Ingenting gjør meg så glad som da jeg kan kose med Pusur. Når jeg kommer hjem til Trysil er det første jeg gjør å finne Pusur og gi han en kjempestor klem. Bestevennen min mistet nettopp den ene katten sin, og katten hennes var bare 1 år eldre enn min katt. Når jeg tenker på hvor brått og brutalt en katt faktisk kan bli dårlig og er nødt til å bli avlivet så blir jeg veldig redd for at det skal skje med min egen. Jeg håper at han ender opp med å bli verdens eldste katt og at han knuser aldersrekord etter aldersrekord! Jeg håper at han aldri blir borte og at han lever med meg de neste 70 årene. 

Pusur betyr så utrolig mye for meg, og det at han har orket å være kosekatten min i 12 år er helt utrolig. Jeg er sikkert skikkelig innpåsliten og alt for kosete, men han bryr seg ikke. Det aller beste med Pusur som jeg alltid kommer til å like best ved han er at han alltid merker når jeg ikke har det bra. Da kommer han alltid bort til meg for å kose og hvis jeg sitter på rommet mitt i sofaen og han ligger i senga, så flytter han alltid på seg for å ligge ved siden av meg istedet. Han er helt klart verdens beste kosekatt og min beste venn! 

Haha, føler meg så teit som sitter her og skriver om katten min som om jeg skriver om et familiemedlem. Men, han er jo et familiemedlem, tross alt. 

Han har jo sine rare sider også selvfølgelig. Sånn som de 2 bildene under. Noen ganger ser han utrolig sint og ond ut, og noen ganger når vi stryker han på hodet lager han merkelige grimaser. Det ser kanskje ut som at vi stryker han hardt og at det gjør vondt på det nederste bildet, men jeg lover dere, han er bare sånn, haha. 

#katt #husdyr #kjæledyr #søt #bestevenn #bilder #dyr
Jeg lovet på en måte at jeg skulle vise dere hva jeg fikk i posten på fredag, so here it comes! Det er alltid gøy når man får opplevd en andre julekveld. Jeg pakket opp pakke etter pakke, og noe av det jeg pakket opp hadde jeg helt glemt at jeg hadde bestilt. Derfor så var litt ekstra gøy, haha.
Nå mangler jeg bare to bøker i denne serien. Character vault og en som heter monster vault, tror jeg. Mangler også sesong del 2 av Outlander også. Syntes den var så dyr i forhold til den første delen, så vente med å kjøpe den til den blir litt billigere, haha. 

Jeg har også fått Ravnklos diadem i "smykkeformat". Syntes den var så fin, så jeg måtte bare ha den!Har også fått meg 2 nye fake septums. Kommer nok aldri til å bruke de i offentligheten, men er alltid gøy å ha noe ekstra på bilder f.eks. Har også kjøpt meg nytt vippelim (og øyevipper, som enda ikke har kommet), klistremerker som man kan ha på neglene, en lipgloss og noe som heter komdedonskje. Er litt usikker på hvordan jeg egentlig bruker en sånn, men jeg får søke litt rundt på youtube. Komedonskjeer skal visst gjøre det enklere å "klemme" ut og fjerne hudormer, og jeg har prøvd bittelitt, og jeg synes ikke det skjedde en dritt. Kan hende det er enklere etter at jeg har dusjet og porene er mer åpne. Fikk også en haug med sminke fra Makeup Mekka som jeg allerede har tatt i bruk! Jeg fikk med meg øyenskygge, contourpallette, mascara, lipgloss, eyelinere, en sminkesvamp og en haug med børster. Jeg prøvde meg på contouring i går og jeg fikk det virkelig ikke til. Prøvde å blende det inn med foundationen min veldig forsiktig, men det endte bare opp med at jeg ødela foundationen min og måtte legge den på nytt. Jeg må nok øve litt mer, haha.

Også har jeg jo også fått meg ny lue og to morsomme parykker som jeg viste i forrige innlegg. 

Gleder meg allerede til jeg får bestilt mer, for det er så gøy med pakker! Er ikke rart jeg sliter med økonomien når det finnes så mye billig og gøy på sider som ebay. De sluker jo pengene mine, og det er virkelig noe jeg burde skjerpe meg på. 

#sminke #innkjøp #pakker #harrypotter #outlander #smykker #skjønnhet #bilder 

I dag har jeg endelig kommet meg tilbake til Trysil igjen, for første gang siden jul. Det var jaggu meg på tide, og jeg føler meg mye bedre! Det eneste som la en liten demper på stemningen var at mamma, pappa, Ola og jeg ble "jaget" ut av huset fordi bruttern visstnok skulle ha LAN i natt. Vi har heldigvis en hytte på fjellet, så nå er mamma, Ola og jeg der. Her herjer "Tor" som bare det, og det kjennes ut som at hele hytta skal rase sammen når som helst. 

Da jeg kom hjem i dag hadde kjæresten til bruttern kjøpt en liten gave til meg. I jula hadde nemlig bruttern "laget" sløyfa på colaflasken min. Jeg håper folk skjønner hva jeg mener? Jeg ble trist og sur fordi jeg kjøpte den cola flaska bare fordi jeg ville lage den sløyfa. I ettertid fant jeg den ikke på butikken noe sted, men det hadde nemlig kjæresten til bruttern, så i dag fikk jeg endelig en cola flaske som jeg kunne dra sløyfa på! Det var gøy, og ikke minst snilt!

OG, enda en ting som skjedde var at hele senga mi var stappfull av pakker fra ebay, cdon og makeup mekka! Kommer til å ta bilder av tingene i morgen når det er dagslys. Noe jeg ikke klarte å vente med var parykkene mine. Jeg kjøpte 2 syntetiske parykker for rundt 50 kroner stk, bare for å ha det litt moro. Så, nå kan jeg se ut som en skikkelig fake bimbo om jeg vil! Eller en skikkelig fake fargeklatt, haha.Haha, ler sånn av mine fine "poseringer" i speilbildene mine. Herregud, kommer nok aldri til å gå rundt med disse parykkene i offentligheten!

Hvis dere ikke hører fra meg de neste 3 dagene, så er det fordi et gigantisk tre har falt over hytta og knust meg mens jeg sover. Jeg håper virkelig ikke at det skjer, men det blåser så forferdelig nå, så man skal virkelig ikke se bort ifra noen trefall!

#hår #sminke #skjønnhet #parykk #bilder #speilbilde #fake #teit #lol 

I dag har jeg vært hjemme og jobbet med skolearbeid til rundt 1 tiden, og da fikk jeg besøk av Catherine! Ettersom jeg fortsatt sliter litt med at jeg er deppa for tiden så var det utrolig hyggelig å få besøk og være hjemme + være sosial samtidig! Vi har lenge planlagt å lage en reiseblogg og har nå opprettet en. Det kommer link senere når den er klar! Vi har ikke så mye penger, så vi starter bare med litt "reising" i Oslo områdene og tar tog litt til utkantene og på nye steder. Det blir veldig spennende og jeg gleder meg veldig mye til det!

Mens Catherine var her satt vi og så på Ghost Adventures sin dokumentar fra 2004 som Catherine enda ikke hadde sett. Etterpå ble vi bitt av basillen og begynte å se på en creepy video angående en jente som het Elisa Lam som ble funnet død i en vanntank på taket av Hotel Cecil i USA. 
Det er en utrolig ekkel og mystisk sak som virkelig får hodet ditt til å spinne. Vi tok heisen ned fra 4. etasje i sta, og det var faktisk veldig skremmende. Hele overvåkningsvideoen finnes på youtube og hun oppfører seg sykt merkelig. Tenk at hun lå i denne vanntanken i 2 uker og forpestet vannet som hotellgjester drakk og badet i! Stakkars jente. For hennes og familiens del så håper jeg dette mysteriet blir løst til slutt og at det er en logisk forklaring bak det hele. 

Etter at vi hadde sett på dette, blitt litt skremt, og blitt videreført til creepy, japanske ritualer (sånn som i heiser, f.eks) endte vi merkelig nok opp på filmer av mennesker som prøvde å spise norsk godteri! Det høres kanskje veldig rart ut, men det er utrolig morsomt å se reaksjonene til folk når de prøver godteriet vårt. Enda morsommere er det når de skal teste ut vanlig mat. Sånn som brunost, herregud, så utrolig mange grimaser!Etter å ha sett på dette fikk jeg veldig lyst til å gjøre det samme selv. Fikk nesten lyst til å skrive en lang post på tumblr om noen har lyst til å donere litt godteri til meg som jeg kan smake på! Tenk hvor morsomt det hadde vært, haha!

OG, nå sitter jeg her med sur sild, kick, snap & crackle og vepsebol pga disse filmene. Jeg som egentlig ikke skal ha noe godteri før på lørdag, haha. Da har jeg lært det!

#youtube #mysterier #elisalam #ekkelt #godteri #mat #norsk #lol 
Jeg føler at for hver gang jeg vasker håret så blir det enten mer oransje eller mer brunt. Jeg føler at det så mye mer "blondt" ut før i forhold til nå, men det er kanskje bare innbilning. Håret mitt er slitt, men langt ifra så slitt som jeg trodde det kom til å bli! Jeg krysser fingrene så utrolig mye for at jeg skal få bleket det igjen til helga, men  jeg må snakke med min frisør-mamma og høre om det faktisk er trygt enda. Jeg har virkelig ikke lyst til å måtte klippe av alt håret, selv om jeg har veldig lyst til å prøve kort hår. Men, jeg har jo veeeldig mange år på meg til å teste ut kort hår, så det kan veldig gjerne vente for min del, haha. 

Så, nå går jeg rundt som en gulrot.. med blå ettervekst...  

den blå etterveksten har jeg vel og merke prøvd å få utenom rammene på bildet. Den er jo så.. hideous!
OK, her har jeg faktisk klart å få med den blå etterveksten. Jeg burde få premie i å fucke opp hår.. Det verste er at den ikke blir borte når jeg vasker håret, noe som er utrolig irriterende!


EAT HAIR. Jeg har funnet en ny diett som går ut på at man skal være økologisk og spise så mye av sitt eget hår som mulig. 


TIME TURNER <33333 
#hår #selfie #bilder #foto #sminke #skjønnhet #bleking #irritasjon #gulrot #oransje 
Jeg er utrolig aktiv på en rekke sosiale medier og på grunn av dette fikk jeg plutselig lyst til å vise dere hvor jeg er aktiv. Jeg er veldig glad i inspirasjon, så jeg har vært på tumblr siden året ble opprettet, og jeg synes det er helt vilt at tumblr ble så populært! På grunn av tumblr begynte jeg også å være mye på weheartit og pinterest også. Det er disse sidene jeg er mest på, i tillegg til at jeg har instagram. Instagramen min er ikke så veldig spennende ettersom bildene der er de samme som jeg poster her, haha. 

Jeg har en haug med tumblr blogger, og noen er jeg mer aktiv på enn andre. Tenkte å dele de jeg er mest aktiv på her og håper at dere liker de inspirerende bildene der. Kanskje dere blir bitt av basillen og ønsker å lage deres egen tumblr, om dere ikke allerede har en?


>MAIN TUMBLR<. Dette er den tumblren jeg er aller mest aktiv på og min "hovedtumblr". Her poster jeg alt som interesserer meg og inspirerer meg. For det meste bilder av dyr, halvnakne damer og en haug med fotografier av natur og landskap.  >VIKING/PAGAN TUMBLR<; jeg har alltiv vært veldig fascinert av middelalderen og vikingtiden, så da laget jeg meg rett og slett en egen tumblr hvor jeg poster sånne typer bilder og inspirasjon. >HÅR INSPO< Wehearthair er den tumblr'en jeg har hatt lengst. Jeg startet med denne fordi jeg rett og slett ville ha litt hårinspirasjon og postet en rekke bilder som inspirerte meg og som jeg likte å se på. Overraskende nok så var det en rekke andre mennesker også som likte hårinspo og som ikke minst likte nettopp min tumblr, så nå har jeg snart 100.000 følgere på den! Det er like sykt hver gang jeg tenker over det, og det gjør vondt innvendig når jeg innser at jeg burde være mye mer aktiv på den. Jeg har prøvd å gjøre den organisert, så på venstre side ligger det lenker med forskjellige hårfarger og stiler. Vil du ha bilder av kun lilla hår, så trykker du bare på "purple hair" linken!  >DAENERYS TARGARYENEr som de fleste vet en utrolig stor fan av Game of Thrones, så jeg har laget meg min egen tumblr som bare inneholder bilder av Daenerys Targaryen og kvinnen som spiller henne, Emilia Clarke. Så, om du er en fan av Daenerys eller GoT generelt, så er det bare å ta en titt! Jeg har lenge vurdert å lage en Harry Potter tumblr også, men er litt usikker enda. 

>TATTOOED GIRLS< Jeg elsker tatoveringer, og her har jeg rett og slett laget meg en inspirasjonstumblr hvor jeg poster bilder av jenter med tatoveringer. Grunnen til denne er veldig mye det samme som grunnen til hårtumblren min. Jeg ville bare ha en plass å klikke meg inn på med inspobilder som jeg liker.  >PINTEREST< Har også en pinterest hvor jeg finner veldig mange av bildene som jeg liker. Jeg føler at pinterest er veldig undervurdert og jeg forstår ikke at det tok meg så lang tid å lage meg en bruker der. Weheartit er bra, men pinterest har en haug med nye bilder, og ikke bare bilder man allerede har sett på tumblr. Noe som er veldig fint for meg, ettersom jeg er en inspo-freak.INSTAGRAM. Gidder ikke å legge ved en lenke ettersom brukernavnet står på bildet. Her poster jeg som sagt nesten bare det samme som allerede ligger på bloggen, så den er ikke så veldig interessant egentlig, haha.


>WEHEARTIT< Jeg hadde en gigantisk periode hvor jeg bare satt på weheartit hele tiden og sanket inn inspirasjon som bare det. Nå har jeg som sagt gått mer over til pinterest, men hender fortsatt at jeg tar meg en tur innom weheartit også.

Hvis noen av dere har pinterest, tumblr, instagram eller weheartit, så legg igjen brukernavnet eller en link i kommentarfeltet så sjekker jeg den veldig gjerne ut! Jeg trenger som sagt inspirasjon og jeg synes alltid det er veldig hyggelig å følge nye folk!

#sosialemedier #sosialt #instagram #weheartit #tumblr #pinterest #inspo #inspirasjon #bilder 
I det siste har jeg ikke hatt det så bra. Jeg aner ikke hvofor, men det kan hende det er vinterdepresjonene mine som kommer tilbake igjen. De er jo alltid verst i januar/februar, så det er jo "høytid" for det nå. I tillegg er jeg veldig lei gruppearbeid på skolen og vil aller helst sitte alene og være i fred. Jeg klarer meg veldig fint gjennom dagen og later stort sett som ingenting og prøver å være så blid og fornøyd som mulig. Jeg tror kanskje mye av dette skyldes at jeg ikke har vært i Trysil på alt for lenge, og jeg er avhengig av å være der en del ettersom jeg føler meg så fri der, i forhold til her i byen. Jeg hater virkelig byen, og jeg gleder meg sånn til jeg flytter herifra igjen. Jeg vet at jeg er nødt til å være her i noen år fremover, men jeg håper det går fort og at jeg får reist veldig mye når jeg er her. Det jeg lengter mest etter nå er å gå rundt i skogen, for det er noe av det beste jeg vet!

I går hadde jeg en helt forferdelig dag, så det forklarer hvorfor jeg ikke blogget. Hadde rett og slett ikke lyst til å gjøre stort.

Overskriften og det som foregår nå hørtes nok veldig suicidal ut, men det jeg pleier å gjøre når jeg har det sånn er å rømme til en helt annen verden. Nemlig inn til den magiske verdenen hvor Harry Potter, Hermine og Ronny er. I går satt jeg bare og leste Harry Potter og søkte rundt på pinterest etter en haug med Harry Potter bilder og quotes. Når jeg leser Harry Potter tenker jeg ikke på alt annet og jeg føler meg veldig bra. Noen ganger er en Harry Potter bok, en kopp te og et varmt pledd veldig mye bedre enn alt annet. Noen ganger kunne jeg valgt bort søvn for dette. 

I dag skulle jeg egentlig ha jobbet med skolearbeid, men jeg har lest veldig mye Harry Potter istedet. Ettersom vi har gruppearbeid så er jeg nødt til å gjøre disse greiene ferdig, så etter å ha skrevet dette må jeg bare gjøre det og legge boka mi til side litt. Jeg skal skynde meg sånn så jeg kan lese videre så fort som mulig! Ja, jeg har faktisk hatt "photoshoot" med Harry Potter tingene mine. Når jeg kommer hjem til Trysil er det noen pakker som venter på meg med flere Harry Potter ting, så jeg gleder meg veldig til å pakke opp de. Jeg håper bare at de har kommet, for hvis ikke så blir jeg skikkelig deppa. I morgen skal jeg ha på meg time turneren min, for jeg bruker den så alt for sjeldent!

#harrypotter #vinterdepresjon #psyke #skole #stress #bok #bøker #film #replica #timeturner #smykke

.... eller kanskje ikke? 

Som nevnt så skulle jeg bleke håret mitt i dag. Etterveksten ble veldig lys og resten av håret ble oransje/brunt. Det ble uansett lysere, noe som er bra! Det som ikke er bra er at jeg hadde lest et tips om at man kunne blande blå og lilla hårfarge i en stor dose balsam og ta det i håret for å dempe ned den gule fargen. Jeg gjorde som det sto på nettet og jeg endte opp med en blå ettervekst... Dette er seriøst det verste som kunne skjedd, som om ikke håret mitt så jævlig ut fra før? Herregud, hahaha, for en disaster!

Jeg håper det blå vaskes ut raskt til uka sånn så jeg slipper å gå med det i en evighet fremover. I morgen blir det helt klart lue på skolen!

#hår #bleking #fail #skjønnhet #hårfarge 

I dag sier jeg farvell til mitt svarte og rosa hår. Nå skal det blekes, ødelegges og slites, for jeg skal ha platinablondt! Neste gang dere ser meg har jeg sikkert oransje hår også er det sikkert slitt som bare det. Jaja, man må lide for skjønnheten!Bildene er hentet fra min hårinspo tumblr; wehearthair
Hvis noen trenger hårinspo så ligger det 5 år med bilder på den tumblren. Er nødt til å bli flinkere til å bruke den igjen snart. 

#hår #skjønnhet #mote #inspo
I dag var Ola og jeg på dagstur til Gøteborg for å besøke en kompis av Ola. Jeg har aldri møtt han før, og jeg blir alltid litt smånervøs når jeg skal møte nye folk. Han var utrolig hyggelig og vi snakket sammen som om vi hadde kjent hverandre veldig lenge. Han hadde også 2 katter, en på 17 og en på 9 år, og de var kjempesøte! Det er vel ingen overraskelse for folk at jeg brukte mye av besøket på å kose med kattene hans. De var veldig morsomme og de gjorde også så mye rart! Den eldste, Scratchy, likte å ligge på stolryggen på kontorstolen hans. Scratchy var veldig stor, så det er ett under at hele stolen ikke veltet! Den andre katten (som jeg dessverre ikke husker navnet på) var også litt rar. Den hadde en "obsession" med plastposer og pappesker, noe som var fryktelig morsomt å se på. Noe av det beste den visste var å hoppe oppi en bærepose og bli båret rundt i den mens den så over kanten. Fikk dessverre ingen bilder av dette, men fikk noen bilder av at den satt oppi én av pappeskene.

Etter at vi hadde kost og hadde det kjempegøy med kattene så virket det som at Ola kanskje ble "myket opp" litt og er litt mer villig til å ha en katt i leiligheten. Jeg klarer snart ikke å vente mer, jeg vil ha katt NÅ. MED EN GANG!! 


Når jeg er i Sverige så elsker jeg å komme hjem med en haug med mat og godteri i maaange uker fremover. Jeg tok litt av når det kom til godteri og te i dag, så nå har jeg nok til et halvt år! Har funnet ut at te er sykt mye billigere i Sverige enn i Norge, så da måtte jeg ta med meg en haug med te når jeg først var der. De hadde også litt amerikansk godteri, så jeg måtte selvfølgelig ta med meg litt sånn også. Synes amerika har litt rar sjokolade og godteri generelt, men rart er gøy synes jeg! Ja, også elsker jeg ostepop. Jeg kunne levd på det!

Nå kommer jeg til å bli FEIT. 

#sverige #katt #dyr #bilder #foto #mat #te #godteri #gøteborg #reise #roadtrip #husdyr

I dag har jeg vært på skolen halve dagen, og etterpå møtte jeg Cecilie og Anne som jeg tok med meg hjem. Vi hadde en veldig koselig (og etterlengtet) jentekveld med hjemmelaget pizza og snakk. Det var utrolig koselig, og jeg synes det er kjempegodt å få litt besøk i den nye leiligheten! Vi satt og så på Modig, én av mine absolutte yndlingsfilmer. Nå har jeg mange filmer som jeg liker veldig godt, men Modig er helt klart på topp 20 lista mi. 

For de som ikke har sett Modig, den MÅ sees. Det er en film jeg virkelig anbefaler fordi den er søt, morsom, eventyrlig og ikke minst fin. Altså, en veldig typisk og nydelig Disney Pixar film. Jeg tror grunnen til at jeg liker den så godt er fordi foregår i Skottland, noe som på en måte får meg til å like den enda bedre. I tillegg er Merida én av veldig få Disney prinsesser som ikke velger kjærlighet på slutten av filmen. 

Ettersom jeg liker filmen så godt og fordi jeg ikke har fått tatt noen bilder i dag, så har jeg klart å rote frem noen screencaps som jeg har redigert for dere. Synes det er så gøy å redigere bilder og gjøre de klarer og finere i fargene! 

Merida sitt hår er seriøst verdens beste hårinspirasjon. Det er absolutt nydelig og jeg skulle veldig gjerne hatt håret mitt sånn!

Ettersom jeg studerer 3D og animasjon og jeg faktisk kan (om jeg har tålmodighet) lage karakterer som Merida, så har jeg nå bestemt meg for at jeg skal lage Merida. Ja, det er nå bestemt. Det kommer til å ta all verden med tid å lage henne, spesielt når jeg har skole jeg må jobbe med samtidig, men jeg tror at det kommer til å bli kjempegøy! 

I morgen drar Ola og jeg til Gøteborg på dagstur og besøker en kompis av han. Vi skal også på harry-handel på Svinesund også. Jeg håper de har te der, for jeg er avhengig, haha.

#disney #pixar #film #merida #modig #brave #screencap #animasjon 

I dag var jeg en liten tur på skolen før jeg tok turen til Jernbanestasjonen og møtte Catherine! Jeg har ikke sett henne siden 14. november for å være presis, så det var virkelig på tide! Det var utrolig koselig og vi skravlet om alt og ingenting hele tiden. Jeg har innsett at vi passer så bra sammen, ettersom ingen av oss klarer å være stille i mer enn 2 minutter. Det er fint at det finnes noen andre i verden som liker å snakke like mye som meg, haha.

Selv om vi tilbringte 3,5 time i Oslo sammen, så gjorde vi ikke annet enn å snakke og ta oss en tur på diverse butikker. Jeg hadde faktisk med meg kameraet i dag og fikk tatt en del bilder. Så, her er et lite "bildedryss" som det så fint heter.Vi var en tur innom en butikk som heter "Lille Arkana". Den er kjempekoselig og selger en haug med alternative ting. Røkelse, bøker om Wicca, feer og annen overtro. De tarot kort, krystaller og annet fint. Etterpå vandret vi rundt på random steder i sentrum.

Også tok vi en tur på Aker Brygge, der vi holdt på å fryse av oss beina.

Etterpå siklet vi på litt mat..

Og glodde på nakne "menn".I morgen er det allerede fredag igjen (ukene går så fort nå!) og jeg skal ha jentedag/kveld med Cecilie og Anne. Anne kommer helt fra Trysil og skal være i Oslo hele helga. Det blir kjempekoselig å se både henne og Cecilie igjen, for nå er det virkelig lenge siden sist! 

Håper dere har hatt en fin dag!

#oslo #oslove #bilder #foto #fotografi #by #sol #akerbrygge #oslofjorden #lillearkana 

Det er ingen overraskelse at jeg elsker å ta naturbilder og jeg elsker naturen og dyr. Jeg har noen som jeg følger på instagram som har utrolig fine og inspirerende bilder. Én dag vil jeg også reise rundt i verden og ta så mange fantastiske bilder! Det eneste jeg mangler, er pengene. Imens kan jeg se på alle disse superfine bildene som alle andre tar verden rundt og drømme meg bort!

GERMANROAMERS - dette er en gruppe fotografer fra Tyskland som har slått seg sammen og laget en felles konto hvor de deler de beste bildene sine. Istedet for å poste noen bilder fra hver fotograf, så valgte jeg heller å legge ut mange forskjellige her.HANNES_BECKERJORDANHERSCHELJUUSOHDKPUNKKADe to siste fotografene har alltid og kommer altlid til å være mine store favoritter. De er to kamerater fra Finland som reiser rundt i verden og tar en haug med nydelige bilder. De fleste bildene deres, i hvert fall på vintertid, blir tatt i Finland. De reiser veldig ofte på gutteturer opp i Lappland og sover i små hytter eller telt. Da dukker det alltid opp mange bilder av nordlys, stjerner og annen vakker natur. Og, én gang i blant, dukker det opp noen søte dyr også.

#foto #fotografi #verden #natur #dyr #instagram #insta #inspo 

Ola og jeg har vært på bowling i dag! Det er så sjeldent vi gjøre noe sammen utenom å se en film hjemme, og det var faktisk veldig hyggelig å gjøre noe annet for en gangs skyld. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er verdens beste i bowling og at Ola vant overlegent. Nå har det seg sånn at han alltid har veldig mye flaks innen spill, og at jeg nesten alltid ender opp med å tape, uansett hvor gode odds jeg har fra starten av. Koselig var det uansett, og nå sitter jeg med en opphovnet og blå finger.. Hadde egentlig tenkt å ta bilde av den for å vise dere, men jeg vedder på at den er dobbelt så stor og blå i morgen, så dere får heller se da. Når jeg taper kan det hende jeg blir en dårlig taper, men bare rundt noen få personer. Flere som har det sånn? Om jeg spiller med Ola, pappa eller bruttern, da blir jeg sur. Om jeg spiller med noen andre, da går det greit. Merkelig hvordan alt dette henger sammen!

Jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne bleking av håret i helga. Kommer til å savne det svarte og rosa håret, men plutselig er det tilbake igjen! Er det noen som har tips når det kommer til sølvsjampo? Jeg skulle veldig gjerne hatt en som er veldig bra og som faktisk tar ut gulfargen. Jeg kommer til å ende opp med veldig gult hår, og det er ikke så veldig kult.. 

OG, i morgen skal jeg endelig få møte Catherine igjen! Det er alt for lenge siden jeg har sett henne, og nå som hun har vært i USA siden 10. desember så er det virkelig på tide å møtes igjen. Kommer til å dra med meg kameraet og ta en haug med bilder!

Nå skal jeg spille Harry Potter Lego (blir aldri voksen).

#bowling #hår #tips #kjæreste #kos 

I går slo jeg til på et megasalg hos MakeUp Mekka. De har et skikkelig januarsalg der nå og selger mye av sminken veldig billig. Store "party packs" som egentlig koster over 1000 lappen, kan du få for 300 kroner. Jeg kjøpte noen sånne i går for pengene jeg fikk i julegave, og jeg gleder meg skikkelig til jeg får prøvd ut alt! Jeg anbefaler virkelig å slå til på salget, ettersom sminken deres er dyr til vanlig. Den er veldig bra, så dere kommer ikke til å angre! 
Jeg regner med at varene går veldig fort unna, så det lønner seg å være raske med å kjøpe! 

Måtte bare tipse om dette ettersom det er ett så bra salg!

#sminke #skjønnhet #makeupmekka #salg #januarsalg 


Jeg har brukt en del tid på å sortere bildene mine i det siste. Jeg har sortert de sånn at de ligger i riktige mapper i forhold til år og måneder. Det har tatt sin tid, og samtidig har jeg jo hatt muligheten til å bla gjennom en haug med nye og gamle bilder. Jeg fikk plutselig lyst til å lage et innlegg med de beste minnene fra 2015.


SO, LET'S BEGIN!Det at jeg fikk oppleve blodmåne + fullmåne på én og samme gang var en fin begivenhet. Har aldri vært så trøtt på skolen før som jeg var dagen etter dette. Jeg sto opp ved 3 - 4 tiden for å få med meg at den var både rød og full. Jeg ble stående ute og beundre den veldig lenge før jeg gikk inn igjen. Hadde problemer med fokuset på kameraet mitt, så bildene ble dessverre ikke så veldig bra. Fine minner er det uansett!En av de fineste solnedgangene jeg har sett i hele mitt liv fikk jeg se i 2015.Middelalderfestivalen på Hamar. Har hatt lyst til å dra dit så utrolig lenge, og i 2015 fikk jeg endelig dratt dit! Hadde med meg Anne og Cecilie, noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre!

Da pappa, tante og jeg fant 3 halvfrosne fugleunger langs veien. Disse kunne vokst opp og blitt til store og fine tiurer, men dessverre var det vanskelig å få i de mat og i tillegg var det nok allerede for sent å redde de. Hadde vi funnet dem før de holdt på å fryse ihjel så hadde det kanskje vært håp. Den ene ble jo faktisk full av energi utover kvelden, men morgenen etter var alle døde, og det var utrolig trist. Enda et minne som ikke er av de beste, men Nemi sin siste dag kom dessverre veldig brått og brutalt en søndag i august. Jeg var veldig glad i Nemi, så derfor prøvde jeg å gi henne en så fin avslutning som mulig. Nå har hun fått både "gravstein", blomster og lys ved graven sin.Fikk et koselig møte med en kjempeliten frosk! Jeg har sett sånne før, men det er så sjeldent mellom hver gang jeg ser de. I tillegg har jeg ikke hatt noe kamera i nærheten alle de andre gangene, men i 2015 fikk jeg knipset et bilde av møtet! Like etter at jeg møtte frosken, fikk jeg møte denne krabaten. Bestemoren til samboeren min har 2 ekorn som hun mater hver dag, passer på og tar hånd om. Dette har hun gjort veldig lenge, så om du vil komme og hilse på ekornene, så hilser de vennlig på deg.

Den største kosesauen i fjøset til svigers fikk lam hun også! Det var bare ett problem; de kom i september! Vanligvis kommer jo alle til våren, men Dolly (som jeg kaller henne) bestemte seg for at hun ville være litt rar og få lam senere på året. Hun fikk 2 friske og fine lamunger som var veldig fotogene, og like kosete som sin mor!I oktober dro min søte kusine og jeg til Dublin! Dette var noe av det største som skjedde i 2015, og det største på selve turen var selvfølgelig Game of Thrones Tour. Der fikk vi se og oppleve mange av stedene Game of Thrones har blitt spilt inn i løpet av de siste 5 sesongene. Det var utrolig spennende og like i nærheten av oss filmet de et slagsmål som skal være med i sesong 6 som har premiere i april. Vi fikk æren av å møte hundene Thor og Odin som spiller ulvene til Robb og Bran Stark i serien, Grey Wind og Summer. Dette er Thor, som var veldig fin og søt.I november fikk jeg et veldig nært og koselig møte med en rev, som jeg i senere tid har bestemt meg for å kalle Vulpix, etter pokemonen så klart. Reven var veldig vant med folk, selv om den var vill, og stilte veldig gjerne opp på bildene jeg tok. Håper at jeg får møtt den igjen veldig snart!

Noen flere bilder av lam som kom på våren. Den koseligste tiden i året er når alle lamungene kommer i fjøset. Det er så hyggelig å se alle de små og søte lammene og ikke minst de gode og stolte mødrene. Jeg føler det er viktig å gi de rikelig med mat, kos og stell, så mens Ola og faren hans tar seg av "grovarbeidet" får jeg som regel jobben med å stelle med kopplammene. Disse er jo ikke sammen med mødrene sine og trenger dermed mat fra flaske og all kos de kan få. Jeg får alltid et godt bekjentskap til noen av de svakeste når jeg steller med de, rett og slett fordi jeg synes synd på de. Etter hvert som de blir større tar jeg de med ut en tur og lar de gå litt fritt som de vil inne i fjøset. Alltid like fint!

Og til slutt, enda et bilde av én av de fineste solnedgangene jeg noen gang har opplevd! Guro tok meg med til Mora for å overnatte i campingvogna til foreldrene hennes, og når det fæle regnværet endelig var over på kvelden, kom solen fram og laget fantastiske regnbuer og en utrolig fin solnedgang!


Har jo en hel haug med andre gode minner også, men hvis jeg skulle hatt med alle, så hadde det innlegget blitt 50x så langt!


#bilder #minner #natur #dyr #sau #fjøs #foto #fotografi #2015 #husdyr #kjæledyr 
Jeg har i veldig mange år slitt med hudormer og uren hud. Det varierer veldig hvor dårlig huden min er fra uke til uke, men hudormer har jeg alltid slitt med. De blir liksom aldri borte, og jeg føler at jeg har prøvd aboslutt alt. Jeg har hørt veldig mye bra om den svarte ansiktsmasken fra JorgObé som visstnok skal "dra" hudormene ut av huden og lukke porene. Når jeg har lest om denne masken har så og si alle sagt; "når jeg tok av masken så jeg at det satt igjen mange hudormer der!". Dette har de sagt etter én behandling, og hvem ønsker vel ikke at det skal være sant? 

Etter å ha slitt med hudormer i så mange år og hørt så mye bra om masken, så måtte jeg jo prøve den, og i dag fikk jeg kjøpt den. Jeg har allerede prøvd den, og jeg vet egentlig ikke hva jeg synes. Egentlig ble jeg litt skuffet..
Det kan hende jeg gjorde noe feil, men jeg fulgte det som sto på pakken nøyaktig. Det eneste som skjedde når jeg skulle dra av masken var at nesten alle ansiktshårene mine ble dratt ut av huden (noe som gjorde sinnsykt vondt) og ansiktet mitt ble helt rødt og sårt etterpå. Hudormene mine sitter der fremdeles og ser ikke ut til å ha rørt seg i det hele tatt. 

Jeg velger å være positiv og tenke at det kanskje skjer noe mer etter at jeg har brukt masken litt lenger. Jeg skal selvfølgelig bruke den 2 ganger i uka frem til tuben er tom og håpe på at det skjer noe etter hvert. Det kommer nok en update på dette om en stund!

#jorgobe #maske #skjønnhet #hud #hudormer #ansikt #hudpleie 


Har sortert bilder i dag (typisk søndag gjøremål) og da fant jeg noen av hårstilene jeg har hatt de siste årene. Nå er ikke dette i nærheten av alt jeg har hatt, men bildene av de andre hårstilene ligger på en annen hardisk. Noe jeg har hatt mange ganger er rosa i luggen, som sett på bildet øverst til venstre. Jeg har hatt vanlig svart, grønt, blått, ombre og en haug med farger samtidig. Det jeg begynner å tenke over når jeg ser disse bildene er at jeg faktisk er blond til vanlig. Noen ganger så er det litt vanskelig å tenke på nettopp det fordi jeg ikke har hatt blondt hår på snart 4 år.. Men, snart endrer det seg, og jeg skal prøve meg på platinablondt!

#hår #mote #hårfarge #rosahår #blåtthår #grønthår #ombre #sminke #bilder #throwback
Take me back to Scotland
2016 er året jeg har lyst til å reise mye. Jeg fullfører siste semester på skolen i vår og kan dermed begynne å tenke på jobb. Jobb betyr penger, og penger betyr reise! Det mest optimale for meg hadde vært om jeg kunne jobbe som frilanser. Da kunne jeg ha reist veldig mye, samtidig som jeg også kan bestemme når jeg vil ta med meg jobben på reise og når jeg vil jobbe. Det hadde vært helt perfekt! Mine reisemål i 2016 er Finland, Island og Skottland. Finland eller Skottland blir nå til våren mens Island blir i sommer, og jeg gleder meg veldig. Mens jeg venter ser jeg på bilder fra Skottland turen Ola og jeg hadde i 2013. Vi besøkte bare Edinburgh, men det var virkelig bra nok for meg. Det er én av de fineste byene jeg har vært i og i tillegg følte jeg meg veldig hjemme der. Egentlig rart hvordan man kan føle seg så hjemme på en plass man aldri har vært før. Jeg har helt siden denne turen følt at Skottland er mitt andre hjem og jeg vil alltid tilbake!

#skottland #reise #bilder #foto #fotografi #natur #museum #greyfriars #tur #opplevelserNår man trenger litt terapi og en liten pause fra alt mas og stress, så er det alltid fint å gjøre noe man liker. Jeg jobbet hele jula og lønna kom inn i går, så derfor tok jeg meg en tur på kjøpesenteret for å se om jeg ikk fant noen fine ting på salg. Det gjorde jeg faktisk, og jeg fikk kjøpt en uglelampe som jeg har siklet på veldig lenge for en billig penge på Kremmerhuset. Gleder meg til jeg får kjøpt pære i den og får brukt den! Aner ikke hvor jeg skal sette den enda, men jeg finner nok en plass til den. Har endelig fått kjøpt meg en bukett med roser også, og roser gjør meg så glad!

Nå skal jeg lage meg taco, og for første gang skal jeg spise med vegetarkjøtt og ikke vanlig kjøtt.  Jeg har allerede funnet frem dagens mummikopper, og den med Sniff og katten er ett av de jeg har drukket MYE av.

#lørdag #taco #innkjøp #interiør #ugle #lampe #bilder #foto #blomster #roser #krus #mummi #mummikopper


I det siste har håret mitt vært mer rødt enn rosa. Den rosa fargen har sakte men sikkert glidd ut av håret når jeg har vakset det, og i går når jeg så meg i speilet innså jeg at det hadde blitt mer rødt. Jeg fikk ikke bleket håret blondt nok når jeg først farget det rosa, så når fargen går ut av håret blandes den litt med gulskjæret etter blekingen og det blir rødt. Derfor har jeg nå endelig fått farget det opp igjen, og det føles like godt hver gang!

Mitt neste hårprosjekt skal jeg begynne med bare jeg er ferdig med filminnspilling. Tror den skal være ferdig i løpet av neste uke, og da trenger jeg ikke å ha rosa for rollen min lenger. På skolen skal vi lage en trailer til en film som allerede er laget. Jeg skal spille Ramona i Scott Pilgrim VS The World, og ettersom jeg fikk rollen pga det rosa håret, så burde jeg kanskje vente med neste hårprosjekt til jeg er ferdig der. Jeg er redd håret mitt kommer til å bli helt ødelagt, men jeg vil fremdeles prøve. Tanken er helt hvitt hår med litt blå, lilla og rosa striper i. Det kommer til å ta lang tid og jeg kommer til å gå rundt med oransje hår i flere måneder fremover, "hurra". Håper all bleking og perioder med oransje hår er verdt det til slutt. 

#hår #mote #rosa #skjønnhet #farging #hårfarge #foto #fotografi 
Fredager er noen av de beste dagene i uka, synes jeg. Det er siste dagen i "arbeidsuka" og man kan ta helg. Man kan se frem til helgen og samtidig nyte at man har litt fri og kan slappe litt ekstra av. Etter skolen i dag har jeg ikke gjort annet enn å slappe av med samboeren og det føles alltid veldig godt. Vi har laget pizza til middag i dag, og jeg har kuttet ut alt av kjøtt og bare spist veggis i dag. Jeg tror dette er én av de beste pizzaene jeg noen gang har laget! Nå drikker jeg te fra det nye mummikruset mitt og koser med sauene mine, altså en veldig koselig fredag.


Avocado på pizza er virkelig noe jeg anbefaler på det sterkeste, om du liker det selvfølgelig. Jeg la på avocado etter at pizzaen var ferdigstekt. Vet ikke om det egentlig kan stekes, men jeg tok ikke sjansen i tilfelle det bare kom til å ødelegge hele greia. 


Ola sitt faste mummikrus, og mitt nye mummikrus, som nå blir mitt faste. Jeg måtte bare kjøpe mummikruset som så ut som mummihuset, for det er så utrolig fint! I tillegg følger det jo med et tak til den også, så den ser jo kjempefin ut når man har den i hylla på utstilling. Jeg er veldig overbeskyttende når det kommer til sånne samleting, så vi bruker ikke disse krusene så veldig mye i frykt for å ødelegge de. 


Her er mine fine sauer. Om jeg ikke kan ha levende sauer så kan jeg vel ha noe som ligner? Disse pleier egentlig å stå på hylla, men de er så gode å ta på, så noen ganger havner de i sofaen hos meg, haha. Barnslig som jeg er.

Fun fact! Dette bildet er faktisk 1 år gammelt i dag! Oppdaget det ved en tilfeldighet når jeg gikk gjennom bildene mine og sorterte etter dato. Har fremdeles rosa i håret, bare ikke i luggen.#fredag #kos #pizza #mat #mummi #mummikopper #hår #sau #barnslig Her er del 2 av min insta inspo. Jeg pleier å se gjennom instagram når jeg er på jakt etter ny inspirasjon. Det kan være alt fra klær, hår, sminke og hvordan folk tar "selfies". Jeg suger til meg alt som heter inspo og noen ganger blir det nesten litt overload. Alltid fint med noen faste som man liker litt ekstra godt, sånn som disse.

ELLHOWARDHELAINEROSEJESSIEBLUSHJOHANNAHERRSTEDTKRISTY.LANIMONAMIFROSTTATHARIELTHEVIKINGQUEENTHEMINADOLLTHERIVERWOLF_#instagram #insta #inspo #inspirajon #hår #sminke #mote #klær #fashion #bilder

I dag har jeg trent, og dette var første gangen på en lang periode at jeg faktisk fikk trent ordentlig. Jeg overvurderte meg selv litt og trente litt for hardt. Det endte opp med at jeg nesten besvimte 3 ganger og satt over doskola fordi jeg trodde at jeg skulle spy. Endte til slutt med å legge meg på gulvet og sov der i over 1 time før jeg våknet igjen. Aner ikke hva det var for noe, for jeg har aldri vært sånn før. Ola snakket på at det kanskje kunne være lavt blodtrykk, og jeg har riktignok ikke sjekket det på mange år, så kanskje på tide? Er så typisk om det skulle skjedd nå.. 

Som regel etter at jeg har trent så har jeg lyst på mat. Helst vil jeg ha sukker og noe godt. Det siste året har jeg kuttet veldig ned på denne sukkerspisingen etter trening og jeg har funnet noe som passer mye bedre. Det dekker sukkerbehovet og i tillegg smaker det veldig godt. 


Nemlig epler med kanel på! Det er veldig raskt og enkelt og lage også, så om man er veldig sulten og virkelig trenger noe fort, så er det greit å ha en eplekutter som man kutter opp eplene med. Jeg kjøpte min på TGR i Oslo, og jeg tror de selger sånne fremdeles. Det er ikke sikkert alle synes kanel er godt, men jeg er en stor fan. Både av kanel og eplekake. Når man strør kanel over eplene så smaker det nesten som eplekake og det er utrolig godt! Om man vil så smaker det faktisk veldig godt om de varmes også!


Jeg har også sett Cowspiracy i dag. Jeg har lenge hatt lyst til å se den, og jeg fikk sett deler av den før en gang. Nå fikk jeg sett hele og jeg skjønner godt at folk sier at de aldri skal spise hamburger igjen etter dette. Jeg er nå fast bestemt på at jeg skal kutte ut så mye kjøtt som mulig og leve mest mulig på grønt.


Etter at jeg klipte sidecut/undercut på høyre side av hodet for over ett år siden så har hårene begynt å stikke ut når jeg setter det opp i hestehale. Det ser skikkelig teit ut når jeg ser det nå, hahaha. 

Random bilde av puta mi.

#mat #trening #kosthold #eple #cowspiracy #miljø #natur #dyr 


Jeg er helt målløs og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Nyheten om at Alan Rickman nå er død, 69 år gammel er en nyhet jeg helst ikke vil skal være sann. Han, akkurat som Bowie og Lemmy, døde av kreft. Hvorfor skal denne forbanna sykdommen ta livet av alle jeg liker? Av disse 3, så er det ingen hemmelighet at Alan var min store favoritt. Han har tross alt spilt Severus Snape i 8 Harry Potter filmer og han har hatt en utrolig stor innflytelse på oppveksten min. Alt som har med Harry Potter å gjøre betyr umenneskelig mye for meg. Etter at jeg fikk høre nyheten klarte jeg ikke å gjøre noen ting. Jeg føler at jeg overreagerer ettersom jeg aldri kjente mannen, jeg vet bare hvem han er og synes han er en fantastisk skuespiller og person. Jeg klarte bare ikke å kontrollere følelsene mine og jeg endte opp med å sitte for meg selv og gråte i 10 minutter i strekk og håpe at alt bare var tull. Jeg har aldri grått av at en kjendis har dødd før, så dette var veldig merkelig for meg. 

Jeg må bare takke han for alt han har gitt meg gjennom sin rolle som Severus Snape. Alt han har gjort i disse filmene som har gjort oppveksten og barndommen min helt fantastisk. Jeg savner deg allerede, og jeg kommer alltid til å være en fan. Hvil i fred <3

Always <3#alanrickman #severusnape #slur #harrypotter #hvilifred #død #always

Når jeg var ferdig på skolen i dag dro jeg rett hjem og gjorde ferdig et motiv i Harry Potter fargeleggingsboka mi. Jeg synes faktisk det å fargelegge Harry Potter ting er mye morsommere enn alle andre ting, så dette blir nok min nye hobby fremover. Utenom det har det ikke skjedd stort. Ola og jeg så ferdig de siste episodene i Netflix sin dokumentar "Making a Murderer", en serie jeg anbefaler for de som enda ikke har sett den. Jeg er helt målløs etter å ha sett den ferdig og jeg forstår virkelig ikke hvordan folk kan leve med dette på samvittigheten sin. Mer sier jeg ikke i frykt for å gi noen spoilers her. 
Mens vi så på denne serien satt jeg med en boks sushi og Ola koste seg med vaffler fra i går. Med andre ord så har ikke dagen min vært så veldig spennende. 

I morgen får jeg forresten en veldig spennende telefon, og etter telefonen kommer jeg til å oppdatere på hva dette handler om! Jeg håper for min del at dette går litt min vei ettersom dette er noe jeg virkelig ønsker akkurat nå. 


Jeg prøvde forresten appelsinjuice sammen med sushien i dag, og det var faktisk ikke så ille. Jeg så for meg at dette var en dårlig kombinasjon, men det var helt greit.Må legge med et bilde av det store vaffeltårnet vi hadde til middag i går. Jeg orket bare 3, mens Ola spiste over halvparten. Utrolig nok er han tynnere enn meg og er veldig "fit". Jeg forstår ikke hvordan kroppen hans fungerer og det irriterer meg. Han kan spise akkurat hva han vil, og når han vil uten at han legger på seg ett gram. Han går faktisk ned i vekt. Jeg derimot legger på meg 5 kilo bare av å se på sukker...#sushi #mat #vaffel #middag #tegning #harrypotter #fargelegging

Jeg føler meg litt bedre i dag, men jeg måtte psyke meg opp veldig mye før jeg gikk på senteret. Egentlig skulle jeg bare ha en hårspray, men så endte jeg opp med å gå innom noen butikker når jeg først var der. Jeg fikk med meg 3 singletter for under hundrelappen og en skinnjakke som jeg har siklet på lenge, men som ikke har vært på salg før nå. Nå skal jeg prøve å lage litt middag til samboeren kommer hjem også skal jeg nok sette meg ned for å spille litt eller noe sånt. Jeg har fått skikkelig hekta på spill i det siste!


Vanskelig å få ett ordentlig bilde av skinnjakka, men jeg lover, den er kjempefin!

Jeg fikk kjøpt meg litt ny sminke på H&M også. Aller helst vil jeg ha sånn fin og dyr sminke fra Mac osv, men når man er student og ikke har så mye penger så må jeg gå for det billigste. Alt jeg handler om dagen er på salg, og for at jeg skal ha lyst til å kjøpe det i det hele tatt så må det være minst 30%, så jeg føler at jeg har blitt veldig streng mot meg selv økonomisk. Før kjøpte jeg ting uansett pris, men nå venter jeg heller og ser om det blir tilbuder på det, haha.Fant til og med en leppestift som passet veldig bra til håret mitt, og det syntes jeg var litt gøy! Øyesminken er inspirert av Lady Gaga, just sayin'. Jeg fikk det ikke til i det hele tatt, så istedet for å ødelegge mer enn jeg allerede hadde gjort så lot jeg det være sånn. Haha.

Lol, oppdaget nå at jeg glemte å ta ordentlig bilde av den siste toppen som jeg har på meg på det nederste bildet.

#sminke #klær #salg #hår #mote #innkjøp #bilder I dag hadde vi skole fra 09 til 15, men jeg dro hjem allerede 10.30. Jeg tror jeg har fått "smellen" som jeg har kjent litt på de siste ukene. Ettersom jeg jobbet hele jula og ikke har hatt muligheten til å slappe av så mye som jeg trenger, så virker det som at kroppen min nå har sagt stopp. Jeg er skikkelig hoven i halsen, og det dunker og gjør vondt. I tillegg har jeg hatt kjempevondt i magen hele dagen og hodet. Så, nå har jeg ligget rett ut i sofaen med 3x pledd på meg ettersom jeg bare fryser og fryser og sett på Petter Uteligger. Jeg har også begynt å fargelegge litt i Harry Potter boken min og fått spilt litt Pokemon på 3DS'en min. Når jeg er syk lever jeg på den samme plassen 24/7. Nå kommer jeg til å sitte her i sofaen helt til kveld, om jeg ikke klarer å tvinge meg selv foran pc'en etterhvert. Jeg har fått tegnet litt skisser til prosjektet vi har på skolen nå også, så jeg føler at selv om jeg er syk så får jeg jo gjort noe! Håper mye søvn hjelper på og at jeg blir bra igjen til onsdag. Heldigvis har vi ikke undervisning i morgen, men føler egentlig at jeg burde vært på skolen uansett. Får se hvordan formen blir. Jeg hater virkelig å være syk, det fucker opp samvittigheten min..

Jeg har kameraet ved siden av meg, så nå har jeg tatt bilder fra sofaen der jeg sitter. Det er veldig "fint" for å si det sånn, haha. Jeg fant også igjen leppestiften min i hylla under bordet (aner ikke hvordan den havnet der) så jeg har lekt meg med den også. 


Klarte absolutt ikke å ta et klart bilde av fargelegginga, men man ser jo at det skal være Fawkes!


Er så glad i DS'en min! Ola kjøpte den til meg i julegave, og jeg synes den er så fin! Yoshi er min Nintendo favoritt, så det forklarer min store kjærlighet til den.


Jeg har overraskende mange planter i vinduskarmen. Det skal sies at alle plantene vi har i stua ikke trenger så mye vann, og pga det så overlever de faktisk. Jeg er sykt dårlig til å vanne planter. Problemet jeg har nå er at jeg sikkert kommer til å vanne de ihjel når jeg først skal gi de en liten skvett. Håper jeg blir flinkere på planter og vanning senere. 

Nå skal jeg prøve å komme meg opp av sofaen og lage meg litt mat. Får ta på meg boblejakka i håp om at jeg ikke skal fryse når jeg står der og kokkelerer. 

#foto #bilder #syk #planter #interiør #hjem #hår #sminke #spill #nintendo #harrypotter #fargelegging #føniksJeg følger egentlig alt for mange mennekser på instagram, men når så mange av de er så pene og inspirerende så blir det vanskelig å ikke følge de. Jeg har satt sammen noen bilder fra noen brukere jeg liker, og dette er bare noen av de. Regner med at jeg lager ett innlegg senere med flere inspirerende mennesker. Jeg er veldig glad i hår i unaturlige farger, tatoveringer og bra sminke, så dette er en gjenganger i alle menneskene jeg følger.

AMYTHEMERMAIDXELLENVLORAFLAMCISGYPSYONELAURENCALAWAYMARIASIRENSSNYANELEBAJOADe er så pene, inspirerende og fine alle sammen! Skulle ønske jeg hadde penger og utseende til å være så inspirerende selv.


#mennesker #inspo #instagram #insta #hår #sminke #tatovering #tattoo #mote #skjønnhet #modell #foto 

Læreren min tipset meg om et spill for nesten ett år siden som het "Ori and the blind forest". Jeg undersøkte det og fant ut at det hadde fått veldig mye bra kritikk og at folk virkelig likte spillet. Det kunne kjøpes på steam, og jeg har hatt lyst på det veldig lenge. Jeg har aldri følt at jeg kunne ta meg råd til spillet, men nå i januar var det skikkelig salg der, og da slo jeg til og kjøpte det. Jeg var litt usikker på hva jeg skulle forvente, sånn egentlig. Jeg er ikke en stor fan av 2D spill, og dette er jo nettopp et 2D spill. Jeg liker egentlig å spille på Playstation fremfor PC, men dette fikk jeg bare tak i til PC. Så, jeg var veldig spent på hva jeg kom til å synes om det. 

Jeg må bare si at jeg virkelig elsker det! Jeg er helt hekta og det er et spill som egner seg for absolutt alle. Det er så utrolig fint å se på og musikken i bakgrunnen er også utrolig fin. Soundtracket til spillet ligger ute på Spotify, og det har jeg hørt veldig mye på i det siste. 

Det er noe annet jeg også må nevne, som virkelig beviser hvor mye jeg liker dette spillet. Jeg har aboslutt aldri, og da mener jeg aldri begynt å gråte av ett spill. Denne gangen begynte jeg å gråte etter bare 5 minutter fordi historien er så sterk og man blir sterkt knyttet til karakterene med en gang man trykker "start". Jeg blogger ikke egentlig om spill, men dette spillet måtte jeg bare dele, rett og slett fordi det er så utrolig fint og bra!Sånn ser jeg ut i dag, forresten.

Jeg har bestemt meg for at jeg vil prøve å begynne med litt mer løsvipper. Jeg er sykt dårlig  på å sette de på, så jeg må nok øve litt når jeg først får de. Jeg har bestilt 20 par fra ebay i dag, så jeg skal nok få en del vipper å øve meg på! Herregud, det kommer sikkert til å se helt jævlig og fake ut de første ukene, hahaha.

#spill #gaming #pc #sminke #hår #illustrasjon #design #oriandtheblindforest #pc Jeg har lenge hatt lyst til å se serien Outlander og i jula fikk jeg endelig begynt. Jeg har vært på utkikk etter en streaming side hvor jeg kunne se den serien lenge, og de hadde den ikke på Netflix, og ikke på HBO heller. Jeg laget meg en bruker på Viaplay og da fant jeg ut til min glede at hele første sesongen av Outlander ligger der. Så, om noen er interesserte i å se serien, så kan man alltids prøve Viaplay en måned gratis og se den der. 

Som jeg har nevnt før så er jeg ikke så stor fan av kjærlighetsdrama, noe det er mye av i denne serien. Jeg ga den en sjanse, fordi den så og hørtes veldig interessant ut, og jeg har vært helt hekta fra episode 1. Det at den også har litt fantasy i seg og har en handling som foregår i de skotske høylandene for rundt 300 år siden gjør hele serien mye mer interessant for min del. Nå sitter jeg allerede og gleder meg skikkelig til sesong to, for jeg har virkelig blitt bitt av basillen. Jeg har alltid likt Skottland, og jeg har lenge hatt lyst til å reise tilbake. Etter å ha sett denne serien så vil jeg nå veldig tilbake til Skottland. Klarer ikke å vente før jeg planter føttene mine på jorda der igjen nå. Da skal jeg helt klart ta meg en tur på landet og kjøre rundt i leiebil og besøke slott og vakre landskap!

Har tatt meg tid til å finne en haug med screenshots og redigert de for dere, og jeg legger også med en youtube film med litt av det nydelige soundtracket på, sånn så dere har noe fint å høre på mens dere ser på de fine bildene!
Serien er basert på en bokserie, så etter å ha sett serien er jeg nødt til å lese bøkene også. Jeg bare MÅ gjøre det.

#outlander #serie #tv #film #bilder #screenshot #musikk #soundtrack #skottland #natur #fint


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits