, samtidig som jeg er stressa over at jeg har så mange ting som jeg må rydde unna, selge og flytte på. I tillegg så har jeg vært litt rastløs og har følt for å gjøre veldig mange ting samtidig. Derfor så sminket jeg meg, tok på meg litt klær og.... ble sittende hjemme og glo. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle komme meg ut døra og gjøre noe spennende i dag. Men nei. Overrasker meg ikke at jeg endte opp med å rydde i klesskapet og rote frem klær jeg ikke bruker.

I ett av mine rastløse øyeblikk så følte jeg for å ta noen bilder av hvordan jeg ser ut i dag. Jeg gleder meg så sykt til sommeren, så selv om det er vinter og snøvær ute så har jeg gått rundt med crop top, noe som egentlig passer best på sommeren. Jeg har uansett bare gått inne i dag, så da spiller det vel kanskje ikke noen rolle.


Tenkte jeg skulle prøve å få et litt fint bilde av øyesminken min i dag, for den likte jeg veldig godt. Ble litt sånn ombre-look med lyserødt øverst også ble det bare mørkere og mørkere helt til det ble helt svart nederst ved vippene. Jeg klarte selvfølgelig ikke å ta noe fint bilde av det, så da er dette det nærmeste jeg kom, haha.


Innså etterhvert at jeg hadde en dårlig hårdag og at det ble kaldt å bare gå med en crop top inne, så da slengte jeg på meg Wardruna hettejakka mi og en lue med nagler på. 

Og nå som jeg sitter her så synes jeg egentlig det er teit av meg å fikse meg uten at jeg skal noe spesielt. Men, er man rastløs så er man rastløs.

#rastløs #foto #bilder #sminke #hår #outfit #mote #kandetblisommersnart
 
For noen uker siden så begynte jeg å utvide ørene mine. Målet mitt er 1 cm til slutt, og forhåpentligvis før sommeren. Jeg vet at man skal være veldig forsiktig med utviding, for man vil jo ikke at det skal sprekke. Så langt har det gått veldig bra, og for 2 dager siden satte jeg inn 5mm! Dermed er jeg halvveis, og nå kjennes det ut som at jeg kanskje skal vente i 3 - 4 uker før jeg fortsetter med neste.


Er litt rødt og sårt (selvfølgelig), men dette er langt ifra like vondt som da jeg satte inn den første mm for noen uker siden. Grunnen til at det gjorde så sykt vondt da var fordi jeg i løpet av natta hadde fått sånne gummiringer (som skal holde de på plass i øret), INNI hullet. Så det var ikke rart jeg blødde og hadde vondt for å si det sånn.

Har allerede bestilt tunnelene jeg vil bruke når jeg er ferdig. De er så fine og jeg gleder meg skikkelig til jeg får satt de inn!

#utviding #piercing #smykke #mote #skjønnhet

 
Hvis det er noe jeg er veldig interessert i så er det historie og paranormale ting. Jeg har en haug med bøker som inneholder nettopp dette, og jeg elsker å lese de. Jeg er av den typen som leser veldig mange bøker samtidig. Jeg er dårlig på å bare holde meg til én bok, så jeg liker å rullere litt på hvilke bøker jeg leser og hva jeg leser om.

Når det kommer til historie så er vikingtid og middelalder det jeg interesserer meg for. Innenfor dette så leser jeg mest om vikingtid og middelalder i Norden og Storbritannia. Dette er de 2 områdene jeg synes har en veldig spennende historie og Storbritannia har i tillegg vært utrolig flinke med å bevare historien sin. Dere skulle sett meg når Alex og jeg var i London. Vi var på British Museum, og der hadde de en gigantisk bokbutikk med en haug med historie. Alex måtte bokstavelig talt dra meg ut derifra. Det var farlig. 


De bøkene jeg leser innen historie om dagen er Vikinger i Krig. Denne har jeg lest en del i det siste året. Fikk den i bursdagsgave av >Guro< og er så langt en av de beste bøkene om vikinger jeg eier. Er spennende å lese om tokter, hvor de reiste og hvilke taktikker de brukte i krig og plyndring. De to andre bøkene har jeg kjøpt på britisk Amazon. "Time Traveller's Guide" handler om hvordan mennesker levde i England under middelalderen. Det handler for det meste om "vanlige" mennesker som jobbet og bodde i små hus i byen. Man leser egentlig om hvordan det var å leve som en vanlig person i middelalderen, noe jeg synes er veldig interessant å lese om. Den andre boken"Medieval Women" handler om hvordan kvinner hadde det i middelalderen. Hvilke klær de brukte, hva som var sosialt akseptert og ikke, hvordan det var med forhold til menn, venner, barn, jobber osv osv. Alle disse bøkene er veldig spennende.

Jeg er jo som nevnt en stor fan av overnaturlige og paranormale ting. Hvis det er noe jeg virkelig har vært interessert i hele livet så er det dette. Jeg suger til meg all informasjon om absolutt alt, men om det er noe som interesserer meg mer enn andre ting så er det nok spøkelser. Jeg vet ikke hvorfor jeg synes dette er så spennende, men jeg tror det har litt med at jeg blir litt skremt av det, men også fascinert. Det er jo ikke bare spøkelser og overnaturlige vesener jeg er opptatt av, men også merkelige forsvinninger og uforklarlige hendelser og fenomener. 


"Mystiske steder" sier seg selv hva den handler om. Den tar for seg Norge og man kan lese om en rekke norske sagn, overtro og merkelige hendelser som har funnet sted. Det som gjøre denne boka litt ekstra spennende er at den tar opp temaer som troll, nøkken, huldra osv. Synes det er litt gøy å lese om sånne mytiske skapninger som er "typisk" norske!
"Menneskehetens Mysterier" handler om en rekke mysterier fra hele verden. Den minner meg litt om min alle tiders favoritt "Store Mysterier". Jeg lånte den på skolen hele tiden og var helt besatt av den. Dette er en litt mer "voksen" versjon av den boka og inneholder i tillegg mye mer. Her kan man lese om spøkelser, UFOer, mystiske skapninger og steder. Når jeg åpner denne boka blir jeg helt borte og slukes totalt inn i min egen verden. 


Jeg er jo også, som mange sikkert vet, en stor fan av Ghost Adventures. Zak Bagans, som er opphavsmannen bak programmet, om jeg kan si det(?), har skrevet 2 bøker om spøkelser og vitenskapen bak det. Den første boken hans "Dark World" forteller om hvordan han var før. Han var skeptisk og han trodde absolutt ikke på spøkelser, helt til han omsider kom ansikt til ansikt med ett. Da endret han holdningen sin totalt, og det var da han bestemte seg for å starte Ghost Adventures og vise andre skeptikere at disse spøkelsene finnes. Den omhandler mest han som person hvor han forteller om inntrykk og følelser rundt det hele. Han forteller om noen personlige hendelser han har opplevd og hva han tenkte om det. "I Am Haunted" er på en måte en fortsettelse på den 1. boken. Her tar han opp det mer vitenskapelige rundt det og prøver å forklare hvordan spøkelser kan oppstå, vitenskapelig sett. Om man er litt skeptisk er det virkelig å anbefale. Nå har jeg aldri vært skeptisk, men jeg liker bøkene uansett. Man begynner virkelig å tenke etter å ha lest de. 

Hvis man er interessert i historie og paranormale ting så anbefaler jeg å ta en tur innom Amazon og se på bøker der. Jeg har funnet en hel haug med interessante bøker som jeg virkelig har lyst til å lese. Jeg har funnet utrolig mange bøker om vikingtid og middelalder som ser interessante ut. Jeg anbefaler å se på "reviews" før man kjøper noe, sånn så man ikke kjøper en bok som ser spennende ut, men som bare er dritt. 

Må nevne at jeg alltid har hatt en drøm om å bli arkeolog, men pga lang skoletid og små sjanser for en bra jobb senere så har jeg droppet det. Da dekker jeg heller behovet mitt med historie bøker, haha.

#bøker #bok #historie #vikinger #vikingtid #spøkelser #gjenferd #paranormalt #overnaturlig #middelalder #amazon 

 
Jeg sliter veldig med tørr hud, noe som fører til en del kviser. Nå på vinteren er huden min utrolig tørr og jeg synes det er vanskelig å finne noe som fukter huden min, og som virker. Jeg er veldig glad i ansiktsmasker og tar gjerne en maske om dagen før jeg legger meg. Ansiktsmasker er  ikke akkurat billig og det kan plutselig bli dyrt om man skal bruke de daglig i flere måneder hvert år. Jeg er også avhengig av å bruke ansiktsmasker som tilfører fukt på våren og sommeren, men da slipper jeg heldigvis å bruke de like ofte.

For noen uker siden så fant jeg en selger på ebay som solgte en stor pakke med ansiktsmasker. Du får 30 ansiktsmasker + noen kremer og pore strips til hake og nese og dette kostet bare 120kr inkludert frakt. Ettersom jeg er avhengig av å ha en del masker liggende til en hver tid, så bestemte jeg meg for å teste de.

Jeg er positivt overrasket og jeg synes egentlig de funker veldig bra på huden min. Nå har jo alle forskjellige hudtyper, men for meg så passer de veldig bra. Jeg tok en maske i går kveld, og jeg kjenner fremdeles at huden min har fukt. I tillegg til å bruke ansiktsmasker så prøver jeg å gå uten sminke når jeg kan, for huden min blir litt ekstra tørr av det. 

Så, om du har lyst til å teste en haug med masker (med mange forskjellige lukter) for en billig penge, så kan du bestille de >HER<.

Jeg har allerede brukt en del av de maskene jeg fikk. Jeg kjøpte 3 pakker i samme slengen og håpet at jeg likte det jeg fikk. Dette er det jeg har igjen av pakke #1, og har fremdeles 2 pakker som er uåpnet. Alle maskene er av samme type, bare med forskjellige lukter (om jeg har skjønt det riktig). Alle disse maskene er for å tilføre fukt.

#ansiktsmaske #hudpleie #ebay #billig #mote #skjønnhet 

 
I oktober satte jeg meg opp på lista som abonnent på den nye satsingen til Lootcrate, nemlig J. K. Rowling Wiazrding World. 

Skal prøve å forklare litt kort hva Lootcrate er.

Lootcrate har mange forskjellige abonnementer som du kan "subscribe" til. Personlig har jeg bare abonnert på denne Wizarding World boksen og den koster ca 300 kroner annenhver måned og er uten toll. Lootcrate har som sagt en del andre bokser også som inneholder ting fra filmer, serier, comics og spill. Det passer perfekt om du er en liten geek. Noen bokser inneholder kun ting fra spill, noen inneholder kun ting fra comics osv. I tillegg er det noen ekstra spesielle, sånn som denne med Harry Potter og Fantastic Beast ting i seg. 

Kjæresten min har abonnert på den vanlige Lootcrate boksen veldig lenge, og han har fått ting fra en haug med forskjellige serier, filmer, spill osv. Det som er så dumt med den vanlige Lootcraten er at du ikke alltid vet hvor alt kommer fra og mange ganger så kan du få en boks som er full av ting du egentlig ikke har så veldig sansen for.

Derfor er Wizarding World perfekt for min del! Disse boksene inneholder kun gjenstander fra Harry Potter og Fantastic Beast. Det er også med veldig mange gjenstander som er "Exclusive", noe som vil si at de kun finnes i disse boksene. Jeg fikk den aller første boksen i denne serien i november og jeg fikk den andre nå i januar. Så, det har bare kommet 2 bokser foreløpig og jeg er sjeleglad for at jeg har fått med meg begge. Jeg skal nok fortsette å ha dette abonnementet helt til det ikke eksisterer lenger. Det som også er helt fantastisk med disse boksene er at du kun betaler rundt 300 kroner for de, og innholdet i boksen er verdt mer enn 300 kroner.

Om du er interessert så kan du gå inn på Lootcrate sine sider og abonnere på hvilken du synes ser kul ut! 

Jeg har derfor kommet meg litt ut fra komfortsonen og laget en unboxing video av januar boksen. Jeg snakker på engelsk for å være litt mer internasjonal og jeg føler vel egentlig det er både litt kleint og rart å se seg selv sånn. Men, jeg prøver desperat å skaffe meg en ny hobby. Gleder meg til jeg har fått gjort dette noen ganger og får litt mer erfaring sånn så videoene ser litt bedre ut.

Må unnskylde mitt trøtte fjes, mitt rare hår og min halvdårlige engelsk, haha.


 
Skulle prøve å ta noen bilder av det nye håret mitt, og da fikk jeg med en fugl i samme slengen. Jeg føler meg som en dritkul pirat når han er med meg overalt. Spesielt når han sitter på skulderen, det er skikkelig pirate style spør du meg. Også er han så glad i å lage rede i hodet mitt. Er ingen vits å fikse håret sitt når han er ute og flyr altså.
Aner ikke hva som skjer med munnen min her. Ser ut som jeg har skikkelig underbitt. Slenger det med uansett, for fuglen er så søt.
Vi setter alltid på han bleie når han er ute og flyr. Er ikke akkurat så kult når han driter i hodet ditt for å si det sånn. Snakker av erfaring.Slenger med noen bilder uten fuglen også. 


Skjønner seriøst ikke hva som skjedde med munnen min den dagen her. Den ser jo så... rar ut? Jeg føler ikke jeg ser sånn ut til vanlig. Uansett, jeg har bestemt meg for å gi faen og selv om jeg synes at disse bildene ikke ble sånn superfine, så poster jeg de likevel. Vær lykkelig med utseendet ditt er det noen som sier. Om det betyr at jeg skal være lykkelig med bilder av meg selv hvor det ser ut som jeg har underbitt og rar munn, så er det greit. Jeg skal uansett bare vise håret.

#hår #mote #sminke #fugl #kjæledyr #foto #fotografi #selfie 
I veldig mange år har jeg hatt lyst til å farge absolutt hele håret mitt i noen knæsje farger. Jeg har egentlig aldri hatt guts nok til å gjøre det, helt frem til i går. Jeg fant noen av de nye fargene til Loreal som heter Colorista Wash Out. Jeg tenkte for meg selv "hvorfor ikke?", så jeg kjøpte med meg en blå og en lilla pakke. Jeg kjøpte en rosa farge fra XL (?) som de har på blant annet VITA og Cubus. Det er fremdeles veldig uvant å ha så knæsj hår og hver gang jeg ser meg i speilet så lurer jeg på om jeg har på meg parykk. Synes uansett det er litt kult, så tror jeg skal prøve å ha det sånn en stund. 

Prøvde å ta noen bilder i dag, men de ble ikke sånn superbra. Skal se hva jeg får til av bilder de neste dagene sånn så dere ser det litt bedre. Hadde ikke helt dagen i dag på bilder for å si det sånn, haha.Skikkelig fjortiss bilde nederst til høyre, haha. Håper jeg får tatt noen bedre bilder med speilrefleksen senere, som sagt.

#hår #mote #rosahår #alternativ #sminke #bilder 

 
I dag har jeg lekt meg i photoshop og redigert inn en plante. Jeg aner ikke hvor jeg får kreativiteten min fra, men jeg tror ikke det er fra et bra sted for å si det sånn. Jeg trenger kreativitet og motivasjon om dagen, men den kommer aldri. Jeg tror jeg må få meg ny jobb og flytte snart før jeg blir gal. Avstandsforhold er bæsj.

#foto #fotografi #selvportrett #mote #photoshop #plante #grønt #kjedsomhet


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits