Vet dere hva som skjedde på fredag? Jeg ble med Alex til Elverum for å hente noe veldig utradisjonelt for å si det sånn. Da vi kom hjem noen timer senere så hadde Alex fått et nytt "møbel" i stua. Nemlig noe så "normalt" som en arkademaskin. Ja, du leste riktig. Han har plutselig funnet ut at han har lyst til å begynne med en ny hobby hvor han har sånne arkademaskiner stående rundt omkring som han kan tjene litt penger på etter hvert. Man blir jo ikke rik av dette selvfølgelig, men han er en sånn raring som er nødt til å ha utradisjonelle hobbyer, så hvorfor ikke? Så, i helga har vi lekt oss med denne bamsemaskinen som nå er det første du ser når du kommer inn døra og som i grunn har tatt over hele stua. Synes det er litt gøy at han er utradisjonell sånn sett. Det blir mye moro ut av det, haha. 

Også må jeg nevne at vi har vært på Martnsdagene(?) i Elverum i helga. Dette er et sånt typisk arrangement med masse boder, bondens marked og tivoli. Jeg hadde egentlig sett for meg at jeg ikke skulle oppleve stort, helt til et fantastisk menneske passerte meg mens jeg satt på en benk og stappa trynet mitt fullt i mat. En av mine store, norske inspirasjoner Sol kom gående forbi. Hun er nok mest kjent som "the viking queen". Jeg synes hun er utrolig inspirerende fordi hun tør å være seg selv og hun drar vikingstilen fullstendig ut og er virkelig ikke redd for å skille seg ut! Hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle treffe på henne i Elverum av alle steder. På en middelalderfestival eller et vikingmarked så hadde jeg jo nesten forventet det, men i Elverum? Eh, nei. Spesielt ikke med tanke på at hun bor flere timer med bil unna. 


Se på dette vakre mennesket! Og den utrolige fine og gjennomførte stilen hun har. Jeg gleder meg veldig til bandet hennes Voluspá gir ut et helt album. Det blir spennende å høre. Det er inspirert av den kulturelle vikingmusikken og jeg synes det er kjempefint å høre på! 

Må også legge til et bilde av noen hodeskaller en mann stilte frem. Han stilte de ut for Skogmuseet som holder til i Elverum og jeg synes egentlig hodeskaller av dyr er litt fine. Har lyst på noen selv, men bare om de har dødd av naturlige årsaker i skogen, vel og merke. Har ikke lyst til å jakte på dyr for å få hodeskallene deres akkurat.#kjæreste #barnslig #arkade #hodeskaller #viking #dyr #elverum 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født 17. mai 1994 (hurra) og kommer fra Trysil. Jeg er veldig kreativ og elsker å ta bilder, tegne og jobbe med 3D. Det beste jeg vet er å reise til andre land, dra på konserter og rett og slett oppleve ting. Liker en litt alternativ stil og tatoveringer, rare hårfarger og sminke er noe jeg liker veldig godt. Er superfan av Harry Potter og Game of Thrones, så dette blir nok nevnt i bloggen i tide og utide.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Desember 2013 · November 2013 · September 2013Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits