I dag har jeg en sånn typisk søndagsfølelse. Jeg føler bare for å slappe av og jeg orker ikke å stresse med noe som helst. Senere i dag så skal jeg dra opp på hytta og sove der til i morgen sammen med mamma. Jeg skal på jobb i morgen tidlig, og når jeg sover på hytta så får jeg mye kortere vei til jobb enn når jeg sover hjemme. Også er det jo alltids litt koseligere å være der sammen med noen. 

Frem til jeg drar så har jeg tenkt å bare kose meg litt med Sims 2. Jeg var på besøk hos Alex i går og mens jeg var der så var han supersnill og hjalp meg med den stasjonære PCen min, som vi begge egentlig trodde var helt i orden. Det viste seg at skjermkortet mitt plutselig hadde blitt ødelagt, så han ga meg et nytt ett (tusen takk) og nå fungerer den som normalt igjen. Etter å ha hatt litt problemer med å starte Sims 2 i det siste så har jeg endelig fått det til å fungere igjen, så nå skal jeg ha det litt gøy! Sims 2 kommer alltid til å være det beste Sims spillet. Jeg elsker Sims 4 også, men Sims 2 kommer alltid til å stå mitt hjerte nærmest <3 


Har selvfølgelig absolutt alle expansions, og det er viktig. Må ha alt! 

Også startet jeg dagen med en lang dusj og en lilla hårkur. Er nødt til å skryte litt av den. Hårkuren min er fra REF og hvis håret er litt gult og du bruker dette lilla vidundermiddelet, så blir det straks mye kaldere og nærmere hvitt. Så, måtte bare tipse om den litt kjapt.


OG! Når jeg var hos Alex så hadde han fått noen ting til meg i posten. Vi har jo en liten "hobby" på Toreba. Toreba er et sted hvor man kan spille sånne UFO catchers, eller "klo-maskiner" som man gjerne finner på tivoli. Denne siden streamer direkte ifra Japan, så du spiller rett og slett UFO catchers i Japan, og om du vinner så sender de premien din i posten. Det tar ca 1 måned før den dukker opp, men det er utrolig gøy for de har så mange fine prizes! Så for en stund tilbake så hadde Alex kjeda seg og spilt dette og vunnet en Mummipappa bamse til meg og denne søte Ruby figuren! Så den har jeg beundret i dag.

Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av anime serier, men jeg spiller et mobilspill som heter Love Live Shool Idol Festival, og dette er basert på en anime serie som heter Love Live School Idol Project. Denne måtte jeg selvfølgelig se på, og jeg syntes den var supersøt. Så, Ruby kommer fra den andre delen av serien som heter Sunshine. Hun er en av mine favoritter, så jeg ble glad da jeg fikk med meg denne hjem <3 Hun er så liten og søt <3 

Huff, nå må jeg slutte og skrive sånn så jeg får spilt litt mer Sims før jeg blir nødt til å dra, hehe (hekta).

#gaming #spill #sims2 #sims #anime #lovelive #ruby #hår #søndag #chill
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits