I dag fikk jeg endelig det nye kameraet mitt i posten. Mitt kjære Canon EOS 80D <3 Som jeg har lengtet etter deg! Jeg har tross alt spart en del det siste halvåret (i cash til og med) sånn så jeg kunne kjøpe det til sommeren. Og, her er det endelig!

Nå har jeg ikke hatt mulighet til å teste det ordentlig, men jeg er bare nødt til å fortelle om en utrolig kul funksjon som kameraet har. Kameraet har sitt eget "internett" som du kan koble mobilen din på. Når du er koblet til kameraet sitt nettverk så kan du gå inn på en app og bruke mobilen som fjernutløser. Det kule er at du får det "live" på mobilen din. Det kameraet ser i søkeren sin, det får du opp på mobilen din. Du kan også stille inn hvor du vil ha fokus, hvor høy ISO du vil ha, hvor stor blender du vil ha og hvor lang lukkertid du vil ha. Det er fantastisk! 

Jeg har lekt litt med dette i dag, og skal helt klart leke mer med det i morra. Skulle ønske jeg hadde mer tid nå, og jeg skulle ønske jeg hadde fått prøvd kameraet mitt enda litt mer, men jeg skal nemlig på fotballtrening straks, så har ikke tid til å skrive stort mer. Men, jeg måtte virkelig bare fortelle dere om den funksjonen med internett og mobilen. Det er en fantastisk løsning!

Bare ignorer at jeg er sminkeløs og ser herja ut. Dette var ikke så lenge etter dagens første treningsøkt.. 

Her står jeg og er fascinert over at jeg kunne se meg selv på mobilen og ta bilder med kameraet samtidig. Det er kjempekult!


Her har jeg testet hvordan man kan endre fokuset på kameraet med skjermen på mobilen. Ved å fokusere på øret mitt.. 


Og her har jeg fokusert på øyet mitt. Også må dere bare ignorere mine forferdelige hudproblemer.


Også har jeg tatt ett vanlig bilde hvor jeg kun har valgt et lite fokuspunkt som fokuserer på den ene blomsten. Er så glad for at dette kameraet har så mange fokuspunkter å velge mellom! I tillegg er det en haug med andre bra funksjoner også som jeg bare så vidt har vært innom foreløpig.

Mye tekst og mange kjedelige bilder, men dere aner ikke hvor glad jeg allerede har blitt i dette kameraet! Nå kan jeg jo bare ta fantastiske selfier hele tiden. Det er flip-skjerm på kameraet også, så det blir mye enklere å ta bilder uansett i hvilken retning de skal tas!

#foto #canon #canoneos80d #eos80d #fotografi #bilder #kamera #speilrefleks

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits