Jeg klarer virkelig ikke å sove, så nå sitter jeg i senga og hører på at kjæresten snorker og snakker i søvne mens jeg prøver å overdøve det med utrolig fine cover sanger jeg nettopp fant! Hun kaller seg for >adrisaurus< og er kjempeflink! Legger ved noen av sangene her!
Bones er en av mine all time favoritter så det at hun hadde en fin cover av den gjorde meg veldig glad!Nå skal jeg prøve meg på å sove igjen. Må seriøst få inn døgnrytmen igjen nå som jeg skal begynne på skolen igjen på torsdag. Gleder meg ikke. Blir skole fra 9 til 5 hver mandag - fredag i 4 - 5 uker fremover!

#youtube #musikk #cover #lyd #fint #trøtt #sove 


I dag tenkte jeg at jeg skulle dra til med mine "matkunnskaper" på kjøkkenet. Jeg leste noe på en blogg for en stund siden (husker dessverre ikke hvem dette var) og hun hadde laget noen godbiter av banan, peanøttsmør og 86% sjokolade. Det hele er egentlig veldig enkelt. Man kutter opp en banan i skiver, smører på litt peanøttsmør på den ene siden også smelter man sjokoladen i vannbad og dypper bananen med peanøttsmøret nedi der. Det verste var å vente på at det skulle tørke. Jeg tror de lå på tørk på et bakepapir i 3 - 4 timer før jeg kunne ta i de og putte de i en pose i fryseren. Det var verdt ventetiden for de smakte veldig godt! Jeg tok en liten smakebit før jeg la de i fryseren og da var jeg ikke sånn superbegeistret for det, men når de er kalde smaker de kjempegodt!Nå har jeg allerede spist opp en ladning, ops. 

#mat #godbit #nam #banan #sjokolade #peanøttsmør #godteri #foto #kjøkken
 
Jeg kom hjem fra vinterferien i går og jeg hater det allerede. Jeg savner alle vennene mine og familien min i Trysil og det gjør jeg alltid ekstra mye når jeg nettopp har vært der. Nå som jeg har vært der i over en uke og ikke tenkt på annet enn at jeg er så glad og lykkelig så blir det liksom enda litt verre når man kommer tilbake til "byen". Jeg er virkelig ikke noe bymenneske og jeg har også begynt å bli veldig usikker på valget av skole. Jeg synes det er både gøy og interesant, men nå i det siste har jeg begynte å tenke om det egentlig er riktig for meg. I tillegg så er økonomien sykt trang om dagen og alt er egentlig bare dritt. Jeg burde skaffe meg jobb, men da er jeg redd for at det kommer til å gå utover skolegangen sånn som det gjorde på videregående. Det vil jeg i hvert fall ikke nå som jeg betaler 200.000 for å gå på skolen. Æsj, det her ble mye klaging!

Jeg har vært veldig dårlig på å ta bilder i vinterferien så det eneste jeg har er noen få bilder fra helga. Kjæresten fikk seg blå hanekam. Alle skylder på meg fordi jeg har rare farger i håret selv (kan jo skjønne at de tenker på meg), men det var faktisk hans idé først. Han liker å si at jeg presset han til å gjøre det bare fordi jeg hadde en blå hårfarge stående på hybelen, men jeg vet at innerst inne så ville han slå ut sin "crazy" side han også. 

Så, på fredag og lørdag hadde mamma og jeg planlagt en liten "makeover". 


Er misunnelig fordi fargen hans ble så knall. Jaja, jeg får bare bleke håret mitt litt mer! Har tenkt på å gå tilbake til blått selv, men da føler jeg at vi blir som to smurfer som går på butikken for å handle. Jeg tror kanskje jeg får nøye meg med det inntrykket vi gir nå. En blå smurf med en rosa flamingo på slep!

Ola overrasket forresten stort på fredag med melkesjokolade og en bukett med roser som et lite plaster på såret for at vi ikke fikk feiret valentine sammen. Dette er 2. gangen på 3 år at han har gitt meg blomster og jeg som synes sånt er kjempekoselig ble selvfølgelig kjempeglad når jeg så han med blomster OG sjokolade på døra!
Sjokoladen hadde jeg allerede spist opp når jeg kom på at jeg skulle ta bilder av den store begivenheten!

Ellers i helga så har jeg og Ola vært på bursdag hos tanten hans fordi hans søte lille søskenbarn, Espen, ble hele 9 år på torsdag og skulle feires på lørdag. Da ble det yatzy spilling, Ipad spilling, snakking og en haug med god mat og kaker. Espen var helt utslitt når vi dro, stakkar!
Senere den kvelden tok jeg meg en tur ut for å møte vennene mine en siste gang før jeg dro igjen. Det var selvfølgelig veldig koselig og jeg ble "noget bedugget" for å si det sånn. Ola tok seg en tur tilbake til tanten sin for å hilse på sitt andre søskenbarn, Stian, som hadde jobbet mens vi var der på bursdag tidligere på dagen. 

Dagen etter tok vi oss en tur på Bobbos sammen med Espen og Stian før vi dro tilbake til Fjellhamar. Ingenting slår pizzaen fra Bobbos og absolutt INGEN har så god service og så blide og hyggelige servitører osv som der. Man blir fort glad i de! 

Nå sitter jeg her med en kopp kakao og tenker at det er lov i og med at jeg har trent i dag. Avslutter dette kjempelange innlegget med noen bilder jeg tok på veien hjem i går. Jeg må også nevne litt sånn tilfeldig at jeg gleder meg veldig til Game of Thrones begynner igjen i april. Ola fikk vite at han skulle på firmatur til Barcelona da den 5. sesongen starter og jeg har fått et skikkelig Kit Harington (Jon Snow) kick igjen så da er det jo like så greit at Ola er borte rundt premiere tiden. OG, bare for å nevne enda en ting (!!!), jeg har funnet en konkurranse hvor man kan vinne VIP billetter på verdenspermieren av Game of Thrones i London den 17 og 18 mars! Dette er første gangen verdenspremieren blir holdt i Europa og den første episoden av den nyeste sesongen skal vises inne på Tower of London. Så, det er en veldig big deal! Om jeg vinner så skal jeg altså sitte INNE sammen med skuespillerne og se den første episoden før alle andre! Jeg har hatt flaks på konkurranser før så jeg krysser fingrene! Tenk å kunne sitte ved siden av Kit Harington og drikke vin og se på Game of Thrones. OMG!! 

NÅ skal jeg slutte.#vinterferie #bilder #foto #hår #blåtthår #blått #roser #blomster #valentine #gameofthrones #got #ferie #helg #natur #kjæreste 
Selv om jeg har kjæreste og vi har vært sammen i over 2,5 år så skal jeg faktisk ikke tilbringe denne dagen med han. Jeg er hjemme hos familien i Trysil pga vinterferie og han som jobber er på hybelen nede i byen. Dette blir det første året etter at vi ble sammen at vi ikke har feiret den sammen, men det går greit. Jeg synes selvfølgelig det er koselig at det finnes en dag hvor man skal pleie forholdet og ha det litt ekstra koselig med sine kjære, men nå som jeg bor sammen med kjæresten min så kan vi ta igjen denne dagen senere når vi vil. Broren min har okkupert hele huset med 8 andre gutter for å ha LAN og mamma og pappa har rømt på hytta. Jeg sitter i kjelleren på rommet mitt for meg selv og spiser sjokolade fra en Mikke Mus hjerte boks og ser på film. Senere i dag skal jeg på Bobbos for å spise pizza med Anne og Cecilie før vi stikker på vors og tar oss en tur ut. Er veldig koselig å få vært med venninner i dag så jeg slipper å sitte helt alene med en gjeng 15 år gamle gutter i puberteten hele dagen. #valentine #sjokolade #kjærlighet #venninner #fest #kos #loner #foto 
 
Etter over en måned med venting, feilbestillinger osv så har jeg endelig fått mine etterlengtede Harry Potter bøker! Jeg har alle bøkene fra før, men de er bare på norsk. Jeg følte jeg måtte kjøpe meg noen på engelsk også. Jeg ønsket meg disse bøkene til jul, men fikk ingen. Jeg fikk penger derimot som jeg brukte på å kjøpe de selv etter jul! Grunnen til at jeg måtte ha absolutt disse sier seg selv når du ser hvordan de ser ut! De har det fineste designet jeg noen sinne har sett på en bok. De er kjempefine og nå er jeg nesten stolt over å ha de i bokhylla mi. Hylla ble jo enda finere når jeg satte inn Page to Screen ved siden av. Åh, Harry Potter madness!!

De er bare så utrolig fine!!

Må også legge til at på torsdag var jeg og Matilde + to av Matildes venner (som var kjempehyggelige og søte) på Outland. Outland arrangerte noe de kalte Harry Potter booknight. Her var det høytlesing fra bøkene, quiz, skattejakt og tegning av drageegg og drage. De som vant tegnekonkurransen kunne vinne Hermines time turner som har en verdi på 699,-. Jeg har allerede denne time turneren, men om jeg vinner den så vet jeg nøyaktig hvem jeg skal gi den til! Vi vant quizen og delte førsteplassen med et annet lag. Det var veldig gøy å vinne! Vi dro hjem med et deltakerdiplom og en liten Harry Potter ting rikere. Jeg tok med meg en snøkule med Harry inni som flyr på sopelimen sin. De andre valgte Voldemort sin tryllestav med lys på tuppen, en time turner og en horcrux locket! Vi feiret selvfølgelig seieren på Starbucks før vi dro hver våre veier igjen. Jeg håper vi får til en Harry Potter marathon i fremtiden!

#harrypotter #hp #jkrowling #bøker #litteratur #fantasi #gøy #outland #fint #bok #lese #lesestoff #foto #fotografi #bilder
 
Jeg er så lei vinteren nå. Jeg synes den er utrolig fin, men samtidig er den mørk og kald. Jeg vil ha lys og varme. Det er i hvert fall da jeg trives best. De siste vintrene har jeg opplevd litt problemer med depresjoner og jeg føler ikke at jeg er bra nok. Jeg er alltid sånn på vinteren at jeg føler meg 50kg tyngre og jeg føler at jeg er den styggeste i hele verden. Motivasjonen er helt på bånn og jeg føler at alt blir feil uansett hva jeg gjør. I dag skulle jeg egentlig på skolen, men jeg ble hjemme. Kjæretsen er forkjøla og drukner nesten i sitt eget snørr så han er hjemme han også. Jeg følte meg rett og slett ikke bra i morges. Jeg har utrolig vondt i hodet og det har jeg hatt de siste ukene. Jeg er redd for at dette kommer til å ende med migrene. Jeg var selvfølgelig så dum så jeg var på fylla i helga og jeg endte opp på nach hos en kompis og jeg var ikke hjemme før halv 7 på morran. Tenkte jeg på konsekvensene? Nei, som vanlig. Derfor sitter/ligger jeg nå med sykt vondt i hodet, jeg er kvalm og jeg har denne jævla dårlige samvittigheten fordi dette var selvforskyldt også går det utover skola som jeg faktisk har betalt 100.000 i året for å gå på. Jaja, det er jo heldigvis sjeldent at jeg føler meg så rævva 2 dager på rad, så jeg håper det går bedre neste gang. Med andre ord, jeg har fremdeles ikke lært.. 

Nå skal jeg se den nyeste episoden av Ghost Adventures for å få opp humøret også legger jeg ved noen bilder jeg har tatt på sommeren opp gjennom årene. Dette er ikke hvilke som helst bilder, men det er bilder fra konserter/festivaler. Jeg har langt ifra alle bildene og jeg skulle gjerne ha postet bildene fra Metallica i sommer. Det var den beste konserten jeg har vært på! Jeg syntes ikke det var den beste Metallica konserten, jeg ble faktisk veldig skuffa, men jeg hadde de beste folka rundt meg og det var så utrolig gøy! Vil bare spole tilbake til da. Håper jeg får blitt med den gjengen + noen av mine beste venninner på Tons of Rock i sommer!


Dette er fra Metaltown når jeg, eksen min og bestevenninna mi Guro var med. For de som ikke ser hvem dette er så er det All That Remains! Like etter at jeg tok det bildet her spurte jeg Phil Labonte (vokalisten) om å få en klem fordi jeg synes han er så søt og han smilte fra øre til øre for det var sjeldent noen ville ha klem av han! Når han reiste seg for å gi meg klem ble jeg sjokkert over hvor liten han faktisk er! Phil er han med hetta og capsen, andre fra venstre.


De hadde også Freakshow på Metaltown. Disse kule damene var blant de som deltok sammen med et medlem fra "varulv" familien i Mexico. Kan hende noen har hørt om den familien hvor mange av medlemmene har utrolig mye hår? For mange hundre år siden ble den familien faktisk jaktet på fordi de trodde at de var varulver og ikke vanlige mennesker pga sykdommen sin. 


Jeg møtte Arch Enemy på Metaltown også! Det var skikkelig kult. Nå har de fått ny vokalist så jeg er glad for at jeg møtte den gamle før det ble for sent!


Jeg så Bring Me The Horizon for 3. gang tror jeg det blir. Jeg har faktisk aldri sett de i Norge. 2 ganger i Sverige og 1 gang i England, haha.


Dette er ikke fra sommeren, men jeg måtte slenge med et bilde fra Rammstein konserten i 2012. Jeg håper de kommer tilbake snart!


Dette er fra Øyvind sin Furustokk "festival". Han har en scene som han har bygd opp av stokker av Furutrær. Derav navnet Furustokk. Han har denne "festivalen" i hagen sin og han inviterer band fra litt rundt om i landet. Det er veldig intimt og det er utrolig koselig. Nå har det ikke vært Furustokk siden 2011 tror jeg, om jeg ikke husker feil. Så, jeg håper at det blir noe mer snart. Tingen er det at han bruker av sine egne, private penger til dette og jeg synes han er så god og snill som bruker en del penger på sånne ting! Snakket med han senest på lørdag og da sa han at det ikke kom til å bli noe Furustokk i år heller pga pengemangel. MEN, det var stor sannsynlighet for at det kommer sterkt tilbake neste sommer. Jeg krysser fingrene for dette.

Jeg må også legge til at selv om jeg hater vinteren så er konserter en stor oppkvikker. Jeg skal på SlipKnot den 10. februar og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg har alltid hatt lyst til å se de og nå får jeg endelig muligheten til det. Jeg har allerede bestemt meg for at jeg skal sminke meg sånn som jeg gjorde til Halloween i fjor. På coveret til det nyeste albumet deres er det en person som er sminket som et skjellet. Jeg skal helt klart ha på meg SlipKnot genser og sminke meg sånn!

#sommer #vinter #minner #konsert #festivaler #gøy #venner #sosialt #happylife

 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits