I dag skulle jeg egentlig ha vært på skolen fra 12.00 til 15.00, men jeg sto heller opp klokken 7 og begynte å jobbe med oppgava mi hjemme og droppet heller skolen. Jeg henger litt etter i og med at den første ideen min ble vraka og jeg følte kanskje jeg kom til å få jobbet mer sammenhengende om jeg bare ble hjemme. Jeg fant også ut at det var togstreik mellom 14 og 16. Da måtte jeg ha ventet en stund før jeg kom meg hjem og i tillegg har jeg klaus om det blir for mange folk på toget så da måtte jeg nok ha ventet enda lenger til de fleste folka hadde reist. Da hadde det gått med mange timers arbeid. Så, nå har jeg jobbet på og jeg har fått gjort det jeg må gjøre til i morgen. Oppgaven går ut på at vi skal lage en bumper for en kanal. Jeg valgte en kanal som het "Sulten" og handler om mat. Denne bumperen skal være på 10 - 30 sekunder og vi skal lage noe som kalles "previs" underveis. Dette er da en slags forhåndsvisning som viser litt hvordan vi har tenkt når det kommer til kamera osv. Tenkte jeg skulle poste litt bilder fra det jeg har gjort i dag. På den ferdige renderen ser mange av fargene matte og stygge ut, men dette blir selvfølgelig fikset på etter hvert. Jeg tar nok ikke finpussen før om en god stund!

Når jeg er ferdig med denne oppgaven tar jeg ferie og det blir godt!

#cinema4d #skole #nkh #3d #animasjon #kafe #kaker #farge #bilde #bilder #donut #nam 
 
For noen måneder siden kjøpte jeg meg tegnebrett. Følte dette var en god investering i og med at jeg studerer 3D og Animasjon og at vi dermed kommer til å trenge det en del etter hvert. Jeg har enda ikke fått brukt det så mye, så jeg bestemte meg for å ta et avbrekk fra skolearbeidet og tegne litt med det istedet. I går satt jeg og så på bilder fra Den Lille Havfruen og jeg synes Ariel og Fomle er så søte. Derfor var det ingen tvil at jeg ville tegne de! Jeg syntes det ble kjedelig å bare tegne de to sammen, så jeg måtte selvfølgelig stæsje opp litt med hjerter, skjell og bobler. Syntes det ble litt søtt jeg! Jeg vet at jeg ikke er den med stødigste hånda enda, men jeg kommer meg. Fikk testet meg litt på farger og skygger også! Dette var kjempegøy og dette kommer jeg garantert til å gjøre senere også, haha.#tegning #digitalt #digitaltegning #ariel #fomle #denlillehavfruen #bilde #skygger #farge #tegnebrett #disney #gøy #søte
 
Jeg elsker dyr. Jeg synes dyr er noe av de vakreste, koseligste og fineste som finnes. Det er synd at vi ikke kan kommunisere så godt med de, men det kan også til tider være veldig greit også. Dyr kjenner på deg når du er trist og lei og de kommer for å trøste. Dette gjelder i hvert fall katten min. Han merker når jeg er hyper og kjempeglad og da holder han helt avstand, for han vet at jeg er bråkete og rampete. Når jeg er lei meg, deprimert og sliten kommer han gjerne tuslende bort til meg for å gi meg kos og klem. Jeg blir så glad! Jeg skulle ønske alle dyr kunne temmes, men jeg synes det er en fin balanse mellom tamme dyr og ville dyr. Hadde alle vært tamme hadde ikke de ville vært så vakre å se på og ikke minst sjeldne. Det er ikke ofte jeg ser andre dyr enn fugler i villmarka, men jeg har støtt på en haug med elger opp gjennom årene, noen grevlinger og rever og jeg har sett glimt av en bjørn. Den store drømmen er å se en ulv og en gaupe! Og, det å dra på safari i Afrika og andre land hadde også vært veldig fint. 
Jeg ELSKER sauer. Derfor er jeg kjempeglad for at sviger er bonde og har 300 av dem!
Dette må vel være mitt all time favoritt bilde av et dyr noen gang! Dette er en gaupe som jeg var så heldig å treffe på en sommer for noen år siden. Vi var i en dyrepark og vi sto ved vinduene der gaupa skulle være. Den var ikke å se og jeg snudde ryggen til og skulle til å gå. I bakgrunnen hørte jeg en haug med unger som banka på ruta og sa "SE! RETT VED SIDEN AV VINDUET DER!!" der var det en liten gaupe, eh, valp? Unge? Den tuslet så fint forbi og plutselig kom moren byksende frem og skulle skremme bort ungene. Jeg bråsnudde meg og da kom gaupa for å angripe meg, men kræsjet i vinduet. Den ble stående og se på meg og jeg fikk knipset et bilde! 


Geiter er også utrolig søte dyr, men det negative med de er at de skal spise alt som er!
Fra en dyrepark i Stockholm! Disse var så søte og lå sammen i en gigantisk ball på gulvet, haha.


Noen døde fugler som har vært så uheldige å kræsje i vinduet hos oss. Det er like trist hver gang fordi jeg føler meg så hjelpeløs. Noen ganger besvimer de bare og da tar jeg de med inn og legger de i et fuglebur og gir de litt vann og mat. Noen bruker litt tid på å kvikne til mens andre er klare til å fly igjen med en gang! Jeg føler meg som en reddende engel, selv om de sikkert hadde klart seg helt fint ute i naturen. Jeg er bare så redd for at katten min eller noen av nabokattene skal ta den mens den ligger der bevisstløs. Andre ganger knekker de nakken og dør med en gang. Den kjøttmeisen hadde knekt nakken og hadde det kjempevondt og når jeg kom frem kunne jeg se at den pintes. Den lå på balkongen i andre etasje så jeg gikk ned for å hente noe å ha den ihjel med så den skulle slippe å lide, men når jeg kom opp igjen var den allerede død. Takk og pris sa jeg til meg selv, for selv om det var godt ment å ha den ihjel så vet jeg ikke om jeg hadde hatt så god samvittighet etterpå. Katter er nok de dyrene jeg fotograferer mest. De er så morsomme! Noen er skikkelig fotogene, noen er ikke det. Katten min er som regel ikke det. Men, det er jo alltids andre katter som er det!


HAHA. MR. UFOTOGEN.


Beste pusen i hele verden! Tenk at han blir 11 i år, tiden flyr!
Jeg vet det er uklart, men jeg synes det er litt søtt for det om jeg da. 


Dette er sånn skrekk-film bilde. Jeg liker å kalle det det.
FINE PUSER!

Den ene er min, den andre er tanta min sin, den tredje er moren til Matilde sin og den siste er Øyvind sin! Like søte alle sammen <3

Det blir lange innlegg med mye bilder om dagen, men jeg bare elsker å se på gamle bilder, haha.

#dyr #natur #ku #kalv #sau #lemur #katt #katter #foto #bilder #gris #fotografi #fugl #fint #geit #frosk #gaupe 
Når jeg så gjennom de gamle bildene mine fant jeg igjen en del bilder som jeg har tatt av naturen opp gjennom årene. Jeg har tusenvis av bilder, men jeg tok bare med de jeg husker at jeg har blitt fornøyd med! Forresten, kjæresten og jeg var på Teknisk Museum i dag. Det var veldig godt å komme seg litt ut av hybelen og ha litt kvalitetstid sammen. Føler ikke at vi har gjort så mye sammen de siste ukene, eller etter jul blir det vel egentlig. Så, det var veldig godt å komme seg ut litt! Kommer mest sannsynlig noen bilder fra det i morgen, men orker ikke å redigere så mye i dag. Etterpå skal vi trene og når vi kommer hjem skal vi lage oss fullkorns lasagne og kose oss! Beste lørdagen på lenge!

Selv om jeg egentlig ikke er så glad i vinteren, så er det helt klart i løpet av den årstiden jeg får finest bilder. Jeg synes i hvert fall det! Tror det er noe med lyset å gjøre. 

#foto #fotografi #bilder #vinter #sommer #sol #snø #natur #skog #fint #solnedgang #høst #vår #blomst  
Grunnen til at jeg ikke har blogget stort de siste dagene er fordi jeg ikke har hatt så mye tid til det, rett og slett. Har gjort en del skolearbeid og jeg har sett gjennom tusenvis av bilder. Det er disse jeg tenkte jeg skulle poste litt på bloggen min fremover. Det skjer ikke stort i livet mitt om dagen, så da tenkte jeg at jeg kunne poste noen bilder som vekker gamle minner. Jeg har sett gjennom mange bilder, som sagt, og jeg har plukket ut og redigert en del som jeg har lyst til å poste her. Det første jeg tenkte jeg skulle ta for meg var bilder jeg har tatt av og sammen med venner osv opp gjennom årene. Familiebilder osv har jeg droppa, bare så det er sagt! Jeg fant en del gamle bilder av mange av vennene mine og de som går igjen mest må nok være Guro og Matilde. Åh, jeg har opplevd så mye rart med de!


Dette er fra da Guro tok en haug med bilder av Matilde og meg. Dette var på Halloween (tror jeg) så vi skulle gjøre en litt spooky ting ut av det. Det endte opp med at vi fikk ekte kjøtt fra en nyskutt elg og dette brukte vi fullt ut. Ja, det er ekkelt, men det var tross alt Halloween!

Må nevne at hun plast rundt den delen som var inni munnen. 

Den dagen Guro var modell for meg fordi jeg plutselig fikk lyst til å ta bilder.


Den dagen Emil ble til en katt.


Den dagen Guro, Anne og jeg fant ut at vi ville sminke oss i Ganguro Style. Husker "Guro Ganguro" var et morsomt ord den dagen. For de som ikke vet hva dette er så er det en japansk sminkestil.
Den dagen Guro og jeg hadde vår "bloody photoshoot" i 20 minusgrader midt i desember. Vi kjente ikke hendene våre etterpå.
Halloween 2010 med Guro. Om jeg ikke husker feil. 


Den dagen Matilde og jeg gikk rundt i Kongsvinger med kigurumi. Dette er da en onepiece som er basert på dyr. Opprinnelig fra Japan. Vi ble faktisk spurt om vi ville være med på en film den dagen. Den ligger ute på youtube et sted, haha.
Den dagen Guro, Anne, Martin, Emil og Henrik lå over hos meg. 


Den dagen Anne og jeg var med Ola og Magnus på pilking på Ulvsjøen i Vestby. Som dere ser ble det tommel ned og ingen fisk. 
Den dagen Matilde, Guro og jeg badet i iskaldt vann i "Åa". Dette er vårt "Sahara" bilde.


Den dagen Guro og jeg stakk ned i kjelleren med en 20 pack røyk for å ta bilder. Ingen av oss røyker, så vi følte oss veldig ekle etter at vi var ferdige med dette.


Da jeg gikk på ungdomsskolen med Anne var vi alltid på senteret og tulla.


Klasseturen til Stockholm. Det var gøy det!


Guro og jeg som, gjør noe rart. Husker denne dagen veldig godt! Og jeg hadde troll-hår. 


Da jeg var alene hjemme og Guro kom for å ta bilder, photoshoppe og være på tumblr.


Da Guro og jeg gikk i skogen og litt rundt om kring med en stor cola flaske. 


Da Guro, Ida Karoline og jeg var i Kongsvinger på UKM. Ida Karoline og Matilde skulle opptre! Jeg gikk tom for batteri på kameraet før showet begynte.. 

Potetbakeren er en stor kjenning for Guro og meg. Dette er pga Engerdalsdagene.Kommer nok til å dukke opp en del andre innlegg senere. Har allerede planlagt noen med bilder av "happenings", dyr og litt natur bilder. Vet ikke om det kan kalles memories, men det er da noe! Det er også veldig mange andre mennesker som jeg gjerne skulle hatt med i dette innlegget og jeg har bilder av de, men de bildene var vel egentlig ikke så... fine? De var ikke helt heldige med hvordan bildet så ut for å si det sånn. Jeg har ikke lyst til å gjøre folk alt for flaue her, haha!

#venner #minner #bilder #foto #fotografi #koselig #UKM #røyk #ganguro #japan #random #folk #mennesker 
På lørdag fikk jeg endelig min magiske bibel. Det var så godt og endelig ha den i armene mine og faktisk se gjennom alle de 500++ sidene som er i den boka. Jeg elsker den allerede selv om jeg ikke har hatt tid til å lese så mye i den enda! Jeg fikk nemlig "Harry Potter, from page to screen" av broren min i julegave, men det tok over en måned før den faktisk dukket opp i postkassa hjemme i Trysil. I helga tok Ola og jeg turen til Trysil og da fikk jeg endelig plukket den opp! Så, nå har jeg noe utrolig fint jeg kan lese gjennom når jeg kjeder meg. Eneste negative med boken er at den er gigantisk og veier 10kg. Vet ikke om den veier så mye, men kjennes nesten sånn ut! Dermed er det ikke lett å bare ta den med seg på buss og tog så denne blir nok liggende som lesestoff her på hybelen inntil videre. Har allerede lovet Matilde at hun skal få låne den også, haha. Jeg liker å tenke at boka handler om "oppstandelsen" og den store fortellingen om hvordan alle Harry Potter filmene oppsto. Det er en utrolig fin bok og den er proppfull med tegninger, kostymer, ideer og det er også en del om hvordan de bestemte seg for å lage hver enkelt karakter, skapning, område, småting sånn som pengene fra Gringott osv osv. Den er helt fantastisk og om du er en hardbarka Harry Potter fan så anbefales den virkelig!Dette er jo bare småtteri i forhold til hva som egentlig er i boken. Det er så uendelig mange kapitler osv. Jeg gleder meg veldig til å begynne å lese den nå! Men, først må jeg jobbe litt med skolearbeid. Det må til det også!
#harrypotter #pagetoscreen #bok #hobby #film #behindthescenes #fint #fin #magisk #bibel #love #elskerden #denerkjempefin #moroforunga #foto #fotografi

 
Nå har jeg ikke blogget på en stund og grunnen til dette er rett og slett at jeg har vært helt lost i Ghost Adventures. Jeg er veldig opptatt av det paranormale og Ghost Adventures er det beste paranormale showet jeg vet om! 
Anyways, jeg har ikke gjort annet enn å se på dette og nå sitter jeg hjemme sammen med familien i Trysil og er så sint så jeg nesten har lyst til å gråte.
Grunnen til dette er fordi jeg i november hadde et utrolig stygt uhell hvor vannflaska på et magisk vis hadde havnet opp ned og hadde tømt seg helt i sekken min hvor mac'en min lå. Jeg tok den opp og den så ut til å virke fint, men når jeg kom frem til hybelen hadde mac'en sloknet. Jeg trodde med en gang av den var tom for batteri og begynte å finne frem laderen for å lade den opp. Plutselig gikk sikringa og jeg satte den på igjen og tenkte at det kanskje var noe galt med skjøteledningen jeg koblet laderen til. Jeg satte da laderen i en stikkontakt i gangen og da sa det bare "ZAP!!" og alt lyset slokket og da skjønte jeg selvfølgelig at det var noe galt. Jeg tok den med på Eplehuset på Strømmen Storsenter og da sa jeg at det kunne være problemer med laderen i og med at den lå helt under vann. De mente at nei, det var ikke noe feil med den for når de åpnet mac'en hadde den vært så full av vann og mange av komponentene var ødelagt. De sa da at det var billigere å kjøpe ny enn å fikse mac'en. Jeg var fremdeles for at de skulle sjekke om det ikke var noe galt med laderen, men nei sa de, det var helt klart mac'en. 
Jeg kom da skuffet hjem og begynte å se etter ny mac etter oppfordring fra eplehuset, for mac må jeg ha pga skolen. Jeg dro da på Lefdal og sa at jeg ville ha en mac for rundt 8000kr. Da klarte han jeg kjøpte den fra og prakke på meg enda mer dritt så jeg til sammen måtte betale 12.000 noe jeg angrer sterkt på nå. Dessverre fikk jeg ikke pengene tilbake selv om jeg ikke hadde benyttet meg at det jeg hadde kjøpt og det sto egentlig at så lenge jeg ikke hadde tatt imot den "servicen" jeg hadde betalt for så kunne jeg få igjen pengene, men neida. Litt irritert dro jeg hjem 12.000 kroner "fattigere". Jeg måtte ta opp et "lån" så jeg kunne betale de 12.000 i løpet av de neste 6 måndene. 

Etter dette har jeg brukt den nye mac'en og den virker som den skal. I går tok jeg med meg den gamle mac'en til Trysil i tilfelle den fremdeles skulle funke sånn nogenlunde. I så fall kunne jeg hente ut de tingene som fremdeles var igjen på den som jeg ville ha over på ekstern hardisk. Da jeg kobla til den gamle laderen skjedde det ingenting og jeg tenkte at den var stein død. Da kom kjæresten med en idé om at jeg kunne prøve med laderen til den nye mac'en. Jeg sa at det neppe kom til å fungere i og med at de folka på eplehuset hadde sagt at komponentene var ødelagt og at den ikke kom til å fungere uten reperasjon. Vet dere hva? Den gamle mac'en funker HELT FINT og det er INGEN problemer i det hele tatt med den. Med andre ord: når jeg sa til de på eplehuset at det kunne vært laderen så hadde jeg faktisk rett. Men, de var så sta og nekta. Hadde de vært samarbeidsvillige og gitt meg litt bedre service så kunne de ha tilbudt seg å ha den liggende på tørk i noen dager for så å prøve å lade den med en annen lader, men neida. Når jeg tenker for meg selv at jeg kunne ha brukt 500kr på ny lader istedet for å kjøpe en splitter ny mac for 12.000 blir jeg jævlig sint. Jeg har begynt å tenke over at de rett og slett "lurte" meg sånn så jeg skulle bruke 11.500 mer på en ny mac bare for å tjene inn litt ekstra penger. I så fall er det utrolig dårlig og det er virkelig ikke alle som bare driter penger. Jeg har slitt veldig i ettertid med pengene og jeg er faktisk usikker på om jeg har nok til å betale ned "lånet" på den nye mac'en. Alt det her har virkelig ikke gått min vei.

Selvfølgelig, jeg aner ikke hvordan de på eplehuset jobber eller noen ting, men man skulle vel trodd at de skulle prøve litt mer enn å la mac'en ligge til tørk i 30 min for så å si at den var ødelagt? Jeg synes bare det er sykt at de ikke ga meg litt bedre service, men det kan hende det er sånn det funker? Jeg skal ikke prakke alt for mye ned på de for det kan hende de gjør en bedre jobb for andre, men sånn jeg føler det så kunne de ha gjort litt mer for nå sitter jeg her med 2 helt fine og fungerende mac'er.

Det som er positivt nå er at den nye mac'en ikke er så mye brukt og i tillegg så går det fort å slette det lille jeg har på den. Dermed så kan jeg få solgt den for en del penger som jeg deretter kan bruke til å nedbetale lånet av den. Derfor er jeg litt happy og i tillegg så har jeg min kjære gamle og gode mac tilbake som fungerer helt fint! Jeg må selvfølgelig bruke den litt fremover for å se om den er helt fin og brukbar for plutselig skjer det noe rart, men jeg tror nok innerst inne etter å ha brukt den en del nå at den er like fin! 

Må virkelig beklage for ekstremt mye tekst, men er det noe som virkelig irriterer meg mer enn noe annet så er det når man bruker sykt mye penger på noe som aldri var nødvendig in the first place. Derfor så ble dette et klageinnlegg og det er også en liten oppfordring til dere andre om at hvis dere har problemer med noe elekstrisk så må dere bare stå og mase til de har sjekka absolutt alt. Dette er 2. gangen at det har vært noe feil med en ledning og jeg har måttet kjøpt noe nytt fordi de som har tatt imot tingen har sagt at den er ødelagt, men så var det egentlig bare laderen. 

Kjæresten nevnte det at jeg kunne ha prøvd med en ny lader selv før jeg kjøpte en ny mac, men tingen var jo det at når de sier at komponentene er ødelagte og at det ikke er noe å gjøre med den saken enn å kjøpe ny og laderen ikke fungerer, så hva ellers skal man tro? Hvem kjøper vel en nye lader bare for å sjekke sånt? Jeg gjør i hvert fall ikke det og jeg stoler jo som regel på sånne service folk i og med at de burde kunne tingene sine, men denne gangen skulle jeg ha vært mer sta og bedt de sjekke den fordømte laderen. Jeg er så sint, herregud!!
#irritert #sint #elektronikk #eplehuset #apple #mac #spiritedaway #anime #klageinnlegg #klage
 
I dag spiste jeg den beste middagen på lenge, og det beste var at den var sunn også var det jeg som hadde laget den. Det at til og med jeg klarer å lage god mat sjokkerer meg. Jeg skulle jo liksom bli vegetarianer, men etter mye lesing bestemte jeg meg for at jeg aldri kom til å klare det uansett, så derfor kommer jeg heller til å tenke nøye igjennom hva jeg spiser fremover. Det kommer til å gå mye i fisk og kylling og i dag hadde vi kyllingburgere med salat, agurk, løk, pesto, tomat og ost. Det var himmels! I hvert fall etter at jeg hadde varmet brødene i ovenen. Jeg kommer nok ikke til å være av de bloggene som skriver mye om mat, men det var så godt så jeg måtte bare vise dere!
Lys er så koselig. Jeg er en storforbruker av sterinlys og det at folk går ut i VG om at det er helsefarlig er bare bullshit. Da skulle jeg hatt kols og alt mulig rart for lenge siden!

Hva hadde du til middag i dag? #mat #middag #burger #kylling #nam #foto #bilder #fotografi #kos #lys 

 
I dag var jeg så flink så jeg sto opp når kjæresten dro på jobb. Føler jeg får litt mer ut av dagen om jeg står opp tidlig. Før tenkte jeg at jeg klarte å få ut like mye om jeg var oppe halve natten, men man får ikke akkurat gjort så mye nyttig uten å vekke halve huset. Derfor, så har jeg blitt litt av en morgensfugl etter at kjæresten flyttet inn! Har planer om å vaske badet og kjøkkenet i dag og støvsuge. Er slitsomt å være husmor, men det må vel til. Først så må jeg bare våkne litt ekstra og da blir det havregrynsgrøt, te og bra serier. Dagens serie er Breaking Bad. Må bare le av de dumme påfunnene, herregud. 


Jeg skulle liksom vise at jeg drakk te fra den søte mummikoppen min, men det kom ikke akkurat frem. jaja, man kan jo se konturene da, haha!


#morgen #foto #bilder #fotografi #breakingbad #mummi #mat #havregrynsgrøt #grøt #morgenstund 
I dag skal jeg være med 2 venninner på utdanningsmessa i Oslo. Jeg går jo på skola og trenger egentlig ikke å dra dit, men jeg har ingen undervisning før fredag og jeg kjenner at jeg må være sosial igjen snart med noen andre enn de i klassen og kjæresten min. Jeg gleder meg til å terffe Ine og Lonis igjen for jeg har ikke sett de på evigheter, det kjennes i hvert fall sånn ut! Hvis det er noen andre som skal dit i dag så håper jeg alle tar seg en tur innom NKH sin stand for jeg er faktisk å finne i katalogen deres! Er litt morsomt å få æren av å være den eleven som skal representere 3D og Animasjon. Må helt klart plukke opp en sånn katalog selv så jeg har den. Eneste som er litt dumt var at jeg hadde en dårlig dag den dagen og jeg ser helt rar ut på bildet, men det bryr meg ikke så stort for jeg er fremdeles med!


^^SURPOMP

Tok noen kjappe selfies bare for å fylle ut litt, haha. 

Nå må jeg kjappe meg ut døra, løpe gjennom snøen og prøve å rekke toget til Oslo!#utdanningsmesse #oslo #foto #bilder #fotografi #selfies #venner #sosial #gøy #NKH 


 
Er klar over at jeg ikke har fått blogget på ett par dager, men det har skjedd fint lite i det siste så har ikke hatt helt feelingen. Har ikke fått tatt så mange bilder, men i morgen skal kjæresten og jeg inn til Oslo så da håper jeg at jeg skal klare å få tatt litt bilder da! Jeg vurderer også å lage en slags sminke "tutorial" en dag til neste uke også. Bare sånn basic hvordan jeg gjør sminken min. Er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det, men det får jeg ta når den dagen kommer! Jeg gleder meg skikkelig til mandag forresten for da har jeg forhåpentligvis fått Harry Potter bøkene mine fra England! Har også lyst til å se gjennom gamle bilder og redigere de. Jeg har begynt å bruke Flickr igjen og har også fått Photoshop feelingen over meg, så dette kan ende opp med mange bilder! Jeg har "fri" fra skolen helt til neste fredag, med andre ord, jeg har ikke undervisning før neste fredag så jeg har mye å bruke tiden min på!
Fant forresten et gammelt bilde på >tumblren< min av meg og min søte kattepus som jeg bare må dele! Elsker det fremdeles. Blir så glad av det og i tillegg så ser det ut som at katten min smiler også!


Those emo days.

Har så mange tanker om ting som jeg vil gjøre om dagen. Føler meg så våken og kreativ og det føles godt, veldig godt!

#bilder #foto #hår #sminke #fotografi #skole #kjedsomhet


 
I dag har jeg kjedet meg, så jeg har tatt og redigert selfies. Det er liksom det jeg gjør når jeg er alene på hybelen en hel dag. Neida, det skjer ikke så ofte, men jeg er så utrolig lei profilbildet på facebook så jeg tenkte at jeg skulle prøve å få tatt noen nye. Er ikke helt sikker på om jeg synes noen av de er sånn superbra, men vi får se!


Kommer nok aldri til å bruke et trutmunn bilde, men de dukker bare opp, haha.


Tiaraen er fake og photoshoppa. Følte "skillsene" virkelig tok overhånd.Jeg hater når jeg ikke aner hvilke bilder jeg liker best. Sånn som det er nå så er de to øverste de det står mellom, men plutselig endrer jeg mening. Typisk meg, blir aldri fornøyd!


#selfie #foto #bilder #hverdag #profilbilde #facebook #kjedsomhet #hår #sminke #tattoo #tatovering #rosahår 

 
I dag har vi tatt oss en tur nærmere Oslo for å hente ett par ski til søsteren til Ola. De var kjempefine og jeg kjenner et stikk av misunnelse. Samtdiig så har jeg jo egentlig ikke bruk for de selv, men de var jo så utrolig fine! 


Sur kjæreste og møkkete bil, men skiene er fine! Han var egentlig ikke sur, ser bare sånn ut. 

Vi møtte på han vi leier hybelen av i dag og han fortalte oss om drapet som skjedde på Fjellhamar like før nyttår. Det viste seg at det var naboen og han fortalte at det hadde vært syke tilstander her. Han la også til at det er veldig sykt å tenke på at man sitter i stua si og aner fred og ingen fare og man føler at plassen man bor på er trygg og at dette er det siste stedet noe grusomt skjer på. Vips, så har det skjedd en stygg sak. I Trysil har det aldri vært drap som jeg har visst om så jeg har aldri vært ved et åsted før. Det å se politi båndet som var surret rundt huset og se at hele plassen var avsperret var veldig rart. Jeg sa til Ola at det hadde vært så spennende om man fikk lov til å gå inn og se hvordan man jobbet under sånne saker. Det må var grusomt å være av de første som dukker opp og finner en drept person. Fjellhamar er egentlig en liten plass, men det er utrolig mange hus og veldig mange som bor her så jeg hadde ikke trodd at huset drapet skjedde i skulle være i nærheten av oss. Så feil kan man ta. Jeg har vel mest sannsylig møtt den døde kvinnen på butikken når jeg skulle handle middag. Ekkelt å tenke på egentlig. 


Jeg la merke til at det var veldig mange som var ute og gikk/jogga når jeg tok dette bildet. Alle som passerte huset stoppet opp for å stå og se på det. Noen tok bilder og sto der og snakket med de de var med. Andre sto bare der og måpte. Jeg tror veldig mange fremdeles er i sjokk etter det som skjedde. Jeg kommer ikke fra plassen en gang og jeg vet ikke hvem naboene mine er, men jeg synes fremdeles det er sykt. 

Nå sitter jeg og blogger med kigurumien til Ola på. Han bruker den ikke, så derfor har jeg tatt den. Nå skal jeg spise litt, spille litt Pokemon og bare kose meg. Har litt lyst til å ta en tur ut og gå runden i dag, men samtidig så føler jeg at jeg heller for satse på trening osv i morgen. Da er det tross alt mandag!


Sjiraff kigurumi! Den er så søt <3

Hva har dere gjort i dag? 

#ski #sport #vinter #drap #mord #hus #foto #bilder #kigurumi #japan #drakt #søndag #kos #sjokk 


 
I dag dro Ola og jeg tilbake til vår bittelille boplass igjen og jeg føler meg ikke klar til å begynne på skolen igjen. Jeg har hatt nesten en hel måned med fri, men samtidig så føler jeg meg ikke helt klar igjen enda. Ola skal på jobb igjen på mandag og jeg starter ikke på skolen igjen før tirsdag, men vi begge var enige om at det hadde vært godt å bare slappe av litt og dra i dag istedet for i morgen så vi slapp unna mye av køene. 

Ola sitt sitat i dag mens vi kjørte var: "Du er mye verre enn japsene du! Du ser en ting, peker på det og skriker "ASHIYANE!!" også knipser du i vei!" Dette nevnte han opp til flere ganger. Jeg har vært ivrig på kameraet i dag og jeg aner ikke hvorfor for vi kjørte jo bare på E6en. Ikke stort å se der.
Surpomp. Aldri fotogen.

Jeg fikk kjøpt meg lader til 3DSen min i dag så nå kan jeg spille på så mye jeg vil fremover! Fikk Pokemon X av Ola også!  Jeg har hørt så mye positivt om de spillene.Jeg fikk også kjøpt Nintendogs! Det er vel ett av de spillene jeg har ønsket meg siden DS først kom på markedet. Var ikke så dyrt så jeg brukte litt av pengene jeg fikk til jul, haha. Var også innom Carlings og kjøpte en singlet for 65,-. De hadde 50% på hele butikken så jeg måtte stikke innom. 

Også har vi nettopp spist en herlig middag! Jeg skulle egentlig bli vegetarianer over nyttår, men pga familiemiddager osv den første uka av året så har jeg bestemt meg for å begynne på mandag. Fant ut at vegetarianer kjøtt, pølser og hamburgere var svindyre, så for min del kommer jeg til å spise frukt og grønt for det meste. 
#bilder #foto #e6 #hverdag #mat #taco #spill #nintendo #ds #pokemon #nintendogs #barnslig #natur #sol #klær  
Jeg fikk en hel haug med julegaver. Morsomme, nyttige, fine og koselige. Jeg hadde egentlig tenkt å ta bilder av absolutt alle og legge de i hauger på gulvet, men så innså jeg at jeg allerede har pakket bort over halvparten, så da fikk jeg bare ta bilder av de som var lettest tilgjengelige. Jeg kan jo ramse opp litt av det jeg fikk også: eggkoker, brødrister, sokker, Nemi kalender, puslespill, lue, godteri, penger, bøker, kjøkkenutstyr, tallerkner, et rosa sett med hammer, skrutrekker osv, filmer og det var vel det jeg kom på atm. Fikk så utrolig mye! 
Dette er en lampe som kan bruker både i akvarium og på en hylle om man ønsker det. Jeg har ikke fisk for øyeblikket så nå står den på den ene hylla mi. Gleder meg til jeg skaffer meg fisk igjen, da skal jeg helt klart ha denne nedi akvariet! Litt vanskelig å se hva det er, men det er to ulver som løper rundt en kule i midten av en ruin. Veldig kul!


Også fikk jeg 3DS XL Yoshi Special Edition av min kjære samboer! Ble helt sjokkert når jeg åpnet gaven for jeg hadde aldri trodd at han skulle kjøpe noe sånt til meg. Han er opptatt av at ting skal være nyttige og om tingene koster mye så skal det brukes til noe nyttig uansett. Han lurte meg trill rundt og jeg var så sikker på at jeg skulle få en GPS, men neida, jeg fikk den 3DSen jeg har sikla på i en evighet nå!


Fikk Motörhead vodka av mamma og pappa. Den var faktisk noe jeg hadde skrevet på ønskelista mi. Nå har jeg både vinen og vodkaen så nå mangler jeg bare ølen!


Også fikk jeg Polaroid kamera av mamma og pappa. Dette var også noe jeg ønsket meg veldig! Det eneste jeg synes er litt synd er at bildene blir utrolig små ikke sånne store firkanter som jeg først trodde. Det som er kult er at bildene er klistremerker så du kan klistre de hvor du vil! Tror faktisk ikke papiret den bruker er så utrolig dyrt heller, + i boka!

Jeg fikk også en Harry Potter bok av broren min som jeg har ønsket meg lenge. Den heter så mye som From Page to Screen. Boka er på rundt 700 sider (tror jeg) og den er stappfull av bilder, dokumenter og forklaringer på alt som skjedde under lagingen av alle Harry Potter filmene. Mamma og pappa hadde bestilt den for rundt 4 uker siden, men den har enda ikke dukket opp. De hadde bestilt gjennom CDON, men regner med at det er import vare og at den da bruker lenger tid på å komme frem. Gleder meg veldig til å lese den!

Har du fått mye fint i julegave?

 #julegave #julegaver #polaroid #vodka #nintendo #3ds #spill #foto #bilder #lampe #kamera #fint 
Tenk at vi nå er i 2015? Jula er over allerede og jeg som hadde gledet meg sånn til den. Rakk jo knapt å nyte den før den var borte. I natt var jeg på en av de morsomste og koseligste festene jeg har vært på noen gang. Jeg var sammen med en hel haug med fine folk. Det var noen kjente, kjære og nærme mennesker som jeg er utrolig glad i som ikke var der og den ultimate nyttårsfeiringa hadde vært å feire den med alle vennene og alle de kjære jeg er glad i. Det ble veldig nærme i år og nå angrer jeg på at jeg ble så full så jeg ikke fikk tatt bilder av festen en gang. Jeg fikk ikke bra bilder i det hele tatt av feiringa fordi jeg glemte kameraet mitt og bare brukte mobilen. Det må være et nyttårsforsett. HUSK KAMERA HELE TIDEN. Jeg har et litt alvorlig nyttårsforsett i år. Jeg har bestemt meg for å prøve å bli vegetarianer. Jeg er alt for usunn og jeg har blitt alt for dårlig til å spise sunt og godt. Nå som jeg er vegetarianer kommer jeg til å få i meg mye mer frukt og grønt og jeg tror det blir bra for meg. I tillegg så slipper jeg å ha så dårlig samvittighet ovenfor dyrene jeg spiser. Samvittigheta mi blir bare verre og verre med årene. I år hadde jeg faktisk dårlig samvittighet ovenfor juletreet våres. Syntes så synd på det fordi vi kappet det ned, drepte det for å ha det i stua i 2 uker for så å kaste det ut. Jeg trøstet meg selv med at trærne i skogen kanskje føler det er en ære å bli tatt inn i hus og bli pyntet på fordi de er så fine! 
Uansett, nok om det. I og med at jeg ikke fikk tatt noen fine bilder i natt så fant jeg 2 gamle stjerneskudd som jeg tente på. De hadde blitt så rå og bløte så det kom mer røyk enn gnister egentlig. Jaja, det ble da noen bilder uansett!


^^ jeg kan trylle. LUMOS!


#2015 #nyttår #foto #bilder #stjerneskudd #feiring #forsett 

 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits