hits

I dag var >Guro< og jeg på Inkrockparty i Elverum. Vi hadde begge tatt med oss litt cash i håp om å få tatovert litt. Det satt en del tatovører der og tatoverte en haug med folk. Det var veldig mange som hadde forhåndsbestilt time, og en stund så det litt mørkt ut, men så fikk vi tatovere oss hos Julie Talmo som er tatovør hos Moonshine Tattoo i Kolbotn.

Guro ville ha en liten pizzabit fordi hun er så glad i pizza og jeg ville tatovere runene mine som jeg har hatt lyst på veldig lenge.Guro tatoverte seg først, og jeg syntes det var kjempegøy og skikkelig spennende. Jeg tok selvfølgelig en haug med bilder mens Julie tatoverte:

Synes tatoveringen til Guro ble skikkelig kul! Julie var virkelig flink i det hun gjorde og jeg synes hun var utrolig flink med strekene sine. 

Jeg var nestemann og ettersom det var veldig vanskelig å sitte stille og ta bilder samtidig, så har jeg ikke noen andre bilder enn det her å vise dere:Dere får bare ignorere at jeg er rød etter tapen til plastikken osv. Jeg synes den ble kjempefin og plasseringa var perfekt! Det er mange som spør meg hva det står, men disse runene kommer fra et alfabet som kalles "Futhark". Dette baserer seg på små runer som hver har en betydning. Den runen som ser ut som en R betyr å reise, og den runene som ser ut som en M betyr menneske/mann. 

>HER< har dere en link til den norske wikipedia siden som forklarer litt om hvert tegn i alfabetet og hva de betyr.

Jeg har fremdeles en haug med tatoveringsplaner, både store og små, så jeg gleder meg allerede til neste gang!

#tatovering #tattoo #viking #runer #pizza #bilder #foto #alternativ   
For 8 måneder siden kjøpte jeg min første konsertbillett til Wardruna. Jeg har hørt på Wardruna i mange år, men har ikke hatt muligheten til å se de før. Egentlig skulle jeg se de på Midgardsblot i fjor sommer, men pga andre ting så fikk jeg ikke reist likevel. Wardruna ble på alvor kjent når Einar (grunnleggeren) fikk være med på produksjonen av musikken til TV serien Vikings. Einar har selv vært med litt i serien og musikken hans har også blitt brukt i noen scener. Nå samarbeider han med Trevor Morris og lager fantastiske soundtrack til serien. Soundtracket til sesong 3 er min personlige favoritt. 

Jeg hørte på Wardruna før de ble kjent gjennom Vikings og jeg er utrolig glad på Einar sine vegne for at han har fått muligheten til å leve av musikken sin og gjøre det han liker best. Jeg har så utrolig stor respekt for denne mannen og det kommer jeg alltid til å ha. Han er veldig jordnær og hyggelig og jeg har hørt mye positivt om fyren. Det var meet and greet etter konserten i går, men ettersom det var så mye folk så ble det liten tid til snakking.

Jeg har fått meg ny PC (skal skrive om den senere), så bildene er redigert i pixlr express, noe som gjør at de ikke akkurat er sånn som jeg vil ha de. I tillegg har jeg klart å rote bort kompaktkameraet mitt og var nødt til å bruke mobilen i går. Bilder ble det uansett, og jeg satt for det meste og nøt musikken istedet. Da Odal og Helvegen ble spilt kom det også frem noen små tårer. Det er merkelig hvor mye musikk kan gå inn på en person og hvor sterkt det kan føles. Konserten var på Sentrum Scene og de hadde satt ut stoler til alle som kom. Einar hadde sagt at musikken hans kunne nytes best sittende, ettersom den til tider kan være veldig emosjonell. Den mannen hadde så rett!

I tillegg fikk jeg endelig møtt >Catrine< igjen og det var veldig hyggelig! Vi er konsert buddies i år og har allerede planlagt veldig mange konserter fremover. Jeg gleder meg veldig til neste gang vi treffes, for det er alltid like gøy og koselig! Vi sto i kø foran lokalene i 3,5 time og var først i køen. Det var kjempegøy å se hvor mange folk som sto langt bak oss da det nærmet seg åpning. 


Under Odal tok han med seg barna sine opp på scenen. Det var utrolig søtt og de satt ved siden av Catrine og meg sammen med mammaen sin. Hadde jeg vært de barna så hadde jeg vært livredd når jeg skulle stå der foran en masse folk. Kult å ha en pappa som kan passe på! Han sto og klemte og kysset på de etter konserten.

Her står Catrine og får signert en plakat av Einar. Det var kjempegøy å få møte de! Jeg måtte ta han i hånden og takke for en så fantastisk musikk. Den har gjort veldig mye for min del. Jeg dro hjem med en signert CD (Runaljod - Ragnarok), en signert plakat, en hoodie og tank toppen på bildet over. 

Jeg kan herved stryke Wardruna konsert OG meet and greet fra min bucket list! 

Legger ved musikkvideoen til Raido, enda en av mine favoritter;

#wardruna #konsert #oslo #sentrumscene #viking #vikings #einarselvik #musikk 
I helga så hadde CDON et skikkelig bra tilbud på sesong 6 av Game of Thrones og sesong 4 del 1 av Vikings. Selvfølgelig måtte jeg slå til når det var 50% rabatt. Det er jo faktisk en veldig god deal med tanke på at hele sesonger på blu ray er veldig dyre. Gjett hvem som ble happy når hun kom hjem fra jobb i sta! I tillegg så er jo disse seriene mine favoritter. Vikings ligger så vidt på førsteplass over Game of Thrones, så jeg sier ikke nei takk til å få dette i posten!For hver gang jeg får en ny sesong så pleier jeg å se opp igjen de gamle, også se den nye som jeg nettopp har kjøpt. Nå som jeg skal se så mange andre serier så er jeg redd for at dette kan bli litt vanskelig nå. Men, man vet jo aldri. Plutselig har jeg masse tid til overs, og da er det bare å sette seg ned og kose seg med en sesong eller to!

#got #gameofthrones #vikings #tvserie #serie #cdon 

 
Planen min i dag var egentlig at dere skulle få se tingene jeg kjøpte på Harry Potter i London. Jeg har tatt noen bilder, men ettersom det er mørkt ute og mangel på lys, og den eneste lyskilden jeg har er noen lamper her og der så synes jeg bildene ble æsj. Derfor får dere bare vente tålmodig til jeg får lys igjen.

Jeg har forresten begynt å tenke på å begynne med youtubing. Jeg har så lyst til å lage en haug med filmer som egentlig bare er masse tull, så hvorfor ikke? Jeg kunne egentlig laget en film og vist dere hva jeg kjøpte der, istedet for at jeg skal ta en haug med bilder som jeg ikke blir fornøyd med uansett. Så, det er opp til vurdering for min del. I tillegg så kan jeg eventuelt begynne litt mer med videoblogging fremover. Skal jo ikke slutte med bilder selvfølgelig, men er jo litt spennende med en film i ny og ne? 

Nå som det er mørkt ute så er det jo ikke så veldig spenennde å være ute. Derfor tilbringer jeg store deler av vinteren inne på rommet mitt og ser på serier. Jeg har oppdaget at jeg har et veldig vidt spekter når det kommer til serier jeg ser på. Jeg ser seriøst på alt. Alt fra reality-søppel, til paranormale serier og til komedie. 

Nå den siste tiden så har jeg byttet på 3 serier som jeg ser på når jeg føler for det. 

Den ene er egentlig en "guilty pleasure" og mange får sjokk når jeg forteller de at jeg faktisk synes den serien her er litt morsom. Geordie Shore er seriøst den eneste serien jeg ser på som er såpass "trashy". Men, jeg elsker det. Synes Geordie Shore er mye bedre enn Jersey Shore, selv om mange mener det motsatte.


Trashy folk ass, hihi.

En annen serie jeg ser på om dagen er sesong 3 av SKAM. Jeg har ikke fått sett den enda (jeg skjønner ikke hvorfor), så nå har jeg delvis SKAM marathon for å se den nyeste sesongen. Synes det er kjempefint at serien tar opp homofili og jeg skjønner kjempegodt at denne serien er så populær som den er. Elsker at de tar opp så mange aktuelle hendelser som skjer i dagens samfunn på videregående skoler i hele Norge, og i verden generelt.
Måtte slenge med dette bildet også, fordi jeg synes de er så søte.

Og plutselig slenger jeg meg inn i en helt annen type serier og ser på Most Haunted. Most Haunted er en paranormal serie som tar for seg hjemsøkte steder i Storbritannia. Jeg har hørt mye om at serien er fake og at mye av det er skuespill. Jeg er jo megafan av Ghost Adventures og mener at ingen serier slår den. Det er en av de beste paranormale seriene jeg vet om, og kommer aldri til å endre mening der. Før jeg oppdaget Ghost Adventures så jeg veldig mye på Most Haunted, men så dabbet det at når jeg oppdaget GA. Nå har jeg plutselig fått lyst til å se på alt på nytt, selv om jeg har hørt mye dritt om det. Det som er den største grunnen for at jeg ønsker å se det på nytt er pga stedene de besøker. De besøker så utrolig mange fine og flotte bygninger sånn som gamle slott, festninger og hus som har stått helt siden tidlig middelalder. Jeg elsker det! 
Skal prøve å få blogget om litt mer interessante ting senere. Kjenner bare at jeg er skikkelig umotivert ettersom jeg ikke har noe "fotolys" som jeg kaller det. Og, det hjelper ikke akkurat at det er mørkt når jeg drar på jobb og det er mørkt når jeg kommer hjem fra jobb. Skikkelig kjedelig. Har fri fra og med torsdag til søndag, så håper jeg får tid til å ta litt bilder i dagslys da. 

Ser du på noen av disse seriene? 

#tvserie #serier #skam #geordieshore #mtv #mosthaunted #tv  
Jeg er bare nødt til å skryte en av norges største bloggere opp i skyene.

Kjære Sophie Elise, du har virkelig laget en fantastisk bok. Jeg elsker at vi får et stort innblikk i hvordan livet ditt har vært fra drømmen om å bli en av norges største bloggere, til det å faktisk være norges største blogger. Jeg synes det er utrolig fint at du skriver så mye om dine personlige nedturer og om hvor hardt og vanskelig du har hatt det opp gjennom årene. Jeg tror denne boken kommer til å hjelpe veldig mange jenter og gutter som kanskje ikke har det så bra. Personlig så kjenner jeg meg igjen i noe av det du skriver om, og nå har ikke jeg hatt en stor blogg og et press fra media, men jeg tror at mye av det du har opplevd kan skje med de fleste. Noe av det har jo som sagt skjedd med meg. Jeg har jo aldri hatt noe "kjendisstatus", haha.

Jeg ble veldig overrasket over å lese mye av det du har vært gjennom. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var så veldig fan av deg i starten, men at jeg har begynt å like deg mer og mer de siste årene. Denne boka har gjort at jeg har begynt å se på deg som en helt annen person enn den jeg har sett på bloggen. Bloggen din er så overfladisk i forhold til denne boka, og jeg elsker det. Jeg elsker virkelig alt ved denne boka her og jeg synes at absolutt alle burde sette seg ned og lese den. Jeg har fått et helt nytt syn på deg, og selv om synet mitt på deg var veldig bra før, så har det blitt så utrolig mye bedre nå.

Jeg har snakket med mange mennesker om deg og mange sier at de ikke liker deg fordi du virker dum og for at du ser ut som en barbie. Jeg skal innrømme at jeg for noen år siden var innenfor denne gruppa, men at jeg etter hvert forsto at du var en helt annen person enn det jeg først trodde. Jeg håper at flere kan følge meg der og åpne øynene sine litt, for du er en fantastisk person.

Jeg anbefaler virkelig alle å lese denne boka, for Sophie Elise viser virkelig hvem hun er. Jeg synes at hun i de siste årene har vokst så mye som person og at hun endelig setter et standpunkt for hvem hun er. Hun er et forbilde. PS. Beklager hvis dette innlegget ble litt rotete og rart, men jeg hadde en del distraksjoner rundt meg når jeg skrev det, haha. 

#sophieelise #bok #bøker #lese #forbilde #anbefaling #blogger
Vet ikke hvor stor interesse det er for dette, men jeg er veldig mye på tumblr og hvis noen av dere vil så er det bare å følge meg!

Jeg har en "main" tumblr hvor jeg poster alt mulig. For det meste er det bilder som inspirerer meg og som jeg liker veldig godt;


Link >HER<

Jeg har også en tumblr blog som jeg bruker mer enn den "main" tumblr'en om dagen. Jeg har alltid hatt en stor forkjærlighet til vikingtid og middelalder og dette er noe jeg alltid kommer til å føle en liten tilknytning til. Derfor måtte jeg jo selvfølgelig ha en tumblr dedikert til sånne ting. Jeg synes det er så gøy å ha en sånn tumblr for det er visst veldig mange som liker det på den nettsiden. Det siste døgnet har jeg fått over 100 nye followers og det går gjevnt oppover og i tillegg har jeg fått meg en del nye venner der også som er like interesserte i vikingtid og middelalder som meg. Så, tumblr er virkelig en kjempefin plass, jeg elsker den <3


Link >HER<


Også har jeg jo en instagram og en snap hvor brukernavnet er linneasnow (wow, overraskende). 


Da er det bare å følge meg dere som vil. Jeg synes det er gøy å bruke flere sosiale medier, for det er så hygggelig å bli kjent med nye folk! Tumblr er som sagt min favoritt og jeg velger den fremfor alt. Her har jeg blitt kjent med så mange fine personer og en av mine beste venner, Catherine, møtte jeg faktisk helt tilfeldig der. Jeg elsker det! 

#instagram #tumblr #follow #blog #følger 

 
Jeg tror jeg har mistet kreativiteten min fullstendig de siste månedene. Jeg synes det er så sykt vanskelig å finne på ting å blogge om hver dag, og når jeg først kommer på en ting så synes jeg ikke det var så interessant likevel. 

Hva skal jeg liksom skrive om de dagene jeg ikke gjør noe spesielt? 

Jeg har uansett planene klare for i dag! Alex blir 26 i morra, og i den anledning så har vi invitert hit noen kompiser av han på kake og drittprat. Jeg synes sånne bursdager er mye bedre enn sånne hvor man drikker seg dritings og henger over doen og spyr. Så, det blir kjempekoselig! I tillegg skal Alex og jeg være barnslige i dag og dra på bowling og fange bamser i claw machine. Det er så gøy, for vi er faktisk kjempeflinke. Sist gang klarte vi å vinne 6 bamser på 200kr og det var gøy. Jeg liker å være barnslig en gang i blant, for jeg hater å være voksen.

Skal se om jeg får tatt litt bilder i løpet av dagen, det hadde liksom vært litt fint med noen aktuelle bilder, haha.


Her har dere enda et bilde fra tirsdag. Første gang jeg har tatt en haug med selfies på et halvt år, haha.

#lørdag #helg #hår #sminke #mote #tatovering #barnslig 

 
Dette blir vel egentlig en liten gladmelding for min del, som jeg føler for å dele med dere!

Jeg har lenge tenkt på dette med å skaffe meg en hund, og jeg tror jeg endelig har bestemt meg for at dette nå skal skje i løpet av 2017. Hvis jeg får alt på plass til sommeren når det kommer til flytting og ny jobb så føler jeg meg veldig klar til å ta på meg ansvaret og få meg en hund. Etter at jeg mistet katten min i sommer så har det vært utrolig trist og ensomt uten et kjæledyr. Jeg bor foreløpig sammen med mamma, pappa og broren min, så jeg bor ikke alene, men det er fortsatt veldig "ensomt" uten et dyr når man har vært vant med dyr hele oppveksten. 

Jeg har alltid hatt lyst på husky og dette er en hunderase jeg aboslutt skal ha når jeg føler meg klar for det. Men, hvis alt går som planlagt så blir det muligens en liten boxervalp først! Jeg kan tenke meg å ha 2 hunder samtidig, men jeg synes det er greit at den ene blir voksen først før man skaffer seg enda en. Det blir liksom litt lettere å lære opp valp #2 når man har en hund som kan hjelpe deg med å oppdra valpen litt. Jeg har aldri hatt hund selv, men har hatt hunder rundt meg hele tiden og er fullt klar over hva det innebærer. 

Jeg krysser fingrene for at alt går som planlagt, for boxervalpen er allerede (delvis) bestilt i sommer! Det er ikke 100%, så jeg skal på ingen måte si at den er min/vår, men det har vært snakk på å ta over reservasjonen fra noen andre som ikke ville ha valpen likevel. Og hvis det blir en avtale så ligger det en reservasjon inne! 

Boxer puppy sitting looking up
Se så søt! 

En vakker dag dukker det opp en sånn en også;


Har du hund? I så fall, hvilken rase?

#hund #dyr #kjæledyr #valp #boxer #husky #husdyr


 
Det merkes veldig at det er fredag den 13. i dag. Mange sier at dette bare er oppskrytt, og det kan jo hende det er nettopp det. Men, i dag har det skjedd så mye dritt at jeg begynner å lure på om denne dagen kan være litt annerledes enn alle andre. 

Jeg skulle lage kake i dag, og da jeg sto halvveis i bakingen så oppdaget jeg at jeg ikke hadde sukker. Jeg dro på butikken, som da var tur #2 for dagen og kjøpte inn sukker. Da jeg kom tilbake så fortsatte jeg bakingen og skulle smelte sjokolade. Jeg hadde sjokolade i vannbad i en evighet, men så hadde jeg sett feil på oppskriften og innså at sjokoladen skulle i røra så fort som mulig. For å få litt fortgang på saken så la jeg den hvite sjokoladen i mikroen, og der glemte jeg den (selvfølgelig) og oppdaget den igjen når det begynte å lukte brent og sjokoladen hadde gått fra hvit til svart. Jeg bestemte meg for å avslutte kakeprosjektet og vente med å lage resten til i kveld. For, nå må jeg på butikken, IGJEN, for å kjøpe noe til kaka. 

Ikke nok med det. Jeg har også hatt skikkelig vondt i hodet i dag og har begynt å lure på om det kanskje er migrene som begynner å smyge seg frem. Så, dette har jo så langt vært en dårligere dag enn vanlig. Håper bare jeg klarer å gjøre ferdig den kaka, bli kvitt hodepinen og kose meg resten av kvelden. Nå skal jeg se på Big Bang Theory og roe ned litt før kjæresten kommer hjem fra jobb. Har ikke lyst til å være i dårlig humør da, haha.


Bilde fra tirsdag. Dere får ikke lov til å se meg i dag, haha.

#fredag13 #overtro #dårligdag #bilde #baking #kake #uflaks

 
Jeg har endelig begynt å utvide ørene mine. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre i så utrolig mange år, men har rett og slett ikke tatt tak i det. Nå har jeg fått tak i et utvidningssett der jeg kan utvide helt opp til 1cm. Jeg skal nok ikke ha noe større enn det, og det kan hende jeg stopper allerede på 8mm også. Vi får se. 

Har fått satt inn den første "pinnen", men har problemer med å få den lenger inn enn halvveis. Renser den mange ganger om dagen, men ørene mine ser ut til å HATE det, så jeg tror dette kommer til å ta en evighet om jeg skal unngå mest mulig smerter og skader.


Man ser at det er skikkelig irritert, men jeg regner med at det går seg til bare jeg renser det en del og tar det rolig fremover. 

Det eneste "rådet" jeg har fått er; "bare mos den igjennom også tar man det som det kommer.". Jeg vil helst ikke få infeksjoner og dritt, så jeg tror ikke det er det smarteste å gjøre. 

Er det noen av dere som utvider eller har utvidet som har noen tips og råd? Har prøvd å lese meg en del opp på nett, men jeg ser ikke ut til å få noen bra svar. Burde jeg bare klemme den helt inn så forsiktig som mulig, eller bør jeg la det roe seg først før jeg fortsetter noe mer? 

#utviding #piercing 
I dag fikk jeg en morsom pakke i posten. For en stund tilbake startet jeg et abonnement hvor jeg får 1 boks med en haug forskjellige godterier fra Japan hver måned. Boksen koster ca 300 kroner og er fraktfri. Jeg har sett litt i den og gleder meg veldig til å smake på alt det rare som lå nedi der. Noen av tingene jeg fikk var også sånn DIY candy, så det kan bli interessant. Jeg har bestemt meg for å fortelle litt om hvert enkelt godteri når jeg har fått smakt på det. Alex har bursdag i helgen og han synes det her virker gøy, så da skal jeg spare boksen til jeg får besøkt han sånn så han får være med å smake også! Det følger heldigvis med noen papirer som forklarer hvert enkelt godteri på engelsk. Der får man også forklaring på hvordan man lager DIY godteriene. Jeg har ikke peiling på japansk, så det er like så greit. 

Håper dere synes det virker interessant om jeg lager et lite innlegg om hvordan det smakte!

#godteri #mat #japan #pakke #post #gøy 
Tror jeg skal lage en liten "greie" som jeg kan kalle follow. Her vil jeg tipse om folk jeg følger og som jeg synes er inspirerende, morsomme eller bare dritkule. Den første jeg ønsker å tipse om er ei jente som heter Jessie Blush. Første gangen jeg kom over henne var på Tumblr, og dette var for mange år siden når vi begge var så kalte "scene kids". Vi snakket litt sammen og hadde litt kontakt, men nå de 2 siste årene har vi ikke snakket stort. Hun har begynt å bli ekstremt populær på både instagram, tumblr og facebook fordi hun er kjempeflink til å gjøre sminke og poster litt tutorials en gang i blant. Personlig synes jeg øyesminken hennes er utrolig fin og hele jenta er veldig inspirerende. >INSTA<
>FACEBOOK<
>TWITTER

#hår #sminke #inspo #mote 

 
I går opplevde jeg for 2. gang at PETA har brukt ett av mine bilder for å promotere forbud mot pels. Jeg synes det er helt fantastisk at de ønsker å bruke mitt bilde for å promotere sånne gode nyheter og med tanke på at de nesten har 5 millioner følgere på facebook så er det helt utrolig. Første gangen det skjedde ble jeg helt forbauset og syntes det var kjempekult. 

Sånn så det ut;Bildet av reven er bildet mitt. 

Jeg har postet dette bildet på en side som heter "Unsplash" og her gir jeg bort rettighetene mine (på en måte) og det er fritt frem for alle å laste ned og bruke bildet som de vil. Noe jeg lurer på er om de likevel kan bruke det sånn og ikke nevne fotografen (meg) ? Jeg er fullt klar over at jeg ikke får noe penger for det og at de ikke trenger å spørre om lov for å bruke det, men er de fortsatt pliktig å oppgi oppgavsrett? Synes alt det der er så vanskelig, haha.

Nå i går fikk jeg plutselig se bildet mitt svirre på facebook igjen, og denne gangen hadde de kun brukt mitt bilde, og det så sånn ut:Igjen, fantastiske nyheter, virkelig! 

Jeg sjekket Unsplash kontoen min og fikk se at jeg hadde 300.000 visninger på bildet mitt og over 4.000 nedlastninger. Personlig synes jeg det er kjempekult, for jeg hadde aldri trodd at det skulle få så mye oppmerksomhet. Akkurat nå angrer jeg bittelitt på at jeg har gitt fra meg retten sånn som jeg har gjort. Men, på et annet vis så er det litt verdt det også! 


#foto #fotografi #dyr #peta #rettigheter #bilde #rev 
 
Nå sitter jeg i sofaen hos Alex og ser på random youtube filmer. Er alltid så teit så jeg kommer over sånne creepy filmer om spøkelser, UFOer og paranormale greier sent på kvelden. Jeg hadde tenkt å sitte oppe til Alex kom hjem fra jobb ved 5 tiden, så det her kan jo bli interessant. Har til og med fått selskap i form av en fugl som heter Britney. Britney fikk navnet sitt fordi Alex trodde det var en jente og han har en rar forkjærlighet for Britney Spears. Helt til Alex fant ut at Britney viste seg å være en gutt. Han fikk fortsatt beholde navnet sitt, så alle tror (selvfølgelig) at han er en jente første gang man treffer han. Han er kjempesøt, selv om han til tider kan være et rasshøl og bite deg i øret. Nå skal jeg spise LION sjokolade som kostet 10 kroner på Spar og se på flere skumle filmer med spøkelser i. Tror jeg må søke opp "cute kittens" før jeg legger meg, haha.

#fugl #kjæledyr #youtube #filmer #dyr

 
Nå skal jeg teste ut såkalt mobilblogging. Aner ikke hvordan dette blir seende ut, men vi prøver!

Er snart på tur ut døra for å hente noen 3D briller som forhåpentligvis skal virke på prosjektoren til Alex. I så fall blir det Nightmare Before Christmas og de 2 siste Harry Potter filmene i 3D i kveld. Kommer til å sitte her og være loner fra klokka 9 ettersom han skal jobbe natt, så da blir det film titting og muligens litt mer blogging.

Ettersom jeg nettopp har begynt å blogge igjen så lurer jeg på om dere har noen tips til hva jeg kan blogge om? Hva har dere lyst til å lese og hva vil dere se?

Slenger med en selfie som ble tatt med snapchat filter som skulle gjøre meg penere. Går på antibiotika om dagen og trynet mitt har blitt til en kjøttkake med kviser. Digg.
Dette blir mange bilder *kremt*

Etter å ha postet et bildedryss fra turen vår til London Zoo, så er jeg jo nødt til å dele bildene fra Harry Potter verden også! Dette var 2. gangen jeg besøkte dette stedet, og siden sist hadde det skjedd litt. De hadde fått kafé midt i turen og de hadde fått Galtvortsekspressen og plattformen på plass. Det var kjempegøy å få så se toget, og i tillegg gikk det an å gå på innsiden og se kupéne fra år til år. Alex hadde joeg aldri vært her før og han er heller ikke blodfan av Harry Potter sånn som meg, så jeg syntes litt synd på han der han måtte fly etter meg hvor enn jeg gikk. Men, jeg tror han hadde det veldig hyggelig. 

Noen dager i forveien kom vi over ordet "Quidditch" og Alex sa: "Quidditch? Hva er det?". Jeg trodde først han tulla, men nei. Han visste det ikke, og da syntes jeg alt virket litt håpløst. Jeg tror heldigvis han vet hva det er nå. 
Vi kjøpte oss både Butterbeer og Butterbeer iskrem. Iskremen var skikkelig god, og jeg synes den var mye bedre enn selve drikken. Drikken var annerledes enn sist gang jeg drakk den, og den hadde nå mer kullsyre og mindre søtsmak. Så jeg synes ikke den var like god som sist, rett og slett. Isen ble alt for mektig, men jeg spiste alt jeg orket og tok med begeret hjem, haha.


Nok en gang måtte jeg felle en tåre når jeg kom til slottet. Jeg føler meg alltid så teit når jeg gjør sånne ting, men jeg tror heldigvis ingen la merke til det. Det er så fint og lyset og musikken i bakgrunen gjør hele stemningen enda finere. Etter dette kom vi i shoppen og der brukte jeg flere tusen kroner (jeg hadde spart masse penger til nettopp denne plassen) og brukte sikkert over 1 time. 

Hvis det er interesse for det så kan jeg sikkert lage et lite innlegg om hva jeg kjøpte i shoppen. Jeg fikk kjøpt meg en ullgenser med Griffing sine farger som er laget av samme produsent som de genserne i filmen. Med andre ord, den er prikk lik som ullgenserene rumpeldunklaget bruker i filmen, og jeg elsker den! Dyr var den også, haha.

#harrypotter #london #turistmål #bilder #foto #fotografi #film #reise 
 
Var på H&M like etter jul og da hadde de fått opp tilbudene sine. Jeg fant en kjempefin bralette som jeg ikke kunne motstå. Tidligere har jeg ikke brydd meg om sånne ting fordi jeg ikke følte at jeg kunne gå i det. Nå har jeg gått ned 10kg og føler meg veldig bra, så nå gleder jeg meg til sommeren når jeg kan gå rundt med sånne fine klær. Jeg har allerede billetter til 2 festivaler i sommer, så denne skal nok bli flittig brukt om sola kommer frem. Regner med at Sverige og Finland har finere vær enn Norge. Jeg satser på det, haha.

#h&m #hm #foto #mote #bralette #salg #kropp 
I starten av desember var jeg og Alex en tur til London. Dette var egentlig en fryktlig spontan tur for begge ville til Harry Potter verden. Jeg ville tilbake fordi jeg savnet det sånn, og han ville dit for å se hvordan det var. Vi var der fra tirsdag til fredag, og vi kom dit tirsdag morgen og dro igjen fredag kveld. Vi skulle jo ikke på Harry Potter før på torsdag, så what to do? 

Vi bestemte oss for å dra på forskjellige turistmål, og ett av disse turistmålene var London Zoo. Personlig er jeg litt splittet når det kommer til dyreparker. Jeg vil jo helst at de skal leve ute i det fri, men samtidig så synes jeg at dyr som er utrydningstruet pga jakt skal få trygge liv i en park og få barn som senere kan hjelpe til med å redde rasen. Så, dyreparker er både bra og dårlig, synes jeg. Alt i alt så synes vi begge at London Zoo så ut til å gi dyrene alt de trengte, og det så ut til at de hadde det veldig bra og hadde mye plass å boltre seg på. Vi har bestemt oss for at vi vil tilbake på sommeren, for nå på vinteren var det veldig mange dyr vi ikke fikk sett. På sommeren er det også mulig å gå inn i et gigantisk rom og gå blant lemurer som løper fritt. Tror jeg så noe med dovendyr også, så dette er absolutt noe vi må få med oss senere!

Til vår store glede var pingvinene ute, og vi digger pingviner. Derfor ble vi stående og se på dem i over en halvtime. Alex fikk til og med tatt på en, haha.


Vi kom også over noen løver. Løvinnene lå helt inntil glassveggen og koste seg i sola, mens en haug med folk sto rundt og så på. Jeg tror aldri jeg har sett løver i dyrepark før, så det var veldig spesielt å se hvor store de faktisk er. Jeg visste jo at de var større enn en vanlig huskatt, men når jeg så størrelsen på disse løvinnene ble jeg overrasket. I tillegg har jeg hørt noe om at løvinnene blir større enn hannen? Hannen lå på vakttårnet sitt ute og så på folk. Jeg prøvde å snakke til han, men han så ikke ut til å bli så veldig glad for oppmerksomheten.


Vi fikk latterkrampe da vi så disse. De er utrolig søte, men også veldig rare. Bare sjekk de lange beina, hahaha.
Etter å ha gått en stor runde kom vi plutselig tilbake til løvinnene i sola. Da hadde de våknet litt og begynte å røre på seg.


Vi fikk også se 2 søte tigerunger som lekte med hverandre i vintersola. De var utrolig søte og vi ble stående der lenge å se på at de slåss med hverandre.
Moren så ikke ut til å bry seg om barna sine den dagen. Hun lå langt unna og sov, og hun syntes sikkert det var veldig digg med barnefri.


Vi så en hel haug med andre dyr også som jeg ikke tok bilder av. De hadde en egen avdeling for gårdsdyr der vi kunne gå inn i bingene og kose med de. Jeg ble veldig forelsket i en geit som spiste på klærne mine og laget rare lyder. De hadde også esel, lama, kaniner, høner og griser der. Jeg fikk også se sjiraffer og et dyr som heter Okapi. Den var kjempefin og svært sky, sjelden og truet. Når vi var der hadde de nettopp plassert en hunn og en hann sammen i håp om at rasen skulle få et nytt avkom. Jeg krysser fingrene for at det går. De hadde også komodo drager der, og de var også mye større enn jeg hadde trodd! 

London Zoo hadde veldig mange kule løsninger på ting. De tilbød mange områder der du kunne være sammen med dyrene i åpne rom. Som sagt var den med lemurer stengt pga vinteren, men det fantes en "Butterfly Cave" der du kunne gå rundt med en haug sommerfugler. Det var også et stort rom med aper som løp løst sammen med en rekke andre dyr, også var det denne lille gården hvor du kunne kose med gårdsdyr. Vi fant også et lite rom der du kunne gå sammen med edderkopper som gikk fritt. Ingen av de var farlige, selvfølgelig, men noen var jo veldig store. Vi gikk aldri inn dit, men jeg hadde litt lyst selv om jeg er redd edderkopper. Jeg sa til Alex; "SE! Det er et rom med løse edderkopper som løper rundt!" Så, jeg snudde meg og pekte på det, og når jeg snudde meg tilbake så var han borte. Da hadde han løpt ut av hele bygget fordi han er livredd edderkopper og tanken på at de var løse i et rom 5 meter unna var visst alt for skummel. Jaja.  London Zoo er virkelig verdt et besøk, for plassen er gigantisk og proppfull med forskjellige dyr i tillegg til at dyrene ser ut til å ha det veldig bra der.

#londonzoo #london #dyrepark #dyr #pingvin #tiger #løve #bilder #foto #fotografi #reise #turistmål
For en veldig lang stund tilbake satt jeg hjemme hos Catherine i den søte leiligheten hennes i Oslo. Vi snakket om vår søt katten hennes, Ophelia, var og at katter generelt er veldig søte. Da begynte plutselig Catherine å snakke på en app som heter KleptoCats. 

Først må jeg si at denne appen er veldig smak og behag, og det er nok ikke alle som synes denne er like kul som det jeg synes. Den fungerer nesten på samme måte som et datadyr, bare at den ikke kan dø. Når du starter spillet får du tildelt et helt tomt rom og en katt. Du velger selv om du vil mate katten eller kose med den for å få den glad. Når den er glad kan du sende den ut døren og etter en stund kommer den tilbake med ting til rommet ditt. 

Når du har samlet alle de 162(?) tingene i rom #1 får du tildelt et nytt rom. Så langt er det totalt 6 rom som kan åpnes. Du får også litt penger hver gang katten din kommer hjem, og for penger kan du kjøpe lilla diamanter. For disse kan du enten kjøpe deg nye katter, nye rom å spille i eller klær og parykker til katten din. Det er veldig søtt og dette er noe jeg ofte bruker som tidsfordriv. Etter at jeg kjøpte meg ny mobil måtte jeg begynne spillet på nytt, men jeg har allerede 4 rom.


Hver gang katten din kommer tilbake har den alltid en liten kommentar på gjenstanden den har med seg. Mange av gjenstandene som kattene finner kommer fra kjente serier og tv-filmer, noe som gjør det enda morsommere. I det ene rommet har jeg en tryllestav fra Harry Potter.

Når den kommer tilbake får du et lite "mjau" på mobilen din som en notification. Jeg liker å vente til alle kattene fra de 4 rommene er tilbake så jeg slipper å sjekke appen hele tiden.

Jeg er også nødt til å vise dere mitt fantastiske mobildeksel! 


Det er flytende glitter på innsiden, og dere aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt mobbet for det her. Jeg synes det er kjempekult og søtt, men de fleste kaller det barnslig. Jeg har en Samsung Galaxy S7. Hvis du har lyst på et sånt selv så koster det ca 20 kroner på Ebay >HER<. Her har de samme deksel til forskjellige Iphone og Samsung modeller.

#mobilapp #app #samsung #ebay #katt #kleptocats #mobildeksel #deksel 


 
Dette kan bli et litt langt innlegg, men jeg skal prøve å gi dere den korteste versjonen. 

Etter at jeg blogget her sist så har det skjedd veldig store forandringer i livet mitt. 

Ola og jeg bestemte oss for å avslutte forholdet vårt etter å ha vært sammen i nesten 4 år. Det var noe vi begge ble enige om og vi begynte å snakke på det allerede tidlig på våren i fjor. Ettersom jeg gikk på skole og trengte en plass å bo så bestemte vi oss for å være sammen frem til jeg ble ferdig på skolen og kunne flytte hjem. Så nå bor jeg hjemme sammen med mamma, pappa og bruttern og jobber for tiden på den lokale Coop butikken.  Ola og jeg er fremdeles veldig gode venner og snakker ofte sammen om både stort og smått. Jeg synes det er utrolig godt at jeg kan ha et så godt forhold til eksen min og at vi støtter hverandre uansett hva som skjer. Det har egentlig glidd sakte men sikkert over fra et kjærestepar til bestevenner det siste året. Og, det trives jeg veldig godt med. 

Selvfølgelig var det litt rart og vemodig å ende et så langt forhold, men funker det ikke så funker det ikke. Det var litt trist når jeg omsider hadde flyttet hjem til mamma og pappa og realiteten traff meg. Jeg hadde jo sett for meg at jeg kanskje ikke skulle trenge å forelske meg på nytt og finne en ny person, men nå måtte jeg faktisk revurdere livet mitt litt. Jeg hadde sett for meg all fremtid med Ola ettersom vi hadde vært sammen så lenge, og trodde at den dårlige perioden kom til å gå over, men nei. Uansett så hadde jeg katten min Pusur som jeg kunne trøste meg med. Han var alltid tilstede nå som jeg hadde flyttet hjem igjen, og han var kjempeglad for at det endelig var noen hjemme som ville kose med han i timesvis. Pusur gjorde at jeg følte meg mye bedre og jeg ble helt overrasket over hvor mye et dyr kan hjelpe på humøret.

Etter at jeg hadde bodd hjemme i et par måneder skjedde det noe helt forferdelig som jeg aldri hadde sett for meg skulle skje. Tidspunktet var absolutt ikke det beste, og etter denne hendelsen ble jeg rett og slett tom og nesten livløs. Det ødela meg totalt psykisk og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med meg selv, hvor jeg skulle gjøre av meg og hva som ville skje. Jeg ville bare hjemme meg inne i et mørkt rom og bli der til det skjedde noe bra. 

Pusur ble nemlig påkjørt. Personen som kjørte på han hadde ikke tatt seg bryet med å ta han ut av veien eller si ifra til Farmor som bodde 5 meter fra veien. Det knuste meg virkelig og jeg klarte ikke å forstå hva som hadde skjedd. Jeg var på hytta da det skjedde, så det var pappa som hadde fått beskjeden og hentet han. Jeg fikk høre fra mamma senere at han hadde vært hjemme og spist kattematen sin bare en halvtime før de fikk beskjeden om at noen hadde funnet han i veien. Jeg ville ikke se han, og selv om mamma og pappa ville vente med å begrave han til jeg kom hjem fra hytta så sa jeg at de kunne begrave han uten meg. Jeg ville virkelig ikke se han. Det hadde bare gjort ting verre. Jeg fikk mamma og pappa til å ta avtrykk av potene hans før de begravede han, og disse avtrykkene har jeg hengende på veggen over senga mi nå. De skal tatoveres på kroppen en vakker dag, for han skal virkelig ikke bli glemt. Dette var i august, og senest 24. desember gråt jeg fordi jeg fikk et lite glimt av han i en drøm. Det er som å miste et søsken og det var en helt jævlig periode. Nå var jeg uten en "trygg fremtid" med kjæresten min og jeg hadde ikke den eneste støtten jeg hadde, Pusur. Hva skulle jeg gjøre nå? 


Dette var ett av de siste bildene jeg tok av han <3

Jeg fortsatte å jobbe på Coopen og fikk etter hvert en fast ansettelse. Nå hadde jeg en fast inntekt og ettersom jeg bodde hjemme så fikk jeg endelig opp økonomien igjen etter studentlivet. Det gjorde at jeg følte meg litt bedre. I denne perioden var det mange som sa til meg; "etter sånne nedturer kommer det alltid en bra opptur!". Nå hadde det gått en stund og jeg hadde ikke sett noen opptur. Jeg bestemte meg for at denne såkalte "oppturen" kom til å la vente på seg veeeldig lenge. Og, der tok jeg grundig feil. 

Jeg gjenoppdaget en person ved navn Alex. Jeg visste godt hvem han var, for vi gikk på VGS samtidig det siste året, og var russ sammen. Men, vi hadde ikke blitt så godt kjent på den tiden. Vi begynte å snakke litt sammen, og før vi visste ordet av det så var jeg på besøk hos han. Det var en veldig merkelig opplevelse for det klaffet liksom så bra og vi følte begge to at vi passet bra sammen. Det føltes bra å treffe en person som jeg følte at jeg kunne passe sammen med og som jeg kanskje kunne forelske meg i. Vi møttes veldig ofte og 2 dager ble plutselig til 4 dager. Plutselig hadde vi bestilt oss en tur til London for å reise til Harry Potter verden, noe som egentlig bare var skikkelig spontant. Og, plutselig så var vi kjærester. Vi er begge veldig lei av forhold som ikke fungerer, så vi har allerede snakket på at jeg skal flytte inn hos han. Vi er begge enige i at det er best å finne ut nå med en gang om vi kan bo sammen, enn å finne det ut om 2 år. Like så greit å bare hoppe ut i det ig se hvordan det hele ender. Har foreløpig søkt på noen jobber der han bor og krysser fingrene for at jeg kanskje får jobben hos Norsk Tipping. Han gjør meg veldig glad og det hele føles veldig trygt og positivt, så jeg håper virkelig at det varer. 

Det her ble, som nevnt, litt langt. Men, jeg føler bare for å fortelle litt om hva som har skjedd i det siste. Føles litt feil å bare hoppe inn i bloggingen igjen uten å fortelle noe som helst sånn sett. Spesielt ettersom jeg generelt har vært veldig åpen om dette med forhold osv. Jeg har en hel haug med bilder fra London turen som jeg klør i fingrene etter å vise, så stay tuned! 

#personlig #sommer #katt #kjæreste 
I år har jeg bestemt meg for at nyttårsforsettet mitt skal være å begynne med blogging igjen. Jeg var jo egentlig veldig flink i en periode, men for ca et halvt år siden ble det helt stille. Det har skjedd veldig mye siden sist, men dette kan jeg ta i et annet innlegg senere. Kan si så mye som at jeg har hatt en veldig tøff høst og at ting har gått veldig opp og ned. Nå har jeg det kjempebra og er motivert til å blogge igjen, og jeg håper at motivasjonen holder seg oppe nå. Det er ikke akkurat lett å ta fine bilder nå som vi er inne i en mørkere periode av året, men jeg skal prøve så godt jeg kan uansett! 

Så, hallo igjen! :D#nyttår #nyttårsforsett #blogging #2017 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.