Wow, nå er det evigheter siden jeg blogget sist. Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og si "hei" og fortelle dere at jeg lever i beste velgående! 

Det har ikke skjedd så utrolig mye siden sist jeg blogget, men jeg kan nevne at jeg snart flytter for meg selv (skal flytte til Engerdal der jeg jobber) og jeg kan også nevne at jeg har blitt hundeeier til en blandingshund som heter Tyr! Han har allerede blitt mitt søte, lille barn og vi har allerede blitt veldig gode turkamerater. Utenom det så har det ikke skjedd stort. Kjenner jeg gleder meg veldig til å flytte for meg selv, spesielt nå som jeg har en hund til å holde meg med selskap i tillegg. 

Må bare beklage for bildekvaliteten på forhånd ettersom alle bildene er fra mobilen og de er i mye dårligere kvalitet enn jeg først trodde. (sorry). Når jeg først er her så kan jeg jo si litt om Tyr, for han er ikke en hvilken som helst hund skal jeg si dere. Tyr er egentlig hunden til den ene kompisen min, og før har jeg alltid sett på Tyr og tenkt for meg selv at det hadde vært fantastisk å ha en sånn hund. Heldig som jeg er så har jeg nå tatt over han. Kompisen min har dessverre ikke tid til å ta seg av han pga jobb og så seg nødt til å omplassere han. Jeg hadde allerede tenkt å skaffe meg en hund når jeg flyttet for meg selv, så jeg sa at jeg gjerne kunne prøve å ta han på meg. Ettersom vi kjenner hverandre og ettersom jeg allerede hadde litt kjennskap til Tyr så ble vi enige om at jeg skulle ha han på prøve for å se, og det har vært helt fantastisk! Når jeg flytter snart så blir han boende hos meg permanent og jeg gleder meg fryktelig til det skjer.Tyr passer meg perfekt og han er en av de snilleste, roligste og morsomste hundene jeg har møtt. Ettersom jeg aldri har hatt en hund selv før så er det veldig godt å tenke på at han allerede er dressert og at  han ikke har noen uvaner som blir vanskelige å håndtere. Han er 5 år og er fremdeles veldig sprek, så det blir en del turer på oss fremover, både på sommerstid og vinterstid. 
Han er som nevnt en blandingshund og han er en blanding mellom Rottweiler, Labrador og Dobbermann. Han ser stor og skummel ut, men egentlig er han bare en gigantisk kosebamse som vil alle godt. Så lenge han får et klapp på hodet så er han glad og fornøyd. 

Nylig var det også Engerdalsdagene her i Engerdal, og dette er helt klart sommeren høydepunkt for min del. Derfor må det nevnes litt i dette innlegget. I 3 dager er det et "marked" på jordet bak butikken jeg jobber i med en haug med boder, det er musikk fra scena og veldig god stemning. Også er det selvfølgelig festing på kveldene. I år dro jeg den helt ut og var ute både torsdag, fredag og lørdag. God stemning med masse bra folk! På lørdag ettermiddag spilte Åge Aleksandersen på utescena og da ble det øl i ølteltet med gjengen under: 


Øyvind, Marthe, Henrik, Alek, meg og Marius. Uklart, men samma det, stemninga var bra <3 

Alt i alt har sommeren vært veldig fin og jeg hadde tenkt å lage et innlegg med bilder fra bilferien jeg hadde med mamma, pappa og bruttern i slutten av juni. Da lover jeg at det blir litt mer kvalitet på bildene, ehehehe. Avslutter det hele med ett bilde jeg tok av meg selv for en stund tilbake. Jeg har nesten bare bodd i Coop-uniform og daffeklær i sommer, så dette er av de sjeldne øyeblikkene da jeg faktisk hadde på meg andre klær.


Håper dere andre har hatt en minst like bra sommer som meg!

#sommer #sommer17 #hund #fest #bilder #snapchat #husdyr #tur #fjelltur 
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits