Hvorfor i alle dager klarer jeg ikke å ta bilder og blogge lenger? Jeg tror jeg kan skylde på at jeg rett og slett har blitt for opptatt. Jeg har nesten ikke tid til å knipse bilder lenger og det eneste jeg gjør hver dag er å ha det hyggelig med hunden min, jobbe, spise, trene og sove. Når helgene kommer så tar jeg meg en fest i ny og ne. 

Jeg kan fortelle at jeg og ei venninne har meldt oss på Tjejvasan og skal gå denne i februar. Jeg har nesten ikke gått på ski de siste årene, så nå har jeg kjøpt meg nye ski, nye staver, ny skidress, nye skisko, egentlig kan jeg vel si at jeg har kjøpt nytt av alt. Og, jeg trener og er veldig "seriøs" på hele greia. Håper virkelig jeg går på en bra tid!

På fredag hadde vi avslutningsfest for årets fotballsesong, og det var så utrolig gøy og ikke minst koselig! Jeg hadde gleda meg så mye til denne kvelden, og den skuffet ikke. 

Så at mitt forrige innlegg ble skrevet 1. oktober. I løpet av en måned så er dette de tingene som har skjedd som jeg synes fortjener å bli nevnt. Ja, også har jeg fått flere tatoveringer på høyrearmen, så nå er full sleeve i gang! Skulle egentlig gjøre den ferdig nå i november, men pga økonomiske greier så kan jeg ikke ta meg råd til det. Spesielt ikke nå som det snart er jul og man må begynne å tenke på julegaver og sånn. Anyway, den kommer nok på plass til slutt!

Her er en liten mengde bilder, som alle har blitt tatt med mobilen og som da sikkert ikke er av den beste kvaliteten, haha. 

Må også nevne at jeg vurderer å gjøre ny header og endre designet på bloggen min, men dette får jeg heller gjøre en dag jeg virkelig ikke har noe å gjøre. Nå sitter jeg her og er fyllesjuk på dag 2 etter fotballfesten og vet ikke om å endre designet på bloggen er noe jeg føler for å gjøre nå, haha.


Tyr og jeg henger sammen som erteris, eller som broren til venninna mi sier "erter og ris", haha. Jeg synes litt synd på han om dagen fordi jeg jobber så mye og han må være så mye alene. Og i helgene så drar jeg ut på fest. Selv om han ofte er hos mamma og pappa så er de visst ikke like kule som meg har jeg skjønt. For første gang siden jeg fikk han så begynte han faktisk å ule når jeg dro fra mamma og pappa. Mamma syntes så synd på han, så han fikk brødskive med leverpostei som trøst. Han godtok den visstnok.


Som nevnt oppi her så trener jeg en del om dagen. Mitt store mål nå er Tjejvasan i februar, så det går mye i kondisjon som da innebærer jogging og intervaller. Tyr er selvfølgelig alltid med når jeg jogger og løper, noe han synes er gøy tror jeg. Det virker i hvert fall sånn. Ettersom jeg har jogget mye så har jo prosjekt "magemuskler" blitt satt litt på vent, men jeg prøver å få inn en del styrke på magen og sånn innimellom. Trener jo noen styrkeøkter også, men da blir det for det meste beinstyrke og armer, men det kommer nok med tida!


Nå på fredag hadde jeg en date med vodkaflaska og damelaget på fotballen. Den årlige fotballfesten var absolutt ikke skuffende, og jeg koste meg veldig. Herrelaget var også der så det ble jo en hel haug med folk til slutt. Koselig! Jeg var nødt til å kjøpe meg ny kjole fra Bubbleroom fordi alle de andre jeg har hadde blitt for store for meg, så de hang nesten ikke på. Hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle få så stor utringning, men men. Shit happens. Hadde ikke noen annen kjole å bruke, så da ble det sånn. Bootsene er fra Nelly, om noen skulle lure på det. Ja, også har jeg klipt håret mitt kortere. Følte bare for å klippe vekk alt det slitte som alltid ble så gult når jeg skulle få hvitere hår, og jeg synes egentlig jeg kler denne lengden mye bedre enn langt. Så, er absolutt ikke skuffet over klippen!

Jeg kommer sikkert ikke til å klare og holde det jeg lover nå, men jeg skal absolutt prøve å få til noen flere innlegg enn 1 innlegg hver måned fremover. Det er jo snart jul, så burde prøve å få til noen innlegg med julestemning osv! Også blir jo gjerne innleggene litt kortere med mindre tekst om jeg oppdaterer litt oftere da... hehe.

Håper dere alle har hatt det bra den siste måneden og at dere også gleder dere like mye til advent som meg! Jeg sitter og spiser klementiner og ser på Amalies Jul om dagen. Just sayin'. #oppdatering #update #hund #kjæledyr #tur #fest #bilder #nelly #bubbleroom #tatovering #trening #tjejvasan


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits