hits

2018. Nytt år og nye muligheter.  

Det nye året ble feiret hos familien min sammen med en veldig fin fyr (hihi) og var en perfekt start på 2018. Gleder meg veldig til å se hva som skjer i løpet av året som kommer og regner med at det blir både oppturer og nedturer. 

Året har så langt vært veldig rolig og i går kveld bestemte jeg meg for å ta med hunden på en liten måneskinnstur på isen på andre siden av veien. Jeg tror han satte veldig pris på det, for i morges var han allerede veldig gira på en tur til. Jeg har faktisk vært litt flink nå og tatt med meg kameraet på begge turene, så det har faktisk blitt noen bilder også!
Vi prøvde oss på et bilde sammen i går, men det ble dessverre litt uklart. Men men, vi fikk da med oss de fine stjernene og isen i måneskinnet!

I dag var Tyr sin plan å base så mye som mulig. Derfor har han kokain-bart (som jeg kaller det) på alle bildene. Men men, han er da fin uansett!

Tyr har vært borte hele julen fordi hans forrige eier har vært på besøk hos foreldrene sine. Jeg har jobbet veldig mye og fant ut at det derfor var en god idé at Tyr fikk være med den forrige eieren sin i 2 uker istedet for å sitte hjemme alene mens jeg var på jobb. Jeg tror det var et godt valg for alle sammen, og på mandag fikk jeg han endelig tilbake igjen. Det var kjempegodt å ta noen turer igjen. Har ikke akkurat gjort stort annet enn å jobbe og late meg på sofaen med god mat, godteri og serier. For ett liv. Skal bli godt å begynne hardtreninga til Tjejvasan igjen nå!

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN! Håper dere alle får et godt 2018 <3 

#hund #friluftsliv #natur #is #sjø #foto #fotografi #husdyr #bilder #snø
I dag har jeg hatt fri fra jobb, og det har vært veldig nødvendig kjenner jeg. Dagene har gått i ett i det siste med jobb og trening og det er sjeldent nok tid til å slappe av. Det hender jeg reiser litt rundt på besøk til venner for å slappe av med dem, men ingenting er som å sitte hjemme med ett par hunder og nyte en stille og rolig fridag. Senere i dag skal jeg på julebord med jobben, og selv om det ikke er like avslappende, så blir det utrolig koselig og jeg gleder meg veldig til det.

I dag har jeg som vanlig stjålet naboens elghund Troika. Nå står hun ved siden av og forlanger kos og godbiter. Tyr står i ett hjørne og stirrer stygt på oss, for han blir fort sjalu om jeg koser på andre hunder. Nesten litt for sjalu, haha. Men, Troika og han går uansett veldig bra overens og selv om han liksom er sjalu, så tror jeg nok egentlig innerst inne at han er kjempeglad for ha litt ekstra selskap av en annen hund. 

Etter en liten gåtur ute i dag sammen med mamma og de to hundene så føler jeg meg veldig motivert til å gjøre litt husarbeid før jeg reiser på julebord. Så, planen nå er at jeg tar meg en tur på butikken og når jeg kommer hjem skal det støvsuges, vaskes og kanskje pyntes bittelitt til jul. Jeg er nemlig i julestemning om dagen, og dette går nok litt utover noen lys jeg har. Det er tross alt 18. november, så jeg føler det er lov å henge opp noen få lys i stua og sånn for å få opp litt stemning, eller? 


Har bestemt meg for at dette bildet av Troika var så søtt, så dette skal naboen min få i julegave av meg som takk for at jeg får låne henne hele tiden <3


Veldig fint par altså.
Fikk besøk av disse fine fuglene i dag. Mamma fortalte meg hva de heter, men nå har jeg totalt glemt navnet på de.. Fine er de uansett, og om jeg skjønte det riktig så er dette vinterfugler, sånn som dompapen. 
Også måtte jeg bare ned til sjøen og ta noen bilder i sta. Jeg elsker virkelig den steminga her. Litt snø, litt tåke og sol innimellom tåka. Det er så fint! Gleder meg til himmelen blir med rødlig utover vinteren og det kommer mer snø i trærne. DA er det fint da, herregud. Også må jeg legge til at jeg gleder meg sykt til det blir is på sjøen sånn så jeg kan pilke og løpe rundt på isen som jeg vil sammen med hundene. 

#kjæledyr #hund #elghund #rottlab #husdyr #natur #bilder #foto #fotografi #fugl #vinter 
Jeg lovte jo litt at jeg skulle prøve å blogge litt oftere, så nå skal jeg faktisk skrive et innlegg. Ikke at det er så fryktelig spennende akkurat. Jeg hadde jo ikke med kameraet mitt på turen i dag, så nok en gang blir det jo bare mobilbilder. Må bli flinkere til å dra med meg kameraet ut.

Jeg har nemlig snakket med min kjære nabo som har en elghund om jeg kan få ha med henne på tur. Hun heter Troika og må være den gladeste og mest livlige hunden jeg noen sinne har møtt. Hadde alle vært så glad som Troika så hadde verden vært et fint sted. Naboen min sa selvfølgelig ja, for han er tross alt verdens kuleste nabo. Det som er så bra med dette er at Troika slipper å stå i hundegården hele dagen og Tyr får en turkompis. Troika ble med inn etter turen i dag, noe Tyr ikke var så veldig fornøyd med. Han ble såpass sjalu at han faktisk jukset meg til å tro at han hadde vondt i beinet. Hunder kan visst være sykt slu de også om de vil ha oppmerksomhet. Han gikk rundt her og haltet og ble sint på Troika når hun kom i nærheten for å hjelpe, så derfor tok jeg med henne ut igjen og når jeg kom inn for å sjekke beinet hans så var han helt fin.... slu jævel det der folkens, haha. Så nå er båndet til Troika alltid tilgjengelig og jeg kommer nok til å ta med henne på turene våre nesten hver dag. Tyr får en kompis og naboen min får en elghund med bra kondis til neste års elgjakt, haha.Tyr ser ikke helt fornøyd ut på de bildene her, men han var gladere enn han ser ut for altså. 

#hund #husdyr #kjæledyr #elghund #rottlab #bilder #tur #natur 
Hvorfor i alle dager klarer jeg ikke å ta bilder og blogge lenger? Jeg tror jeg kan skylde på at jeg rett og slett har blitt for opptatt. Jeg har nesten ikke tid til å knipse bilder lenger og det eneste jeg gjør hver dag er å ha det hyggelig med hunden min, jobbe, spise, trene og sove. Når helgene kommer så tar jeg meg en fest i ny og ne. 

Jeg kan fortelle at jeg og ei venninne har meldt oss på Tjejvasan og skal gå denne i februar. Jeg har nesten ikke gått på ski de siste årene, så nå har jeg kjøpt meg nye ski, nye staver, ny skidress, nye skisko, egentlig kan jeg vel si at jeg har kjøpt nytt av alt. Og, jeg trener og er veldig "seriøs" på hele greia. Håper virkelig jeg går på en bra tid!

På fredag hadde vi avslutningsfest for årets fotballsesong, og det var så utrolig gøy og ikke minst koselig! Jeg hadde gleda meg så mye til denne kvelden, og den skuffet ikke. 

Så at mitt forrige innlegg ble skrevet 1. oktober. I løpet av en måned så er dette de tingene som har skjedd som jeg synes fortjener å bli nevnt. Ja, også har jeg fått flere tatoveringer på høyrearmen, så nå er full sleeve i gang! Skulle egentlig gjøre den ferdig nå i november, men pga økonomiske greier så kan jeg ikke ta meg råd til det. Spesielt ikke nå som det snart er jul og man må begynne å tenke på julegaver og sånn. Anyway, den kommer nok på plass til slutt!

Her er en liten mengde bilder, som alle har blitt tatt med mobilen og som da sikkert ikke er av den beste kvaliteten, haha. 

Må også nevne at jeg vurderer å gjøre ny header og endre designet på bloggen min, men dette får jeg heller gjøre en dag jeg virkelig ikke har noe å gjøre. Nå sitter jeg her og er fyllesjuk på dag 2 etter fotballfesten og vet ikke om å endre designet på bloggen er noe jeg føler for å gjøre nå, haha.


Tyr og jeg henger sammen som erteris, eller som broren til venninna mi sier "erter og ris", haha. Jeg synes litt synd på han om dagen fordi jeg jobber så mye og han må være så mye alene. Og i helgene så drar jeg ut på fest. Selv om han ofte er hos mamma og pappa så er de visst ikke like kule som meg har jeg skjønt. For første gang siden jeg fikk han så begynte han faktisk å ule når jeg dro fra mamma og pappa. Mamma syntes så synd på han, så han fikk brødskive med leverpostei som trøst. Han godtok den visstnok.


Som nevnt oppi her så trener jeg en del om dagen. Mitt store mål nå er Tjejvasan i februar, så det går mye i kondisjon som da innebærer jogging og intervaller. Tyr er selvfølgelig alltid med når jeg jogger og løper, noe han synes er gøy tror jeg. Det virker i hvert fall sånn. Ettersom jeg har jogget mye så har jo prosjekt "magemuskler" blitt satt litt på vent, men jeg prøver å få inn en del styrke på magen og sånn innimellom. Trener jo noen styrkeøkter også, men da blir det for det meste beinstyrke og armer, men det kommer nok med tida!


Nå på fredag hadde jeg en date med vodkaflaska og damelaget på fotballen. Den årlige fotballfesten var absolutt ikke skuffende, og jeg koste meg veldig. Herrelaget var også der så det ble jo en hel haug med folk til slutt. Koselig! Jeg var nødt til å kjøpe meg ny kjole fra Bubbleroom fordi alle de andre jeg har hadde blitt for store for meg, så de hang nesten ikke på. Hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle få så stor utringning, men men. Shit happens. Hadde ikke noen annen kjole å bruke, så da ble det sånn. Bootsene er fra Nelly, om noen skulle lure på det. Ja, også har jeg klipt håret mitt kortere. Følte bare for å klippe vekk alt det slitte som alltid ble så gult når jeg skulle få hvitere hår, og jeg synes egentlig jeg kler denne lengden mye bedre enn langt. Så, er absolutt ikke skuffet over klippen!

Jeg kommer sikkert ikke til å klare og holde det jeg lover nå, men jeg skal absolutt prøve å få til noen flere innlegg enn 1 innlegg hver måned fremover. Det er jo snart jul, så burde prøve å få til noen innlegg med julestemning osv! Også blir jo gjerne innleggene litt kortere med mindre tekst om jeg oppdaterer litt oftere da... hehe.

Håper dere alle har hatt det bra den siste måneden og at dere også gleder dere like mye til advent som meg! Jeg sitter og spiser klementiner og ser på Amalies Jul om dagen. Just sayin'. #oppdatering #update #hund #kjæledyr #tur #fest #bilder #nelly #bubbleroom #tatovering #trening #tjejvasan
Som jeg har nevnt litt tidligere så har jeg fått meg hund og nå har jeg flyttet sånn så vi bor for oss selv. For at jeg skal trives et sted så må jeg ha mye skog og villmark så og si rett utenfor døren. Jeg tror nok Tyr ville ha sagt det samme, og det er derfor utrolig godt at vi fant et sted som passer oss perfekt. Like bak leiligheten er det en gigantisk skog hvor Tyr kan løpe fritt hvor han vil og hvor vi kan gå så langt vi vil uten å treffe på et eneste menneske. På den andre siden av leiligheten har vi sjøen, noe som blir veldig spennende til sommeren. Tenk å ha både skog og sjø like utenfor huset, bedre kunne det ikke blitt! Jeg hadde tenkt å ta noen bilder av hvordan det ser ut inne hos oss også, men dette får bli senere en gang.

Tok med kameraet ut en tur mens Tyr og jeg var på tur, og det var så fine høstfarger i skogen, herregud!Jeg elsker det virkelig her og jeg ønsker å bo her så lenge det er mulig. Punktum!

#leilighet #bosted #skog #natur #foto #fotografi #hund #husdyr
Wow, nå er det evigheter siden jeg blogget sist. Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og si "hei" og fortelle dere at jeg lever i beste velgående! 

Det har ikke skjedd så utrolig mye siden sist jeg blogget, men jeg kan nevne at jeg snart flytter for meg selv (skal flytte til Engerdal der jeg jobber) og jeg kan også nevne at jeg har blitt hundeeier til en blandingshund som heter Tyr! Han har allerede blitt mitt søte, lille barn og vi har allerede blitt veldig gode turkamerater. Utenom det så har det ikke skjedd stort. Kjenner jeg gleder meg veldig til å flytte for meg selv, spesielt nå som jeg har en hund til å holde meg med selskap i tillegg. 

Må bare beklage for bildekvaliteten på forhånd ettersom alle bildene er fra mobilen og de er i mye dårligere kvalitet enn jeg først trodde. (sorry). Når jeg først er her så kan jeg jo si litt om Tyr, for han er ikke en hvilken som helst hund skal jeg si dere. Tyr er egentlig hunden til den ene kompisen min, og før har jeg alltid sett på Tyr og tenkt for meg selv at det hadde vært fantastisk å ha en sånn hund. Heldig som jeg er så har jeg nå tatt over han. Kompisen min har dessverre ikke tid til å ta seg av han pga jobb og så seg nødt til å omplassere han. Jeg hadde allerede tenkt å skaffe meg en hund når jeg flyttet for meg selv, så jeg sa at jeg gjerne kunne prøve å ta han på meg. Ettersom vi kjenner hverandre og ettersom jeg allerede hadde litt kjennskap til Tyr så ble vi enige om at jeg skulle ha han på prøve for å se, og det har vært helt fantastisk! Når jeg flytter snart så blir han boende hos meg permanent og jeg gleder meg fryktelig til det skjer.Tyr passer meg perfekt og han er en av de snilleste, roligste og morsomste hundene jeg har møtt. Ettersom jeg aldri har hatt en hund selv før så er det veldig godt å tenke på at han allerede er dressert og at  han ikke har noen uvaner som blir vanskelige å håndtere. Han er 5 år og er fremdeles veldig sprek, så det blir en del turer på oss fremover, både på sommerstid og vinterstid. 
Han er som nevnt en blandingshund og han er en blanding mellom Rottweiler, Labrador og Dobbermann. Han ser stor og skummel ut, men egentlig er han bare en gigantisk kosebamse som vil alle godt. Så lenge han får et klapp på hodet så er han glad og fornøyd. 

Nylig var det også Engerdalsdagene her i Engerdal, og dette er helt klart sommeren høydepunkt for min del. Derfor må det nevnes litt i dette innlegget. I 3 dager er det et "marked" på jordet bak butikken jeg jobber i med en haug med boder, det er musikk fra scena og veldig god stemning. Også er det selvfølgelig festing på kveldene. I år dro jeg den helt ut og var ute både torsdag, fredag og lørdag. God stemning med masse bra folk! På lørdag ettermiddag spilte Åge Aleksandersen på utescena og da ble det øl i ølteltet med gjengen under: 


Øyvind, Marthe, Henrik, Alek, meg og Marius. Uklart, men samma det, stemninga var bra <3 

Alt i alt har sommeren vært veldig fin og jeg hadde tenkt å lage et innlegg med bilder fra bilferien jeg hadde med mamma, pappa og bruttern i slutten av juni. Da lover jeg at det blir litt mer kvalitet på bildene, ehehehe. Avslutter det hele med ett bilde jeg tok av meg selv for en stund tilbake. Jeg har nesten bare bodd i Coop-uniform og daffeklær i sommer, så dette er av de sjeldne øyeblikkene da jeg faktisk hadde på meg andre klær.


Håper dere andre har hatt en minst like bra sommer som meg!

#sommer #sommer17 #hund #fest #bilder #snapchat #husdyr #tur #fjelltur 
 
I helgen var det hagefest hos Jägers. Dette er en sosial fest i hagen til et veldig fint og søtt og hjertevarmt par. Dette skjer ca hvert år, og i år var jeg så heldig at jeg hadde blitt invitert dit også. Det var fine folk, alkohol, grilling og live-musikk i hageteltet. Kompisen min Oliver skulle spille sammen med et ganske så nytt band, så han lurte på om jeg hadde lyst til å ta litt bilder av dem. Nå skal det sies at jeg fremdeles ikke føler meg helt trygg på det nye kameraet mitt enda, så bildene ble jo så som så, men det var en utrolig morsom og koselig kveld med en haug bekjente. Ja, også ble jeg jo også godt kjent med Kenneth og Raymond som var med i bandet til Oliver. Herregud for noen tullinger..Her er søte Anne <3 


Her er den filosofiske Kaspar som prøvde den nye metal-vinen fra Trysil.


Et lite stemningsbilde fra festen. Den er ikke så veldig stor, men veldig intim og koselig. 


Og når vi alle var på vei videre til utestedet fant vi ut at vi skulle ta litt bilder av bandet foran scena. Det gikk jo så som så med litt alkohol innabords for å si det sånn.

Her har dere da Oliver, Kenneth og Raymond i fantastiske posisjoner.


For en kveld, den må gjentas!

#konsert #hagefest #bilder #moro #foto 

 
Da jeg kom hjem fra jobb i går så jeg til min store glede at pakken min fra DOYOUEVEN endelig hadde kommet i posten. DOYOUEVEN har treningsklær som jeg personlig synes er veldig fine. Jeg har lyst på halve butikken, men har så langt bare kjøpt meg 1 sett med tights og en sports-bh. Jeg garanterer at jeg kommer til å bestille mye mer etter hvert. 

Om dette hadde vært for 1 år siden så hadde jeg aldri postet noen bilder som dette på bloggen. Nå som jeg har trent og slanket bort ca 15kg så føler jeg meg faktisk veldig bra. Egentlig så føler jeg meg generelt kjempebra og det kjennes ut som at jeg har en utrolig bra periode nå når det kommer til absolutt alt. Jeg har faktisk begynt å sparke fotball for damelaget i nabokommunen og de er så søte og snille alle sammen. Gleder meg veldig til å fortsette der. I tillegg har jeg jogget mye i det siste og trent litt styrke. Det neste "store" som står på planen er å trene mer styrke på mage, armer, rumpe og lår. Har alltid hatt et ønske om synlige abs, så dette er liksom mitt neste, store prosjekt. Har mistet såpass mye med med fett i mageområdet nå sånn så den nesten er flat. Begynner jeg å bygge muskler nå så burde de bli synlige om ikke så alt for lenge (jeg er utålmodig...).Over til treningsklærne jeg kjøpte! Den første reaksjonen jeg fikk var: "oi, nå kommer du garantert til å synes hvor enn du ferdes!". Ja, jeg er nok enig i det. Det var mye mer knall enn jeg først hadde trodd, men jeg synes egentlig bare det er sykt kult. I tillegg sitter det skikkelig godt på kroppen og til min store glede så hadde sports bh'en et lite lag med padding. Jeg har størrelse M på både sports-bh og tights. Må beklage for at bakgrunnen og bildene kanskje ikke er helt optimale. Jeg ble litt gira, så jeg bare løp til en plass med mye lys og tok litt bilder i går når jeg hadde pakket det opp og prøvd det på. Så, da ble bildene deretter, haha. Må legge til at jeg også gleder meg til å få litt mer ryggmuskler, det hadde tatt seg fint ut i den sports-bhen her! 

Tightsen kan kjøpes >HER<
Sports bhen kan kjøpes >HER<

#trening #klær #treningsklær #mote #doyoueven #foto #workout 
I dag fikk jeg både lønn og feriepenger. Jeg har siden nyttår spart litt ekstra penger for å kjøpe en fantastisk sommergave til meg selv, og når jeg først var i gang så kjøpte jeg meg en liten belønning til fordi jeg har gått ned så mye i vekt og faktisk har fått en skikkelig stor treningslyst. I går satt jeg faktisk og laget meg et treningsprogram, og jeg gleder meg skikkelig til å få satt i gang. 

Uansett. Det største innkjøpet i dag har jeg siklet på lenge og jeg har også tenkt frem og tilbake på om jeg faktisk skal bruke så mye penger på dette eller ikke. Men, ettersom jeg faktisk har dette som en stor hobby og sårt har trengt et mer avansert og "pro" kamera så har jeg i dag kjøpt meg en Canon EOS 80D. Jeg er i gledesrus. Herregud som jeg gleder meg til jeg har det i hendene mine og kan løpe rundt med det hele dagen!

Jeg kommer sikkert til å skrive om det senere, men jeg må bare nevne noen sykt kule ting som jeg gleder meg til å teste. Det er en vendbar touch skjerm sånn så du kan ta bilder nede langs bakken eller over hodene på folk uten å se gjennom søkeren eller satse på at du treffer motivet. Skjermen hjelper deg med å se bedre. I tillegg så kan man koble det til WIFI og mobilen sånn så du kan overføre bildene du tar rett inn på mobilen og laste de opp om man vil det. I tillegg kan man bruke mobilen som en fjernutløser. Altså, dette er jo bare bittelitt av alle de kule tingene dette kameraet tilbyr. Skal lese meg opp skikkelig til det kommer i posten. Jeg. Klarer. Ikke. Å. Vente!! Money well spent håper jeg.

Også, som sagt, har jeg bestilt en liten treningsgave til meg selv:En Fitbit Alta HR. Jeg har bestilt en Limited Edition som er helt svart og ikke har den sølvkanten på siden. Så ei som hadde en sånn på håndleddet og jeg trodde først det var et vanlig svart armbånd, helt til hun fortalte meg at det var en pulsklokke UTEN pulsbånd og som i tillegg måler søvnen din når du sover, du kan stille inn vekkerklokke med vibrasjon på den, den teller skrittene dine og den gjør en haug med andre kule ting. Så, jeg gleder meg sykt til å teste denne også.

Har fremdeles litt småting som jeg skal bestille, men dette er i hovedsak klær, kanskjet ett par manualer og litt proteinpulver. 

Altså, denne dagen har gjort meg lykkelig. Jeg gleder meg så syyykt til alt dette kommer i posten. KOM TIL MEG NÅ <3

#canoneos80d #canon #kamera #foto #fotografi #fitbit #trening 
 
I går hadde jeg en veldig hyggelig dag. Jeg elsker 17. mai, og ikke bare fordi det er nasjonaldagen vår, men også fordi det er bursdagen min! Ja, det stemmer. Mamma fødte meg mens hun hørte på orkesteret som gikk i tog forbi sykehusvinduet for 23 år siden. Derfor har 17. mai alltid vært veldig spesiell for min del, og jeg forbinder denne dagen med koselige stunder sammen med venner og familie. I går var absolutt ikke noe unntak! Jeg feirer som regel bursdagen min den 17. etter at alle sosiale eventer er ferdige for dagen. Da er det mat og masse kaker hjemme hos oss, og det er like hyggelig hver gang at folk har lyst til å komme på besøk. I år ønsket jeg meg penger, og dette fikk jeg. Så nå er jeg snart halvveis til nytt kamera, noe som er kjempebra! 

Fikk i tillegg en bok av mamma og pappa som heter "Reisen går til Island", så dere kan gjette dere frem til hva jeg kanskje skal i sommer. I tillegg fikk jeg et gavekort av mamma hos hudpleieren, så nå må jeg nesten ta meg en tur dit. Har lenge ønsket å gjøre noe med huden min fordi den er så vanskelig å ha med å gjøre. 

Her er noen bilder fra dagen i går:Måtte få med meg noen detaljer fra pappa sin bunad. Du må ikke kødde med han, for han har en ekte kniv, tenk!

Jeg fikk nesten sjokk når jeg skulle sette på meg bunaden i år. I fjor var det bare så vidt jeg fikk den på meg og den var veldig trang, i år derimot var den nesten litt for stor, og jeg kan ikke huske at jeg har hatt en så romslig bunad før. Fikk derfor prøve mamma sin som er litt mindre, men da hadde jeg selvfølgelig for store pupper (det dummeste med å være jente) så den kommer jeg nok aldri til å få på meg pga dem. Eller så hadde den passet fint! Den har jeg ikke kunnet bruke siden konfirmasjonen min for 8 år siden, så det er litt gøy!
Mamma må alltid lage kakene, for om jeg skal lage kaker så forventer gjestene mine mamma sine fantastiske og saftige kaker, også får de bare noen tørre skalker som smaker dritt. Så, mamma var supersnill i år også og sto for baking. I år hadde hun laget nasjonalkaken, Verdens Beste, hun hadde laget sjokoladekaken som heter Drømmen, en karamell rullekake som smaker himmelsk og en ostekake med masse friske bær på. I tillegg fant hun en kransekakemasse i skapet som hun laget kransekakepinner av. Mammaen min er en gudinne på kjøkkenet, uansett mat eller kaker!


Pappa og jeg var de eneste i familien vår som hadde bunad i år (mamma orket ikke bruke sin og broren min har ingen enda), men vi måtte likevel posere og få til et bunadbilde i år også. Så vi fikk mamma til å ta bilde av oss mens vi poserte sammen på pappa sin kule veteranmoped som han er så stolt av. Jeg synes vi ser veldig kule ut!

Også må jeg takke alle sammen som gjorde dagen min ekstra spesiell i går! <3 

#17mai #mai #norge #bursdag #feiring #23 #foto #fotografi #bunad #natur #nasjonalromantisk #nasjonaldag #moped

 
Etter at jeg begynte å se på Vikings så har jeg alltid tenkt at hvis jeg har litt fletter i håret, da er jeg en moderne viking. I går så følte jeg for å flette den ene siden av hodet, og jeg har fått en del positive kommentarer på at det så kult ut. Så, jeg bestemte meg for å ta litt bilder i dag og vise dere. Det er egentlig veldig simpelt, bare 2 vanlige fletter på den ene siden. Synes det er veldig morsomt hvor lite som skal til for å freshe opp utseendet litt.
#hår #fletter #sminke #skjønnhet #mote #tatovering #foto #fotografi #selfie 
I dag fikk jeg endelig noen av pakkene jeg har ventet på. Jeg har siden nyttår utvidet ørene mine og målet mitt i første omgang er 10mm. Når jeg utvidet til 8mm sist så var det nesten så det ene hullet sprakk, og da bestemte jeg meg for at jeg skulle la de være i 8mm i noen måneder før jeg tar de siste 2mm. Så, da gikk jeg inn på ebay og bestilte meg noen billige tunneler som jeg kunne bruke midlertidig mens jeg har 8mm. Synes det er utrolig tungvindt og ikke minst stort å gå rundt med utvidnings-spiralene hele tiden, så derfor måtte jeg bare kjøpe meg noe annet.

Nå synes jeg ørene mine ser mye "renere" og finere ut ettersom det ikke er en stor svart kladd som henger ned hele tiden. Her er noen av de jeg fikk i dag:


Fikk ikke brukt de i sølv med mønster utover. Jeg fant ikke ut hvordan jeg i det hele tatt skulle få de inn i øret. Det gikk jo ikke an i det hele tatt!

Dere får bare ignorere småkvisene mine og de små babyhårene mine, men de blir så sykt synlige når jeg tar bildene så nærme, haha. Det er ikke så ille i virkeligheten, jeg lover!
<br/><a href="http://oi66.tinypic.com/2chmfj9.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi66.tinypic.com/n62asn.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi64.tinypic.com/2s199hj.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi66.tinypic.com/2ho9vs2.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Endte til slutt opp med å bruke de veldig stilrene svarte med diamanter langs kanten. Synes alle tunnelen mine var veldig fine på, og det irriterer meg fremdeles at jeg ikke fikk på meg de i sølv med sånn mønster rundt kanten. De hadde sikkert vært kjempefine på de også! Også må dere bare ignorere bad hairday, men jeg har hatt fri fra jobb, så hår og sminke har absolutt ikke blitt prioritert i dag. 

Om bildene er litt rare så er det fordi jeg måtte laste de opp på tinypic først og "copy - paste" dem inn hit. Jeg fikk ikke lastet opp bildene her på blogg, så da fikk jeg bruke en nødløsning så lenge. 

#piercing #utviding #tunneler #ører #ørepynt #mote #foto #smykker
I dag har jeg en sånn typisk søndagsfølelse. Jeg føler bare for å slappe av og jeg orker ikke å stresse med noe som helst. Senere i dag så skal jeg dra opp på hytta og sove der til i morgen sammen med mamma. Jeg skal på jobb i morgen tidlig, og når jeg sover på hytta så får jeg mye kortere vei til jobb enn når jeg sover hjemme. Også er det jo alltids litt koseligere å være der sammen med noen. 

Frem til jeg drar så har jeg tenkt å bare kose meg litt med Sims 2. Jeg var på besøk hos Alex i går og mens jeg var der så var han supersnill og hjalp meg med den stasjonære PCen min, som vi begge egentlig trodde var helt i orden. Det viste seg at skjermkortet mitt plutselig hadde blitt ødelagt, så han ga meg et nytt ett (tusen takk) og nå fungerer den som normalt igjen. Etter å ha hatt litt problemer med å starte Sims 2 i det siste så har jeg endelig fått det til å fungere igjen, så nå skal jeg ha det litt gøy! Sims 2 kommer alltid til å være det beste Sims spillet. Jeg elsker Sims 4 også, men Sims 2 kommer alltid til å stå mitt hjerte nærmest <3 


Har selvfølgelig absolutt alle expansions, og det er viktig. Må ha alt! 

Også startet jeg dagen med en lang dusj og en lilla hårkur. Er nødt til å skryte litt av den. Hårkuren min er fra REF og hvis håret er litt gult og du bruker dette lilla vidundermiddelet, så blir det straks mye kaldere og nærmere hvitt. Så, måtte bare tipse om den litt kjapt.


OG! Når jeg var hos Alex så hadde han fått noen ting til meg i posten. Vi har jo en liten "hobby" på Toreba. Toreba er et sted hvor man kan spille sånne UFO catchers, eller "klo-maskiner" som man gjerne finner på tivoli. Denne siden streamer direkte ifra Japan, så du spiller rett og slett UFO catchers i Japan, og om du vinner så sender de premien din i posten. Det tar ca 1 måned før den dukker opp, men det er utrolig gøy for de har så mange fine prizes! Så for en stund tilbake så hadde Alex kjeda seg og spilt dette og vunnet en Mummipappa bamse til meg og denne søte Ruby figuren! Så den har jeg beundret i dag.

Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av anime serier, men jeg spiller et mobilspill som heter Love Live Shool Idol Festival, og dette er basert på en anime serie som heter Love Live School Idol Project. Denne måtte jeg selvfølgelig se på, og jeg syntes den var supersøt. Så, Ruby kommer fra den andre delen av serien som heter Sunshine. Hun er en av mine favoritter, så jeg ble glad da jeg fikk med meg denne hjem <3 Hun er så liten og søt <3 

Huff, nå må jeg slutte og skrive sånn så jeg får spilt litt mer Sims før jeg blir nødt til å dra, hehe (hekta).

#gaming #spill #sims2 #sims #anime #lovelive #ruby #hår #søndag #chill
 
Jeg fikk høre her om dagen: "Linnea, er vi ikke snart litt for gamle til å ha celebrity crushes?" Eh, NEI, absolutt ikke. I min lille verden så blir jeg nok aldri for gammel til sånt. Det finnes alltid en eller annen kjekk fyr som får meg til å sikle litt mer enn andre. Jeg er sikker på at jeg ikke er alene der!

Altså, nå som jeg ikke har kjæreste jeg kan sikle på lenger, så må jeg nesten finne meg noe annet å sikle på. Nå må jeg nødvendigvis ikke ha noe å sikle på, men vi har jo alle noen kjendiser eller "celeb crushes" som vi synes er litt ekstra fine. Denne crushen er en ganske fersk en i bransjen for å si det sånn. Vi har jo alle siklet litt på Orlando Bloom, Mr. Depp og Brad Pitt, men disse kan vel kalles "veteraner"? 

Det har nemlig kommet inn en veldig fin danske i serien Vikings. Han heter Alex Andersen og etter litt creepy stalking (bare wikipedia altså) så fant jeg ut at han faktisk er 3 dager yngre enn meg (23), haha. Da blir jeg litt depressiv. Denne fyren er 3 dager yngre enn meg, og har allerede kommet lengre i livet når det kommer til karriere og jobb enn jeg noen gang kommer til å komme. Bare i tilfelle noen lurer så spiller han Ivar the Boneless i serien, så da vet dere det. Venninna mi sa her om dagen: "æsj, smilet hans er alt for perfekt. Jeg liker han ikke..."

#vikings #serier #tv #crush #celeb #kjendis #alexandersen

 
I går feiret jeg min kjære bestemor sammen med hele slekta! Hun ble nemlig 86 år gammel, og selv om hun begynner å slite med hørselen så er hun egentlig i veldig bra form for alderen. Jeg og min søte kusine, Maren Sofie, overnattet hos Farmor for å hjelpe henne med forberedelser, og det var veldig hyggelig. Vi laget hjemmelaget pizza og spiste den foran TVen og hadde det alle tiders på tirsdagskvelden.

Bursdagsfeiringen gikk veldig rolig for seg, og vi ble alle veldig mette etter å ha spist en god dose suppe og masse gode kaker. Det var også veldig hyggelig å se kusinen min igjen, og det gleder meg veldig at det ikke blir så veldig lenge til hun dukker opp igjen, hehe. 

I dag skal vi få middagsbesøk, noe jeg gleder meg veldig til. Blir helt klart veldig hyggelig! Jeg elsker generelt bursdagsselskaper og middagsselskaper hvor familie og bekjente møtes og har det koselig sammen!#bursdag #kake #kaker #mat #foto #fotografi #familie 

 
Jeg skal fra nå av kalle meg selv for "loner". Ikke fordi jeg ikke har venner (de har jeg mange gode av, og dere vet hvem dere er <3), men fordi jeg nok en gang er singel. Denne gangen var det faktisk jeg som tok avgjørelsen og jeg slapp å oppleve denne kjærlighetssorgen man ofte opplever under sånne omstendigheter. Jeg føler meg faktisk veldig bra, utrolig nok. Helt ærlig så føles det jo ikke så annerledes på ett vis. Alex og jeg er jo fremdeles gode venner og vi snakker med hverandre hver dag. I tillegg så skal vi jo fremdeles på festivalene i sommer som vi hadde planlagt, så sånn sett så går det jo veldig fint. 

Så, nå har jeg tatt avgjørelsen om at jeg bare skal sitte på en "benk" også skal vi se hvem som dukker opp. Om noen er interesserte i meg så får de komme til meg, for jeg gidder faen ikke å lete etter dem. Nå skal jeg som sagt bare sitte her også får vi se hva som skjer.

Jeg har forresten begynt å trene litt igjen, og i morgen skal Guro og jeg på Mudo for å trene sammen. Det blir veldig hyggelig og jeg gleder meg til å komme i gang med skikkelig trening igjen. Jeg føler meg egentlig mye bedre nå enn på lenge, og mye av grunnen er nok fordi jeg mentalt går rundt og tenker at jeg rett og slett gir totalt faen. Bortsett ifra når det kommer til meg selv og vennene mine da. Når jeg mener at jeg gir totalt faen så mener jeg generelt i kjærligheten, i følelser og alt som kommer med. 

Jeg har også sett på studier i England faktisk, og om jeg bestemmer meg for å gå den veien så reiser jeg til Falmouth for å studere natur og marinefotografi. Har allerede begynt å se på nytt kamera (Canon EOS D80), og er faktisk litt ladd. Problemet er at jeg ikke begynner før i september, jeg har ikke søkt på skolen enda, og jeg er litt usikker på om dette er veien å gå. Men, det skader ikke å søke, og i verste fall så takker jeg bare nei til plassen om jeg kommer inn. Så, da får vi se! Mamma og pappa mener jeg er gal som ikke studerer noe der jeg garantert får meg jobb, men jeg tenker jo også litt sånn at jeg vil jo helst prøve å få meg en jobb innen noe jeg virkelig liker. Fotografi er noe jeg elsker, spesielt av dyr og natur, så det er jo perfekt for meg! I tillegg får jeg jo også reist til utlandet, noe jeg har drømt om i veldig mange år, men aldri har fått gjort. Det blir enten naturfotograf eller bonde. Sånn er det bare, ferdig snakka! Ikke noe "normal"  9 - 5 jobb på meg nei. Enten så er det all in med noe jeg liker, eller så får det være, hehe. 


Har forresten fått helt dilla på en app som heter "snow" og det filteret der er så utrolig søtt! Har tatt så sykt mange selfies med det, haha.#feels #kjærlighet #loner #studier #england #selfies #skole #trening

 
Dette høres sikkert mer dramatisk ut enn det er, men samtidig så er det faktisk litt trist. Da jeg fikk lappen for 5 år siden så fikk jeg pappas gamle Volvo 940 i bursdagsgave. Denne bilen skulle jeg kjøre rundt med og oppleve masse rart med helt til i dag. Rusten har dessverre tatt bremsene bak, og vi innså at det kostet så mye å fikse den, så det var nesten like så greit å kjøpe seg ny bil. Så, da ble det så jeg kjøpte meg ny bil. Det ble en Volvo V50 2007 modell, og denne har nå tatt over for denne gamle traveren. 

Jeg er alltid så flink til å gi materialistiske ting navn og "følelser". Bilen min het Wolvorine og jeg omtale den ofte som "kompis" og "bestie". Denne bilen har vært med på de første 5 årene med førerkort, den har vært med meg til veldig mange steder og jeg har også kjørt av veien med den, kræsjet i en traktor med den og skrapt den opp langs veggen på vei ut fra et trangt parkeringshus. Han har altså fått gjennomgått mye og har vært "test bilen" som jeg har lært meg å kjøre med. Derfor er det med et tungt hjerte at jeg var nødt til å kjøre den til sentrum, sette den igjen og la den stå der. I morgen blir den fraktet videre og ender opp som hermetikkbokser, spiker og nye biler. 

Jeg har tatt vare på grillen hans, den ene nøkkelen og volvo merkene som satt på skjermene. 

Rest in peace, Wolvorine <3


Mamma kom med ideen om at vi skulle stille opp alle bilene og ta et "familiebilde" før Wolvorine ble borte. Bil #4 er den nye bilen min btw.


Sminkeløs og fæl, men slenger det med likevel!

#bil #volvo #rip #940

 
Ettersom jeg er halvveis veggis (spiser kun fisk og vilt) så følte jeg en stor trang til å teste ut Rema 1000 sin veggiskjøttdeig. Jeg hadde vel egentlig ingen store forhåpninger ettersom all veggiskjøttdeig jeg har smakt ikke har vært noe å skryte av. Derfor så dropper jeg heller alt og spiser bare maten uten kjøtterstatning av noe slag. Men, når Rema først har en veggiskjøttdeig, så burde jeg jo prøve den. Så, det gjorde jeg. Må si at jeg ble sykt skuffet over konsistensen. Smaken i seg selv og lukta var jo faktisk veldig god, men konsistensen var jo helt på trynet. Ja, det smakte godt, men man følte at man satt der og spiste most barnemat, rett og slett. Og om man tilsatte noe flytende (vann som skal være sammen med tacokrydder) så ble det bare til en helt bløt grøt uten noen tyggemotstand overhodet. Så, om de fikser på konsistensen så skal jeg vurdere å kjøpe den igjen. Men selv om den smakte bedre enn andre veggiskjøttdeiger så var det fremdeles en stor skuffelse når kjøttdeigen kjentes som grøt. Den skal jo ikke kjennes ut som grøt, herregud! Men, ja, igjen, veldig god smak da. Så det var jo kjempebra! Også var det disse påske-eggene som det har vært så mye oppstyr rundt. Absolutt kjempebra at de ikke har palmeolje i de, men de kunne vel prøvd å gå litt sin egen vei, eller? Når jeg pakket den opp så var det som å pakke opp et Freia egg, bare at det hadde annen farge på forpakninga. Utenom det så var det helt identisk, virkelig. Smak, utseende, størrelse, mengde fyll. ALT var helt likt. Jeg hadde sett for meg en liten forskjell, men det var ingen i det hele tatt. Så, jeg var vel litt skuffa over at de faktisk ikke hadde valgt å gjøre noe eget ut av det. Litt kjedelig at det skal være helt likt.. 

Har du prøvd noe av dette? Og hva syntes du?

#rema1000 #veggis #mat #påskeegg #sjokolade #godteri 

 
Vet dere hva som skjedde på fredag? Jeg ble med Alex til Elverum for å hente noe veldig utradisjonelt for å si det sånn. Da vi kom hjem noen timer senere så hadde Alex fått et nytt "møbel" i stua. Nemlig noe så "normalt" som en arkademaskin. Ja, du leste riktig. Han har plutselig funnet ut at han har lyst til å begynne med en ny hobby hvor han har sånne arkademaskiner stående rundt omkring som han kan tjene litt penger på etter hvert. Man blir jo ikke rik av dette selvfølgelig, men han er en sånn raring som er nødt til å ha utradisjonelle hobbyer, så hvorfor ikke? Så, i helga har vi lekt oss med denne bamsemaskinen som nå er det første du ser når du kommer inn døra og som i grunn har tatt over hele stua. Synes det er litt gøy at han er utradisjonell sånn sett. Det blir mye moro ut av det, haha. 

Også må jeg nevne at vi har vært på Martnsdagene(?) i Elverum i helga. Dette er et sånt typisk arrangement med masse boder, bondens marked og tivoli. Jeg hadde egentlig sett for meg at jeg ikke skulle oppleve stort, helt til et fantastisk menneske passerte meg mens jeg satt på en benk og stappa trynet mitt fullt i mat. En av mine store, norske inspirasjoner Sol kom gående forbi. Hun er nok mest kjent som "the viking queen". Jeg synes hun er utrolig inspirerende fordi hun tør å være seg selv og hun drar vikingstilen fullstendig ut og er virkelig ikke redd for å skille seg ut! Hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle treffe på henne i Elverum av alle steder. På en middelalderfestival eller et vikingmarked så hadde jeg jo nesten forventet det, men i Elverum? Eh, nei. Spesielt ikke med tanke på at hun bor flere timer med bil unna. 


Se på dette vakre mennesket! Og den utrolige fine og gjennomførte stilen hun har. Jeg gleder meg veldig til bandet hennes Voluspá gir ut et helt album. Det blir spennende å høre. Det er inspirert av den kulturelle vikingmusikken og jeg synes det er kjempefint å høre på! 

Må også legge til et bilde av noen hodeskaller en mann stilte frem. Han stilte de ut for Skogmuseet som holder til i Elverum og jeg synes egentlig hodeskaller av dyr er litt fine. Har lyst på noen selv, men bare om de har dødd av naturlige årsaker i skogen, vel og merke. Har ikke lyst til å jakte på dyr for å få hodeskallene deres akkurat.#kjæreste #barnslig #arkade #hodeskaller #viking #dyr #elverum 
I dag har jeg satt meg ned for å gjøre noe jeg ikke har gjort på maaange år. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg ikke gjør dette oftere, for det er jo egentlig veldig gøy. I tillegg så føles det veldig nostalgisk, for jeg har ikke spilt dette spillet siden ungdomsskolen tror jeg. 

Jeg snakker om Guitar Hero på Playstation 2! Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på dette spillet, men jeg tror Skyrim og World of Warcraft er de eneste spillene som slår antall timer spilt. Jeg gikk opp på rommet til bruttern og rota frem en støvete Playstation 2 og noen støvete Guitar Hero spill. Og etterpå gikk jeg under trappa i kjelleren og dro fram en veldig mye mer støvete Guitar Hero gitar, som jeg fikk av eksen min for 7 år siden. Den trådløse jeg hadde ble ødelagt, så da fikk jeg en gammel en av han. Da var jeg glad da!

Må nesten takke han i dag, for om jeg ikke hadde fått den "back then" så hadde jeg ikke hatt noe å spille med i dag.


Måtte slenge på meg pysjbukser og SlipKnot t-skjorta mi. Det er noen av de diggeste klærne jeg har tror jeg. Legg merke til sjokolademelken i bakgrunnen. Den er også viktig om jeg skal kose meg! 


Skal høvle meg igjennom Guitar Hero 2, 3, World Tour og Metallica de nærmeste dagene. Må prøve å få tida til å gå sånn så ventinga til jeg får sett kjæresten min igjen ikke blir så lang. Torsdag, du må komme foooort!! 
Har ikke sett han på over en uke, og jeg synes det er helt sykt hvor mye man kan savne en person. Herregud Linnea, voks opp liksom... 

Blir nok litt Skyrim utpå kvelden i dag også tenker jeg!


Hva gjør du på en fin søndag som dette? 

#playstation #gaming #spill #guitarhero #nostalgi 

 
I går var jeg hos >Guro< og er det noe vi burde bli bedre på så er det å møtes sånn som dette! Vi gjorde absolutt ingenting, og det er akkurat sånn jeg liker det. Guro er én av de veldig få personene jeg har i livet mitt som jeg kan snakke med om absolutt alt. Vi satt på hver vår data i går og så på youtube filmer, scrolla facebook og tumblr og snakka masse. Det er så godt at det finnes noen der ute som det går an å snakke ordentlig med. Det å få råd, tips og beroligende kommentarer og meninger fra en annen person hjelper veldig mye, og Guro er akkurat en sånn person! Det som er så bra med henne er at selv om vi kanskje ikke prater sammen eller møtes på mange uker, så er vi fremdeles bestevenner. Og når vi da møtes så går skravla i ett sett og vi snakker om alt mulig rart. 

Så, i går ble det en veldig avslappende og koselig dag. Jeg fikk endelig kose med en katt igjen, noe som jeg savner veldig etter at min egen døde i august. Så, da er det 2 positive ting hos Guro. Det er både henne, og katten!


Måtte knipse et bilde før jeg dro til Guro i går. Det var så fint hjemme. Elsker når det er en sånn trollsk stemning i skogen!

Også måtte jeg knipse noen bilder av katten til Guro, Gabriel. Han er veldig fotogen og tar seg alltid veldig fin ut på bilder, hihi.


Dette er et godt eksempel på hvordan Guro og jeg bruker sånne dager. Det ser kanskje ikke så sosialt ut, men skravla går nesten i ett sett uansett. Her viste Guro meg en veldig kul mongolsk sang, mens jeg satt og redigerte filmen til Alex og meg. Jeg skulle egentlig laste opp den hos Guro i går, men så var filen så stor så jeg måtte gi opp. Får prøve igjen senere tenker jeg.


Også laget vi pizza til middag! Venstre delen er min og den høyre delen er Guro sin. Må si at det verste med å være veggis er når man skal spise med andre mennesker som er glad i kjøtt. Spesielt pizza. Er nesten litt stress å dele den sånn, og alt dette BARE fordi jeg er sta og skal være veggis. Jaja, alt har sine ulemper sier nå jeg bare.


Håper ikke det blir like lenge til neste gang vi har en sånn dag!

#venninne #bestevenn #katt #kjæledyr #husdyr #bilder #foto #fotografi #natur #vinter #snø

 
I går var det fastelaven og da er man jo nødt til å ha boller med krem i! Jeg har vært hos Alex i helga (bombe), og da fant vi ut at vi ikke gadd å bake noen ting. Så, da dro vi like så gjerne ned på Deli de Luca og kjøpte noen ferdigstekte boller og en kartong med fløte. Jeg klarer alltid å spise med kvalm på disse bollene, for jeg synes de er så sykt gode! Så da spiste vi oss kvalme på boller også spilte vi en runde med Big Bang Theory monopol som Alex hadde liggende. Jeg knuste han (selvfølgelig), og jeg tror dette er av de korteste Monopol rundene jeg har hatt noen gang. Gøy var det uansett, og det blir alltid så god stemning når den ene er en skikkelig dårlig taper, og den andre er en skikkelig dårlig vinner. 


Synes det er så koselig at vi bare kan sitte og spille litt brettspill en gang i blant også. Synes hverdagen er så utrolig digitalisert, og det er egentlig skikkelig trist. Egentlig så er ikke streaming av serier, facebook, insta, snap og andre sånne ting så sykt spennende. Er mye koseligere når man kan snakke sammen face to face og ha det gøy uten masse teknologisk dritt som forstyrrer hele tiden.

Jeg dro hjem igjen i går (rettere sagt i natt), og i dag fikk vi besøk av søskenbarnet til mamma. Mamma disket selvfølgelig opp med fastelaven boller fra i går, så da ble det visst "spise til jeg ble kvalm" dag i dag også. Helt greit, for det er jo tross alt bare fastelaven én gang i året! #fastelaven #boller #mat #monopol #brettspill #spill

 
I dag har jeg vandret hvileløst omkring hjemme. Det ser ut til at Alex og jeg skal bli samboere til våren (hurra), så jeg har vært i en merkelig blandingstilstand i dag. Jeg er i gledesrus, samtidig som jeg er stressa over at jeg har så mange ting som jeg må rydde unna, selge og flytte på. I tillegg så har jeg vært litt rastløs og har følt for å gjøre veldig mange ting samtidig. Derfor så sminket jeg meg, tok på meg litt klær og.... ble sittende hjemme og glo. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle komme meg ut døra og gjøre noe spennende i dag. Men nei. Overrasker meg ikke at jeg endte opp med å rydde i klesskapet og rote frem klær jeg ikke bruker.

I ett av mine rastløse øyeblikk så følte jeg for å ta noen bilder av hvordan jeg ser ut i dag. Jeg gleder meg så sykt til sommeren, så selv om det er vinter og snøvær ute så har jeg gått rundt med crop top, noe som egentlig passer best på sommeren. Jeg har uansett bare gått inne i dag, så da spiller det vel kanskje ikke noen rolle.


Tenkte jeg skulle prøve å få et litt fint bilde av øyesminken min i dag, for den likte jeg veldig godt. Ble litt sånn ombre-look med lyserødt øverst også ble det bare mørkere og mørkere helt til det ble helt svart nederst ved vippene. Jeg klarte selvfølgelig ikke å ta noe fint bilde av det, så da er dette det nærmeste jeg kom, haha.


Innså etterhvert at jeg hadde en dårlig hårdag og at det ble kaldt å bare gå med en crop top inne, så da slengte jeg på meg Wardruna hettejakka mi og en lue med nagler på. 

Og nå som jeg sitter her så synes jeg egentlig det er teit av meg å fikse meg uten at jeg skal noe spesielt. Men, er man rastløs så er man rastløs.

#rastløs #foto #bilder #sminke #hår #outfit #mote #kandetblisommersnart
 
For noen uker siden så begynte jeg å utvide ørene mine. Målet mitt er 1 cm til slutt, og forhåpentligvis før sommeren. Jeg vet at man skal være veldig forsiktig med utviding, for man vil jo ikke at det skal sprekke. Så langt har det gått veldig bra, og for 2 dager siden satte jeg inn 5mm! Dermed er jeg halvveis, og nå kjennes det ut som at jeg kanskje skal vente i 3 - 4 uker før jeg fortsetter med neste.


Er litt rødt og sårt (selvfølgelig), men dette er langt ifra like vondt som da jeg satte inn den første mm for noen uker siden. Grunnen til at det gjorde så sykt vondt da var fordi jeg i løpet av natta hadde fått sånne gummiringer (som skal holde de på plass i øret), INNI hullet. Så det var ikke rart jeg blødde og hadde vondt for å si det sånn.

Har allerede bestilt tunnelene jeg vil bruke når jeg er ferdig. De er så fine og jeg gleder meg skikkelig til jeg får satt de inn!

#utviding #piercing #smykke #mote #skjønnhet

 
Skulle prøve å ta noen bilder av det nye håret mitt, og da fikk jeg med en fugl i samme slengen. Jeg føler meg som en dritkul pirat når han er med meg overalt. Spesielt når han sitter på skulderen, det er skikkelig pirate style spør du meg. Også er han så glad i å lage rede i hodet mitt. Er ingen vits å fikse håret sitt når han er ute og flyr altså.
Aner ikke hva som skjer med munnen min her. Ser ut som jeg har skikkelig underbitt. Slenger det med uansett, for fuglen er så søt.
Vi setter alltid på han bleie når han er ute og flyr. Er ikke akkurat så kult når han driter i hodet ditt for å si det sånn. Snakker av erfaring.Slenger med noen bilder uten fuglen også. 


Skjønner seriøst ikke hva som skjedde med munnen min den dagen her. Den ser jo så... rar ut? Jeg føler ikke jeg ser sånn ut til vanlig. Uansett, jeg har bestemt meg for å gi faen og selv om jeg synes at disse bildene ikke ble sånn superfine, så poster jeg de likevel. Vær lykkelig med utseendet ditt er det noen som sier. Om det betyr at jeg skal være lykkelig med bilder av meg selv hvor det ser ut som jeg har underbitt og rar munn, så er det greit. Jeg skal uansett bare vise håret.

#hår #mote #sminke #fugl #kjæledyr #foto #fotografi #selfie 
I veldig mange år har jeg hatt lyst til å farge absolutt hele håret mitt i noen knæsje farger. Jeg har egentlig aldri hatt guts nok til å gjøre det, helt frem til i går. Jeg fant noen av de nye fargene til Loreal som heter Colorista Wash Out. Jeg tenkte for meg selv "hvorfor ikke?", så jeg kjøpte med meg en blå og en lilla pakke. Jeg kjøpte en rosa farge fra XL (?) som de har på blant annet VITA og Cubus. Det er fremdeles veldig uvant å ha så knæsj hår og hver gang jeg ser meg i speilet så lurer jeg på om jeg har på meg parykk. Synes uansett det er litt kult, så tror jeg skal prøve å ha det sånn en stund. 

Prøvde å ta noen bilder i dag, men de ble ikke sånn superbra. Skal se hva jeg får til av bilder de neste dagene sånn så dere ser det litt bedre. Hadde ikke helt dagen i dag på bilder for å si det sånn, haha.Skikkelig fjortiss bilde nederst til høyre, haha. Håper jeg får tatt noen bedre bilder med speilrefleksen senere, som sagt.

#hår #mote #rosahår #alternativ #sminke #bilder 

 
I dag var >Guro< og jeg på Inkrockparty i Elverum. Vi hadde begge tatt med oss litt cash i håp om å få tatovert litt. Det satt en del tatovører der og tatoverte en haug med folk. Det var veldig mange som hadde forhåndsbestilt time, og en stund så det litt mørkt ut, men så fikk vi tatovere oss hos Julie Talmo som er tatovør hos Moonshine Tattoo i Kolbotn.

Guro ville ha en liten pizzabit fordi hun er så glad i pizza og jeg ville tatovere runene mine som jeg har hatt lyst på veldig lenge.Guro tatoverte seg først, og jeg syntes det var kjempegøy og skikkelig spennende. Jeg tok selvfølgelig en haug med bilder mens Julie tatoverte:

Synes tatoveringen til Guro ble skikkelig kul! Julie var virkelig flink i det hun gjorde og jeg synes hun var utrolig flink med strekene sine. 

Jeg var nestemann og ettersom det var veldig vanskelig å sitte stille og ta bilder samtidig, så har jeg ikke noen andre bilder enn det her å vise dere:Dere får bare ignorere at jeg er rød etter tapen til plastikken osv. Jeg synes den ble kjempefin og plasseringa var perfekt! Det er mange som spør meg hva det står, men disse runene kommer fra et alfabet som kalles "Futhark". Dette baserer seg på små runer som hver har en betydning. Den runen som ser ut som en R betyr å reise, og den runene som ser ut som en M betyr menneske/mann. 

>HER< har dere en link til den norske wikipedia siden som forklarer litt om hvert tegn i alfabetet og hva de betyr.

Jeg har fremdeles en haug med tatoveringsplaner, både store og små, så jeg gleder meg allerede til neste gang!

#tatovering #tattoo #viking #runer #pizza #bilder #foto #alternativ   
I helga så hadde CDON et skikkelig bra tilbud på sesong 6 av Game of Thrones og sesong 4 del 1 av Vikings. Selvfølgelig måtte jeg slå til når det var 50% rabatt. Det er jo faktisk en veldig god deal med tanke på at hele sesonger på blu ray er veldig dyre. Gjett hvem som ble happy når hun kom hjem fra jobb i sta! I tillegg så er jo disse seriene mine favoritter. Vikings ligger så vidt på førsteplass over Game of Thrones, så jeg sier ikke nei takk til å få dette i posten!For hver gang jeg får en ny sesong så pleier jeg å se opp igjen de gamle, også se den nye som jeg nettopp har kjøpt. Nå som jeg skal se så mange andre serier så er jeg redd for at dette kan bli litt vanskelig nå. Men, man vet jo aldri. Plutselig har jeg masse tid til overs, og da er det bare å sette seg ned og kose seg med en sesong eller to!

#got #gameofthrones #vikings #tvserie #serie #cdon 

 
Planen min i dag var egentlig at dere skulle få se tingene jeg kjøpte på Harry Potter i London. Jeg har tatt noen bilder, men ettersom det er mørkt ute og mangel på lys, og den eneste lyskilden jeg har er noen lamper her og der så synes jeg bildene ble æsj. Derfor får dere bare vente tålmodig til jeg får lys igjen.

Jeg har forresten begynt å tenke på å begynne med youtubing. Jeg har så lyst til å lage en haug med filmer som egentlig bare er masse tull, så hvorfor ikke? Jeg kunne egentlig laget en film og vist dere hva jeg kjøpte der, istedet for at jeg skal ta en haug med bilder som jeg ikke blir fornøyd med uansett. Så, det er opp til vurdering for min del. I tillegg så kan jeg eventuelt begynne litt mer med videoblogging fremover. Skal jo ikke slutte med bilder selvfølgelig, men er jo litt spennende med en film i ny og ne? 

Nå som det er mørkt ute så er det jo ikke så veldig spenennde å være ute. Derfor tilbringer jeg store deler av vinteren inne på rommet mitt og ser på serier. Jeg har oppdaget at jeg har et veldig vidt spekter når det kommer til serier jeg ser på. Jeg ser seriøst på alt. Alt fra reality-søppel, til paranormale serier og til komedie. 

Nå den siste tiden så har jeg byttet på 3 serier som jeg ser på når jeg føler for det. 

Den ene er egentlig en "guilty pleasure" og mange får sjokk når jeg forteller de at jeg faktisk synes den serien her er litt morsom. Geordie Shore er seriøst den eneste serien jeg ser på som er såpass "trashy". Men, jeg elsker det. Synes Geordie Shore er mye bedre enn Jersey Shore, selv om mange mener det motsatte.


Trashy folk ass, hihi.

En annen serie jeg ser på om dagen er sesong 3 av SKAM. Jeg har ikke fått sett den enda (jeg skjønner ikke hvorfor), så nå har jeg delvis SKAM marathon for å se den nyeste sesongen. Synes det er kjempefint at serien tar opp homofili og jeg skjønner kjempegodt at denne serien er så populær som den er. Elsker at de tar opp så mange aktuelle hendelser som skjer i dagens samfunn på videregående skoler i hele Norge, og i verden generelt.
Måtte slenge med dette bildet også, fordi jeg synes de er så søte.

Og plutselig slenger jeg meg inn i en helt annen type serier og ser på Most Haunted. Most Haunted er en paranormal serie som tar for seg hjemsøkte steder i Storbritannia. Jeg har hørt mye om at serien er fake og at mye av det er skuespill. Jeg er jo megafan av Ghost Adventures og mener at ingen serier slår den. Det er en av de beste paranormale seriene jeg vet om, og kommer aldri til å endre mening der. Før jeg oppdaget Ghost Adventures så jeg veldig mye på Most Haunted, men så dabbet det at når jeg oppdaget GA. Nå har jeg plutselig fått lyst til å se på alt på nytt, selv om jeg har hørt mye dritt om det. Det som er den største grunnen for at jeg ønsker å se det på nytt er pga stedene de besøker. De besøker så utrolig mange fine og flotte bygninger sånn som gamle slott, festninger og hus som har stått helt siden tidlig middelalder. Jeg elsker det! 
Skal prøve å få blogget om litt mer interessante ting senere. Kjenner bare at jeg er skikkelig umotivert ettersom jeg ikke har noe "fotolys" som jeg kaller det. Og, det hjelper ikke akkurat at det er mørkt når jeg drar på jobb og det er mørkt når jeg kommer hjem fra jobb. Skikkelig kjedelig. Har fri fra og med torsdag til søndag, så håper jeg får tid til å ta litt bilder i dagslys da. 

Ser du på noen av disse seriene? 

#tvserie #serier #skam #geordieshore #mtv #mosthaunted #tv  
Jeg tror jeg har mistet kreativiteten min fullstendig de siste månedene. Jeg synes det er så sykt vanskelig å finne på ting å blogge om hver dag, og når jeg først kommer på en ting så synes jeg ikke det var så interessant likevel. 

Hva skal jeg liksom skrive om de dagene jeg ikke gjør noe spesielt? 

Jeg har uansett planene klare for i dag! Alex blir 26 i morra, og i den anledning så har vi invitert hit noen kompiser av han på kake og drittprat. Jeg synes sånne bursdager er mye bedre enn sånne hvor man drikker seg dritings og henger over doen og spyr. Så, det blir kjempekoselig! I tillegg skal Alex og jeg være barnslige i dag og dra på bowling og fange bamser i claw machine. Det er så gøy, for vi er faktisk kjempeflinke. Sist gang klarte vi å vinne 6 bamser på 200kr og det var gøy. Jeg liker å være barnslig en gang i blant, for jeg hater å være voksen.

Skal se om jeg får tatt litt bilder i løpet av dagen, det hadde liksom vært litt fint med noen aktuelle bilder, haha.


Her har dere enda et bilde fra tirsdag. Første gang jeg har tatt en haug med selfies på et halvt år, haha.

#lørdag #helg #hår #sminke #mote #tatovering #barnslig 

 
Dette blir vel egentlig en liten gladmelding for min del, som jeg føler for å dele med dere!

Jeg har lenge tenkt på dette med å skaffe meg en hund, og jeg tror jeg endelig har bestemt meg for at dette nå skal skje i løpet av 2017. Hvis jeg får alt på plass til sommeren når det kommer til flytting og ny jobb så føler jeg meg veldig klar til å ta på meg ansvaret og få meg en hund. Etter at jeg mistet katten min i sommer så har det vært utrolig trist og ensomt uten et kjæledyr. Jeg bor foreløpig sammen med mamma, pappa og broren min, så jeg bor ikke alene, men det er fortsatt veldig "ensomt" uten et dyr når man har vært vant med dyr hele oppveksten. 

Jeg har alltid hatt lyst på husky og dette er en hunderase jeg aboslutt skal ha når jeg føler meg klar for det. Men, hvis alt går som planlagt så blir det muligens en liten boxervalp først! Jeg kan tenke meg å ha 2 hunder samtidig, men jeg synes det er greit at den ene blir voksen først før man skaffer seg enda en. Det blir liksom litt lettere å lære opp valp #2 når man har en hund som kan hjelpe deg med å oppdra valpen litt. Jeg har aldri hatt hund selv, men har hatt hunder rundt meg hele tiden og er fullt klar over hva det innebærer. 

Jeg krysser fingrene for at alt går som planlagt, for boxervalpen er allerede (delvis) bestilt i sommer! Det er ikke 100%, så jeg skal på ingen måte si at den er min/vår, men det har vært snakk på å ta over reservasjonen fra noen andre som ikke ville ha valpen likevel. Og hvis det blir en avtale så ligger det en reservasjon inne! 

Boxer puppy sitting looking up
Se så søt! 

En vakker dag dukker det opp en sånn en også;


Har du hund? I så fall, hvilken rase?

#hund #dyr #kjæledyr #valp #boxer #husky #husdyr


 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.