hits

I går var jeg hos >Guro< og er det noe vi burde bli bedre på så er det å møtes sånn som dette! Vi gjorde absolutt ingenting, og det er akkurat sånn jeg liker det. Guro er én av de veldig få personene jeg har i livet mitt som jeg kan snakke med om absolutt alt. Vi satt på hver vår data i går og så på youtube filmer, scrolla facebook og tumblr og snakka masse. Det er så godt at det finnes noen der ute som det går an å snakke ordentlig med. Det å få råd, tips og beroligende kommentarer og meninger fra en annen person hjelper veldig mye, og Guro er akkurat en sånn person! Det som er så bra med henne er at selv om vi kanskje ikke prater sammen eller møtes på mange uker, så er vi fremdeles bestevenner. Og når vi da møtes så går skravla i ett sett og vi snakker om alt mulig rart. 

Så, i går ble det en veldig avslappende og koselig dag. Jeg fikk endelig kose med en katt igjen, noe som jeg savner veldig etter at min egen døde i august. Så, da er det 2 positive ting hos Guro. Det er både henne, og katten!


Måtte knipse et bilde før jeg dro til Guro i går. Det var så fint hjemme. Elsker når det er en sånn trollsk stemning i skogen!

Også måtte jeg knipse noen bilder av katten til Guro, Gabriel. Han er veldig fotogen og tar seg alltid veldig fin ut på bilder, hihi.


Dette er et godt eksempel på hvordan Guro og jeg bruker sånne dager. Det ser kanskje ikke så sosialt ut, men skravla går nesten i ett sett uansett. Her viste Guro meg en veldig kul mongolsk sang, mens jeg satt og redigerte filmen til Alex og meg. Jeg skulle egentlig laste opp den hos Guro i går, men så var filen så stor så jeg måtte gi opp. Får prøve igjen senere tenker jeg.


Også laget vi pizza til middag! Venstre delen er min og den høyre delen er Guro sin. Må si at det verste med å være veggis er når man skal spise med andre mennesker som er glad i kjøtt. Spesielt pizza. Er nesten litt stress å dele den sånn, og alt dette BARE fordi jeg er sta og skal være veggis. Jaja, alt har sine ulemper sier nå jeg bare.


Håper ikke det blir like lenge til neste gang vi har en sånn dag!

#venninne #bestevenn #katt #kjæledyr #husdyr #bilder #foto #fotografi #natur #vinter #snø

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
LINNEA
Jeg heter Linnea, ble født på selveste 17. mai i 1994 og bor på verdens vakreste sted, nemlig Engerdal, Hedmark. Her bor jeg sammen med hunden min Tyr og nyter livet. Er veldig glad i å være ute i naturen. Synes generelt jakt, fiske og friluftsliv er veldig gøy. Jeg liker også å trene, være med folk jeg er glad i og generelt ha det bra. Musikk er veldig viktig for at jeg skal fungere hver dag, bare sånn til info.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2018 · Januar 2018 · November 2017 · September 2017 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014Kategorier


· Anbefaling · Blogg · BOK · Fashion · Follow · Fotografi · Harry Potter · Hverdag · Inspo · Konserter · MUSIKK · OUTFIT · Pusur · Reise · SMINKE · VIDEOSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.