hits

De siste ukene etter at snøen ble borte så har jeg nesten ikke vært innenfor husets fire vegger. Jeg har tilbrakt veldig mye tid ute i naturen, noe jeg elsker på våren, sommeren og høsten. Jeg synes alltid at det er utrolig hvor mange plasser man kan komme seg til bare med å gå. Jeg går og jeg går, dag ut og dag inn. På noen av turene tar jeg med meg kameraet mitt og knipser litt bilder. Så, hvis noen har vært bekymret for meg så er det bare fordi jeg er ute i skogen hele tiden. Det er også en fantastisk måte å trene på, så jeg tar som regel de bratteste bakkene og får trent både muskler og kondis. Skogen er virkelig et fantastisk sted!

Det må nevnes at jeg nesten aldri går i skogen uten musikk. Man burde selvfølgelig gå uten og høre alle de fine lydene skogen kommer med, men jeg elsker å gå rundt i min egen verden med soundtrack på ørene og drømme meg bort mens jeg går. Det er absolutt den beste terapien som finnes!


Fant en skalle etter en sau. Dette er ikke akkurat sjelden vare oppi der jeg går ettersom det beiter sauer der hver sommer. Nå og da dør de jo noen selvfølgelig, og plutselig kommer man over en skalle eller to. Er ikke bare sauer jeg kommer over heller, har faktisk sett både rev og elg også.
Det jeg hater mest med å gå i skogen er at edderkoppene lager spindelvev mellom trærne hele tiden. Plutselig, om man er litt uoppmerksom, så står du der med et gigantisk spindelvev rundt ansiktet og en edderkopp  på nesen. Like skremmende hver gang, haha.I går tok jeg en tur på fjellet etter jobb. Må si jeg var ganske så sliten når jeg kom hjem igjen. Da hadde jeg først jobbet 10 timer på jobb og etterpå gikk jeg rett opp på fjellet, som da ble 1,5 mil med gåing tur - retur. Klager ikke akkurat, for det var en veldig fin tur. Det går an å kjøre ganske langt opp, men jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle være lat, så da gikk jeg like så godt fra sentrum og opp.Skulle ønske jeg fikk noen bedre bilder av denne, men den sto midt i veien i en sving, så jeg sto der med min flotte bil midt i veien og måtte skynde meg å knipse litt før det kom flere biler. Hadde det kommet noen så kunne de fort kjørt rett inn i meg, så da ble det litt stress-fotografering. 
Og, i går kveld skulle jeg ønske at jeg fremdeles var på toppen av fjellet. Tenk å få med seg denne solnedgangen fra fjelltoppen!

#natur #skog #fjell #fjelltur #himmel #foto #fotografi #hodeskalle #sau


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født på selveste 17. mai i 1994 og bor på verdens vakreste sted, nemlig Engerdal, Hedmark. Her bor jeg sammen med hunden min Tyr og nyter livet. Er veldig glad i å være ute i naturen. Synes generelt jakt, fiske og friluftsliv er veldig gøy. Jeg liker også å trene, være med folk jeg er glad i og generelt ha det bra. Musikk er veldig viktig for at jeg skal fungere hver dag, bare sånn til info.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2018 · Januar 2018 · November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.