Gikk gjennom modekungen.se i sta og jeg fant en del fint som jeg vil ha. Nå er det noe dritt å være student uten jobb.. Har vurdert å søke deltidsjobb på Outland i Oslo. Den butikken er like over gata der skola mi er så det blir kort vei fra skole til jobb. Da kan jeg jo kanskje få råd til det her!


Den veska har jeg fra før, men den ene reima er ødelagt, så sier ikke nei takk til ny!#modekungen #mote #klær #fint #veske #bukse #smykker

 
Er så utrolig mange fine klær rundt om på nettet. Er så mange sider med utrolig kule klær som virkelig gjør at du vil svi bort alle pengene dine på nye klær, smykker og andre ting. Her er en del klær og ting jeg vil ha i nærmeste fremtid!

 TOPPER;

Sunner Corset in InkLauren Moshi Aztec Birds Nany TankFeel The Piece Cowl Tank


Chaser Slayer Triblend Vintage Wash Deep Armhole TankHaute Hippie Asymmetrical Lover TankWildfox Beach Bunny Muscle Tank in 2 Colors

GENSERE OG SKJORTER;

Current/Elliott Perfect Shirt without EpaulettesBella Dahl Washed Two Pocket Denim ShirtFeel The Piece Cashmere Split Sweater


Feel The Piece V Back Cashmere Sweater


BUKSER OG SHORTS;

RUNWAYDREAMZ Vintage American Flag ShortBlank Vegan Leather LeggingRag & Bone/JEAN Skinny Jean with Holes in Rock


TEXTILE Elizabeth and James Camo Cooper Jean


SKO OG ANNET;

Jeffrey Campbell Alva High Top with StudsJeffrey Campbell Lita Skull ShoeNialaya Jewelry Spike iPhone Cover


Nialaya Jewelry Spike iPhone CoverJagger Edge The Montana Neon Studded iPhone Cover


Image of Ayoko GlockImage of Ayoko Pump BlackElsker disse tingene! Har så lyst på alt sammen. Du får kjøpt tingene >HER< og >HER<

Likte du noe av dette? 


 
Har funnet en hel del med klær og ting som jeg gjerne skulle ha hatt fra >Singer22.com<Er utrolig mye kult der!

Fikk også bestilt meg den utrolig kule vesten fra >Chicy< i dag også! Gleder meg til den kommer i posten!


GLEDER MEG!

Likte du noe av tingene fra Singer22? 


 
Har veldig sansen for sånne ear cuffs som det så fint heter. Jeg er også veldig glad i kors, så dette er da mine favoritt øredobber. Ønsker meg et dusin flere av disse ear cuffs'ene, men er så vanskelig å finne noen som jeg virkelig liker. 

Gleder meg til i morgen for da skal jeg til kjærestepusen min og sove over. Har ikke sett han på alt for lenge! 

Hva synes du om ear cuffs? 


Fant noen utrolig kule klær med nagler. Jeg har alltid likt sånne klær. Det gir et mye tøffere inntrykk og man slipper å bli så plain og kjedelig. 


Helt klart en favoritt som jeg har tenkt å kjøpe meg. Elsker vester i seg selv, og i og med at denne i tillegg har nagler så er den et must i klesskapet!


Jeg digger sånne bh'er, men minuset er at man ikke kan ha så mange klær utenpå uten at det ser utrolig rart ut. Er skikkelig fint allikevel da!

Alle klærne kan du finne >her<


 Hva synes du om sånne klær? Hot or not? 

  ✞ ✞ ✞ ✞ ✞ ✞  


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits