hits

Da jeg kom hjem fra jobb i går så jeg til min store glede at pakken min fra DOYOUEVEN endelig hadde kommet i posten. DOYOUEVEN har treningsklær som jeg personlig synes er veldig fine. Jeg har lyst på halve butikken, men har så langt bare kjøpt meg 1 sett med tights og en sports-bh. Jeg garanterer at jeg kommer til å bestille mye mer etter hvert. 

Om dette hadde vært for 1 år siden så hadde jeg aldri postet noen bilder som dette på bloggen. Nå som jeg har trent og slanket bort ca 15kg så føler jeg meg faktisk veldig bra. Egentlig så føler jeg meg generelt kjempebra og det kjennes ut som at jeg har en utrolig bra periode nå når det kommer til absolutt alt. Jeg har faktisk begynt å sparke fotball for damelaget i nabokommunen og de er så søte og snille alle sammen. Gleder meg veldig til å fortsette der. I tillegg har jeg jogget mye i det siste og trent litt styrke. Det neste "store" som står på planen er å trene mer styrke på mage, armer, rumpe og lår. Har alltid hatt et ønske om synlige abs, så dette er liksom mitt neste, store prosjekt. Har mistet såpass mye med med fett i mageområdet nå sånn så den nesten er flat. Begynner jeg å bygge muskler nå så burde de bli synlige om ikke så alt for lenge (jeg er utålmodig...).Over til treningsklærne jeg kjøpte! Den første reaksjonen jeg fikk var: "oi, nå kommer du garantert til å synes hvor enn du ferdes!". Ja, jeg er nok enig i det. Det var mye mer knall enn jeg først hadde trodd, men jeg synes egentlig bare det er sykt kult. I tillegg sitter det skikkelig godt på kroppen og til min store glede så hadde sports bh'en et lite lag med padding. Jeg har størrelse M på både sports-bh og tights. Må beklage for at bakgrunnen og bildene kanskje ikke er helt optimale. Jeg ble litt gira, så jeg bare løp til en plass med mye lys og tok litt bilder i går når jeg hadde pakket det opp og prøvd det på. Så, da ble bildene deretter, haha. Må legge til at jeg også gleder meg til å få litt mer ryggmuskler, det hadde tatt seg fint ut i den sports-bhen her! 

Tightsen kan kjøpes >HER<
Sports bhen kan kjøpes >HER<

#trening #klær #treningsklær #mote #doyoueven #foto #workout 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født på selveste 17. mai i 1994 og bor på verdens vakreste sted, nemlig Engerdal, Hedmark. Her bor jeg sammen med hunden min Tyr og nyter livet. Er veldig glad i å være ute i naturen. Synes generelt jakt, fiske og friluftsliv er veldig gøy. Jeg liker også å trene, være med folk jeg er glad i og generelt ha det bra. Musikk er veldig viktig for at jeg skal fungere hver dag, bare sånn til info.


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2018 · Mars 2018 · Januar 2018 · November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.