I forrige uke var jeg på besøk hos min onkel og tante. Min kjære kusine Maren Sofie hadde kommet tilbake til "hjembygda" og da måtte jeg selvfølgelig ta meg en tur for å hilse på. Mens vi satt der og snakket om alt og ingenting (som vi pleier) og spilte det fantastiske spillet Magic: The Gathering (det må seriøst prøves!), så begynte jeg å snakke på en bok jeg gjerne skulle lånt på biblioteket. Tanten min jobber nemlig der og jeg kunne huske at jeg lånte en bok kalt Store Mysterier der en gang. 

Litt kort fortalt så har jeg en lang historie med denne kjære boken. Da jeg gikk på barneskolen så oppdaget jeg boken da jeg gikk i 2. klasse i en av de timene vi skulle gå på skolebiblioteket og låne en bok vi ville lese. Jeg som alltid har vært oppslukt av overnaturlige vesener og mysterier måtte jo absolutt låne denne "Store Mysterier" boka. Jeg ble faktisk så begeistret for boken, så når det hadde gått 1 uke så ba jeg om å få låne den 1 uke til. Og når denne uken hadde gått, ja, da lånte jeg den i enda 1 uke. Jeg fornyet faktisk lånetiden på denne boken hver eneste uke resten av skoleåret. Jeg leste boka så utrolig mange ganger, men jeg ble aldri lei. Faktisk, så skulle jeg ende opp med å ha et såpass nært forhold til denne boken (herregud) så når jeg gikk i 6. og 7. klasse så hadde jeg faktisk en avtale med læreren min og de på skolebiblioteket at jeg bare kunne låne boken så lenge ingen andre spurte etter den. I ettertid har jeg tenkt for meg selv; hvordan i alle dager kunne noen andre enn meg vite at den boken eksisterte når jeg lånte den med meg hjem hele tiden? Nå skal det sies at jeg hadde høytlesing for alle i klassen min stadig vekk, så de visste jo om den selvsagt. Men, de hadde vel ikke noe behov for å låne den så lenge jeg hadde høytlesing annenhver dag. Så, jeg lånte faktisk den boken gjennom hele skoleåret i 6. og 7. klasse! 

Da barneskolen var ferdig så var det med et tungt hjerte at jeg måtte legge igjen boken på skolebiblioteket og la den stå der til noen andre heldige sjeler som kunne nyte den. Jeg hadde lest den så mye så den begynte å bli slitt. I ettertid har jeg tenkt at om jeg hadde spurt om å få kjøpe den fra skolen så hadde jeg sikkert det. Alle visste jo at jeg og den boken var bestevenner. 

Når jeg begynte på Ungdomsskolen ransaket jeg hele skolebiblioteket i håp om at de hadde boken der, men nei. Lillebroren min var jo fremdeles på den samme barneskolen som jeg gikk på, så da fikk jeg han til å låne den med seg hjem så jeg kunne lese den. Etter hvert fant jeg ut at de hadde den på biblioteket, så da lot jeg broren min slippe bryet med å låne boken fra skolen, også gikk jeg heller på biblioteket og lånte den der. Men, da oppstod det et problem. Noen andre hadde lagt sin elsk på denne boken, så når jeg var nødt til å levere den igjen og sa at jeg ville fortsette å låne den en stund til, så fikk jeg beskjed om at dette ikke var mulig. Det var allerede 2 andre på venteliste. Så jeg måtte vemodig levere boken igjen og se den forsvinne fra mine hender en stund fremover. 

Det som er trist er at jeg til slutt har klart å glemme denne boken litt. Jeg har vel fått andre ting å tenke på, men noen ganger så dukker den jo opp i hodet mitt. Dette skjedde når jeg satt og spilte Magic med Maren i forrige uke. Jeg nevnte for henne at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt den selv. Den kan ikke kjøpes fra bokhandlere lenger, men finn.no har jo sikkert noen. Da forsvant Maren et lite øyeblikk, og plutselig kom hun med en stor rød bok som det sto; "Store Mysterier" på. De neste ordene var veldig vakre for mine ører: "Du kan bare få låne den en stund om du vil. Den er jo bare på rommet mitt her og støver ned uansett" (ikke ordrett), så nå ligger boken her ved siden av meg, og jeg har snart lest den ut, nok en gang. Også er jeg på stadig utkikk etter boken på finn.no sånn så jeg og boken kan ha dette store vennskapet livet ut <3  

Bare så folk ikke tror at jeg er gal, så var det meningen at dette innlegget skulle være litt "dypt" og teit. Ja, det er bare en bok, men dere skulle bare visst hvor utrolig mange timer jeg har brukt med den boka. Den har vært med meg overalt, haha.Må avslutte det hele med å takke min søte kusine Maren Sofie for at jeg får låne den <3 Den er like spennende nå som den var første gangen jeg leste den!

Har du en bok som betyr litt ekstra enn andre?

#bok #bokelsker #storemysterier #overnaturlig #spøkelser #ufo #mysterier 


LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits