I dag fikk jeg en boks magi i postkassen. Anne hver måned får jeg en pakke fra Loot Crate som kun inneholder ting som omhandler Harry Potter og Fantastic Beasts. Så langt har jeg blitt veldig fornøyd hver gang jeg har åpnet boksen, og denne gangen var ikke noe unntak! I denne boksen var temaet "dark magic" og jeg sier ikke nei takk til det.
Fikk denne tskjorta som jeg egentlig synes var veldig kul, så den satte jeg på med meg en gang. Typisk meg. 


Fikk med et "stamp set" som hadde fokus på mysteriekammeret.


Også måtte jeg lage et lite gledesrop når jeg så disse. Har lenge sett på sånne tallerkener som Professor Uffert har av katter på kontoret sitt, men har aldri kommet så langt så jeg har fått kjøpt noen. Fint at Loot Crate bare sendte de til meg så slapp jeg å tenke noe mer på det.


En pin som skal forestille Tom Riddle sin dagbok og basilisk tannen som Harry bruker for å ødelegge den med.


Og til slutt et pennal som jeg sikkert kommer til å bruke til sminkekostene mine istedet ettersom jeg ikke går på skole for øyeblikket.Disse boksene er virkelig veldig morsomme. Det beste er jo at de bare koster 300 kroner annen hver måned, og det man får i dem er jo verdt mer enn dette om man skulle kjøpt det i en butikk. Så, jeg er strålende fornøyd, nok en gang!

#harrypotter #lootcrate #nerd #darkmagic #magi #unboxing

 
I oktober satte jeg meg opp på lista som abonnent på den nye satsingen til Lootcrate, nemlig J. K. Rowling Wiazrding World. 

Skal prøve å forklare litt kort hva Lootcrate er.

Lootcrate har mange forskjellige abonnementer som du kan "subscribe" til. Personlig har jeg bare abonnert på denne Wizarding World boksen og den koster ca 300 kroner annenhver måned og er uten toll. Lootcrate har som sagt en del andre bokser også som inneholder ting fra filmer, serier, comics og spill. Det passer perfekt om du er en liten geek. Noen bokser inneholder kun ting fra spill, noen inneholder kun ting fra comics osv. I tillegg er det noen ekstra spesielle, sånn som denne med Harry Potter og Fantastic Beast ting i seg. 

Kjæresten min har abonnert på den vanlige Lootcrate boksen veldig lenge, og han har fått ting fra en haug med forskjellige serier, filmer, spill osv. Det som er så dumt med den vanlige Lootcraten er at du ikke alltid vet hvor alt kommer fra og mange ganger så kan du få en boks som er full av ting du egentlig ikke har så veldig sansen for.

Derfor er Wizarding World perfekt for min del! Disse boksene inneholder kun gjenstander fra Harry Potter og Fantastic Beast. Det er også med veldig mange gjenstander som er "Exclusive", noe som vil si at de kun finnes i disse boksene. Jeg fikk den aller første boksen i denne serien i november og jeg fikk den andre nå i januar. Så, det har bare kommet 2 bokser foreløpig og jeg er sjeleglad for at jeg har fått med meg begge. Jeg skal nok fortsette å ha dette abonnementet helt til det ikke eksisterer lenger. Det som også er helt fantastisk med disse boksene er at du kun betaler rundt 300 kroner for de, og innholdet i boksen er verdt mer enn 300 kroner.

Om du er interessert så kan du gå inn på Lootcrate sine sider og abonnere på hvilken du synes ser kul ut! 

Jeg har derfor kommet meg litt ut fra komfortsonen og laget en unboxing video av januar boksen. Jeg snakker på engelsk for å være litt mer internasjonal og jeg føler vel egentlig det er både litt kleint og rart å se seg selv sånn. Men, jeg prøver desperat å skaffe meg en ny hobby. Gleder meg til jeg har fått gjort dette noen ganger og får litt mer erfaring sånn så videoene ser litt bedre ut.

Må unnskylde mitt trøtte fjes, mitt rare hår og min halvdårlige engelsk, haha.


 
Dette blir mange bilder *kremt*

Etter å ha postet et bildedryss fra turen vår til London Zoo, så er jeg jo nødt til å dele bildene fra Harry Potter verden også! Dette var 2. gangen jeg besøkte dette stedet, og siden sist hadde det skjedd litt. De hadde fått kafé midt i turen og de hadde fått Galtvortsekspressen og plattformen på plass. Det var kjempegøy å få så se toget, og i tillegg gikk det an å gå på innsiden og se kupéne fra år til år. Alex hadde joeg aldri vært her før og han er heller ikke blodfan av Harry Potter sånn som meg, så jeg syntes litt synd på han der han måtte fly etter meg hvor enn jeg gikk. Men, jeg tror han hadde det veldig hyggelig. 

Noen dager i forveien kom vi over ordet "Quidditch" og Alex sa: "Quidditch? Hva er det?". Jeg trodde først han tulla, men nei. Han visste det ikke, og da syntes jeg alt virket litt håpløst. Jeg tror heldigvis han vet hva det er nå. 
Vi kjøpte oss både Butterbeer og Butterbeer iskrem. Iskremen var skikkelig god, og jeg synes den var mye bedre enn selve drikken. Drikken var annerledes enn sist gang jeg drakk den, og den hadde nå mer kullsyre og mindre søtsmak. Så jeg synes ikke den var like god som sist, rett og slett. Isen ble alt for mektig, men jeg spiste alt jeg orket og tok med begeret hjem, haha.


Nok en gang måtte jeg felle en tåre når jeg kom til slottet. Jeg føler meg alltid så teit når jeg gjør sånne ting, men jeg tror heldigvis ingen la merke til det. Det er så fint og lyset og musikken i bakgrunen gjør hele stemningen enda finere. Etter dette kom vi i shoppen og der brukte jeg flere tusen kroner (jeg hadde spart masse penger til nettopp denne plassen) og brukte sikkert over 1 time. 

Hvis det er interesse for det så kan jeg sikkert lage et lite innlegg om hva jeg kjøpte i shoppen. Jeg fikk kjøpt meg en ullgenser med Griffing sine farger som er laget av samme produsent som de genserne i filmen. Med andre ord, den er prikk lik som ullgenserene rumpeldunklaget bruker i filmen, og jeg elsker den! Dyr var den også, haha.

#harrypotter #london #turistmål #bilder #foto #fotografi #film #reise 
 
Jeg har lenge hatt lyst på en sånn "magisk" kopp. Dere vet, en sånn som endrer utseende når den blir varm og avslører et fint bilde. I går fant jeg en kopp som var nettopp en sånn kopp og som passet meg fantastisk bra! I dag har jeg drukket te av den og hadde det gøy med å se på hvordan motivet endrer seg. Det er veldig fascinerende og morsomt!

For å vise på en fin og ordentlig måte hvordan koppen min fungerer så har jeg laget en gif av at den forandrer seg! På den andre siden kommer motivet som er vist på pappesken.

Image and video hosting by TinyPic

Den er superkul!!

#kopp #interiør #kjøkken #magisk #hp #harrypotter #magisk #mat
Jeg hadde vel egentlig lovet at det ikke skulle bli noe Harry Potter her på en stund, men det må jeg nesten prøve å love etter dette innlegget. Når jeg kom tilbake til leiligheten i dag lå det en pakke på benken til meg som Ola hadde hentet før han dro. Først husket jeg nesten ikke hva det kunne være, men med en gang jeg begynte å rive opp pappen så kom jeg på hva det var.

Jeg kjøpte en Harry Potter special edition samleboks fra en veldig hyggelig fyr på finn.no! Denne inneholder bare de 5 første filmene, men boksen og innholdet og alt var så utrolig fint, så jeg klarte ikke å holde meg unna. Jeg måtte selvfølgelig ha den (typisk meg). Jeg betalte overraskende nok bare 450 kroner for den, og når jeg pakket den opp i dag så måtte det ha vært et kupp! Boksen var akkurat som om den var kjøpt i går og var helt ny. Alt inni den var i sine originale innpakninger og jeg tror nok denne er verdt utrolig mange penger om jeg har den i like god forfatning om noen år. Den er jo kjempefin! 
Alle de 5 første filmene ligger i utrolig fine etuier som ser ut som små og tynne bøker. Om man ser på det første bildet så var de bundet sammen med et bånd.
Føler for å prøve det DVD spillet. Hvis det er like morsomt som det som fulgte med Fangen fra Azkaban når jeg var liten så må det være gøy!


Det var med 8 smalekort som var helt uåpnet. Pga samleverdi tør jeg ikke å åpne de. De må nesten bare ligge i pakkene sine <3


Også fikk jeg med 5 superfine bokmerker! Jeg ble helt blown away når jeg pakket de opp og fikk sett ordentlig på de. De er virkelig kjempefine!


Dette er bare en bitteliten del av samlingen, men her er da alle HP bøkene på norsk og engelsk + Page to Screen også har jeg de to DVD samleboksene på toppen av hylla sammen med Hermines tryllestav og 2 togbilletter til Galtvort. 

Jeg vurderer veldig sterkt å kjøpe meg en glassmonter som jeg kan ha hele samlingen min i. Nå har jeg liksom bare litt plass her og litt plass der. Jeg har veldig lyst til å ha samlingen min på ett og samme sted hele tiden. Så, om noen vet om noen glassmontere som er store nok, men som samtidig ikke tar veldig stor plass så er jeg åpen for forslag! Jeg trenger ikke å ha plass til dvd'ene og bøkene mine, for de kan jo stå litt sånn som de står nå. Jeg tenker for det meste på de småtingene mine. 

#harrypotter #hp #film #dvd #tv #samling #happy

 
Jeg har fått min store kjærlighet i posten i dag! Nemlig Harry Potter Hogwarts Edition <3 Jeg har ventet på at den skal komme helt siden fredag, og i dag kom den endelig! Og det midt i Harry Potter marathonet vårt!

Det som gjør hele denne editionen så spesiell er fordi alle filmene har en DVD edition, en theatrical edition og en BLU RAY edition. Den vanlige ekstradisken med bonus materiale er også med + én ekstra som bare er å finne i denne boksen. De 2 siste filmene har også en 3D edition, så nå må jeg helt klart skaffe meg en 3D tv og en 3D spiller! 

Det som er superkult med denne boksen er at det er med en veldig spesiell ekstradisk som ikke er med i noe annet enn denne pakken. Den inneholder veldig mye ekstrameteriell når det kommer til hvordan de skapte hele universet og skuespillerne rangerer også sine topp 50 opplevelser under innspilling av alle filmene. 

Jeg gleder meg utrolig mye til å se absolutt alt, og jeg har virkelig mye som jeg kan se gjennom nå! Det blir skikkelig spennende, og jeg er rett og slett i gledesrus nå! Nå skal jeg nok ikke skrive så veldig mye om Harry Potter på en stund, men det har skjedd så utrolig mye på den fronten i det siste *kremt*.#harrypotter #film #tv #galtvort #dvd #bluray #3d #bilder 

 
Jeg må seriøst slutte å blogge så sent. Problemet er bare at jeg gjøre alt annet når jeg er i Trysil og jeg glemmer nesten at jeg har en blogg. Rett og slett fordi jeg har noe annet å gjøre enn å bare sitte på dataen hele dagen. Ikke at jeg synes det er negativt å blogge osv, men når jeg på en måte "glemmer" mac'en min litt, så blir dessverre bloggen min litt glemt også. 

I dag har jeg vært ute 2 ganger fordi det var så fint vær og fordi himmelen var så fin og stjerneklar nå i kveld. Bruttern, dama hans og jeg har endelig begynt vårt Harry Potter marathon i dag! Planen var egentlig at vi skulle starte i går, men bruttern var så "hyggelig" at han stakk på LAN istedet. Så, da fikk vi ikke begynt før nå i kveld. Vi har bare fått sett den første filmen så langt, men skal sitte helt fra 10 tiden i morgen tidlig og se så mye som mulig i løpet av dagen.

Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder i dag, så da legger jeg heller ved noen bilder fra den første Harry Potter filmen osv. Bare sånn for å fylle ut litt. 

Om jeg får mulighet i morgen så skal jeg legge en del innlegg i kø sånn at jeg faktisk får blogget litt! Nå har jeg tross alt sett HP filmene såpass mange ganger, så om jeg sitter på mac'en og lager blogginnlegg i løpet av den 2. filmen så gjør det vel ikke stort tror jeg. Alle bildene er redigert av meg. Liker de mye bedre når de har en litt mer "old look". De var så søte på den tiden <3

Igjen må jeg bare beklage for HP spam om dagen, men det er liksom det eneste jeg føler for å blogge om. 


Nå skal jeg ta meg litt alkohol og høre på bra musikk. 

#harrypotter #tv #film #magi #bilder #søte #marathon #galtvort 

 
I går hadde jeg og mamma et gigantisk bakeprosjekt på kjøkkenet. Noen kaker som jeg trodde skulle ta 2 - 3 timer, tok plutselig halve dagen. Mye pga venting og eksperimentering. Jeg har nemlig laget cauldron cakes, som er inspirert fra Harry Potter filmene. Jeg kommer nok til å prøve andre metoder senere, for dette gikk jo ikke helt etter planen ettersom vi trengte flere ingredienser enn vi hadde. De ble jo fremdeles litt søte da!

Jeg har fulgt >DENNE< oppskriften, og vi trengte både mer sjokolade, mindre muffinsformer og Fluff. Fluff er jo nesten ikke å oppdrive noe sted, bortsett fra i Oslo. Neste gang skal jeg nok lage de med en annen krem enn denne marshmallow-kremen. Den var så klissete, så hvis man skulle prøve å spise med skje så ble skjeen sittende fast i hele kaka. Så, det dukker nok opp andre forsøk her senere! Det er gøy å bake!

#bake #mat #kake #muffins #harrypotter #cauldroncakes #marshmallow #sjokolade #mat

 
Tusen takk, kjære postmann for at du klarte å levere en så fin pakke til meg! Og, tusen takk min kjære samboer som virkelig vet hva jeg ønsker meg! Må si at årets valentines gave var en suksess! Nå har jeg blogget om den tidligere, men i dag fikk jeg den endelig. <3
Nå har jeg alle 3 i samlingen OG jeg har Page to Screen som også er en del av samlingen. Nå fikk jeg ikke med den på bildet da *kremt*
Hvis jeg noen sinne var nødt til å bytte til en annen familie, så hadde det vært denne <3 

Elsker virkelig alle bildene som er inni boken. Det står også en hel haug om hver karakter og litt om kostymer og tanker rundt dette. Jeg elsker sånne "behind the scenes" bøker, og jeg kommer nok ikke til å slutte å kjøpe sånne. Nå er jeg en person som virkelig elsker å samle ting, og Harry Potter er noe som går foran alt annet.

#bok #harrypotter #charactervault #post #amazon #muggles #tv #film 

 
Nå er det ny uke igjen, og mandager er alltid veldig slitsomme. Jeg har hatt en veldig fin uke hjemme i Trysil, og i går kom Ola og jeg tilbake til leiligheten. Har vært litt stille fra meg de siste dagene, men jeg har rett og slett vært for opptatt med bursdager, morsdager og valentinsdagen. Så, hallo, her er jeg! 

Det er ikke akkurat så veldig mye nytt som har skjedd de siste dagene, så det blir ikke akkurat så mye update fra denne fronten. Vi har begynt med ny eksamen på skolen i dag, nok et gruppeprosjekt som jeg helt ærlig er drittlei akkurat nå. Derfor har jeg begynt på mitt eget private prosjekt hvor jeg skal lage Hiet fra Harry Potter.

Når jeg nok en gang snakker på Harry Potter, så var jeg en tur innom Outland i dag. Jeg har vært på amazon i det siste og siklet på ting som jeg har lyst på, og noen av de tingene jeg har lagt i ønskelisten min er "Harry Potter Artifact Boxes". Det er en Hermine boks, en Ronny boks og en Harry boks som inneholder små og søte ting som representerer de fra filmene. 

Jeg hadde tenkt å beestille meg noen av disse boksene, men amazon sendte de dessverre ikke til Norge. Når jeg var på Outland i dag så jeg til min store glede at de hadde alle 3 der, så da kjøpte jeg Hermine sin. Heldigvis for meg så fikk jeg den siste! Jeg har allerede tryllestaven og time turneren hennes, og da syntes jeg det hadde vært fint med litt ekstra. Mine neste HP ønsker er Ronny sin tryllestav og artifact box. Herregud, det begynner å bli mye HP snakk på bloggen og HP ting på hylla nå. Beklager!


Her er det bare togbillettene som lå i boksen. Resten har jeg kjøpt på Harry Potter World i London.
Sånn ser HP hylla mi ut nå! Eller, hele bokhylla er egentlig bare stappfull av HP ting, men denne hylla liker jeg selvfølgelig best. Nå som Game of Thrones begynner igjen snart så kommer vel GoT feberen tilbake også. De stakkars pengene mine som jeg ikke klarer å holde styr på. Men, tro det eller ei, jeg har faktisk blitt mye flinkere med pengene mine, selv om det ikke ser sånn ut akkurat nå, haha.


Har lekt meg med Marauders Map i dag også! Fikk med meg det store kartet fra Trysil nå, og det er gøy! 

#harrypotter #warnerbros #fan #film #replica #hermine #herminegrang #bilder #trylling #kart #outland Jeg føler meg som en heldig liten frøken akkurat nå. Jeg har lenge siklet på "Harry Potter Character Vault" som er den ferjde og siste boka jeg mangler i "vault" serien. Jeg fant ut for noen dager siden at de hadde tilbud på den inne på amazon og har fortalt Ola veldig lenge at jeg har hatt lyst på den. Nå som den faktisk var på tilbud så var jeg sint og irritert fordi jeg ikke hadde penger som jeg kunne bruke, og nå var den jo tross alt over 100 kroner billigere enn vanlig. Ola fortalte meg da at han kunne kjøpe den boka til meg som en valentinsgave, men da fikk jeg ingen blomster og sjokolade. Det er egentlig helt greit for meg, for Harry Potter slår blomster og sjokolade i gave everyday!

Nå gleder jeg meg skikkelig til jeg får den i posten! Ola har fått amazon til å sende boka til leiligheten, så dette blir altså den første pakka som kommer hit etter at vi flyttet! 

#harrypotter #hp #charactervault #bok #lesing #lesestoff #filmJeg synes seriøst det er alt for gøy å ta bilder av sånne ting, herregud! Forstår ikke hvorfor det å legge frem elementer og ta bilder av de er så morsomt, men det er vel forskjellig fra person til person. Skulle ønske time turnere fungerte i denne verdenen også. Da skulle jeg ha skrudd tiden noen dager frem for da har jeg levert eksamen også er det Harry Potter quiz på Outland! Skal knuse de like mye i år som i fjor!

#harrypotter #timeturner #bilder #tv #film #magi #tryllestav #kart #maraudersmap #foto #fotografi #fantasi 
I det siste har jeg ikke hatt det så bra. Jeg aner ikke hvofor, men det kan hende det er vinterdepresjonene mine som kommer tilbake igjen. De er jo alltid verst i januar/februar, så det er jo "høytid" for det nå. I tillegg er jeg veldig lei gruppearbeid på skolen og vil aller helst sitte alene og være i fred. Jeg klarer meg veldig fint gjennom dagen og later stort sett som ingenting og prøver å være så blid og fornøyd som mulig. Jeg tror kanskje mye av dette skyldes at jeg ikke har vært i Trysil på alt for lenge, og jeg er avhengig av å være der en del ettersom jeg føler meg så fri der, i forhold til her i byen. Jeg hater virkelig byen, og jeg gleder meg sånn til jeg flytter herifra igjen. Jeg vet at jeg er nødt til å være her i noen år fremover, men jeg håper det går fort og at jeg får reist veldig mye når jeg er her. Det jeg lengter mest etter nå er å gå rundt i skogen, for det er noe av det beste jeg vet!

I går hadde jeg en helt forferdelig dag, så det forklarer hvorfor jeg ikke blogget. Hadde rett og slett ikke lyst til å gjøre stort.

Overskriften og det som foregår nå hørtes nok veldig suicidal ut, men det jeg pleier å gjøre når jeg har det sånn er å rømme til en helt annen verden. Nemlig inn til den magiske verdenen hvor Harry Potter, Hermine og Ronny er. I går satt jeg bare og leste Harry Potter og søkte rundt på pinterest etter en haug med Harry Potter bilder og quotes. Når jeg leser Harry Potter tenker jeg ikke på alt annet og jeg føler meg veldig bra. Noen ganger er en Harry Potter bok, en kopp te og et varmt pledd veldig mye bedre enn alt annet. Noen ganger kunne jeg valgt bort søvn for dette. 

I dag skulle jeg egentlig ha jobbet med skolearbeid, men jeg har lest veldig mye Harry Potter istedet. Ettersom vi har gruppearbeid så er jeg nødt til å gjøre disse greiene ferdig, så etter å ha skrevet dette må jeg bare gjøre det og legge boka mi til side litt. Jeg skal skynde meg sånn så jeg kan lese videre så fort som mulig! Ja, jeg har faktisk hatt "photoshoot" med Harry Potter tingene mine. Når jeg kommer hjem til Trysil er det noen pakker som venter på meg med flere Harry Potter ting, så jeg gleder meg veldig til å pakke opp de. Jeg håper bare at de har kommet, for hvis ikke så blir jeg skikkelig deppa. I morgen skal jeg ha på meg time turneren min, for jeg bruker den så alt for sjeldent!

#harrypotter #vinterdepresjon #psyke #skole #stress #bok #bøker #film #replica #timeturner #smykke

Jeg er helt målløs og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Nyheten om at Alan Rickman nå er død, 69 år gammel er en nyhet jeg helst ikke vil skal være sann. Han, akkurat som Bowie og Lemmy, døde av kreft. Hvorfor skal denne forbanna sykdommen ta livet av alle jeg liker? Av disse 3, så er det ingen hemmelighet at Alan var min store favoritt. Han har tross alt spilt Severus Snape i 8 Harry Potter filmer og han har hatt en utrolig stor innflytelse på oppveksten min. Alt som har med Harry Potter å gjøre betyr umenneskelig mye for meg. Etter at jeg fikk høre nyheten klarte jeg ikke å gjøre noen ting. Jeg føler at jeg overreagerer ettersom jeg aldri kjente mannen, jeg vet bare hvem han er og synes han er en fantastisk skuespiller og person. Jeg klarte bare ikke å kontrollere følelsene mine og jeg endte opp med å sitte for meg selv og gråte i 10 minutter i strekk og håpe at alt bare var tull. Jeg har aldri grått av at en kjendis har dødd før, så dette var veldig merkelig for meg. 

Jeg må bare takke han for alt han har gitt meg gjennom sin rolle som Severus Snape. Alt han har gjort i disse filmene som har gjort oppveksten og barndommen min helt fantastisk. Jeg savner deg allerede, og jeg kommer alltid til å være en fan. Hvil i fred <3

Always <3#alanrickman #severusnape #slur #harrypotter #hvilifred #død #always

Alt som har med Harry Potter og Game of Thrones å gjøre blir alltid med meg hjem, om jeg har råd. I går kom jeg over en søt Harry Potter kortstokk som jeg selvfølgelig ikke klarte å holde meg unna. Nå har jeg både en Game of Thrones og en Harry Potter kortstokk, så nå er jeg happy!

Synes det er kjempegøy at det bilder på absolutt alle kortene. På Game of Thrones kortstokken min er det bare de 4 største kortene som har bilder, men her er det på alle! Beklager for dårlige og litt utydelige bilder, men har så sykt dårlig lys her og jeg hater å bruke blitz. 

Jeg har en liten smakebit på pepperkakehuset mitt også! Jeg gikk selvfølgelig tom for hvit melis i går og satt igjen med bare grønn og rosa. Derfro må jeg få kjøpt inn litt mer av den hvite før jeg fortsetter og gjør den ferdig. Så langt har jeg fått pyntet pipa og begge sider av taket. Har igjen bittelitt på kantene og sånn, men utenom det så er taket veldig ferdig. Har så langt brukt ca 3 timer på det. #pepperkake #pepperkakehus #pynting #jul #advent #kort #spill #kortspill #harrypotter #film #bilder

Kom på at jeg lenge har nevnt i kommentarer til folk at jeg skulle lage ett innlegg om da jeg var på "Making of Harry Potter" hos Warner Bros i London. Jeg hadde egentlig glemt det, helt til jeg begynte å se gjennom gamle bilder på den eksterne hardisken min. Da fant jeg en mappe som het "London 2013" og der fant jeg en haug med bilder fra Harry Potter. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har postet halvparten av disse før? Jeg trodde at jeg hadde fått veldig mange uklare og dårlige bilder grunnet dårlig lys osv, og at det var derfor jeg aldri postet så mange etter at jeg kom hjem. Det viste seg at jeg hadde en hel haug med fine bilder, så nå skal jeg dele noen av de. Dette innlegget kommer til å bli langt med mange bilder, og dette er ikke halvparten en gang. Trust me, jeg brukt evigheter på å bestemme meg for hvilke bilder jeg ville vise. Selv om jeg plukket ut en hel haug, så ble det fortsatt sykt mange bilder. Så, om det tar lang tid å laste inn alt sammen, så beklager jeg på forhånd! Håper ventingen er verdt det, haha.
Den dagen vi var der var faktisk den første dagen med snø og julepynt på museet. Derfor fikk vi oppleve at alt var pyntet til jul og var dekket av snø. Det var utrolig fint å få med seg!
Dette er nok ett av favorittbildene mine fra turen.
Enda ett av favorittbildene mine.
Den kuleste klokka i hele verden. Skulle virkelig hatt en sånn selv. 


Tenk på alle de små detaljene de har tenkt på. De har faktisk skrevet brevet. Jeg har alltid sett for meg at de ikke gidder å skrive beskjeden osv i papir, men de har faktisk gjort det.


Hvis det er noe jeg vil ha fra Uffert sitt kontor så er det de fine gulldetaljene og alle kattetingene.


BUTTERBEER <3


Her flyttet jeg inn, en liten stund. Skulle gjerne bodd i dette huset, men er redd det ikke er mulig å bo i det. 
Jeg er en skikkelig nerd når det kommer til detaljer, så bare SJEKK DE HÅRSTRÅENE PÅ FØTTENE!! Alt var så utrolig godt laget.


Ekkel Voldemort. Ja, han rørte på seg.. 


Voksdukke av Humlesnurr. Som dere kanskje ser selv så var den utrolig realistisk. Det var en haug med andre voksfigurer der også som var utrolig bra laget. Ingen var som bra som Humlesnurr sin.
Modellen av Galtvort var kjempestor og ikke minst kjempefin. Skulle gjerne likt å hatt den på utstilling i min egen stue. Er redd det aldri kommer til å bli mulig, men hadde jeg blitt millionær så skulle jeg ha fått laget en kopi. Igjen, må beklage om dette innlegget ble gigantisk. Sånt skjer, haha. Må legge til at hvis det var noe som virkelig fascinerte meg så var det alt arbeidet de har lagt inn i de små detaljene. Absolutt alle de små boksene som inneholder tryllestaver inne på Olivanders er pakket og ordnet for hånd. Det er ingen snartveier, for alt skulle se ekte og bra ut. Derfor ble hver minste detalj nøye laget og ordnet sånn at det ikke skulle være noen feil. Sånn som i kjelleren der alle eliksirene står på hylla. Der er jo alle flasker fylt med en eller annen flytende væske, alle har fått merkelapper, alle har korker og alt er vist på en unik og spesiell måte. Tenk hvor mange som har vært med på å lage dette universet og hvor utrolig mange timer alt dette har tatt. Jeg er så glad for at fans har muligheten til å se alt dette og at veldig lite som ble brukt faktisk ble kastet etter innspilling. Når man legger så mye tid og arbeid i noe, så er det jo virkelig verdt å ta vare på. Spesielt når filmene er så populære som de er. Jeg hadde gitt en del penger for sånne småting som har vært med i bakgrunnen på filmen. Bare det å vite at det har vært med gjør den jo unik og spesiell!

#harrypotter #london #bilder #foto #fotografi #utstilling #museum #warnerbros #2013 #film #tv #reise #galtvort #dyr 

I går lærte jeg meg hvordan man behandler RAW bilder, og det var så utrolig mye enklere enn jeg hadde sett for meg. Jeg trodde at man måtte ha en haug med ekstra programmer i tillegg til Photoshop og at man måtte legge de inn i enda ett program før man kunne ta det i neste program for redigering også, endelig ta det i Photoshop. I går oppdaget jeg at det bare var å åpne RAW bildet og VIPS så var jeg inne i et redigeringsprogram for RAW filer som fulgte med Photoshop. Det var utrolig gøy, og jeg skal nå begynne å fotografere kun i RAW. Man kan gjøre så mange endringer med det, og det er utrolig enkelt. Jeg elsker det, og det er absolutt verdt det om man vil få klare og fine bilder!

Jeg kom ikke hjem fra skolen før rundt 6 tiden, så da var det mørkt ute. I tillegg ser jeg ut som en dass om dagen, og fordi jeg er syk (og ser ut som en dass) så ser også hybelen ut som en dass. Jeg var veldig ivrig etter å prøve RAW bilder og virkelig komme inn i dette, så derfor ble det bilder av Harry Potter ting (oooh, "shocker") istedet. Jeg skal helt ærlig si at jeg prøvde faktisk å finne noe annet å ta bilde av, men det var liksom ikke noe som var kult. Derfor får dere nå et lite innblikk i mine magiske Harry Potter skatter! Nå har jeg langt ifra alt her på hybelen. Jeg har en hel haug med HP ting i Trysil også, og disse tar jeg med meg når Ola og jeg flytter til den nye leiligheten den 1. desember.

Alle bildene var veldig mørke i utgangspunktet og utrolig kornete. Jeg gjorde det litt med vilje, for å se hvor mye jeg faktisk fikk rettet på. Det fungerte veldig bra!


Elsker disse "bak kulissene" bøkene. Filmmagi fikk jeg i julegave for noen år siden, og Page To Screen fikk jeg av bruttern i julegave i fjor. De er utrolig spennende å se gjennom og det står så mange interessante fakta i de. 


Disse kjøpte jeg når kusinen min og jeg var i London i 2013. Da dro vi selvfølgelig på "Making of Harry Potter" på Warner Bros Studios. Jeg ønsker meg fremdeles tilbake dit, og gjerne allerede til sommeren igjen. Jeg har ikke smakt en eneste bønne og jeg har heller ikke spist sjokoladefrosken min. Jeg fikk Albus Humlesnurr, forresten. Kan sikkert ta bilde og vise han senere. 
Kartet er bare en miniatyr kopi av det originale. Jeg har det originale i Trysil, så jeg har faktisk to eksemplarer! I og med at Fangen fra Azkaban er min favoritt, så måtte jeg selvfølgelig ha disse to tingene som er så sentrale i den boka/filmen.


Invitasjon til Juleballet.


Random polaroidbilder fra innspillingen. De var så søte og små <3


Fra innspillingen av Fangen fra Azkaban.
Favorittbildet av Hermine. Har det faktisk i postkort form i Trysil. Måtte kjøpe det da jeg var i London, for jeg klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen. Da kjøpte jeg også Hermines tryllestav.


Kanskje ikke vanskelig å gjette at hun er min favoritt.

Jeg er også stor fan av Ronny også, og spesielt Rupert Grint. Han er en utrolig bra skuespiller og en fantastisk person. Han har sykt mye penger, men istedet for å bruke de på fine og fancy ting, så ville han leve som alle andre tenåringer på hans alder. Derfor, når han skulle kjøpe seg sin første bil, så kjøpte han seg en skrapbil, rett og slett fordi de fleste andre tenåringer på hans alder gjorde det samme og ikke hadde råd til finere biler med det samme. Bare en liten fun fact. 

Jeg burde helt klart slutte med disse Harry Potter greiene nå. Bare, for noen dager.. eller kanskje uker? 

#harrypotter #foto #fotografi #raw #film #hp #jkroling #bok #bøker #magi #bilder #timeturner #smykke

Tittelen er tatt fra en sang som er med i den beste Harry Potter filmen som noen sinne har blitt laget. Nemlig Harry Potter og Fangen fra Azkaban. Det er helt klart min favoritt blant alle filmene, og like etter kommer Ildbegeret. Jeg tror grunnen til at jeg liker nettopp Fangen fra Azkaban så godt som jeg gjør er nok fordi stemningen er enda mer magisk enn alle de andre, og den er ikke like mørk og dyster som de som kommer senere. Jeg liker at vi møter Buckbeak og Lupin er min absolutte favorittlærer. Det er også kjempegøy at de går tilbake i tid og jeg elsker at Hermine slår til Malfang. Det er så utrolig mange morsomme, kule og interessante ting som skjer i nettopp denne filmen, så jeg blir helt overveldet hver gang jeg ser den. I tillegg blir jo tante Maggen blåst opp til en stor ballong også, hihi.

Har sett gjennom en haug med screenshots fra filmen og redigert de. Jeg burde egentlig jobbe med skolearbeid, men jeg trengte så sårt en pause.
Ler meg skakk hver gang stakkars Nilus blir angrepet av monster boka. Hvilken Harry Potter film er din favoritt?


#hp #harrypotter #film #bukknebb #jkrowling #warnerbros #fangenfraazkaban #hp3 #harrypotter3 #natur #scene 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits