Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal skrive om i dag. Jeg har absolutt ingenting nytt å komme med, i det hele tatt. Jeg var på skolen i dag og kjente at motivasjonen har forlatt meg helt. Jeg hadde egentlig tenkt å jobbe med oppgaven og være på skolen en stund, men når klokken var 11.45 dro jeg hjem og begynte å spille Skyrim. Det er faktisk det eneste jeg har gjort i dag, og det føles utrolig kjedelig.Hver gang jeg setter meg ned for å spille Skyrim igjen blir jeg utrolig inspirert. Jeg synes spillet er så utrolig bra laget. Ettersom jeg er interessert i å jobbe med spilldesign selv så blir jeg like overveldet hver gang jeg løper rundt i denne store fantasiverdenen. Jeg klarer aldri helt å forstå hvor mye jobb det må være bak dette spillet. Jeg kommer nok til å havne i en Skyrim feber fremover. Det er egentlig helt greit, for når jeg spille spill klarer jeg å koble av og tenke på andre ting. I tillegg har jeg det også supergøy!

Og, btw, jeg tenker veldig mye på at jeg har lyst til å reise til utlandet for å studere nå. Jeg har nesten bestemt meg for at jeg skal ta master i 3D i England og leve livet litt. Selv om jeg er utrolig hjemkjær og det sikkert blir veldig tungt og vanskelig for meg i starten, så tror jeg at det å studere i England kommer til å bli en utrolig fin opplevelse. Jeg er sikker på at jeg kommer til å føle meg mer voksen og selvstendig, og jeg kommer også til å leve ut en av drømmene mine. Jeg har lenge hatt lyst til å bo i England og dra på roadtrips rundt i landet og reise til Skottland når jeg føler for det. Når jeg gikk på videregående skulle jeg egentlig ta det 2. året mitt i England, men jeg droppet det i siste liten fordi jeg heller kunne studere der når jeg skulle ta høyere utdanning. Jeg har nå kommet til dette stadiet og har enda ikke kommet meg ut av Norge. Nå burde jeg egentlig få rævva i gir og få meg en skikkelig fin opplevelse!

Bare se så fint det er der! Tenk å ha muligheten til å ta en roadtrip i dette landskapet hver helg! Jeg er helt seriøs når jeg sier at om noen har lyst til å ta del i "eventyret" og være med meg til England og studere, så sier jeg ikke nei takk til selskap! Har lest veldig mye om det, og det å være flere mennesker som leier et helt hus med flere soverom sammen er visst mye billigere enn å bo vanlige studentkollektiv!

#skyrim #spill #gaming #natur #england #studier #reise 
 
Jeg hadde vel egentlig lovet at det ikke skulle bli noe Harry Potter her på en stund, men det må jeg nesten prøve å love etter dette innlegget. Når jeg kom tilbake til leiligheten i dag lå det en pakke på benken til meg som Ola hadde hentet før han dro. Først husket jeg nesten ikke hva det kunne være, men med en gang jeg begynte å rive opp pappen så kom jeg på hva det var.

Jeg kjøpte en Harry Potter special edition samleboks fra en veldig hyggelig fyr på finn.no! Denne inneholder bare de 5 første filmene, men boksen og innholdet og alt var så utrolig fint, så jeg klarte ikke å holde meg unna. Jeg måtte selvfølgelig ha den (typisk meg). Jeg betalte overraskende nok bare 450 kroner for den, og når jeg pakket den opp i dag så måtte det ha vært et kupp! Boksen var akkurat som om den var kjøpt i går og var helt ny. Alt inni den var i sine originale innpakninger og jeg tror nok denne er verdt utrolig mange penger om jeg har den i like god forfatning om noen år. Den er jo kjempefin! 
Alle de 5 første filmene ligger i utrolig fine etuier som ser ut som små og tynne bøker. Om man ser på det første bildet så var de bundet sammen med et bånd.
Føler for å prøve det DVD spillet. Hvis det er like morsomt som det som fulgte med Fangen fra Azkaban når jeg var liten så må det være gøy!


Det var med 8 smalekort som var helt uåpnet. Pga samleverdi tør jeg ikke å åpne de. De må nesten bare ligge i pakkene sine <3


Også fikk jeg med 5 superfine bokmerker! Jeg ble helt blown away når jeg pakket de opp og fikk sett ordentlig på de. De er virkelig kjempefine!


Dette er bare en bitteliten del av samlingen, men her er da alle HP bøkene på norsk og engelsk + Page to Screen også har jeg de to DVD samleboksene på toppen av hylla sammen med Hermines tryllestav og 2 togbilletter til Galtvort. 

Jeg vurderer veldig sterkt å kjøpe meg en glassmonter som jeg kan ha hele samlingen min i. Nå har jeg liksom bare litt plass her og litt plass der. Jeg har veldig lyst til å ha samlingen min på ett og samme sted hele tiden. Så, om noen vet om noen glassmontere som er store nok, men som samtidig ikke tar veldig stor plass så er jeg åpen for forslag! Jeg trenger ikke å ha plass til dvd'ene og bøkene mine, for de kan jo stå litt sånn som de står nå. Jeg tenker for det meste på de småtingene mine. 

#harrypotter #hp #film #dvd #tv #samling #happy

 
Det føles fremdeles rart å kalle dette "hjemme". Hjemme er jo selvfølgelig i Trysil, no matter what! Leiligheten på Strømmen er vel bare "hjemme" i den grad at jeg har de fleste tingene mine her og samboeren min her. Alt annet er liksom bare igjen i Trysil og venter på meg til jeg kommer tilbake igjen.

Den siste uka har jeg hatt det kjempefint og jeg har vært glad og positiv hele tiden, noe som har vært kjempegodt! I går avsluttet jeg oppholdet med boblebad ute under åpen himmel sammen med Ola. Det var faktisk -14 ute, så det var utrolig kaldt når vi skulle opp igjen. Jeg tror vi badet i en drøy time, før vi fant ut at fingre og tær hadde fått "gammel hud" og vi måtte opp igjen. Jeg hadde egentlig store planer om å dra ut på Bøes med venninner etter boblebadet, men når jeg bader har jeg en tendens til å bli utrolig trøtt. Så, jeg sovna... I morges spiste Ola og jeg frokost hos bestemoren hans før vi dro tilbake til Strømmen. Vi unngikk den meste trafikken, så nå skal vi egentlig bare slappe av helt til vi skal legge oss.

Jeg har allerede sett den nyeste episoden av Vikings og skal straks begynne på den nyeste Ghost Adventures episoden!


Her er noen bilder fra de siste dagene! 
 


Det var bålbrenning på sjøen. Trysil er innenfor den såkalte "ulvesona" og vi har nå begynt å slite veldig med ulv. På fredag ble det derfor brent store bål og varder i hele kommunen fordi vi rett og slett ønsker en annen rovdyrpolitikk. Det er ikke fordi vi vil utrydde all ulv og hater den, men den er utrolig nærme og dette går utover livskvaliteten for mange mennekser og spesielt småbarnsfamilier og bønder. Ettersom vi ikke får lov til å skyte ulven uten tillatelse er det utrolig vanskelig for bøndene å drive gård, for når de da får tillatelse til å skyte den (noe de sjeldent får) er ulven allerede langt borte. Noen mennesker lever med ulvene helt inntil husveggene og de kan ikke ha hundene ute og barna får ikke lov til å være ute så mye som de vil. Det er bare så vidt de tør å gå til bussen på morgenen fordi de vet at ulven lusker rundt huset hele tiden. Noen opplever dette som å sitte i fengsel i  sitt eget hus fordi ulven er alt for nære. Personlig har jeg bare opplevd at sauene til svigers ble tatt av ulv nå i høst, men jeg kjenner så utrolig mange mennesker som sliter veldig med ulven. Både bønder og vanlige folk, så det at politikken burde endres, er jeg helt enig i. 


