hits

I dag fikk jeg både lønn og feriepenger. Jeg har siden nyttår spart litt ekstra penger for å kjøpe en fantastisk sommergave til meg selv, og når jeg først var i gang så kjøpte jeg meg en liten belønning til fordi jeg har gått ned så mye i vekt og faktisk har fått en skikkelig stor treningslyst. I går satt jeg faktisk og laget meg et treningsprogram, og jeg gleder meg skikkelig til å få satt i gang. 

Uansett. Det største innkjøpet i dag har jeg siklet på lenge og jeg har også tenkt frem og tilbake på om jeg faktisk skal bruke så mye penger på dette eller ikke. Men, ettersom jeg faktisk har dette som en stor hobby og sårt har trengt et mer avansert og "pro" kamera så har jeg i dag kjøpt meg en Canon EOS 80D. Jeg er i gledesrus. Herregud som jeg gleder meg til jeg har det i hendene mine og kan løpe rundt med det hele dagen!

Jeg kommer sikkert til å skrive om det senere, men jeg må bare nevne noen sykt kule ting som jeg gleder meg til å teste. Det er en vendbar touch skjerm sånn så du kan ta bilder nede langs bakken eller over hodene på folk uten å se gjennom søkeren eller satse på at du treffer motivet. Skjermen hjelper deg med å se bedre. I tillegg så kan man koble det til WIFI og mobilen sånn så du kan overføre bildene du tar rett inn på mobilen og laste de opp om man vil det. I tillegg kan man bruke mobilen som en fjernutløser. Altså, dette er jo bare bittelitt av alle de kule tingene dette kameraet tilbyr. Skal lese meg opp skikkelig til det kommer i posten. Jeg. Klarer. Ikke. Å. Vente!! Money well spent håper jeg.

Også, som sagt, har jeg bestilt en liten treningsgave til meg selv:En Fitbit Alta HR. Jeg har bestilt en Limited Edition som er helt svart og ikke har den sølvkanten på siden. Så ei som hadde en sånn på håndleddet og jeg trodde først det var et vanlig svart armbånd, helt til hun fortalte meg at det var en pulsklokke UTEN pulsbånd og som i tillegg måler søvnen din når du sover, du kan stille inn vekkerklokke med vibrasjon på den, den teller skrittene dine og den gjør en haug med andre kule ting. Så, jeg gleder meg sykt til å teste denne også.

Har fremdeles litt småting som jeg skal bestille, men dette er i hovedsak klær, kanskjet ett par manualer og litt proteinpulver. 

Altså, denne dagen har gjort meg lykkelig. Jeg gleder meg så syyykt til alt dette kommer i posten. KOM TIL MEG NÅ <3

#canoneos80d #canon #kamera #foto #fotografi #fitbit #trening 
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født på selveste 17. mai i 1994 og bor på verdens vakreste sted, nemlig Engerdal, Hedmark. Her bor jeg sammen med hunden min Tyr og nyter livet. Er veldig glad i å være ute i naturen. Synes generelt jakt, fiske og friluftsliv er veldig gøy. Jeg liker også å trene, være med folk jeg er glad i og generelt ha det bra. Musikk er veldig viktig for at jeg skal fungere hver dag, bare sånn til info.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2018 · Januar 2018 · November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.