Etter bålbrenning var jeg hos >Guro< og Siri for å spille Monopol. Vi spilte ikke så veldig lenge før vi bare satt og skravlet, som vi alltid pleier. 


Her er Lurven, katten deres. Han er så søt! 

På lørdag hadde mamma og jeg en liten "økt" på håret mitt igjen. Denne gangen dro vi frisørsalongen som hun jobber i og gjorde det der. Jeg stripet det bare denne gangen, for hvis jeg skulle ha bleket hele håret hadde det nok blitt utrolig slitt på noen områder. Derfor tok vi heller mange mange mange striper og prøvde å unngå de områdene som var mest skadet. Nå blir det en hel huag med hårkurer og pen behandling til påske, og da håper jeg at jeg skal få fikset enda mer på det mellom all jobbingen på Coop butikken.

Har en helt lilla hårkur som er superkul! Skulle ønske håret mitt ble i denne fargen, men den toner bare bort det fæle gulskjæret i håret. Den hjelper faktisk veldig mye!
Sånn ser håret ut nå. Det er ikke like oransje som det var før og jeg synes at mamma har klart å tone det veldig ned. Nå har det blitt litt mer gråskjær i det noen steder, og det gjør meg glad! Mamma er fremdeles sykmeldt og hun burde egentlig ikke jobbe med frisørting, men hun ønsket å se hvordan armen hennes takler å jobbe nå ettersom hun føler den har blitt sterkere, så vi gjorde ett forsøk. Etter 30 minutter hadde hun kjempevondt, men så sta som hun var så skulle hun bli ferdig. Mamma altså <3


Pusur og jeg har hatt det veldig koselig i ferien. Han ser som vanlig veldig sur ut, men jeg synes det er en del av sjarmen! Han lå med meg i senga hver natt, og ingenting er bedre enn en katt i senga <3


I går var det en utrolig fin måne ute, så jeg var nødt til å ta et bilde! Jeg orket ikke å dra frem stativet, så bildet er bare tatt gjennom stuevinduet hos svigers. Ble ikke så verst! Og jeg elsker at jeg ser de store gropene. Det er så vakkert!

Håper dere alle har en fortsatt fin søndag! 

#hjemme #trysil #vinter #ulv #dyr #katt #monopol #spill #venner #bål #måne #foto #fotografi #natur #hår #skjønnhet

 
Mamma ropte plutselig på meg når jeg satt nede på rommet mitt og så på Harry Potter marathonet vårt. Jeg hørte ikke hva hun sa, så jeg måtte løpe opp trappen og spørre hva alt oppstyret var. Pappa sto allerede i kjøkkenvinduet og knipset bilder, men jeg kunne ikke forstå hva. Plutselig så jeg at den satt der, verdens søteste, lille ugle. 

Jeg fikk knipset en hel haug med bilder av den, men fordi jeg måtte zoome fullt ut så ble ikke alle like klare og fine. Derfor var det bare en håndfull som faktisk ble bra. Jeg tror faktisk Humlesnurr overvåker meg, bare sånn for å se om jeg kanskje passer til Galtvort. Det synes jeg er helt greit! Nå forventer jeg å få Galtvortbrevet mitt om ett par dager! 

#ugle #dyr #natur #vinter #foto #fotografi #harrypotter #galtvort #humlesnurr 
 
Jeg har lenge tenkt at jeg skulle lage en sånn "10 ting du ikke visste om meg" greie, men jeg har liksom aldri fått rævva i gir til å skrive noen. Jeg føler også at jeg skriver veldig mye om meg selv på bloggen og mine interesser, så jeg har lurt veldig på hva folk faktisk kanskje ikke vet. Derfor skal jeg nå prøve å skrive ned 10 ting, som jeg forhåpentligvis aldri har nevnt på bloggen!

1. Jeg snakker mye med meg selv når jeg er alene.
Dette høres sikkert utrolig psykisk ustabilt ut, men det er ikke sånn at jeg forestiller meg at jeg snakker med en fantasivenn, sånn som jeg gjorde når jeg var liten. Hvis jeg er alene i leiligheten mens Ola er på jobb noen ganger så hender det at jeg snakker med meg selv. Sånn som f.eks: "kanskje jeg skal lage meg litt frokost? jeg føler for litt brunost i dag!". Det er for det meste litt sånn høylytt tenking. Jeg har aldri samtaler med meg selv, men som sagt, jeg tenker bare høyt, haha. En merkelig uvane jeg har hatt i alle år! Lurer på hvor alvorlig dette er når jeg er 70? 

2. Når jeg var liten var jeg stupforelsket i John Smith i Pochahontas og Kovu i Løvenes Konge!
Vi har vel alle hatt en Disney karakter som vi var forelsket i  når vi var små? Men, seriøst, jeg var forelsket i en LØVE?!

3. Jeg besvimer når jeg ser blod.
Jeg tåler helt fint å se på når andre skader seg og blør. Det er absolutt ikke noe problem! Men, om jeg selv får dypere kutt eller litt større skader hvor jeg blør veldig mye, da har jeg sykt lett for å besivme. Ikke særlig praktisk, sånn egentlig. Jeg var veldig ille når jeg var liten, men så gikk det helt over i tenårene. Nå har jeg dessverre fått det tilbake. Noe som er sykt irriterende.. Spesielt med tanke på at jeg egentlig ikke synes det er noe skummelt å blø. Jeg aner ikke hvorfor jeg skal besvime sånn.

4. Min største drøm når det kommer til yrke er enten musiker eller skuespiller.  
Hvordan jeg skal oppnå dette er et mysterium for meg. Jeg tør ikke å synge foran andre mennesker enn meg selv eller folk jeg virkelig stoler på. I tillegg tør jeg ikke å spille skuespill foran andre mennesker, men jeg anser meg selv som en person som kanskje kunne passet bra til skuespill. Ja, jeg er faktisk litt selvgo der, haha.

5. Jeg har den siste tiden gått ned hele 6kg!
Jeg jobber fremdeles med å gå ned i vekt. Jeg har fremdeles ikke kvittet meg helt med det ekstra fettet, men jeg skal prøve å få vekk det meste innen sommeren! De 6 kiloene jeg har mistet den siste tiden er bare pga endring i kosthold og jeg har nesten ikke begynt å trene enda. Men, nå har det på en måte stoppet litt opp, så om jeg skal klare å gå ned mer så er jeg nødt til å trene mer! Jeg har aldri ansett meg som særlig overvektig, men jeg har ansett meg som en person som har litt ekstra fett her og der.

6. Jeg hater smågodt.
Jeg hater nesten alt av smågodt som man kan kjøpe på butikken. Om noen gir meg en pose meg litt smågodt, så spiser jeg det for å være høflig, men jeg synes det bare smaker plastikk og er virkelig ikke noe glad i det. Derfor spiser jeg helst sjokolade, kaker og kjeks. Ja, også nøtter da. Jeg elsker nøtter!

7. Jeg har ett stort ønske om å bo i England eller Skottland i noen år.
Jeg tenker bare, hvorfor ikke? Jeg er ung, har ingen barn og har fremdeles mange år på meg hvor jeg kan utforske og leve som jeg vil før jeg må begynne å tenke på familie, fast jobb og stort hus. Jeg føler meg veldig hjemme i Storbritannia og tror at selv om jeg sliter veldig med hjemlengsel, så kommer jeg til å trives såpass godt der så det kommer til å gå veldig bra.


Hitchin er plassen jeg vil flytte til om det blir England.


Edinburgh er helt klart den skotske plassen jeg vil flytte til!

8. Jeg er "industriell vegetarianer". 
Dette betyr at jeg ikke spiser kjøtt som kommer fra slakteri. Jeg vet selv hvor dårlig bøndene får betalt med tanke på hvor dyrt kjøttet er i butikken. I tillegg vet man aldri 100% sikkert hvordan dyrene blir behandlet på slakteriet. I tillegg er de ofte redde og stresset, og jeg støtter rett og slett ikke industrien i det hele tatt pga dette. Jeg spiser vilt kjøtt som har blitt skutt i skogen, sånn som elg. Jeg har bestemt meg for at jeg skal spise fisk som vanlig, men det kan hende jeg gjør litt nærmere research på hvordan de behandles på oppdrettene også. Jeg spiser også egg som kommer fra frittgående høns ettersom jeg ikke støtter at hønsene bor i bittesmå bur. Jeg kan også spise sau, storfe og andre gårdsdyr om bonden får bra betalt og bonden selv slakter dyrene på gården hvor det ikke blir stresset eller redd. Hvis jeg skal kjøpe kjøtt fra en bonde, så må jeg også vite hvordan dyrene blir behandlet på gården. Om jeg får ett dårlig inntrykk av hvordan de har det, så vil jeg heller ikke ha noe kjøtt. Nå kommer jeg nok aldri til å kjøpe kjøtt direkte fra bonden, og kommer nok til å holde meg til fisk og vilt for det meste.


Valais Blacknose Sheep er verdens søteste og fineste sauerase! Skulle veldig gjerne hatt en sånn <3

9. Jeg har en sterk samlemani.
Det har dere kanskje allerde skjønt med tanke på at jeg kjøper så mange Harry Potter ting hele tiden. Jeg bruker alt for mye penger på Harry Potter og Game of Thrones ting. Grunnen er rett og slett fordi jeg elsker å samle på ting, og det er også viktig for meg å stille ut samlingene mine ettersom de vokser. Jeg er også utrolig flink på å samle på filmer og bøker. Jeg tror nok alle samlingene mine til sammen er verdt godt over 100.000 kroner så langt. Jeg har en veldig dårlig oppfatning når det kommer til økonomi, så jeg vil heller sulte en måned og kjøpe meg samleting istedet for mat.

10. Min største frykt er å være alene.
Tanken på å miste foreldrene mine, broren min, kjæresten min, resten av familien min og vennene mine er min aller største frykt. Jeg er livredd for å gjøre noe feil sånn så mennesker blir sinte på meg og aldri vil være vennen min mer. Det trenger ikke nødvendigvis være døden jeg er redd for, men rett og slett det at jeg må sitte alene uten venner og familie som bryr seg. Det er utrolig skremmende og jeg håper at jeg aldri opplever det! 

#10ting #personlig #disney #film #dyr #bilder #england #skottland #skuespiller #musiker #ønsker #slanking #rar
Jeg har fått min store kjærlighet i posten i dag! Nemlig Harry Potter Hogwarts Edition <3 Jeg har ventet på at den skal komme helt siden fredag, og i dag kom den endelig! Og det midt i Harry Potter marathonet vårt!

Det som gjør hele denne editionen så spesiell er fordi alle filmene har en DVD edition, en theatrical edition og en BLU RAY edition. Den vanlige ekstradisken med bonus materiale er også med + én ekstra som bare er å finne i denne boksen. De 2 siste filmene har også en 3D edition, så nå må jeg helt klart skaffe meg en 3D tv og en 3D spiller! 

Det som er superkult med denne boksen er at det er med en veldig spesiell ekstradisk som ikke er med i noe annet enn denne pakken. Den inneholder veldig mye ekstrameteriell når det kommer til hvordan de skapte hele universet og skuespillerne rangerer også sine topp 50 opplevelser under innspilling av alle filmene. 

Jeg gleder meg utrolig mye til å se absolutt alt, og jeg har virkelig mye som jeg kan se gjennom nå! Det blir skikkelig spennende, og jeg er rett og slett i gledesrus nå! Nå skal jeg nok ikke skrive så veldig mye om Harry Potter på en stund, men det har skjedd så utrolig mye på den fronten i det siste *kremt*.#harrypotter #film #tv #galtvort #dvd #bluray #3d #bilder 

 
Jeg må seriøst slutte å blogge så sent. Problemet er bare at jeg gjøre alt annet når jeg er i Trysil og jeg glemmer nesten at jeg har en blogg. Rett og slett fordi jeg har noe annet å gjøre enn å bare sitte på dataen hele dagen. Ikke at jeg synes det er negativt å blogge osv, men når jeg på en måte "glemmer" mac'en min litt, så blir dessverre bloggen min litt glemt også. 

I dag har jeg vært ute 2 ganger fordi det var så fint vær og fordi himmelen var så fin og stjerneklar nå i kveld. Bruttern, dama hans og jeg har endelig begynt vårt Harry Potter marathon i dag! Planen var egentlig at vi skulle starte i går, men bruttern var så "hyggelig" at han stakk på LAN istedet. Så, da fikk vi ikke begynt før nå i kveld. Vi har bare fått sett den første filmen så langt, men skal sitte helt fra 10 tiden i morgen tidlig og se så mye som mulig i løpet av dagen.

Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder i dag, så da legger jeg heller ved noen bilder fra den første Harry Potter filmen osv. Bare sånn for å fylle ut litt. 

Om jeg får mulighet i morgen så skal jeg legge en del innlegg i kø sånn at jeg faktisk får blogget litt! Nå har jeg tross alt sett HP filmene såpass mange ganger, så om jeg sitter på mac'en og lager blogginnlegg i løpet av den 2. filmen så gjør det vel ikke stort tror jeg. Alle bildene er redigert av meg. Liker de mye bedre når de har en litt mer "old look". De var så søte på den tiden <3

Igjen må jeg bare beklage for HP spam om dagen, men det er liksom det eneste jeg føler for å blogge om. 


Nå skal jeg ta meg litt alkohol og høre på bra musikk. 

#harrypotter #tv #film #magi #bilder #søte #marathon #galtvort 

 


Det var så fint ute i dag! Solnedganger er alltid så fine! <3

#natur #vinter #skog #himmel #farger #vann #kaldt #fint #bilder #foto #fotografi

 
I dag var jeg ute med mamma og gikk tur. Det er alt for lenge siden jeg har gått meg en lang, rolig og koselig tur. Nå som det har snødd så mye, så ligger det veldig mye snø i skogen, og ikke minst på trærne. Det er så utrolig fint, og når skogen ser sånn ut, så må jeg alltid ta meg en tur i den og ta med kameraet mitt. Nå fikk vi bare fulgt veien i dag, men det var veldig fint å bare gå langs den også!

#natur #snø #trysil #gåtur #trening #skog #vinter #kaldt #fint #bilder #foto #fotografi 

 
I går hadde jeg og mamma et gigantisk bakeprosjekt på kjøkkenet. Noen kaker som jeg trodde skulle ta 2 - 3 timer, tok plutselig halve dagen. Mye pga venting og eksperimentering. Jeg har nemlig laget cauldron cakes, som er inspirert fra Harry Potter filmene. Jeg kommer nok til å prøve andre metoder senere, for dette gikk jo ikke helt etter planen ettersom vi trengte flere ingredienser enn vi hadde. De ble jo fremdeles litt søte da!

Jeg har fulgt >DENNE< oppskriften, og vi trengte både mer sjokolade, mindre muffinsformer og Fluff. Fluff er jo nesten ikke å oppdrive noe sted, bortsett fra i Oslo. Neste gang skal jeg nok lage de med en annen krem enn denne marshmallow-kremen. Den var så klissete, så hvis man skulle prøve å spise med skje så ble skjeen sittende fast i hele kaka. Så, det dukker nok opp andre forsøk her senere! Det er gøy å bake!

#bake #mat #kake #muffins #harrypotter #cauldroncakes #marshmallow #sjokolade #mat

 
I går fikk jeg endelig møte Anne og >Cecilie< igjen! Jeg har ikke sett de på veldig lenge, så det var veldig koselig å få se de igjen. Vi spiste litt kake og drakk kaffe på Rialto, før Anne og jeg dro for å lage drops. Datteren til kusina hennes har elevbedrift etter vinterferien og hun skal selge litt forskjellig godteri som de har laget selv. Jeg har aldri laget drops før, så det var faktisk en helt ny opplevelse for meg. Jeg synes egentlig det var skikkelig gøy, og det smakte også kjempegodt, ikke minst!

Etter at vi hadde laget drops dro vi til Anne for å spise sushi. Cecilie kom på besøk og spiste med oss og var der i noen timer før hun måtte dra igjen. For første gang laget jeg hjemmelaget sushi, noe som var veldig spennende. Det var jo egentlig mye vanskeligere enn jeg trodde også, men på andre forsøk hadde jeg allerede klart å forbedre meg litt. Kommer nok til å prøve meg på mer hjemmelaget sushi når jeg kommer meg ned til Strømmen igjen. Det var jo egentlig veldig enkelt og greit! Etter dette satt Anne og jeg og hadde det kjempegøy og jeg var ikke hjemme igjen før klokken 4 i morges. 

Jeg har forresten fått falske øyevipper og vippelim fra ebay. Vippelimet var utrolig bra, og det samme var vippene. Jeg har egentlig aldri brukt løsvipper, så det at jeg faktisk klarte å sette de på uten store problemer var ett under. Tror nok jeg kommer til å bli avhengig en stund fremover, haha.


Vippene blir så sykt lange, og det er så fint!! Noe som ikke er så fint er den rare huden min. Skjer med alle disse små prikkene under øyet? Måtte studere meg selv i speilet i sta, og jeg skjønner virkelig ikke hva dette er. Er det helt normalt å ha sånn hud? Ser ut som at det er tettpakket med bittesmå kviser. Uten at det faktisk er det. Dette er et mysterium!

Håper dere har en fortsatt god lørdag! Og, ikke minst, en god helg! 

#mat #drops #sminke #skjønnhet #vipper #bilder #foto #venner 

 
I dag reiser jeg til Trysil igjen for å ta vinterferie! Pappa har vært i Stockholm fra i går til i dag og flyet hans lander på Gardermoen halv 8 i kveld og jeg er så heldig så jeg får sitte på med han hjem til Trysil. Jeg blir alltid så glad når jeg slipper å ta bussen. Er så utrolig mye koseligere å kjøre bil sammen med mamma, pappa eller Ola. 

I anledning bilturen har jeg bestemt meg for å koke kaffe som jeg skal ta med. Tror nok pappa blir glad for det. I tillegg har jeg også laget en peanøttkake som passer perfekt som en liten godbit sammen med kaffe. Jeg har aldri laget denne kaken før, men det var absolutt ikke noe problem, for den var superenkel å lage!Man trenger;
2 dl Sirup
1 dl Sukker
350g Peanøttsmør (grov type)
200g Melkesjokolade
6 dl Puffet Ris

Ekstra:
Peanøtter

Det eneste man trenger å gjøre er å blande sammen sirup, sukker og peanøttsmør i en kasserolle. La dette varmes opp (unngå helst koking) til det blir en flytende og fin blanding. Når blandingen er fin og flytende tilsetter man 6 dl puffet ris og rører dette godt inn i blandingen. 

Etterpå heller du blandingen over i en 20 x 20cm form. Jeg brukte en rund form, noe som også fungerte veldig fint.

Når blandingen er på plass i formen smelter du melkesjokoladen i vannbad og heller dette på toppen. Om du ønsker kan du toppe kaken med noen hakkede peanøtter.

Når du er ferdig med "pynting" tar du den inn i kjøleskapet og lar den kjøle seg ned i 1 - 2 timer. Til slutt skjærer du den i små biter som kan spises på ett "jafs". Sjokoladen på toppen kan lett smelte om du har de i fingrene for lenge, så derfor er det greit å ha små biter som man kan spise med en gang. 

#mat #kake #baking #mat #peanøttkake #peanøtt #sjokolade #kaffe #bakst 

 
Tusen takk, kjære postmann for at du klarte å levere en så fin pakke til meg! Og, tusen takk min kjære samboer som virkelig vet hva jeg ønsker meg! Må si at årets valentines gave var en suksess! Nå har jeg blogget om den tidligere, men i dag fikk jeg den endelig. <3
Nå har jeg alle 3 i samlingen OG jeg har Page to Screen som også er en del av samlingen. Nå fikk jeg ikke med den på bildet da *kremt*
Hvis jeg noen sinne var nødt til å bytte til en annen familie, så hadde det vært denne <3 

Elsker virkelig alle bildene som er inni boken. Det står også en hel haug om hver karakter og litt om kostymer og tanker rundt dette. Jeg elsker sånne "behind the scenes" bøker, og jeg kommer nok ikke til å slutte å kjøpe sånne. Nå er jeg en person som virkelig elsker å samle ting, og Harry Potter er noe som går foran alt annet.

#bok #harrypotter #charactervault #post #amazon #muggles #tv #film 

 
I dag har jeg vært hjemme hele dagen, og snart skal Ola og jeg på kino og se Birkebeinerne. Gleder meg veldig til å se den filmen ettersom både Kristofer Hivju og Thorbjørn Harr er med i den. I dag har vært av de dagene hvor jeg har så utrolig mye på planen som jeg har lyst til å gjøre, men ender opp med å ikke få gjort en dritt av det. Jeg hadde tenkt å lese ut Hunger Games i dag, så langt har ikke det skjedd. Jeg hadde tenkt å jobbe med 3D modellen min av Hiet i dag, det har heller ikke skjedd, og jeg hadde tenkt at jeg skulle jobbe med Harry Potter tumblren min, noe som heller ikke har skjedd. Så, hva har skjedd? Jeg har drukket meg mett på te, spist polarbrød med brunost og sminket meg. Litt av en dag altså! Håper ettermidagen byr på litt mer spenning.

#sminke #skjønnhet #hår #film #birkebeinerne #kino Nå er det ny uke igjen, og mandager er alltid veldig slitsomme. Jeg har hatt en veldig fin uke hjemme i Trysil, og i går kom Ola og jeg tilbake til leiligheten. Har vært litt stille fra meg de siste dagene, men jeg har rett og slett vært for opptatt med bursdager, morsdager og valentinsdagen. Så, hallo, her er jeg! 

Det er ikke akkurat så veldig mye nytt som har skjedd de siste dagene, så det blir ikke akkurat så mye update fra denne fronten. Vi har begynt med ny eksamen på skolen i dag, nok et gruppeprosjekt som jeg helt ærlig er drittlei akkurat nå. Derfor har jeg begynt på mitt eget private prosjekt hvor jeg skal lage Hiet fra Harry Potter.

Når jeg nok en gang snakker på Harry Potter, så var jeg en tur innom Outland i dag. Jeg har vært på amazon i det siste og siklet på ting som jeg har lyst på, og noen av de tingene jeg har lagt i ønskelisten min er "Harry Potter Artifact Boxes". Det er en Hermine boks, en Ronny boks og en Harry boks som inneholder små og søte ting som representerer de fra filmene. 

Jeg hadde tenkt å beestille meg noen av disse boksene, men amazon sendte de dessverre ikke til Norge. Når jeg var på Outland i dag så jeg til min store glede at de hadde alle 3 der, så da kjøpte jeg Hermine sin. Heldigvis for meg så fikk jeg den siste! Jeg har allerede tryllestaven og time turneren hennes, og da syntes jeg det hadde vært fint med litt ekstra. Mine neste HP ønsker er Ronny sin tryllestav og artifact box. Herregud, det begynner å bli mye HP snakk på bloggen og HP ting på hylla nå. Beklager!


Her er det bare togbillettene som lå i boksen. Resten har jeg kjøpt på Harry Potter World i London.
Sånn ser HP hylla mi ut nå! Eller, hele bokhylla er egentlig bare stappfull av HP ting, men denne hylla liker jeg selvfølgelig best. Nå som Game of Thrones begynner igjen snart så kommer vel GoT feberen tilbake også. De stakkars pengene mine som jeg ikke klarer å holde styr på. Men, tro det eller ei, jeg har faktisk blitt mye flinkere med pengene mine, selv om det ikke ser sånn ut akkurat nå, haha.


Har lekt meg med Marauders Map i dag også! Fikk med meg det store kartet fra Trysil nå, og det er gøy! 

#harrypotter #warnerbros #fan #film #replica #hermine #herminegrang #bilder #trylling #kart #outland 

Det begynner virkelig å nærme seg ny sesong av Game of Thrones. Jeg tror jeg aldri har gledet meg sånn til en sesong. Det er så mange ubesvarte spørsmål som jeg vil ha svar på. Hva skjer med den ene og den andre. Snart har det gått enda ett år med venting og vi skal endelig få se hvordan det går med de, Hva skjer med Jon? Daenerys? Cersei? Arya? Sansa? Tyrion? Herregud, jeg må vite det. NÅ!


Slenger med et bilde som ble tatt i 2012. Dette ble nettopp lagt ut av fotografen som hadde photoshoot med de. Mange av de andre bildene som ble tatt i denne photshooten ble brukt i bladet Rolling Stone, men ikke dette. Hvis bare Emilia og jeg kunne bytte plass bitte-bittelitt. #tv #serie #gameofthrones #got #sesong6 #film 


Endelig har jeg fått fikset opp i hårproblemet mitt. Den blå etterveksten er endelig borte og de slitte tuppene er klipt vekk. Med andre ord så har håret mitt blitt noen cm kortere, og det er faktisk uvant. Det ble ikke klippet vekk så mye, men det var såpass mye at det synes litt. Nå jeg først klipte håret tenkte jeg at jeg kanskje skulle klippe lugg igjen. Så, nå har jeg samme hårsveis og lugg som jeg hadde i 2009 når jeg var en skikkelig emokid. Det er alltids gøy med litt forandringer, men det kan hende jeg angrer på nettopp dette om noen dager. Én ting er helt klart, og det er at jeg må lære meg hvordan jeg styler luggen min på nytt. Før hadde jeg faktisk litt peiling på hvordan jeg skulle ha luggen min, men nå synes jeg bare at det ser rart ut. Sikkert fordi det er uvant.
Måtte slenge med et bilde av Pusur i dag også. Han må alltid være med. Han ser vel og merke aldri noe særlig glad ut, men jeg lover at han egentlig var veldig glad når jeg tok dette bildet. Kosete var han i hvert fall!

Har ikke fått tatt noen ordentlig bilder som ble brukbare hvor dere kan se hele ansiktet mitt. Så, dette kommer etter hvert. Først må jeg som sagt finne ut hvordan jeg skal style den luggen. Nå henger den liksom bare vanlig, og det blir så... kjedelig? Jeg føler også at ansiktet mitt ble utrolig mye rundere og mye mer barnslig, så på ett vis føler jeg at jeg ble mye mer barnslig med den. Igjen, dette er nok en vanesak, og om det blir helt forferdelig så går det sikkert an å legge håret annerledes. 

Herregud, alle disse hårproblemene!


#hår #skjønnhet #klipp #katt #husdyr #kjæledyr #hårproblemer
I går skulle jeg som nevnt prøve å rydde ut av kottet under trappen. Dette gikk mildt sagt rett i dass fordi det var stappfullt der og jeg hadde ingen steder å gjøre av alt sammen. Istedet fikk jeg sett gjennom alt som lå der og fant en del gamle og søte ting.

Etterpå gikk jeg inn på et annet rom i kjelleren og så på flere ting som jeg hadde når jeg var liten. Der kom jeg over et album som jeg tror jeg har fått av min søte kusine Maren Sofie en gang for lenge siden. Der var det en del bilder fra da jeg var liten, søt og uskyldig. Etter dette fikk jeg lyst til å gå gjennom flere album og jeg endte dermed med å se gjennom en haug av familiealbumene våre i dag. Måtte selvfølgelig ta noen bilder og vise hvor søt jeg har vært en gang i tiden!


Meg i pulken da vi var på tur til setera. Dette var selvfølgelig min utrolig kule look! Jeg husker fremdeles de vottene jeg har på meg (helt ærlig husker jeg alle klærne) og jeg husker at jeg elsket å bite på tuppen av votten. Jeg kan si at den votten var veldig hullete etter en stund.


Pappa og jeg, på samme tur til setera. Jeg elsket å drikke velling, og dette var noe jeg drakk og levde på helt til jeg ble 5 år! Jeg syntes det var så utrolig godt, og til slutt måtte mamma og pappa bare tvinge meg til å slutte med det. Noe som var veldig trist for min del. Så, det er vel det pappa mater meg med her, haha. Også har jeg bamsen min Biste i hånda, selvfølgelig. Han har jeg faktisk i senga mi enda, og han kommer nok alltid til å være der også! 
Farfar <3 Jeg begynte faktisk å gråte når jeg så dette bildet i går. Farfar døde veldig brått i 2011, og det har enda ikke gått ordentlig opp for meg at han er borte. For meg kjennes det bare ut som at han er ute bak huset og jobber, sånn som han alltid gjorde da han levde. Så når han ikke er hjemme når jeg besøker Farmor så tenker jeg bare at han er ute og jobber med noe. Jeg kunne virkelig ikke ønsket meg en bedre Farfar.


Biste, igjen. Han var som sagt alltid med! Mormor hadde strikket en veldig søt drakt til meg og det kan tenkes at dette var ett av de bildene som foreldre tar når du har på deg nye og søte klær. 


Dette er ikke hele bildet, men jeg sitter egentlig på dumpa sammen med fetteren min Sindre. Jeg følte bare for å virkelig zoome inn på det overlegne ansiktet mitt. Jeg må ha vært veldig kry den dagen.


Her er jeg 10 år og på min første familietur til Tenerife! Husker at vi skulle feire 40 års dagen til mamma der og at jeg fikk spysjuka noen dager før. Den dagen mamma hadde bursdag hadde jeg blitt frisk igjen, men da hadde jeg selvfølgelig smittet broren min. Så, vi skulle egentlig på en restaurant og spise bursdagsmiddag sammen med mamma, men det endte opp med at mamma måtte bruke bursdagen sin på å passe på en spysjuk bror og pappa og jeg spiste på restauranten alene. Gratulerer med dagen, liksom.
Cartoonies var det beste Vetle og jeg visste når vi var små. Når jeg ser på disse bildene så kommer jeg ikke over at jeg er 22 og han er 17 nå. Heregud som tida flyr! Det verste er at jeg husker denne dagen veldig godt, og jeg husker at kusina mi, Maren Sofie, skulle komme dagen etter og overnatte!


Farfar kunne brukes til så mangt, også som hest! 


Halloween 2004. Husker jeg dukket opp i døra hos >Guro< og at hun ikke kjente meg igjen med det første. Det husker jeg fremdeles fordi jeg syntes det var litt gøy. 


"Wanna buy some goodies?". Jeg ser ut som en drugdealer og Vetle ser ut til at han nettopp har blitt ferska på å kjøpe av meg. 


Aner ikke hva som skjer med ansiktet mitt her, men vi steker vaffler. Eller, Vetle steker vaffler. Jeg ser på.


Dette er nok et av de søteste bildene av Vetle og meg sammen. Nå skal det sies at det faktisk finnes veldig mange søte bilder av oss sammen, men jeg liker dette ekstremt godt. Vetle er jo supersøt, og i tillegg er det bursdagen min. Jeg vil tippe på at jeg ble 10 eller 11 år når det bildet der ble tatt.


Ja, også har vi Pusur. Måtte slenge med et bilde av han. Han lå søtt og fredelig på fanget til pappa i dag, og jeg synes alltid det er så koselig når han vil sove på fanget til folk.

Superlangt innlegg, men noen ganger er det bare så mye rart jeg vil vise på én gang!

#bilder #minner #foto #fotografi #søster #bror #gamledager #barndom #mamma #pappa #farfar #katt #husdyr #kjæledyr

I dag har jeg hatt det litt gøy med et diy prosjekt. Har lenge hatt det i tankene, og det er enda ikke 100& sånn som jeg vil ha det, men det er en begynnelse!

Jeg hadde egentlig tenkt å bruke en helt blank flaske, men de få blanke flaskene som passet til prosjektet mitt som jeg fant, de hadde selvfølgelig ikke kork.. Ikke fant jeg noen løse som jeg kunne bruke heller. Jeg har heller ikke klart å finne noen flasker på ebay, så dette er det nærmeste jeg har kommet så langt. Jeg hadde tenkt å lage mange i forskjellige farger når jeg endelig finner den perfekte flaske - med kork!  

Det hele er veldig enkelt. Du tar bare litt vann, tar oppi litt konditorfarge i den fargen du ønsker og om du vil så legger du oppi en haug med glitter. Når du rister på den så glitrer det i hele flasken! 

Denne skal selvfølgelig stå sammen med alle de andre Harry Potter tingene mine <3

#diy #bilder #foto #flaske #eliksir #elixir #harrypotter #prosjekt #konditorfarge #glitter 

Nå har jeg plutselig fått en strålende idé! I kjelleren hjemme i Trysil har vi et lite kott under trappen. Ja, det er vel litt større enn det Harry Potter hadde i filmene, men det er noe av det samme. Jeg har plutselig fått lyst til å rydde ut litt av tingene som er der, og rydde litt. Og vet dere hva jeg skal bruke rommet til? Jeg skal få inn en liten tv der, en gammel playstation 2 og en wii, og lage en lesekrok. Jeg håper bare at jeg klarer det, for når jeg får sånne ideer så blir jeg skikkelig lei meg og skuffa om det ikke skjer. 

Om alt går etter planen, så dukker det opp bilder i morgen! Kjenner jeg gruer meg litt til å starte dette prosjektet, for jeg tror det er utrolig mye rot der.

#kott #undertrappen #harrypotter #rot #kosekrokJeg har fått meg en ny og veldig underholdende hobby! Nemlig, å kle opp katten med alt mulig rart. I dag fikk han lov til å gå med gavebånd, noe han kanskje ikke var så fornøyd med. Etterpå så det ut til at han ville hate meg en stund, men om noen timer går det sikkert bra igjen! 


HAHA, de nederste bildene hvor det bare lyser avsky av øynene hans. Han hadde jo nesten ikke lyst til å se på meg en gang når jeg tok bildene, så jeg tror jeg forsto at han ikke likte det så godt.

Og ja, jeg er i Trysil igjen! Kom hit igjen i dag og har tatt bussen hit. Jeg tenkte først at jeg skulle stjele bilen til Ola og kjøre hit selv, men så kom jeg på at han faktisk trenger den på fredag for å komme seg til Trysil, så da ble det buss. Kommer til å være her helt til søndag, og jeg har allerede en hel haug med ting som skal skje og som står på planen!


#katt #pusur #husdyr #kjæledyr #bilder #foto #fotografi #gave #gavebånd #dressup #hobby

Jeg vet ikke hvorfor, men i det siste har jeg sett på så utrolig mange gamle bilder. Nå fant jeg nettopp igjen bilder fra Paris, og jeg savner det bare mer og mer jo mer jeg ser på bildene. Jeg var der sammen med familien og Ola i 2013, så det begynner å bli en stund siden. Hvis det er noe jeg virkelig vil se og oppleve igjen i Paris så er det Louvre. Det var en så utrolig fin plass, og om det ikke hadde vært så mange folk der så kunne jeg lett ha gått rundt der absolutt hele dagen og studert hver eneste skulptur og hvert eneste maleri. Det er så mye fint der, og i tillegg henger det jo en rekke kjente kunstverk der! Jeg har aldri vært særlig interessert i kunst, men jeg synes alltid det er veldig spennende å studere den på nært hold. Mine favoritter er skulpturer som er inspirert av antikken og middelalderen, og malerier som er inspirert av middelalderen og bibelen. Love love love!

I tillegg var Notre Dame utrolig fint også! 
Én av de berømte broene hvor folk henger hengelåser etter seg. For det meste kjærestepar. Når vi gikk forbi var det noen som tok bryllupsbildene sine der, og da måtte jeg selvfølgelig ta et snikbilde også! Det passet jo så fint! Nå har de dessverre kuttet ned alle hengelåsene, rett og slett fordi broen ble for tung og kunne knekke. Tenk på det, da må det ha vært mange hengelåser!


Baksiden av Notre Dame.


Disse minner meg om Disney filmen Ringeren i Notre Dame. Jeg klarte ikke å tenke på annet når jeg var der. Det var nesten som å hoppe rett inn i filmen, rett og slett!
Den første dagen gikk vi forbi Louvre. Jeg hadde utrolig lyst til å bare gå inn med en gang, men jeg måtte dessverre vente noen dager til. 


Utsikten fra Tiumfbuen. Det var utrolig fint der!!
Seriøst, se hvor bitteliten Mona Lisa er! Jeg visste at hun kom til å være liten, for det hadde jeg hørt fra andre som hadde sett henne. Men, altså, hallo?! Det var helt syke tilstander (se bildet under) og det var en hel haug med folk som skulle se dette bittelille bildet samtidig. Det var bare så vidt man klarte å komme seg frem og fikk se det. Jeg hadde jo håpet at jeg kunne få stå og studere det litt, men der tok jeg grundig feil. Det var en liten titt, og rett ut igjen.


På den andre veggen i samme rom hang det et gigantisk maleri som jeg virkelig likte. Det var liksom ingen som brydde seg om det vakre og gigantiske maleriet på den andre veggen. Neida, ALLE skulle se på Mona Lisa, helst samtidig. Jeg hadde selvfølgelig lyst til å se på det store maleriet og ville komme meg litt nærmere, men det var 0 sjans. Helt sykt at et bittelite maleri som Mona Lisa er så interessant for så mange mennesker. Jeg forstår veldig godt at det interesserer dem, men herregud da!! 

Paris er virkelig en by jeg anbefaler. Det er egentlig unnødvendig av meg å skrive om sånt når jeg poster en haug med bilder av plassen. Det sier seg kanskje selv at byen anbefales, haha. Eneste problemet er at noen franskmenn er utrolig sta (spesielt de i lokale butikker) og vil helst ikke snakke engelsk. De kan være litt frekke om man bare begynner å snakke på engelsk uten og i det hele tatt prøve seg litt på fransken først. Det er noe som går seg til, men om du bare holder deg til vanlige merkebutikker (H&M eks) og restauranter i turist-strøkene så unngår man som regel disse språkproblemene. 

#paris #bilder #reise #frankrike #foto #fotografi #notredame #eiffeltårnet #fransk #louvre #kunst #monalisa #triumfbuenJeg føler meg som en heldig liten frøken akkurat nå. Jeg har lenge siklet på "Harry Potter Character Vault" som er den ferjde og siste boka jeg mangler i "vault" serien. Jeg fant ut for noen dager siden at de hadde tilbud på den inne på amazon og har fortalt Ola veldig lenge at jeg har hatt lyst på den. Nå som den faktisk var på tilbud så var jeg sint og irritert fordi jeg ikke hadde penger som jeg kunne bruke, og nå var den jo tross alt over 100 kroner billigere enn vanlig. Ola fortalte meg da at han kunne kjøpe den boka til meg som en valentinsgave, men da fikk jeg ingen blomster og sjokolade. Det er egentlig helt greit for meg, for Harry Potter slår blomster og sjokolade i gave everyday!

Nå gleder jeg meg skikkelig til jeg får den i posten! Ola har fått amazon til å sende boka til leiligheten, så dette blir altså den første pakka som kommer hit etter at vi flyttet! 

#harrypotter #hp #charactervault #bok #lesing #lesestoff #film

I går var Ola og jeg hos et vennepar, Sofi og Magnus, i Oslo og hadde en veldig koselig kveld. De laget i stand nachos i ovnen til oss og vi hadde en koselig stund rundt matbordet. Vi fikk "catchet" rundt det meste og vi snakket om alt som var. Det skjer alt for sjeldent at vi møter de, selv om de ikke bor så langt unna. 

Etter middagen spiste vi fastelavensboller og spilte Game of Thrones Monopol. Vi rakk ikke å spille ferdig, ettersom klokken begynte å nærme seg 10 og vi måtte komme oss hjem igjen. Vi utpekte Magnus som vinneren, og han prøvde å skjule et veldig tilfreds smil. 

Siden sist vi var der har de fått seg et hamster! Når jeg var der og koste med hamsteret deres begynte jeg å savne mitt. Det ble så ille at jeg nå har lyst på et nytt, men jeg tror nok at jeg heller skal prioritere katten i første omgang. Hamsteret deres heter Snøfnugg, noe jeg synes passer veldig bra med tanke på fargen han har. Magnus hadde foreslått Olaf etter snømannen i Frost, men Sofi syntes ikke Olaf var et passende hamsternavn. Personlig synes jeg Snøfnugg var veldig fint! 

Jeg må forresten legge til at jeg har spilt ut absolutt hele Harry Potter Lego nå. I hvert fall den første delen. Jeg har samlet alt som går an å samle og jeg har absolutt alle "trophies" på PS3 som det er mulig å få i spillet. Jeg sendte en snap til min gaming-gale lillebror for å skryte litt over hva jeg hadde oppnådd. Jeg er selvfølgelig stolt, ettersom dette spillet er det første jeg har klart å fullføre 100% på absolutt alle måter. Svaret jeg fikk var; "du er svett ass..". Takk for den. Jeg har bare vært syk, tenk! 

Derfor, skal jeg starte på det andre Harry Potter Lego spillet i dag. Det er så gøy!

#monopol #gameofthrones #harrypotterlego #harrypotter #lego #ps3 #spill #søndag #hamster #kjæledyr #bilder
Egentlig burde jeg legge meg nå og sove leeenge ettersom jeg er syk. Dessverre har jeg klart å ødelegge døgnrytmen min helt ettersom jeg ikke fikk sove for 2 netter siden. Rett og slett fordi jeg var så ekkel, kald og snørrete. Så, nå sitter jeg her i sofaen med en playstation 3 kontroll og 5 forskjellige amerikanske sjokolader. Nei, jeg skal nok ikke spise alle 5, for det orker jeg ikke, men jeg vil helt klart prøve ut noen av de. Jeg har også kokt meg en kopp te til anledningen og har tenkt å sitte oppe til jeg blir supertrøtt. Deretter skal jeg legge meg og sove litt mindre enn jeg egentlig burde. Dermed, håper jeg at jeg klarer å legge meg til riktig tid i morgen. Jeg krysser fingrene for det!Mvh en sliten nattugle med søtsug.

#nattugle #ps3 #spill #sjokolade #feit 

Vet dere hva som er så utrolig typisk? At når det skal skje en hel haug med koselig ting så er jeg syk. I morges våknet jeg opp og trodde at jeg hadde mistet mitt høyre øre i løpet av natta. Jeg tuller ikke, det var rett og slett det første jeg trodde, så jeg måtte ta meg på øret for å sjekke om det faktisk satt der det skulle. Jeg hørte nemlig absolutt ingenting, og jeg var helt tett i hodet. Med andre ord, snørra har nå kommet for fullt. Jeg føler meg ellers veldig bra, så jeg skal nok ikke holde meg hjemme av den grunn. Det jeg hater er å smitte andre mennesker, så egentlig burde jeg holdt meg hjemme, men jeg har ikke lyst. Så, beklager folkens, men om dere blir smittet så har jeg i det minste beklaget på forhånd.

I dag skal Ola og jeg på kino og se Revenant sammen med min kjære svigermor og kjæresten hennes. Det kommer til å bli utrolig koselig, og jeg har gledet meg lenge til å se filmen. Etterpå skal vi hjem til kjæresten hennes og spise middag og kose oss. 

I morgen skal vi besøke et vennepar av oss som også kommer fra Trysil. Det er alt for lenge jeg har sett dem, så jeg gleder meg veldig til å treffe de igjen også. Da skal vi spille Game of Thrones monopol, og jeg er så utrolig glad for at det finnes andre i min vennekrets som også liker monopol OG Game of Thrones! Nå skal det sies at de ikke er de eneste, men de er noen av en håndfull. 

Ble virkelig noen spennende selfies i dag gitt, haha.

Når jeg er forkjølet så lider jeg av et sprengrødt fjes og en blek kropp. Så, før jeg fikk på meg sminka så jeg ut som en oppblåst tomat i ansiktet. Når jeg tar meg i ansiktet er det helt glovarmt, og jeg er sikker på at man kan steke egg på det om man lar egget ligge der i en time. 

Og ja, SlipKnot t-skjorta mi er med meg hver dag når jeg er syk <3

#kino #revenant #svigers #syk #snørrete #forkjølet #selfies #sminke #hår #slipknot
Jeg snakker selfølgelig bare på én eneste ting. Noe som er viktig i disse dager og noe som virkelig gjør én dag i året utrolig mye lysere.

Jeg snakker selvfølgelig om disse godbitene her! Egentlig er det jo bare på søndager man skal spise disse, men hvert eneste år klarer jeg aldri å vente de 2 siste dagene, så da ender jeg opp med å spise de både på fredag, lørdag og søndag! NAM NAM

Så, i dag har jeg bakt boller og i sta spiste jeg min første fastelavenbolle foran tv'en. For en herlig start på helgen, haha!


Har lekt meg med fake septum i dag.. ehehe#fastelaven #mat #nam #boller #hår #sminke #septum #bilder #foto #fredag #tgif #helg 

Må virkelig beklage for min dårlige blogging og dårlige motivasjon når det kommer til å ta nye bilder om dagen. Jeg lover at det skal bli bedre! Jeg leverte eksamen i går og kunne endelig slappe av i dag. Ettersom jeg har sovet veldig dårlig pga den eksamenen og jeg endelig fikk sove lenge og godt i natt (11 timer for å være nøyaktig), så har jeg blitt syk. Jeg ender alltid opp med å bli syk om jeg har slitt med å sove og stresser mye og sykdommen kommer alltid som et pang etter den første natta og dagen hvor jeg har fått slappet av og roet ned igjen. Så, nå sitter jeg med en utrolig vond hals, vondt hode og snørr i nesa. Det er så typisk.. Egentlig skulle jeg jo på Harry Potter quiz på Outland i dag, men jeg hadde ikke sjans til å komme ut døra. Så, i dag har jeg sett på 1,5 sesong av Norsk Attraksjon og sett på bilder fra turen jeg hadde til Nice i 2012.

Jeg hadde fransk på ungdomsskolen og videregående, og det siste året med fransk på videregående fikk franskklassen dra til Nice og bo hos vertsfamilier. Vi var borte i 2 uker, noe som endte opp i en haug med bilder. Jeg husker dessverre nesten ingenting av navn på steder osv, men det jeg kommer på kan jeg jo skrive ned. Jeg husker veldig godt at det var utrolig fint der og om du er glad i en blanding av moderne og gammel arkitektur, så er Nice og omegn en perfekt plass å reise til!

Etter denne turen hadde jeg besøkt Nice, Cannes, Monacco og en hel rekke mindre landsbyer som var kjempesøte og koselige!


Jeg har tatt "high five" med Angelina Jolie, kind of.


Her står jeg på den røde løperen i Cannes foran inngangsdørene hvor de viser filmene under filmfestivalen. Tenk på alle de kjendisene som har gått her! Jeg tror ikke den røde løperen ligger der året rundt, men filmfestivalen skulle faktisk være noen uker etter dette.
Min største svakhet på turen var helt klart alle de gode tingene de solgte på bakeriene. Det var ett bakeri på hvert eneste hjørne, så jeg slet en del for å si det sånn.


Her var vi faktisk innom Louis Vuitton, og det virket som at han sikkerhetsvakten trodde vi skulle naske med oss halve butikken. Han fotfulgte oss, bokstavelig talt. 
Happy happy happy!
Var i Nice jeg kjøpte time turneren min! 


Fra et utsiktstårn i Nice. Det var utrolig langt opp og man måtte gå trapper.... 


Merkebutikker, fine bilder, gigantiske yatcher og stive priser var det eneste vi så i Monacco. Det var helt klart en plass for rike folk, og jeg husker veldig godt at læreren min og jeg drømte om at Johnny Depp skulle komme på sin private yatch og plukke oss opp ved havna. For, hvis jeg husker riktig, så nevnte læreren min at han pleide å ta seg en tur til Monacco i ny og ne. De fleste kjendiser tar seg noen turer dit, men dessverre hadde jeg ikke hellet med meg den dagen. Burde dra tilbake senere en gang og dra på "celebrity scouting". 
MONACCO <3 

Det var en utrolig fin tur, og når jeg sitter og ser tilbake på disse bildene har jeg skikkelig lyst til å dra tilbake. I dag har jeg faktisk brukt flere timer på å se på turer til utlandet. Som vanlig, havnet jeg på turer til Skottland.. Jeg fant en tur hvor man betaler 3000 per pers og da får man overnatting og transport (i Skottland) og da er man på tur rundt i Skottland i 3 dager og besøker Isle of Skye, the highlands, Loch Ness og en hel haug med flere fine ting. Den frister veldig, og om jeg virkelig kommer meg dit i sommer så skal jeg ta den turen. Det frister også veldig å fly til Edinburgh eller Glasgow og ta toget videre til Inverness. Det er en så fin plass!

#tur #reise #frankrike #nice #monacco #cannes #bilder #foto #fotografi #natur 

Jeg synes seriøst det er alt for gøy å ta bilder av sånne ting, herregud! Forstår ikke hvorfor det å legge frem elementer og ta bilder av de er så morsomt, men det er vel forskjellig fra person til person. Skulle ønske time turnere fungerte i denne verdenen også. Da skulle jeg ha skrudd tiden noen dager frem for da har jeg levert eksamen også er det Harry Potter quiz på Outland! Skal knuse de like mye i år som i fjor!

#harrypotter #timeturner #bilder #tv #film #magi #tryllestav #kart #maraudersmap #foto #fotografi #fantasi 
Hvis det er noe jeg virkelig trenger om dagen så er det "mirakelkurer" som virkelig holder håret mitt sunt og friskt. Nå som jeg skal gå fra helt svart til helt hvitt hår, så må jeg bleke veldig mye, noe som skader veldig på håret. Heldigvis for meg så har jeg en mamma som er frisør, og selv om hun er sykmeldt om dagen, så hjelper hun meg fremdeles med gode produkter og tips! 

Jeg var hjemme i Trysil i helga og fikk med meg en del godsaker til håret, og ikke minst flere tips. Etterpå skal jeg ta meg en lang dusj og teste ut noen av produktene!


Jeg har i mange år brukt Moroccanoil produkter og jeg har alltid brukt både sjampo, blasam og oljen. Oljen har jeg dessverre vært tom for veldig lenge, men nå har jeg endelig fått mer av den også. I tillegg fikk jeg med meg en "repair" maske som jeg håper funker like bra som alle de andre produktene. Jeg har alltid vært veldig fornøyd med Moroccanoil produktene, så de anbefales på det sterkeste! De er faktisk utrolig bra for håret og det gjør håret mye friskere! Selvfølgelig så tar det litt tid før man ser den store forskjellen, men jeg lover at den merkes!


Jeg har også fått med meg en silver balsam som jeg gleder meg veldig til å bruke. Jeg har både silver sjampo og balsam fra før, men mamma mente at denne var bedre. I tillegg kan jeg bruke Moroccanoil sjampo først og denne balsamen etterpå. De små flaskene ved siden av er jeg usikker på om går an å få kjøpt hos frisøren. Jeg tror dette er noe bare frisøren bruker i håret til kunder som etterbehandling, men om man spør pent så går det sikkert an å kjøpe med seg noen fra lageret deres. Disse små flaskene er utrolig bra "treatmen" for skadet hår og den skal heller ikke vaskes ut. Tenkte å bruke den i dag og gleder meg veldig til å kjenne på resultatet! Man kan bruke bare halve flasken om gangen og dermed har man nok til 4 behandlinger på disse små flaskene. 


Til slutt så må jeg vise dere frisørsaksen jeg har fått låne av mamma. Det er en av hennes gamle sakser og den er utrolig fin å klippe tupper med. Om man virkelig trenger å klippe slitte tupper, men ikke har råd til å dra til frisøren, så er det faktisk veldig enkelt å klippe de selv. Dette er noe jeg har gjort i det siste fordi håret mitt ble utrolig slitt etter første blekerunde. Det eneste man trenger å gjøre er å ta små deler av håret, tvinne det stramt sånn så de slitt stråene stikker ut også klipper du bare av de "utstikkerne". Jeg har gjort mye av dette i det siste, og man merker faktisk stor forskjell på før og etter. Det beste er jo selvfølgelig å bruke en ordentlig saks, men i starten brukte jeg bare en vanlig kjøkkensaks, haha.

#hår #hårpleie #moroccanoil #hårprodukter #skjønnhet #tipsLINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits